יום רביעי, 4 בנובמבר 2020

חברת "נפטון" מציגה אריזות חדשות לסדרת "ציפוי לשניצל" ומתכונים להכנת: מקלות שניצל בציפוי קלאסי ופטריות בציפוי שניצל ים תיכוני

 מי לא אוהב שניצל? שיקום! 

קטנים כגדולים, כולנו אוהבים שניצל חם שזה רק יצא ממחבת הטיגון. ואם מדובר בשניצלים בציפוי פירורי לחם איכותיים ובטעמים - אז בטוח טעים יותר!!!

חברת "נפטון" מציגה את האריזות החדשות והנוחות של סדרת "ציפוי לשניצל" - פירורי לחם בטעמים שונים ובמגוון סגנונות. האריזות כוללות עיצוב חדש וזיפ לסגירה חוזרת ולאטימה טובה של התכולה. 

הציפויים מוצעים ב-6 סגנונות, כל סגנון בצבע אריזה שונה: קלאסי עם שומשום, איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו ומוזהבים. 

פירורי הלחם בסדרה מתאימים לתיבול והכנה של מגוון מנות ומאכלים טעימים ובהם עוף, בקר, הודו, דגים, ירקות, פשטידות, מאפים ועוד. הציפוי ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים. 

שניצלונים בציפוי קלאסי עם שומשום. צילום freepik

טעמי סדרת "ציפוי לשניצל":

👈 וינאי: פירורי לחם, פפריקה מתוקה, שום, בצל, עשבי תיבול (כוסברה ועוד), תבלינים, מלח. 400 גרם. אריזה בצבע תכול

👈 ים תיכוני: פירורי לחם, עשבי תיבול (כוסברה, בזיליקום ועוד), שום, פפריקה מתוקה, כורכום, תבלינים, מלח. 400 גרם. אריזה בצבע אדום

👈 איטלקי: פירורי לחם, פפריקה מתוקה, מלח, שום, תבלינים, עשבי תיבול (פטרוזיליה ועוד). 400 גרם. אריזה בצבע ירוק

👈 קלאסי בתוספת שומשום: פירורי לחם, שומשום, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור, שום, תבלינים, עשבי תיבול. 400 גרם. אריזה בצבע צהוב

👈 פאנקו: פירורי לחם גדולים ואווריריים, סוכר ומלח. 260 גרם. אריזה בצבע לילך

👈 מוזהבים: פירורי לחם מוזהבים ומלח. 400 גרם. אריזה בצבע סגול

כשרות פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
מחיר: 7.90 – 10.90 ש"ח (לאריזות במשקל 400 גרם, למעט הפאנקו שהוא במשקל של 260 גרם).
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ. 
נפטון - סדרה חדשה של ציפויים לשניצל. צילום - מיכאל כץ

מתכון להכנת מקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום
המתכון באדיבות חברת נפטון

מצרכים:

8 שניצלים עבים
1/2 כוס קמח
2 ביצים טרופות
3/4 – 1 כוס "ציפוי שניצל קלאסי עם שומשום" של נפטון
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
¨ לקמח כל שניצל, לטבול בביצה הטרופה ולצפות בפירורי לחם
¨ לחמם שמן במחבת, ולטגן את השניצלים עד להזהבה
¨ לחתוך כל שניצל למקלות ברוחב של כ-2 ס"מ
¨ להגיש עם רטבים שאוהבים 

פטריות בציפוי בסגנון  ים תיכוני. צילום מנות: פטריות – pixabay
פטריות בציפוי שניצל בסגנון ים תיכוני
המתכון באדיבות חברת נפטון


מצרכים:
2 – 3 סלסלות של שמפיניון – טריות, קטנות ומוצקות (כ-30 יחידות), שנוגבו בנייר סופג/מטבח (לא לשטוף במים)

לבלילה
1 כוס מים או סודה
3/4 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
שמן לטיגון

לציפוי:
2 כוסות ציפוי שניצל בסגנון ים תיכוני של "נפטון"

אופן ההכנה:
¨ לשפוך את המים/סודה לקערה, ולהוסיף את הקמח והקורנפלור, לערבב במטרפה עד שאין גושים. הבלילה יוצאת סמיכה
¨ לשים בקערה נפרדת את פירורי הלחם
¨ לטבול כל פטרייה בבלילה, ואז בפירורי הלחם (לוודא שהבלילה והציפוי הן מכל צדי הפטרייה)
¨ לחמם שמן במחבת רחבה (בגובה של כ-5 ס"מ) ולטגן את הפטריות עד שהן מזהיבות-משחימות, בכמה סבבים. להניח את הפטריות בתום כל סבב בכלי מתאים ושטוח, עם נייר סופג

** לזכור שהפטריות מאוד חמות לאחר הטיגון, ומומלץ להמתין כמה דקות לפני הגשתן

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה (שעלה ב-1980), פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

סנו סושי משיקה שקיות אוכל מעוצבות מנייר מתכלה עם מדבקות משמחות במתנה

חברת סנו מפתיע שוב, ובימים אלו תוכלו למצוא על המדפים שקיות אוכל מנייר איכותי מתכלה, ארוכות במיוחד, מתאימות גם לעטיפת כריכים גדולים.

