יום שבת, 25 באפריל 2020

כיצד ניתן ליצור בבית מסכת פילינג מתותים - לעור הפנים

החיים שלנו תותים!
פילינג הינו תהליך חיוני של קילוף וחידוש העור, ואנו זקוקים לו לשם ריענון העור וחידוש תאים,  כשהישנים נושרים.

מומלץ לערוך פילינג לפנים לפחות פעם בשבוע, כשגרת טיפוח נחוצה, שכן היא זו שתשווה לעור הפנים חיות וזוהר.


מסכת פילינג לפנים מתותים באדיבות דר להבית אקרמן צילום אסף לוי
ד"ר להבית אקרמן מציעה מסכת פילינג טבעית לפנים, יעילה ועשירה בלחות, מרכיבים שיש לכל אחד במקרר ובעיקר עם פרי העונה - תותים!

לדברי אקרמן: "התותים מכילים גרגירים שיכולים לשמש כפילינג נהדר. חשוב שלא למרוח את המסכה בסיבובים אגרסיביים שכן הגרגירים של התות הם כגרגר הפילינג לכל דבר. לכן- הכל בבקרה"


דר להבית אקרמן מומחית ברפואת עור ובעלת רשת מרפאות לאסתטיקה צילום אלון שפרנסקי
להלן השלבים לרקיחה ביתית למסכת פילינג לפנים מתותים :
1. ראשית נשטוף את הפנים עם סבון עדין ,ללא גרגרים.
2. לאחר מכן,נמעך כ-4-5 תותים עם מזלג ליצירת עיסה אחידה מבלי לסנן את הגרגירים אבל כן לסנן את המים.
3. מוסיפים לקערה כחצי גביע שמנת מוקצפת ומערבבים יחד עם עיסת התותים
4. מוסיפים 3 כפות של קוואקור ומערבבים היטב, עד לקבלת מרקם אחיד.
5. את העיסה מורחים בצורה אחידה על כל משטח הפנים.
6. חשוב מאוד שלא לשפשף את העור באגרסיביות.
7. כשהעיסה מתייבשת על הפנים הצוואר והמחשוף ניתן לעסות בעדינות על העור.
8. בסיום יש לשטוף את הפנים עם מים בלבד ולהספיג עם נייר


אל סבון של דר להבית אקרמן  130שח צילום ירון ויינברג
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת


מתכון להכנת סעודת פיקניק בכריך אחד - לחם פיקניק

חוגגים עצמאות עם מעדני יחיעם גם בימי קורונה!!!
חברת "מעדני יחיעם", יצרנית מוצרי הנקניק, פסטרמות ונקניקיות האיכותיים, מגישה לרגל יום העצמאות מתכון לסעודת פיקניק בכריך אחד, הכוללת ממבחר נקניקי הבוטיק של החברה, בהם נקניק פרשוטו ונקניק קורנביף. 

חוגגים עצמאות עם מעדני יחיעם צילום מאיר בולקה
חוגגים עצמאות עם מעדני יחיעם צילום מאיר בולקה
הכריך טעים להפליא, קל הכנה, מתאים כמנת פיקניק להכנה בבית, רק לקחת ביס להרגיש בטבע.
מצרכים (ל-4 מנות):
4 לחמניות ארוכות שלמות
4 פרוסות נקניק פרושוטו של "מעדני יחיעם"
4 פרוסות נקניק קורנדביף של "מעדני יחיעם"
2 עגבניות חתוכות לפרוסות
2 בצלים חתוכים לרצועות דקות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 כף טפנד ממרח זיתים שחורים

אופן הכנה:
1. חותכים בכל לחמנייה את צד "הנשיקה" ומרוקנים את התוכן מהלחם שבה. בעזרת סכין מורחים תוך כל לחמנייה בשכבה דקה של ממרח זיתים.
2. במחבת מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הפלפלים ולאחר מכן גם את העגבניות. מטגנים במשך כ- 10 דקות ומסירים מהאש לפני ריכוך מלא של הירקות. מניחים בצד.
3. מסדרים בתוך כל לחמנייה פרוסת נקניק פרשוטו ופרוסת נקניק קורנדביף בשכבות יפות, עד כחצי מגובה הלחמנייה. מעל שכבת הנקניקים שמים מתערובת הירקות שטוגנו, לאט ובזהירות.
4. לאחר המילוי, מחברים מחדש את הקצה של כל לחמנייה ועוטפים בנייר אפיה. מהדקים וקושרים עם חוט חזק.
5. מסדרים את הלחמניות בתבנית ועליהן מניחים כלי כבד עמיד לחום (עדיף כלי חרס). מכניסים לתנור למשך כשעה וחצי בחום של 120 מעלות.
6. לאחר צינון חותכים למנות ועוטפים בעטיפת כריך. ניתן להגיש לצד סלט ירקות טרי ומרענן.

בתיאבון וחג עצמאות טעים ושמח!!!
פרושוטו מעדני יחיעם צילום אריה ויסמין
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"נפטון" משיקה מטחנה מהודרת של "תערובת לתיבול סטייק מונטריאול", וממליצה איך להכין סטייק עסיסי וטעים

חוגגים עם מטעמי מנגל עצמאות – גם במסגרת ההנחיות החדשות! 
חברת "נפטון", המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, משיקה מטחנה מהודרת של "תערובת לתיבול סטייק מונטריאול" - יפה, נוחה ושימושית. 

התערובת הפיקנטית, המתאימה לתיבול סטייק, מתאימה גם לתיבול מנות נהדרות נוספות במנגל, בפלנצ'ה (מחבת פסים) או בגריל של התנור – כמו דגים, פרגיות, חזה עוף או תפוחי אדמה, והיא גם מצוינת לתיבול אורז, נודלס, איטריות ועוד.

התערובת מכילה, בין השאר, פלפל שחור, מלח גס, שום גבישי ובצל יבש, והיא ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים.


סטייק עסיסי וטעים עם תבליני נפטון. צילום יחצ
איך להכין סטייק עסיסי וטעים?
• מומלץ לקנות סטייק איכותי טרי (למשל, אנטריקוט או שייטל), בעובי של 1.5 ס"מ. על הסטייק להיות בטמפרטורת החדר (או צונן. לא קר מהמקרר, שכן אז הבשר יגיר נוזלים רבים ויתכווץ)
• לנגב במגבת נייר, ואז להבריש בשמן זית איכותי. לעסות ב"תערובת לתיבול סטייק מונטריאול" של נפטון
• להניח על רשת מנגל לוהטת או על מחבת פסים (פלנצ'ה) לוהטת ולשמוע פססססס... לצלות מכל צד 3 – 4 דקות (תלוי בגודל ועובי הנתח) ולהפוך לצד השני
• לחכות כמה דקות לפני שאוכלים. תיהנו!

החברה מציעה מגוון רחב של תבלינים ותערובות תיבול מעולים, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל ומונוסודיום גלוטומט.


נפטון - תערובת לתיבול -  סטייק מונטריאול. צילום - מיכאל כץ 
כשר: בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"ץ בית יוסף.
מחיר מומלץ לצרכן: 11.90 – 13.90 ש"ח (למטחנה במשקל 65 גרם).
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות ובאתרים שלהם.

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...