יום חמישי, 13 בפברואר 2025

רשת "ביטבוקס", הגדולה בישראל לחדרי קריוקי השיקה סניף חדש בראשון לציון

באירוע חגיגי ומושקע במיוחד, אנשי העסקים צליל ואביחי לינזר, מבעלי רשת "ביטבוקס", הגדולה בישראל לחדרי קריוקי, ערכו אמש אירוע חגיגי לרגל פתיחת סניף הדגל הגדול בישראל, בראשון לציון, המשתרע על שטח של 1,000 מ"ר, ונפתח בהשקעה הנאמדת ב – 8 מיליון ש"ח.

לאירוע הוזמנו כוכבי רשת, מובילי דעת קהל, ומשפענים שנהנו ממינגלינג אופנתי, סיור במקום, ארוחת ערב חגיגית ומסיבת קריוקי.

מימין צליל ואביחי לינזר צילום נועם לוי 
את האירוע פתח צליל לינזר שאמר: "המקום כולל 18 חדרים פרטיים בגדלים ובעיצובים שונים, המאובזרים במערכות מולטימדיה מהחדישות בתחום, טלוויזיה/מקרן, מיקרופונים אלחוטיים, מצבי תאורה שונים בכל חדר ואפליקציה מהמשוכללת בעולם הכוללת הזמנות של אוכל איכותי, שתייה קלה ואלכוהול לחדרים. 

לדבריו: "סניף ראשון לציון יאפשר מגוון רחב של שירותים: במקום מטבח ובר הנותנים שירות לכל החדרים, כמו כן המקום יציע שירותי הפקת ועיצוב אירועים, הפעלה והנחיית אירועים, מלצרים ודיילות עם שרות מקצועי ואדיב , מאגר של מעלה מאלפי שירים באמצעות אפליקציית "ביטבוקס" ועוד.

בעת האירוע חתם אביחיי לינזר: "הרגלי הצריכה של קריוקי בישראל הפכו בשנים האחרונות לתופעה רחבה ומשמעותית, שמשקפת מגמות חברתיות ותרבתיות. חדרי הקריוקי הפכו לאטרקציה מרכזית במיוחד בערים גדולות כמו ת"א, פ"ת, ראש לציון, חיפה, ירושלים ועוד.  חדרי הקריוקי משרתים קהל מגוון, מעסקים וחברות ועד משפחות וקבוצות חברים. 

מימין צליל ואביחי לינזר צילום נועם לוי
לדבריו לינזר: "אנו מאמינים ששוק זה ימשיך להתפתח ולגדול בישראל עם דגש על שילוב טכנולוגיות, חוויות משלימות ומותאמות והרחבת המגוון. לכן השקענו רבות בפתיחת הסניף החדש בראשון לציון והוא נחשב היום לסניף ברמה הגבוה ביותר שקיימת בעולם, עם כל החידושים והטכנולוגיות. 

לסיכום אומר לינזר: "אנו בטוחים שהסניף בראשון לציון יעניק לצרכן הישראלי חווית בילוי אחרת וימשוך קהלים מכל קצוות הארץ שיגעו להנות מהחידושים הבולטים בתחום".

מימין צליל ואביחי לינזר צילום נועם לוי 
קרדיט לצילומים: נועם לוי - אישור שימוש בתמונות ללא תמורה

מפירנצה לנגב: היינן שחזר כדי להפריח את השממה

בעוד שרבים חולמים על חיים באירופה, יוגב צדוק (43) עשה את הבלתי צפוי: עזב את פירנצה, בירת היין האיטלקית, וחזר לנגב כדי להגשים חלום שנראה כמעט בלתי אפשרי - לגדל גפנים ולייצר יין איכותי בלב המדבר. 

היום, כשהיינות שלו זוכים בפרסים בינלאומיים, מתברר שהחזון החלוצי שלו היה נכון. "רבים שאלו אותי איך חזרתי 'לחור הזה' ולא נשארתי באיטליה", הוא מספר בחיוך. "אבל בשבילי אין כמו הבית. אנחנו עושים כאן משהו מאוד חלוצי ואותנטי – מפריחים את השממה בדרך שלא נוסתה קודם".