שקיות הנייר מגיעות בשני הדפסים מעוצבים וטרנדיים בתוספת מתנה- 70 מדבקות מעוצבות, צבעוניות ומשמחות, עם ברכות אישיות שמחממות את הלב לסגירה נוחה ולעיטוף חווייתי ומהנה.

צילום: נדיה היבא
אין יותר כיף ונעים לפתוח שקית אוכל איכותית, בעבודה, בבית ספר או בכל מקום אחר, כשבעת פתיחת השקית ברכה אישית מאדם שאוהבים.

בעידן הולך וגדל של התחשבות בסביבה מציעה סנו סושי שקיות נייר מתכלות השומרות על איכות הסביבה וכן מאושרות למגע במזון.

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא
באריזת שקיות הנייר תוכלו למצוא:

👈 70 שקיות נייר מעוצבות ב-2 דוגמאות שונות + 70 מדבקות במתנה!
👈ארוכות במיוחד, בגודל 18X27 ס"מ (בפתיחה מלאה)
👈מחיר לאריזה: 9.90-11.90 ש"ח (לפי אתר פרייסס)

למי שחשוב: באישור מטעם הבד"צ ירושלים/העדה החרדית

אין יותר כיף ונעים לפתוח שקית אוכל איכותית, בעבודה, בבית ספר או בכל מקום אחר, כשבעת פתיחת השקית ברכה אישית מאדם שאוהבים.
צילום: נדיה היבא
להשיג ברשתות השיווק

בקרו באתר סנו לטיפים ומידע על מוצרים, שימוש נכון והדרכה בעולמות התוכן.
למידע נוסף היכנסו לאתר www.sano.co.il     
ולפייסבוק https://www.facebook.com/sano.co.il

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום ראשון, 1 בנובמבר 2020

חברת "אחוה" משיקה מוצר חדש בסדרת ממרחי השומשום המתוקים: ממרח שומשום וקוקוס

חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה, משיקה ממרח חדש ומהפכני בסדרת ממרחי השומשום המתוקים מתוצרתה: ממרח שומשום וקוקוס. הממרח החדש מכיל 32% קוקוס ו-27% טחינה גולמית ומהווה מקור טוב לסיבים תזונתיים. 

הממרח ללא שומן דקלים או סויה, דל מאוד בנתרן, אינו מכיל צבעי מאכל ומתאים לטבעונים. ממרח שומשום וקוקוס טעים להפליא, בטעם עשיר ומרענן של קוקוס במתיקות מאוזנת, נפלא לשימוש למריחה על פרוסת לחם, בכריכים וכן לאפייה.


שיבולת שועל מבושלת עם חלב ובטופינג, גרגרי רימונים, סילאן וממרח שומשום קוקוס של אחוה. צילום המנה: נדיה היבא
סדרת ממרחי השומשום של אחוה כוללת ארבעה ממרחים, בהם ממרח שומשום עם שוקולד, ממרח שומשום עם סילאן, ממרח שומשום עם דבש וממרח שומשום עם שוקולד ללא תוספת סוכר, שזוכים להצלחה אדירה. הממרחים עשויים מטחינה מלאה, עשירים בסידן וברזל, ללא כולסטרול, דלים מאוד בנתרן, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל וללא שומן טרנס. כעת מצטרף לסדרה טעם חדש – ממרח שומשום וקוקוס.

לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של חברת "אחוה": "כחלק מהעלייה במודעות לאורח חיים בריאה ותזונה נכונה, הבנו כי הצרכן מבקש לצרוך ממרחים בריאים יותר, על פני ממרחים עתירי סוכר, המכילים שמן דקלים וסויה. לפני מספר שנים השקנו סדרת ממרחים מתוקים מבוססי טחינה גולמית, כשבכל פעם הצטרף טעם חדש לסדרה. טעם הקוקוס החדש הוא ייחודי, זוהי הפעם הראשונה שנעשה שימוש בקוקוס בצורה של ממרח עם טחינה גולמית והטעם המעולה שלו פשוט מנצח". 

טעמתי את הממרח וזאת דעתי: שילוב מנצח וממכר ביותר של טעמים שאי אפשר להפסיק לנשנש ישר מהקופסה או על פרוסת לחם  טרי עם חמאה.  שילוב הטעמים בממרח השומשום עם קוקוס טעים מאוד. נהנתי מכל טעימה וטעימה. הממרח נהדר להכנת עוגות, עוגיות, קינוחים אישיים, כדורי קוקוס ועוד. אהבתי אותו גם בשילוב יוגורט עם גרנולה. ממליצה להחזיק קבוע במזווה יחד וליד יתר ממרחי השומשום המצויינים לשידרוג לכל מטרה.
ממרח שומשום וקוקוס אחוה צילום יעל האן
מחיר מומלץ לצרכן: 8 – 10 ש"ח לאריזת 400 גרם.
כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים. 
להשיג ברשתות השיווק המובחרות. 

