יום שלישי, 20 באוקטובר 2020

לרגל יום הפסטה הבינלאומי מתכון להכנת מאפה פסטה כוסמין ותירס

לרגל יום הפסטה הבינלאומי שחל כל שנה ב-25.10, מתכון למאפה פסטה כוסמין עשיר ומגוון, קל הכנה וטעים, עם תירס ופלפל שחור. המאפה יכול להתאים כמנה עיקרית, כארוחת ביניים וכן כתוספת, לצד סלט ירקות רענן. 

המתכון באדיבות "תבליני מימון", חברת התבלינים המובילה ביותר בישראל.

מאפה פסטה כוסמין ותירס עם תבליני מימון צילום חיים יוסף
מצרכים (לכ- 4-6 מנות):
1 חבילת פסטה כוסמין מלא
3 קלחי תירס טריים
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס דק תבליני מימון
2 גבעולי טימין
3 כפות שמן זית

להגשה: פרמז'ן מגורד

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-220 מעלות.

2. מגלחים את קלחי התירס מהגרגירים וטוחנים חצי מכמות התירס במעבד מזון למחית.

3. מניחים בסיר את המחית יחד עם הגרגירים שנותרו, יוצקים פנימה 2 כפות שמן זית, טימין, מלח, פלפל שחור גרוס דק ומערבבים. מבשלים על אש נמוכה במשך 8 דקות תוך כדי ערבוב.

4. מרתיחים סיר עם מים וכף מלח ומבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה. מסננים מהמים, יוצקים כף שמן זית ומערבבים.

5. מערבבים את הפסטה לתוך קרם התירס ויוצקים לתבנית חרס. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 12 דקות עד לקבלת גוון זהוב.

6. מגרדים מעל פרמז'ן ומגישים.

בתיאבון! 

מאפה פסטה כוסמין ותירס  עם תבליני מימון צילום חיים יוסף
ערכה: נדיה היבא

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

מתכון לעוגת מצות עם ממרח טחינה שוקולד וסילאן

חג הפסח ממש כבר כאן, ותמיד בחג מחפשים משהו מתוק וטעים לאכול, שיהייה כשר לפסח וגם קל ומהיר להכנה. חברת "אחוה", מגישה לרגל חג הפסח ...