כשהגיע ליקב המשפחתי ב-2009, המציאות הייתה שונה לחלוטין. "היקב היה מחסן קטן עם שני יינות אדומים בלבד – קברנה סוביניון ומרלו", הוא משחזר. "אבא שלי עבד מתוך תחושות בטן, עם המון אהבה, אבל הכול היה מאוד קטן וידני. הוא היה מוכר את היין מתא המטען של הרכב".

הידע שרכש בפירנצה היה קריטי לשינוי שהוביל. "במהלך הלימודים באוניברסיטה למדתי על פיזיולוגיית הגפן, טכנולוגיות ייצור מתקדמות, תהליכי תסיסה, ואפילו תורת החביות – שהוא עולם שלם בפני עצמו", הוא מסביר. "אבל האתגר האמיתי היה להתאים את הידע הזה למציאות המדברית".

הצעד הראשון היה מהפכני: "כשגיליתי שהקברנה והמרלו לא נותנים תוצאות איכותיות מספיק באזור שלנו, החלטתי להביא זנים אחרים שיתאימו יותר לאקלים המקומי", הוא מתאר. "הקמנו חלקה ניסיונית עם זנים כמו מלבק, פטי ורדו, שרדונה , פינו גרי, גרנש ומורבד. זה היה הימור גדול – לנטוע זנים חדשים במדבר".

ההימור השתלם. היום, יקב רמת נגב מייצר ארבע סדרות יין מרשימות, כל אחת עם אופי ייחודי. סדרת "רמון", למשל, מיוצרת מענבים שגדלים בחלקות מובחרות במצפה רמון, שם הגובה מאפשר הבשלה אופטימלית. "המלבק שלנו שונה מהמלבק הארגנטינאי המוכר – הוא עשיר יותר, והפטי ורדו שלנו יותר קטיפתי ופחות ירוק מהמקובל", הוא מסביר בגאווה.

קרדיט לצלם: נירה מדר צדוק
האתגרים במדבר הם יומיומיים. "השמש החזקה והקרינה הגבוהה הם אתגר מתמיד", הוא מסביר. "צריך להבין שאנחנו עושים כאן משהו שהוא כמעט בלתי אפשרי – מגדלים גפנים באחד האזורים הצחיחים בישראל". אבל דווקא האתגרים הללו הובילו לחדשנות טכנולוגית: שימוש בשמרים נכונים, טכנולוגיית ייצור ותסיסה אחרת שמיועדת לענבים שגדלים באזור הזה. יוגב דייק את מועדי הבציר, את הליך הסינון, את כל תהליך העשייה.

ההתמדה השתלמה. סדרת "אקסודוס" של היקב זכתה לאחרונה בהכרה בינלאומית מרשימה: אקסודוס גרנד רזרב אדום 2018 זכה במדליית פלטינום היוקרתית בתחרות דקנטר, ואקסודוס רזרב בורדו 2020 זכה במדליית זהב כפול בתחרות TERRAVINO 2024. "ההישג הכי גדול שלי הוא שהצלחנו לייצר יינות איכותיים מאוד כאן במדבר, במקום שנראה על פניו כ'שממה'", הוא אומר.

המסע שלו לפירנצה התחיל ב-2006. "רציתי ללמוד באירופה", הוא נזכר. "פירנצה נמצאת בלב טוסקנה, האזור שנחשב למרכז עולמי של גפנים ויין – המקום המושלם למי שרוצה להתמקצע בתחום". החיים באיטליה היו אינטנסיביים: "הייתי שקוע לחלוטין בלימודים. היום התחיל מוקדם עם קפה מהיר באחד מבתי הקפה המקומיים, כמו שהאיטלקים עושים. בשנה הראשונה הייתי בהלם תרבות – לקח זמן להתרגל לשפה, למנטליות ולסביבה החדשה".

נקודת המפנה הגיעה בביקור בישראל: "הרגע שבו הבנתי שאני רוצה לחזור לארץ היה בקיץ שבו חזרתי לבציר הראשון שלי כאן", הוא משחזר. "החוויה הזו גרמה לי להרגיש חיבור עמוק ליקב המשפחתי. הבנתי את הערך העצום שבפיתוח משהו שהוא שלנו – משהו שורשי, עם משמעות".