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שלישי, 27 באוקטובר 2020

סוגת מרחיבה את סדרת "תבשיל אישי" ומשלבת לראשונה במנות המוכנות ברגע אטריות מחיטה מלאה

 לאור הצלחת סדרת "תבשיל אישי", חברת סוגת מרחיבה אותה עם שתי מנות חדשות ובריאות יותר להכנה ברגע, אשר משלבות לראשונה בתבשיל אטריות מחיטה מלאה, בשני טעמים אהובים- בטעם ירקות ובטעם עוף.

סדרת "תבשיל אישי", אשר זכתה להצלחה מאז השקתה מלפני שנה, מציעה לראשונה לצרכנים המחפשים מוצרים טעימים של אוכל מוכן ברגע ולא מוכנים להתפשר על בריאות ואיכות, טעמים חדשים עם אטריות מחיטה מלאה הנחשבות מזינות יותר. 

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא
לסדרה, הכוללת שלושה תבשילי נודלס בטעמים פיקנטי, נודלס בטעם ירקות ונודלס בטעם עוף, מצטרפות שתי מנות חדשות המכילות אטריות קצרות ונוחות לאכילה בטעמים אהובים של ירקות ועוף. בנוסף, המנות החדשות הינן פרווה ומתאימות לצמחונים. 


הסדרה מהווה פתרון קל וטעים לארוחה מהירה ונוחה במיוחד לשימוש בכל מקום – בעבודה, בלימודים או בדרכים. לאריזה מצורפת כפית-מזלג הממוקמת בצידה החיצוני, כך שאין צורך להכניס את היד לתוך האריזה, ללכלך את האוכל ולהתלכלך מהתיבול. 

המכסה המצורף מאפשר סגירה קלה של האריזה לאחר מזיגת המים החמים, במקום להניח צלחת או כלי אחר כדי לאטום טוב יותר את סגיר האלומיניום. המכסה משמש גם לאחסון התבשיל המוכן לאחר הפתיחה.

אריזות "תבשיל אישי" שוקלות 65 גרם, הן בעלות כשרות פרווה של בד"צ - בית יוסף וישווקו בכל רשתות השיווק, המינימרקטים והמכולות ברחבי הארץ. 

טעמנו את "תבשיל אישי" עם איטריות מחיטה מלאה בטעם עוף - בני הבית במיוחד הבנות הגדולות  מאוד אהבו , את הטעמים וציינו לטובה שהאיטריות במנה הם מחיטה מלאה מה שעושה את המנה לבריאה יותר. וביקשו שאקנה נוספים למקרה הצורך ולקחת איתם לעבודה.

אני באופן אישי לא חסידת מנות האישיות לאכילה ביתית. אבל מחזיקה אותם קבוע במזווה, לכל מקרה שרוצים לנשנש משהו חם ומהיר להכנה, לקחת לעבודה ובמיוחד להצטייד בהם לנסיעות בחו"ל.

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא
סוגת המובילה את שוק הקטניות, האורז והסוכר בישראל, היא חברה לשיווק והפצה של מוצרי מזון שהם חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי. החברה פועלת מאז שנות החמישים של המאה הקודמת כאשר המפעל משתרע על פני כ- 100 דונם בקרית גת. לחברה מגוון רחב של מוצרים החל מסוגים רבים של קטניות ואורז ועד קמח, שקדי מרק וקרוטונים ועוד. כל זאת תוך הקפדה על תהליכי איכות וטעם של חומרי הגלם המשובחים ביותר לאורך כל הדרך מהשדה לצלחת.

ערכה וצילמה: נדיה היבא

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

במיוחד לסתיו: אסם משיקה במבה במילוי קרם בטעם שוקולד בלונד

הסתיו כבר כאן וגם קורונה יחד איתו. כולנו ממתינים בקוצר רוח שיחלוף זעם, ונוכל שוב לחזור לשגרה, לפעילויות השגרתיות ולחיים כבעבר.

ועד שזה יקרה - אסם הכינה לנו הפתעה גם עבור מצב הרוח - והשיקה חטיף במבה חדש: במילוי קרם בטעם שוקולד בלונד.

מדובר בשוקולד לבן מקורמל, שהפך לטרנד התופס תאוצה בארץ ובעולם ונתפס כפופולרי במיוחד בקרב הצרכנים. 

אסם - במבה במילוי קרם בטעם שוקולד בלונד. צילום: נדיה היבא
את הבמבה המפתיעה בטעמה תוכלו למצוא על המדפים החל מסוף חודש אוקטובר.

