יום שני, 7 ביוני 2021

חברת בן & ג'ריס משיקה גלידת CORE טבעונית ללא גלוטן –"קרמל סוטרא טבעוני"


חברת "בן & ג'ריס" לא נחה לרגע ומשיקה בימים אלו גלידה משובחת חדשה שטרם טעמתם כמותה בשום מקום!!!
גלידת קרמל סוטרא טבעונית- שמצטרפת לסדרת הגלידות הטבעוניות ללא חלב המכילות 100% רכיבים טבעיים ומבוססת על חלב שקדים.

גלידת "קרמל סוטרא" טבעונית הינה גלידת CORE (ליבה) המאפשרת לכל אחד לקבוע איך תראה כפית הגלידה שלו, בין אם חופרים היישר לתוך הליבה או מערבבים הכל יחד. לגלידה המשובחת יש מרכז קרמל רך המוקף בגלידת שוקולד עשירה, וחתיכות מפנקות של פאדג'.

חדש מחברת "בן & ג'ריס" גלידת CORE טבעונית ללא גלוטן –"קרמל סוטרא טבעוני" . צילום: יחצ
הטעם החדש מצטרף לסדרת הגלידות הטבעוניות המכילות 100% רכיבים טבעיים ומבוססת על חלב שקדים. חווית גלידה שלמה – רק ללא החלב, ונותנת מענה במיוחד בשנים האחרונות לאנשים הרגישים או הנמנעים מצריכת חלב ומוצריו.

סדרת הגלידות הטבעוניות של "בן & ג'ריס" נותנת מענה לקהל שיש לו מודעות לתזונה טבעונית, רגישויות ללקטוז או אלרגיות לחלב ומוצריו. יחד עם זאת הקהל הזה לא מתפשר על איכות הגלידה, הגלידה הטבעונית של "בן & ג'ריס" איכותית ועשירה בתוספות.

"קרמל סוטרא®" טבעוני של "בן & ג'ריס" ללא גלוטן, עשוי מרכיבים ללא שינויים גנטיים, ובאישור סחר הוגן.
הגלידות נושאות את תו האישור של ארגון הטבעונות המוביל העולמי VEGANORG .
הגלידות הטבעוניות הן הצלחה גדולה בארה"ב ובישראל.

"בן & ג'ריס" גלידת CORE טבעונית ללא גלוטן –"קרמל סוטרא טבעוני" . צילום: נדיה היבא
גלידת "קרמל סוטרא" הטבעונית תשווק בכל רשתות השיווק, חנויות המפעל של "בן & ג'ריס" וחנויות מובחרות.

מחיר מומלץ לצרכן: 29.90 ₪
כשר, בהשגחת הרבנות הראשית לישראל

מתיו מקארת'י מנכ"ל "בן & ג'ריס" העולמי בדבריו על הרחבת הקו הטבעוני: הקהל הטבעוני שלנו רוצה לקבל את הטעמים האופוריים של "בן & ג'ריס" ולנו חשוב לרגש את הקהל ושיהיה טעים כמו הגלידה החלבית שלנו.

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

סוגת מרחיבה את סדרת קמחי הקסם ומשיקה קמח שמרים פיתה להכנת פיתות בקלי קלות

סוגת פתחה השבוע את הקיץ במסיבת רחוב ססגונית ושמחה במיוחד שנערכה בשוק לוינסקי שבתל אביב, שבה השיקה את קמח שמרים-פיתה מסדרת קסם המופלאה שפותח עם השף-אופה ארז קומרובסקי.

במסיבת הרחוב טעמנו את תוצרי הקמח הנהדר - פיתות טעימות וריחניות שהוכנו מקמח שמרים פיתה, שנאפו במקום והוגשו עם ממרח חומוס, כדורי פלאפל חמימים וטעימים וסלט ירקות של רשת חומוס יוסף-חומוס גלילי חם. נהננו מאוד גם מהשייקים שהוכנו במקום על טהרת הפירות הטריים, בירות, אלכוהול ועוד - היה הרבה מצב רוח טוב, שמח וטעים במיוחד!!!

