יום שני, 22 באוגוסט 2022

"מעדני יחיעם" משיקה נקניק חדש בסדרת נקניקי הפרמיום: סלמי פרח

בשורה משמחת לאוהבי נקניקי הפרמיום האיכותיים!!!

יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם", משיקה נקניק חדש בסדרת נקניקי הפרמיום: סלמי פרח. סלמי פרח הוא נקניק חצי יבש בסגנון כפרי, טחון בטחינה גסה ומתובל בתיבול עשיר. הנקניק מכיל תערובת בשרים מובחרת של בשר בקר והודו והוא מעושן בעץ בוק טבעי המעניק לו טעם וארומה מיוחדים. הוא ללא גלוטן, מכיל 19% חלבון .

"מעדני יחיעם" משיקה נקניק חדש בסדרת נקניקי הפרמיום:  סלמי פרח
צילום: נדיה היבא
"מעדני יחיעם" משיקה נקניק חדש בסדרת נקניקי הפרמיום:  סלמי פרח
צילום: נדיה היבא
סלמי פרח משווק באריזת פרמיום של 200 גרם. הנקניק החדש מצטרף לסדרת נקניקי הפרמיום היוקרתית של מעדני יחיעם והוא מתאים לשימוש בכריכים, מאפים בתנור, מרקים ותבשילים.

סדרת נקניקי הפרמיום של מעדני יחיעם כוללת נקניקים מובחרים המיוצרים מנתחי בשר הודו ובקר, בעלי טעם עשיר ונחשבים לנקניקים המשובחים ביותר. בין מוצרי הסדרה סלמי סרוולט, סלמי צרפתי, פרשוטו, קונדביף, סלמי הרץ, פסטרמה של פעם ועוד. 

עוד משווקת יחיעם סדרת נקניקים יבשים בהם סלמי מעושן, סלמי גלילי, קבנוס קלאסי, קבנוס פפרוני ועוד. כל מוצרי החברה מיוצרי במפעל בקיבוץ יחיעם, המעסיק כ- 150 עובדים באזור הירוק והמקסים של הגליל המערבי.

"מעדני יחיעם" משיקה נקניק חדש בסדרת נקניקי הפרמיום:  סלמי פרח
צילום: נדיה היבא
"מעדני יחיעם" משיקה נקניק חדש בסדרת נקניקי הפרמיום:  סלמי פרח
צילום: נדיה היבא
לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של "מעדני יחיעם", "אנו שמחים להציע נקניק בסדרת מוצרי הפרמיום שלנו. נקניקי הפרמיום נמצאים בצמיחה מתמדת, כשהצרכן מבקש יותר מוצרי איכות, אניני טעם ומיוחדים. סלמי פרח הינו נקניק משובח ביותר שהקהל ייהנה ממנו מאוד".

כשר בהשגחת הרבנות הראשית.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 23.90– 25.90 שקל לאריזת 200 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.

"מעדני יחיעם" משיקה נקניק חדש בסדרת נקניקי הפרמיום:  סלמי פרח
צילום: נדיה היבא
בשיתוף מעדני יחיעם
קרדיט צילומים:
ערכה: נדיה היבא

עץ הזית משיק סדרת תרסיסי שמן זית כתית שמוסיפים טעמים חדשים לכל מנה

להיט חדש על המדפים של עץ הזית!!!
עץ הזית משיק סדרת תרסיסי שמן זית כתית מעולה במגוון טעמים: צ'ילי, לימון ושום, המוסיפים טעם חדש לכל מנה.

"עץ הזית" משיק חדשנות בקטגוריית התרסיסים . שילוב של שמן זית כתית מעולה איכותי בטעמים מעודנים בתרסיס, שישדרגו כל מנה במטבח - ממליצה להחזיק קבוע  ובהישג יד במזווה.

עץ הזית משיק סדרת תרסיסי שמן זית כתית שמוסיפים טעמים חדשים לכל מנה
צילום: נדיה היבא
סדרת התרסיסים פותחה מתוך הכרות והבנת הצרכן הישראלי, אשר מחפש פתרונות נוחים וקלים לשדרוג מנות יומיומיות המככבות בכל מטבח בישראל. 

התרסיסים קלים מאוד לשימוש ולאחסון ומוסיפים המון טעם לכל מנה. ניסיתי את התרסיס בטעם צ'ילי להכנת חביתה עם פטריות ונרשמה התלהבות גדולה של בני הבית.

הסדרה החדשה מיוצרת באיטליה ומציעה שלושה תרסיסי שמן זית כתית מעולה ואיכותי המכילים חומרי טעם וריח טבעיים ובטעמים שכל אחד אוהב. השימוש בתרסיסים מעניק למנה מלבד תיבול שמן זית גם טעמים עדינים ואהובים של צ'ילי, לימון ושום אשר מוסיפים תיבול  וטעם מומלץ לכל מנה.