לדברי גלית מילוא, מנהלת תחום חטיפים באסם : " עם בוא הסתיו החלטנו לפנק את הצרכנים עם מהדורה מיוחדת של במבה במילוי, המשלבת בין טעם הבמבה האהוב יחד עם המתיקות של טעם שוקולד הבלונד. השילוב המיוחד יוצר חטיף חדש, מרגש, טעים וכיפי."

ולמי שחשוב: כשרות: בד"צ העדה החרדית, רבנות מקומית שדרות.

אסם - במבה במילוי קרם בטעם שוקולד בלונד. צילום: נדיה היבא
טעמנו את הבמבה: דעות בני המשפחה היו חלוקות. הנכד שלי העדיף את הבמבה הקלאסית, וכך גם בעלי. בנותי ואני אהבו את שילוב הטעמים החדש.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום ראשון, 25 באוקטובר 2020

מתכון להכנת "העוף הירוק" - תבשיל עוף עם תפוחי-אדמה וגרגרי חומוס

יום חמישי בשבוע הוא בדרך כלל יום לתחילת ההתארגנות וההכנות לקראת ארוחת ערב שישי וגם ליום שבת (אני לא מבשלת בשבת). בעודי מתלבטת מה להכין לשבת, הגיע שליח עם עם מגש ארוז של חלקי עוף טריים ונקיים של חברת "עוף טוב" בדיוק כמו שאני אוהבת (אנחנו נוהגים לקנות רק עופות טריים). מיד נפלה ההחלטה מה מכינים לשישבת.

מלבד המראה הנקי והאסתטי של האריזה, צדו עיני את הסימון התזונתי הירוק: עוף טבעי מהמשק, גדל ללא אנטיביוטיקה, ללא תוספות הורמונים  וגם מכיל פחות מ-300 מ"ג נתרן ל-100 גרם - כבר יש לנו ארוחה מבטיחה וטעימה.

ולמי שחשוב: כשרות למהדרין גלאט - בהשגחת הרב א.ר. ארנבייך

"העוף הירוק" - תבשיל עוף עם  תפוחי-אדמה וגרגרי חומוס . צילום: נדיה היבא
מתכון להכנת "העוף הירוק" - תבשיל עוף עם תפוחי-אדמה וגרגרי חומוס
המתכון והצילומים באדיבות היבא נדיה


התבשיל פשוט וקל להכנה, טעים ועשיר בטעמים. את התבשיל הזה אני אוהבת להכין עם חומוס ותפוחי אדמה. מי שלא אוהב את השילוב הזה יכול כמובן לוותר על אחד מהמרכיבים.

מצרכים:
6 חלקי עוף – שוקיים, ירכיים (כמובן לפי מספר הסועדים) של "עוף טוב"
4 תפוחי-אדמה בינוניים קלופים וחצויים לשש
1 שקית של גרגירי חומוס קפואים מוכנים לבישול (אני נוהגת לשטוף את החומוס במסננת לפני הכנסתם לתבשיל.
או 1 קופסת שימורים של גרגרי חומוס – יש לסנן את הנוזלים לפני הכנסת החומוס לתבשיל.
1/2 חב' כוסברה טרייה , נקייה וקצוצה גס
3 גבעולי כרפס עם העלים שטופים היטב וקצוצים גס
3 כפות של חוויג' למרק
3-4 כפות שמן להשחמת העוף
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה
בסיר שטוח מוסיפים את השמן ומשחימים את חלקי העוף מכל צדדיו.
לאחר השחמה קלה מוסיפים את המלח והחוויג' וממשיכים להשחים 2-3 דקות (לא יותר, אחרת התבלינים נשרפים והתבשיל הופך להיות מר).
מוסיפים לסיר את תפוח-האדמה והחומוס ומים פושרים עד לכיסוי תוכן הסיר.
(אני נוהגת לשטוף במסננת את החומוס הקפוא)
מוסיפים את הכוסברה והכרפס, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך ומבשלים במשך חצי שעה עד לריכוך חלקי העופות.

בתיאבון!!!

"העוף הירוק" - תבשיל עוף עם  תפוחי-אדמה וגרגרי חומוס . צילום: נדיה היבא

"עוף טוב" הינה החברה הראשונה המעלה על המדפים ברשתות השיווק, מוצרי עוף טרי בסימון תזונתי ירוק שמטרתו לסייע לצרכנים בבחירת מזונות בריאים וגולמיים. העופות הטריים של "עוף טוב" מכילים פחות מ-300 מ"ג נתרן ל-100 גר' ולכן מקבלים את הסימון הירוק.