סוגת-דוכן השייקים במסיבת הרחוב. צילום- רויטל טופיול 

ארז קומרובסקי, יעל פודולסקי ואסף דיי. צילום- רויטל טופיול
אז האם החיים שלנו בפיתה?
מהיום אופים פיתות טריות וטעימות בבית, בקלות ובמהירות.

לאור הצלחת סדרת קמחי הקסם, "סוגת" מרחיבה את הסדרה ומשיקה קמח נוסף– "קמח שמרים פיתה".
סדרת קמחי הקסם, אשר משלבת נוסחה מיוחדת המאפשרת לקמחים לתפוח באופן מהיר ואחיד לאפייה קלה, נוחה ומהירה וללא צורך בניפוי, מציעה קמחים ייעודיים להתאמה מיטבית של סוג הקמח למאפה, לתוצאות אפייה מדויקות, טעימות ובעלות מרקם מושלם, ממש כמו של המקצוענים. 

הסדרה הינה פרי שיתוף פעולה של חברת סוגת עם טחנות הקמח שטיבל והשף-אופה המוביל ארז קומרובסקי, שעמלו יחד על פיתוח ההרכבים המדויקים של הקמחים.

סוגת מרחיבה את סדרת קמחי הקסם ומשיקה קמח שמרים פיתה להכנת פיתות בקלי קלות. צילום: נדיה היבא

סוגת מרחיבה את סדרת קמחי הקסם ומשיקה קמח שמרים פיתה להכנת פיתות בקלי קלות.
צילום: נדיה היבא

"קמח שמרים פיתה", אשר מהווה פתרון להכנה מהירה ונוחה במיוחד של פיתות בקלי קלות, מכיל תערובת חדשנית המכילה קמחים איכותיים לאפיית בצק פיתה, בתפיחה מהירה, ללא צורך בניפוי. 

לתערובת אשר כוללת קמח ושמרים, רק מוסיפים מים (אפשר גם שמן), מתפיחים ואופים. מהתערובת ניתן להכין עשרות פיתות טריות ואף להקפיא את הבצק לשימוש במועד אחר, היא אינה מכילה מוצרים מן החי ונבדקה בקפידה על ידי השף והאופה המוביל ארז קומרובסקי.

ארז קומרובסקי ממליץ:  לקבלת פיתות יפות , תפוחות תוך מספר דקות, יש  לאפות את הפיתות בגריל שבתנור בחום גבוהה. 

סוגת-ארז קומרובסקי. צילום: נדיה היבא

סוגת-ארז קומרובסקי. צילום: נדיה היבא
אריזות הקמח שוקלות 1 קילוגרם, הן בעלות כשרות פרווה בהשגחת הבד"ץ וישווקו בכל רשתות השיווק, המינימרקטים והמכולות ברחבי הארץ.

סוגת המובילה את שוק הקטניות, האורז והסוכר בישראל, היא חברה לשיווק והפצה של מוצרי מזון שהם חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי. החברה פועלת מאז שנות החמישים של המאה הקודמת כאשר המפעל משתרע על פני כ- 100 דונם בקרית גת. לחברה מגוון רחב של מוצרים החל מסוגים רבים של קטניות ואורז ועד קמח, שקדי מרק וקרוטונים ועוד. כל זאת תוך הקפדה על תהליכי איכות וטעם של חומרי הגלם המשובחים ביותר לאורך כל הדרך מהשדה לצלחת.

סוגת - דוכן השייקים מפירות העונה. צילום: נדיה היבא

סוגת - דוכן האלכוהול לשמחה ולמצב הרוח. צילום: נדיה היבא

סוגת - טועמים פיתה מקמח שמרים פיתה עם שמן זית ותבלינים. צילום: נדיה היבא

סוגת - טועמים ממרח חומוס עם שמן זית וכדורי פלאפל שלרשת חומוס יוסף-חומוס גלילי חם. צילום: נדיה היבא

סוגת - פיתה חמה מקמח שמרים פיתה שיצאה מהאפייה. צילום: נדיה היבא
ערכה וצילמה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...