היום, 15 שנה אחרי, החלומות שלו גדולים מתמיד. "החלום הבא שלי הוא להמשיך לפתח את העסק, למצוא זנים נוספים שמתאימים לאזור", הוא מתאר בהתלהבות. "באביב הקרוב נטע אסרטיקו – זן לבן יווני שגיליתי בטיול משפחתי ביוון. אני רוצה שכל האזור יהיה מלא כרמים, לייצר יותר זנים איכותיים, להמשיך להעשיר את התרבות הצרכנית ולחנך לאהבת היין".

העסק המשפחתי התרחב - היום עובדים בו האב אלון, האם נירה בתפעול, האח גלעד במכירות, ונועה, בת זוגו של יוגב, אחראית על הנוכחות הדיגיטלית של היקב. "האתגרים בלבנות עסק משפחתי הם בעיקר בדינמיקה", הוא מסביר. "חשוב להתנהל בזהירות, כי לא מדובר רק בשותף עסקי, אלא גם בבני משפחה. צריך לשמור על הגבולות בין העבודה למערכת היחסים האישית".

כשהוא מביט אחורה על ההחלטה לעזוב את איטליה, צדוק משוכנע שעשה את הבחירה הנכונה. "הייתי אומר למישהו שעומד בפני דילמה דומה להקשיב ללב", הוא מסכם. "לך אחרי החלומות גם אם זה מעבר לים, תגשים אותם, לך עם החזון. בסוף, הנטייה שלי הייתה לחזור לשורשים – וזו הייתה הבחירה הנכונה".

קרדיט לצילום: נירה מדר צדוק - התמונה באישור שימוש ללא תמורה

האהבה מתוקה מתמיד: קינוחי ולנטיין דיי של 'עדן קינוחים'

יום האהבה - וולנטיין דיי כבר ממש כאן מעבר לפינה  ואין דבר רומנטי יותר מקינוח מתוק, טעים ומפנק שמשתפים יחד!!!

השנה אנחנו חוגגים אהבה עם טעם בלתי נשכח!  לכבוד הולנטיין דיי חברת עדן קינוחים מציעה קינוחים שיגרמו ללב שלכם ולחיך להתרגש. הקינוחים מגיעים באריזות אישיות מושקעות, מושלמות לדייט זוגי בבית או כפינוק מתוק להפתיע את האהובים עליכם.

ולנטיין דיי עדן קינוחים צלם גיל אבירם מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום

ולנטיין דיי עדן קינוחים צלם גיל אבירם מאשרת פרסום תמונה ללא תשלוחם
בוואריה - קינוח עשיר ומפנק בתוספת שברי עוגיות פריכות, סירופ בטעם שוקולד עשיר ושברי בוטנים שמוסיפים קראנץ' מענג בכל ביסה  קלאסית .

מלבי - קינוח קליל ומרענן: שכבות של מלבי צונן ונימוח, משודרגות בסירופ עדין בטעם שושנים, קוקוס מתקתק ושברי בוטנים פריכים שמוסיפים קראנץ' ממכר. חוויית טעם מושלמת שמאזנת בין רכות לעושר

טירמיסו -  קינוח מפנק של קרם גבינה עשיר ושמנת נימוחה, מונחים על מצע עוגיות טבולות בקפה ארומטי, שיוצרות שילוב טעמים ומרקמים מושלם בכל ביס.

ולנטיין דיי של עדן קינוחים צלם גיל אבירם מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום

ולנטיין דיי  של עדן קינוחים צלם גיל אבירם מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
את הקינוחים אפשר למצוא ברשתות השיווק ובמגוון חנויות פרטיות.

מפעל "עדן קינוחים"  בבעלות אנשי העסקים  אלי בוארון ונאור ברזני, שוכן באשקלון ומייצר כ-50,000 קינוחים באריזות אישיות מדי יום. החברה נחשבת לספק הגדול ביותר של קינוחים אישיים בישראל.

קרדיט לצילומים: גיל אבירם - התמונות מאושרות לפרסום ללא תמורה.