מוצרי העוף הטרי של "עוף טוב" עשויים מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה וכוללים עופות שלמים וחלקי עופות, בהם: כרעי עוף טרי, חזה עוף חצוי טרי, שניצל עוף טרי, שוקי עוף טרי, פילה עוף טרי, עוף שלם טרי, שווארמה פרגית טרי, סטייק פרגית טרי - כולם עשויים מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה.

מוצרי העוף הטרי של "עוף טוב" בסימון הירוק, אינם כוללים חלקי פנים וכנפיים, מאחר ובהם עדיין לא ניתן להבטיח כמות נתרן נמוכה.

שוקיים טריים של "עוף טוב". צילום: נדיה היבא

ד"ר אילת הררי, דיאטנית קלינית וחוקרת, יועצת התזונה של חברת "עוף טוב", מסבירה:
"העוף הוא מקור לחלבון איכותי, ויטמינים ומינרלים. בסימון ירוק מסומנים רק מזונות התואמים את עקרונות התזונה הבריאה של משרד הבריאות. המזונות שזכו להיכנס לרשימת המסומנים בירוק הם מזונות גולמיים שאינם מעובדים או שעברו עיבוד מינימלי בלבד. לצד מזונות כמו חלב ומוצריו, דגים, טופו, שמנים צמחיים, זרעים ואגוזים ניתן למצוא ברשימה הזו גם את העוף (טרי, מצונן או קפוא). בתהליך ההכשרה, העוף סופח מלח. ידוע שצריכת יתר של מלח, עלולה לגרום למחלות כרוניות. לכן רק עופות שעברו תהליכי שטיפה לאחר ההכשרה במטרה להסיר עודפי מלח, ומכילים פחות מ-300 מ"ג נתרן (המינרל העיקרי שמצוי במלח), זוכים בסימון הירוק".

מוצרי העוף הטרי של עוף טוב, הם מוצרים איכותיים שעשויים מעופות שגדלו ללא אנטיביוטיקה והסימון הירוק מהווה נדבך נוסף לתו האיכות שלהם. על-פי ארגון הבריאות העולמי עמידות לאנטיביוטיקה היא אחד הגורמים המאיימים על הבריאות הכלל עולמית. שימוש יתר באנטיביוטיקה, הן בטיפול באדם והן בחקלאות, עלול לגרום להיווצרות זני חיידקים עמידים לאנטיביוטיקה, ואם אותם חיידקים יגרמו למחלות בבני אדם, הטיפול במחלות אלו יהיה קשה יותר, זמני האשפוז בבתי חולים יתארכו ותהיה יותר תמותה.

לדברי רמי אייזיק, מנכ"ל "עוף טוב": ב"עוף טוב" אנחנו מקפידים לגדל את העופות, ללא טיפול אנטיביוטי כלל, בכל שלבי הגידול שלהם. בגידול העופות ללא אנטיביוטיקה אנו מתבססים על תזונה צמחית מאוזנת, ומעשירים את התזונה של העופות במרכיבים פרוביוטיים ופרהביוטיים, זאת לצד הקפדה על גידול בלולים מרווחים, שמירה על סביבה נקייה מחיידקים מחוללי מחלות, וליווי מקצועי צמוד המאפשרים שמירה והימנעות מהתפרצות מחלות".

עוף טוב - עוף טרי בסימון ירוק (צילום סטודיו עוף טוב)
מוצרי העוף הטרי של "עוף טוב", בנוסף להיותם עשויים מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה ובנוסף להיותם בעלי סימון תזונתי ירוק, מוצעים כעת באריזות חדשות המבטיחות כי המוצרים יגיע לצרכנים ברמת הטריות הגבוהה ביותר, כפי שהם יוצאים מהמפעל. האריזות עשויות מיריעות עמידות במיוחד השומרות על המוצרים ומונעות מגע פיזי עם מזהמים מבחוץ. בנוסף, כל מוצרי "עוף טוב" נארזים במגשיות סופגות נוזלים ובכך תורמות עוד יותר לשמירה על טריות המוצר.

ניתן לקבל מידע נוסף על קבוצת "עוף טוב" ומוצריה באתר החברה: https://www.oftov.co.il/

מאחלת לכולם שבת שלום טעימה ונעימה!!

ערכה, מתכון וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שלישי, 20 באוקטובר 2020

תערוכת ציורים חדשה: "חולם על כוס קפה"

התערוכה "חולם על כוס קפה" שאורגנה על ידי הגלריה קהילתית יוניטי ארט, הייתה אמורה להיפתח לקהל הרחב בהיכל התרבות פ"ת, בשל הסגר השני התערוכה תיפתח החל מה – 22.10 עד ה 14.11. 



התערוכה החדשה חושפת מעל 200 יצירות של אמנים ישראליים שונים: ציורים, פסלים, איורים, קולאז'ים, עבודות זכוכית, עבודות קרמיקה, בובות, עבודות עץ ופסיפס.