עץ הזית משיק סדרת תרסיסי שמן זית כתית שמוסיפים טעמים חדשים לכל מנה
צילום: נדיה היבא
התרסיסים נפלאים לתיבול מגוון מנות חמות וקרות כגון תיבול סלטים שונים, פסטות, ירקות בתנור, דגים ועוד מגוון תבשילים ומאפים.

תרסיסי שמן הזית של "עץ הזית" מכילים 150 מ"ל ללא תוספת גז
כשרות בהשגחת בית יוסף, כשר פרווה.
ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.

עץ הזית משיק סדרת תרסיסי שמן זית כתית שמוסיפים טעמים חדשים לכל מנה
מתכון להכנת תפוחי אדמה צלויים באדיבות עץ הזית
צילום: נדיה היבא
"עץ הזית"הינו מותג אהוד ביותר בקרב הצרכנים אשר מעניק ערך מוסף במוצריו, בכל הקטגוריות בהן הוא נמצא. מוצריו מהווים חלק בלתי נפרד מהטעמים והניחוחות של המטבח הישראלי מזה שנים רבות. המותג  מביא לצרכן הישראלי מגוון רחב של מוצרים בעלי תועלות בריאותיות, קולינאריות ופונקציונאליות, עליהן שמה החברה דגש רב.

בשיתוף חברת עץ הזית
קרדיט צילומים: נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא  

רשת קפה גרג פותחת שלושה סניפים חדשים

רשת קפה גרג מתרחבת ופותחת בימים אלה 3 סניפים חדשים: בעיר בני ברק, כפר-סבא, ובטירה, בהשקעה הנאמדת בכ– 4.5 מיליון שח.

שלושת הסניפים החדשים מעוצבים בקונספט החדש של גרג - בתי קפה במראה אקלקטי-אירופאי-איכותי המציעים חוויה ואווירה ביתית עם שירות מקצועי ותפריט עשיר.

הסניף הראשון נפתח במגדל בסר 4 בעיר בני ברק, כסניף כשר למהדרין. הסניף משתרע על כ 170 מטר וכולל כ 100 מקומות ישיבה 100 והוא ייתן שירות למגדלים באזור, למשרדים, לעובדים ולתושבי בני ברק-רמת גן. עלות השקעה בסניף זה נאמד ב 1.5 מיליון.
 
סניף חדש לרשת גרג קפה צילום אסף לוי (7) 

סניף חדש לרשת גרג קפה צילום אסף לוי (7) 
כמו כן נפתח בטירה במתחם SEVEN הסניף החדש משתרע על שטח של כ 200 מטר ומכיל 120 מקומות ישיבה. בסניף זה השקיעה רשת קפה גרג כ 2 מיליון ובעוד שבוע יפתח סניף בעיר כפר-סבא, בקניון אושילנד. גודל הסניף כ 250 מטר וכול 130 מקומות ישיבה. בסניף זה הושקע כ 1 מיליון שח.

יאיר מלכה מנכל רשת קפה גרג מסר: "בנוסף להמשך ההתרחבות של קפה גרג אנו מתחילים במהלך אסטרטגי במסגרתו הרשת תחדש, תשפץ ותרענן סניפים מובילים עפ"י הקונספט והמיתוג החדש, בניהם: סניף גרג בקניון מלחה , בקניון הנגב באר-שבע, בצים סנטר נתיבות, חוצות המפרץ ועוד.

רשת קפה גרג נמצאת בבעלות יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי. הרשת פזורה מאילת עד קריית שמונה במיקומים אסטרטגיים.

בשיתוף רשת קפה גרג
קרדיט צילומים: אסף לוי - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה
ערכה: נדיה היבא

כיצד לארח בחגים בצורה אקולוגית ולשמור על הסביבה

המדריך לחגים קלים ונוחים גם עבור הסביבה

החגים מתקרבים בצעדי ענק ואם השנה אתם המזמינים לארוחת החג, כנראה אופן האירוח מעסיק אתכם, ובין הייתר תבדקו: באיזה כלים לארח את שולחן החג, אילו מנות יוגשו, והרשימה עוד ארוכה.

שרונה רומנו לזר, מומחית לשמירה על הסביבה ומנכ"לית חברת אורגניקזון עושה סדר בנושא ומעניקה טיפים ועיצות לאירוח אקולוגי, חסכוני ולשמירה על הסביבה:

חג אקולוגי  - לארח בחגים בצורה אקולוגית ולשמור על הסביבה צילום יח"צ 3
רגע לפני שמוציאות את הארנק: הציצו במקרר ובמזווה שלכם, ראו איזה מצרכים או אביזרים שיש כבר בבית יכולים לשמש אתכם להכנה ולהגשת המנות בערב החג, בין אם מדובר בפירות שיומרו ללפתן או יוספו לרוטב של המנה העיקרית או למשל בצק הפילו שיש לכן במקפיא יופיע כבר במנה הראשונה. עדיף לנצל מצרכים קיימים מאשר לרוץ ולרכוש חדשים, כך תצמבז"ו (תצמצמו בזבוז מזון) בקלות.