התערוכה מתמקדת בעולם הקפה, אך כדימוי לאהבה, תשוקה, מרחב, פנטזיות ויצירתיות. היא כוללת את יצירותיהם המופלאות של בוריס ביליס, ז'ניה רשקובאן, איריס רוזנברג, נינה ברוסטינובה, מריה גונצ'ר, ורוניקה שרה סיניוק, אינה קלטר, ג'וליה איבנובה, אירינהקוגן, אלה שוורצמן, לריסה גורניצקה ועוד.

בתערוכה, בניצוחה של האוצרת מריה פרייגר, יוצג גם מסע מרתק ברחבי העולם, המתחקה אחר סודות שנחשפים על כוס קפה, חלומות ומשאלות שרובנו חולקים עם הקרובים לנו ברגע אינטימי, רק על כוס קפה! 



הצופים מוזמנים לצלול לעולם של דימויים, נופים ודמויות, ולעבור תהליך מרתק. 

התערוכה פתוחה לקהל הרחב החל מה 22.10.2020 עד 14.11.2020
בין השעות 9.00 - 17.00 היכל התרבות פתח תקווה
טלפון לבירורים 0547705412 (מאלי)



הצילומים מתערוכת "חולם על כוס קפה".
אוצרת וצילום: מריה פרייגר, באישור שימוש היחצ

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

לרגל יום הפסטה הבינלאומי מתכון להכנת מאפה פסטה כוסמין ותירס

לרגל יום הפסטה הבינלאומי שחל כל שנה ב-25.10, מתכון למאפה פסטה כוסמין עשיר ומגוון, קל הכנה וטעים, עם תירס ופלפל שחור. המאפה יכול להתאים כמנה עיקרית, כארוחת ביניים וכן כתוספת, לצד סלט ירקות רענן. 

המתכון באדיבות "תבליני מימון", חברת התבלינים המובילה ביותר בישראל.

מאפה פסטה כוסמין ותירס עם תבליני מימון צילום חיים יוסף
מצרכים (לכ- 4-6 מנות):
1 חבילת פסטה כוסמין מלא
3 קלחי תירס טריים
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס דק תבליני מימון
2 גבעולי טימין
3 כפות שמן זית

להגשה: פרמז'ן מגורד

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-220 מעלות.

2. מגלחים את קלחי התירס מהגרגירים וטוחנים חצי מכמות התירס במעבד מזון למחית.

3. מניחים בסיר את המחית יחד עם הגרגירים שנותרו, יוצקים פנימה 2 כפות שמן זית, טימין, מלח, פלפל שחור גרוס דק ומערבבים. מבשלים על אש נמוכה במשך 8 דקות תוך כדי ערבוב.

4. מרתיחים סיר עם מים וכף מלח ומבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה. מסננים מהמים, יוצקים כף שמן זית ומערבבים.

5. מערבבים את הפסטה לתוך קרם התירס ויוצקים לתבנית חרס. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 12 דקות עד לקבלת גוון זהוב.

6. מגרדים מעל פרמז'ן ומגישים.

בתיאבון! 

מאפה פסטה כוסמין ותירס  עם תבליני מימון צילום חיים יוסף
ערכה: נדיה היבא

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שני, 19 באוקטובר 2020

"חלב מבראשית" - מוצרי קוסמטיקה וטיפוח מחלב נאקות

אנחנו משבחים את יכולותיו של הגמל מאז ימי בראשית –קוראים לו ספינת המדבר, מתפלאים מהיכולת שלו ללכת במדבר ימים רבים ללא מים, הוא יכול לשאת משקל כבד ועוד ועוד. אבל מה עם הנאקה? היא לא מיוחדת? לא הרבה יודעים אבל גם אותה צריך לשבח ולהלל כי בחלב שלה יש יכולות ריפוי ייחודיות.

בחלב הנאקה יש חומרים טבעיים רבים התורמים לשיפור מראה העור - המכיל ויטמין C, B, חלבונים, חומצה אלפא הידרוקסליות (AHA), חומצה ביתא הידרוקסיליות (BHA) וחומצה לקטית, לכן לא מפתיע שאנחנו רוקחים ממנו מוצרי טיפוח וקוסמטיקה. לפני כעשרים שנה החלנו ב'חלב בראשית' לייצר מוצרי קוסמטיקה וטיפוח המתבססים על החלב המופלא הזה בשילוב שמנים אתריים וצמחי מרפא.

בסדרת מוצרי הטיפוח והקוסמטיקה של "חלב מבראשית" תמצאו קרם קלאסי לשימוש יום יומי, קרמים טיפוליים, סרומים, שמפו, סבונים ושמן לעיסוי. הקרמים והסבונים מכילים 30% חלב נאקה ואילו הסרומים והשמן לעיסוי מכילים 10% חלב נאקה.

"חלב מבראשית" - קרם פנים אקטיבי + קקטוס. צילום: יחצ
מה בסדרת מוצרי הטיפוח והקוסמטיקה?

קרם קלאסי - קרם ייחודי לטיפול בבעיות עור כגון פסוריאזיס, אטופיק דרמטיטיס, סבוריאה ועד לעור יבש, עם כתמי שמש, כוויות, עקיצות וגירויים. יעיל ביותר בהקלה בכאבים. הקרם מעולה לטיפוח עור בריא, מומלץ לשימוש כקרם גוף, ניתן לשימוש כקרם פנים (אך לא לאיזור העיניים).

קרם פנים אקטיבי ליום  - קרם פנים לשימוש יומיומי, לעור רגיל ומעורב, בעל כושר הזנה וספיגה מרבים, ומרכיבים המסייעים בשיקום העור, בניית רקמות והאטה בקצב הזדקנות העור, מהוויים השלמה לטיפול בעור הפנים, המתבצע במהלך היום.   להגנה מפני יובש ונזקי זמן, מסייע לשקם ולהחזיר לעור מראה צעיר וחלק.

קרם פנים אקטיבי ללילה  - קרם פנים ללילה לעור רגיל ומעורב, להגנה מפני יובש ונזקי זמן, מסייע לשקם ולהחזיר לעור מראה צעיר וחלק. מהווה השלמה לטיפול בעור הפנים, המתבצע במהלך היום.

קרם פנים אקטיבי לעור יבש - קרם פנים לעור בוגר הנוטה ליובש, לשימוש יומיומי, גם בלילה. קרם הזנה עשיר, בעל כושר ספיגה מרבי.  מכיל מרכיבים המסייעים למיצוק העור, מניעת קמטים והאטת קצב הזדקנות העור.

"חלב מבראשית" - קרם גוף קלאסי אריזה גדולה וקטנה. צילום יחצ
קרם אקטיבי לגבר לאחר הגילוח ולטיפוח - קרם לחות לגבר, לאחר הגילוח ולטיפוח העור. משיב לחות לעור המתייבש אחרי גילוח, מסייע בסגירת נקבוביות וכיווץ כלי הדם שהתרחבו במהלך הגילוח. מרגיע את העור ומונע אדמומיות וזיהום. מומלץ לשימוש יומיומי.

סרום פנים - מעניק לעור לחות ומראה זוהר, ממצק ומותח את העור, מעכב תהליכי הזדקנות ומבהיר כתמי גיל ושמש. בעל יכולת חדירה וספיגה טובה לשכבות העמוקות. מהווה בסיס טוב לספיגת קרם הלחות לפנים.

סרום עיניים- פותח במיוחד עבור העור העדין באזור העיניים. הודות להרכבו הייחודי, יעניק לעור מראה צעיר ו"מופחת קמטים" ו"שקיות שחורות" וישפר את הגמישות והחיוניות של העור באיזור העיניים.

קרם עיניים  - לטיפול אינטנסיבי בעור הדק והרגיש סביב העיניים, מסייע למיצוק העור, הפחתת נפיחות, טשטוש הקמטוטים ו"שקיות שחורות" וישפר את הגמישות והחיוניות של העור באיזור העיניים.

"חלב מבראשית" - סרום פנים. צילום יחצ
קרם טיפולי לאקנה  - מטפל בפצעים ביעילות תוך מתן דגש על חידוש תאי העור וחיזוקם ושמירה על ה- PH הטבעי של העור.

סבון מוצק  - אינו מייבש את העור. מצוין לעור הפנים והגוף. ללא SLS וללא פראבנים.

סבון נוזלימעניק לחות ואינו מייבש. מומלץ להקציף בכמות קטנה, להמתין כמה דקות לפני השטיפה. מתאים לכל סוגי העור.

שמפו – לטיפוח השיער ושמירה על בריאות הקרקפת. מונע נשירה. השמפו מרוכז מאוד ולכן מומלץ להשתמש בכמות קטנה. מומלץ לכל סוגי השיער.

שמן מסאג'לעיסוי עמוק, משאיר את העור רענן ולא שומני, מעולה לעור יבש.

קרם טיפולי לפסוריאזיס, פסו' CARE– קרם גוף להרגעה של עור מגורה, אדמומי, מגרד ויבש מאוד. בעל מרקם עשיר הנספג במהירות, מזין את העור ומעשיר אותו ברכיבי לחות חיוניים.

"חלב מבראשית" - תחליב רחצה. צילום יחצ
קרם לשיכוך כאבים, כאבCARE - קרם גוף המסייע לשיכוך כאבי פרקים ושרירים, מרגיע ומרענן את העור. מפיג תחושת כובד ועייפות, מומלץ לשימוש לכל סוגי העור. 