ראשית עשו רשימה מסודרת - אחרי שהבנתם מי קהל היעד בארוחה, ומה הבקשות המיוחדות של כל אחד ואחד, אילו מנות הן חובה בכל שולחן חג ובאיזה קינוח תקנחו. מה שנותר הוא ליצור רשימת קניות מסודרת. עדיף להכין את הרשימה עפ"י קטגוריות או אולי אפילו מעברים בסופר-מרקט, בעיקר בכדאי להיזהר מפיתויים מיותרים וממבצעים שלא באמת מוזילים או חוסכים וגם לא שומרים על הסביבה והם אלה שגורמים לרכוש מצרכים ומוצרים מיותרים.

חג אקולוגי  - לארח בחגים בצורה אקולוגית ולשמור על הסביבה צילום יעל אלעד
במה מבשלים ומגישים? אחד ה"סיפורים" היותר גדולים בחג זה עניין הכלים. לפני קצת יותר משנה אושר המס על הכלים החד-פעמיים העשויים פלסטיק, כך שעכשיו הם עולים הרבה יותר ממה שעלו עד כה. אנו כמובן רואים לנכון לארח, לבשל ולהגיש בכלים רב-פעמיים וכמובן גם לשטוף את הכלים במדיח כלים חסכוני ובכך לחסוך בזבוז רב של מים בעת הניקוי. אך, דעו שישנם גם פתרונות אקולוגיים חד-פעמיים במיוחד עבור גזרת הבישול, כמו: תבניות אפייה מתכלות - מיועדות לאפיה ולהגשה, עשויות נייר לא מולבן, נטול כלור ועמיד בפני שמן. כמו כן מומלץ להשתמש רק ברדיד אלומניום העשוי 100% אלומניום ממוחזר, נייר אפייה אקולוגי וטבעי, מנג'טים לאפייה מנייר מולבן - עבור הכנת קישים, לחמניות, מאפינס ושאר המאפים הקטנים.

חג טעים מתחיל מירקות ופירות טריים - חשוב לבחור ירקות טריים שצמחו וגדלו בארץ ולתמוך בחקלאות הישראלית. כמו כן חשוב לשמור על טריות הפירות והירקות כמה שיותר בקרור וזאת ניתן לעשות ע"י ביצת הפלא מוצר אקולוגי-אפקטיבי שמאריך את חיי המדף של הירקות ושומר עליהם רעננים וטובים כל תקופת החגים.

לארח בחגים בצורה אקולוגית ולשמור על הסביבה. צילום יח"צ
השולחן הכי יפה לחג - הטבע, הצבע הירוק ופרחים מכל הסוגים הם קישוטי השולחן הכי יפים ומשמחים. במקום לרכוש קישוטי מרכז שולחן שיזרקו בסוף הערב לפח, שלבו את מה שיפה בגינה על השולחן: זר נענע במקום זר פרחים (הישר מהגינה ההידרופונית), אספו עם הילדים אצטרובלים וקשטו איתם את השולחן, שלבו עציצים קטנים שיש לכם בבית או בגינה וצרו לכם שולחן חג שמכניס את הטבע הבייתה.

אל תשכחו לבוא עם קופסאות מהבית! - כדי לחסוך את כאב הלב שבלזרוק מזון איכותי, טעים ומעולה ועל הדרך גם להימנע מלבשל שוב מחר ומוחרתיים, הזכירו לאורחים להגיע עם קופסאות רב-פעמיות מהבית למנות שעשו להם את חג, כדי שיהיה להם במקרר גם למחר. הרי זה ידוע שתמיד יהיה משהו שיישאר ואם כבר בישלתן מהלב, אז למה לא להנות מזה עוד קצת?

לארח בחגים בצורה אקולוגית ולשמור על הסביבה צילום אגת סדון
עשו גם סדר באשפה - אירוח בחג, עם כל האוכל וההנאה, מייצר גם לא מעט פסולת. גייסו את האורחים להפריד את האשפה בסוף הערב. הכינו מראש פחים לאיסוף בקבוקי השתייה מזכוכית או מפלסטיק, פסולת רטובה ואריזות קרטון. נצלו את ההזדמנות לשתף את הילדים ואת יושבי השולחן ביתרונות המחזור, אולי אפילו הגדילו וקיימו תחרות ביניהם בסגנון "מי ממחזר וממחזרת יותר מהר" ועל הדרך תיעזרו בהם בפינוי השולחן.

חג שמח ושנה טובה ונקייה לסביבה

בשיתוף חברת אורגניקזון
קרדיט צילומים: יעל אלעד, אגת סדון, יח"צ , התמונת מאושרות לשימוש ללא תמורה
ערכה: נדיה היבא

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...