ניתן לרכוש את מוצרי הקוסמטיקה והטיפוח ברכישה טלפונית 077-3295116, או ברכישה און ליין באתר החדש   https://milk-from-eden.co.il

לדף הפייסבוק -  https://www.facebook.com/bereshitcamels/

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום ראשון, 18 באוקטובר 2020

בית האופנה SHILAT ELIAV מציג את קולקציית סתיו 2020 המפנקת

בית האופנה SHILAT ELIAV מציג את קולקציית סתיו-חורף 2020/21. בקולקצייה פריטי אופנה יוקרתיים במראה צנועה, במחירים נגישים, מהדורות מוגבלות ובעיצובים ייחודים ומגוונים. הקולקציה מושתתת על מבחר עשיר של שמלות, לצד חצאיות, חולצות ומעילים. 

הפרטים מתאימים ליומיום –קזוא'ל ולערבים קסומים ומיוחדים ולאירועים שעוד יחזרו. 



השמלות עוצבו מתוך מחשבה עמוקה להעניק מראה נשי, מפנק, רך , ומחמיא בשלל גזרות מקסי, סרפן, מיני , אורך ברך מבדים כמו כותנה, משי טהור ,צמר ,פשתן ועוד.

בולטות כאן שמלות בחיתוכים גבוהים שמתאימים עצמם למבנה הגוף, עם כיווצים עדינים בחלק העליון , שמלות שחורות דרמטיות ומושלמות בגזרת הוט קוטור לערבים מושלמים עם שרוולים מודגשים בתוספת תחרה ייחודית מרשימה במראה גלאם, שמלות משי עם תיפורים עדינים , חישוקים בכתפיות, בגזרת סרפן הנלבשות מעל חולצות טי שרוול קצר או ארוך, שמלות גינס קצרות עם דיטיילים מדויקים , שמלות בגוון בורדו עם הדגשים וחיתוכים בשרוול ועוד.

החצאיות זכו למראה דרמטי כמו חצאיות מקסי אווריריות, עם וולנים לצד חצאיות באורך ברך בגזרת A במראה כה נשי ורך, עם חגורה להדגשת המותן בצבעי שחור או אפרסק. כל חולצה בקולקציה זוכה לפינוק משלה, בעיקר בדמת שרוולים תפוחים, היוצרים מראה , הדורש תשומת לב יתרה. 

כל בגד ובגד עובר תהליך מוקפד , בו כל שלב נבדק , החל ממבחני חיזוק כפתורים, מבחני איכות בסוגי מים שונים, עמידה במבחני קריעה, שימור צבע וגימורים. 



מי הם הפנים מאחורי המותג?
שילת אליאב היא בסה"כ בת 19, נושמת עיצוב ואופנה מגיל מאוד צעיר כאשר הקימה בהיותה בת 16 בית יופי לעיצוב שיער, סטיילינג ואופנה , בעיר הולדתה, דימונה .היא חשפה בתחילה את חברותיה ואת משפחתה לעולם יוקרתי ובוטיקי של טעם עשיר ומעוצב .בגיל 18 היא הקימה את בית האופנה שנקרא על שמה והיא מפיצה את בגדיה אונליין, ברחבי הארץ והעולם.

חשוב לשילת להציג היום בבית האופנה שלה פריטים בניחוח אירופאי, יוקרתי ומובהק במחירים הוגנים , תוך אי ויתור על איכות מוקפדת.

שילת מעסיקה רק תופרים ישראליים והכול על טהרת כחול- לבן.

מחירים :
שמלות החל מ-189 ש"ח  ועד 799 ש"ח
חולצות החל מ- 189 ש"ח  ועד 299 ש"ח
חצאיות החל מ-229 ש"ח ועד 349 ש"ח




טלפון להזמנות: 055-6834141

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום חמישי, 15 באוקטובר 2020

מתכון להכנת לזניה אישית שאפשר להכין עם הילדים

בימים אלו ימי קורונה והסגר בהם אנו בבית עם הילדים שרעבים כל הזמן ומחפשים תעסוקה, מציע לכם הפעם מתכון טעים, קל וכייפי להכנה עם הילדים , שבהחלט יכולה להיות גם ארוחה משפחתית טעימה ומזינה וגם תספק לכם חוויה בעת הכנת הארוחה עם הילדים.

ממליצה להגיש עם סלט ירוק טרי ליד, או כל סלט אחר שאתם אוהבים.
המנה מתאימה לאירוח וקלה להכנה - שימרו את המתכון עד שנוכל לארח שוב, ומקווה שבקרוב!

לזניה אישית- צילום: אפיק גבאי

מתכון להכנת לזניה אישית
המתכון באדיבות המותג ברילה


מצרכים - מתאים להכנת 12 מנות
12 עלי לזנייה
1צנצנת רוטב פומדורו
12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות
200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
100 גרם זיתים שחורים מגולענים
שמן זית לשימון תבנית שקעים

אופן ההכנה:

1. מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים.

2. משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל 2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.

3. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.

פעילות ועשייה מהנה ובתאבון לכל המשפחה!

לזניה אישית. צילום: אפיק גבאי
ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...