רשת JACK KUBA פותחת חנות פופ אפ חווייתית בקניון עופר רמת אביב

לרגל הרחבה ושיפוץ של חנות הדגל בקניון עופר רמת אביב, רשת ההלבשה התחתונה היוקרתית KUBA JACK פותחת חנות פופ-אפ חדשה וייחודית, שתעניק ללקוחות חוויית קנייה יוקרתית ומדויקת.

חנות הפופ-אפ החדשה מציעה מבחר רחב מהפריטים הנמכרים והאהובים ביותר של המותג . JACK KUBA היא ממוקמת בקומה השנייה, (צמוד לחנות לולולמון), ומציעה את הפריטים המובילים, והנמכרים ביותר של הרשת. בין הפריטים: חזיות, מחטבים, גרביונים, פיג’מות, הלבשת פנאי, קולקציית סאטן עוד ועוד.

JACK KUBAקולקציות ייחודיות בסט סלר  צילום עירד נצר 

JACK KUBAקולקציות ייחודיות בסט סלר  צילום עירד נצר
לדברי קארין דניאל מרשת JACK KUBA: "בעקבות צמיחת הרשת והרחבת חנות הדגל בקניון עופר רמת אביב, שעוברת בימים אלו שיפוץ מקיף, החלטנו להקים חנות פופ אפ חווייתית שתיתן מענה לקהל לקוחותינו בחודש הקרוב. חנות הפופ אפ שנפתחת מציעה את כל דגמי הבסט-סלר המובילים, מתוך הקולקציות האהובות ומאפשרת חוויית קנייה אישית ונעימה. "

JACK KUBA הינה רשת בוטיקים יוקרתית להלבשה תחתונה, המונה 37 סניפים ברחבי הארץ. כולל 5 בוטיקים בדיוטי פרי בנתב״ג ובאילת.

חנות פופ אפ JACK KUBA בקניון עופר רמת אביב צילום יחצ
קרדיט לצילומים: עירד נצר, יח"צ JACK KUBA=התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה

לרגל חגיגות הוולנטיין יושק לראשונה בישראל: "גשר מנעולי האהבה הגדול"

פריז בפתח תקווה - לרגל חג אהבה, הוולנטייןן דיי שמצויין ברחבי העולם ב 14 לפברואר, עופר הקניון הגדול, מקבוצת קניוני עופר, משיק את “גשר האהבה הגדול”, בפתח תקווה.

גשר האהבה ייפתח לקהל הרחב למשך חמישה ימים ויהווה מוקד צילום רומנטי לזוגות, חברים ומשפחות, לצד עמדת צילום מעוצבת ולב ענק שיוצב בכניסה לגשר. בדומה לגשרים הידועים בבירות הרומנטיות בעולם, יוכלו המבקרים לתלות מנעול כאות לאהבה נצחית, להקדיש אותו לאדם אהוב ולשמר את הרגע בצילום.

גשר מנעולי האהבה בעופר הקניון הגדול פתח תקוה צילום יחצ 
“גשר האהבה הגדול”, עוצב בהשראת גשרי המנעולים המפורסמים בעולם, ובדומה לגשר אהבה בפריז. במסגרת הפעילות, יסתובבו דיילים ברחבי עופר הקניון הגדול ויחלקו מנעולים למבקרים.

כמו כן, יושק קמפיין רחב בהשקעה הנאמדת ב כ- 300 אלף ש”ח, במסגרתו מזמין הקניון את הקהל הרחב לחוויה רומנטית וייחודית. הקמפיין כולל פרסום בדיגיטל, ברשתות החברתיות ובקניון עצמו. בנוסף, יתקיימו פעילויות בעמודי הסושיאל של עופר הקניון הגדול, עם הזדמנות לזכות בגיפטכארד לחנויות בקניון.

גשר מנעולי האהבה בעופר הקניון הגדול פתח תקוה צילום יחצ 
לדברי נעמי סימן טוב, מנכ”לית עופר הקניון הגדול: “השראתנו לפעילות הייחודית הזו מגיעה מגשר המנעולים המפורסם בפריז, המסמל אהבה נצחית ומחוייבות. אנו גאים להביא את החוויה הזו ללקוחות הקניון ולהעניק הזדמנות לחגוג את האהבה בצורה מרגשת ומקורית.”

גשר האהבה ממוקם בקומת החנויות העליונה, ליד פליינג טייגר והוא יפתח לקהל הרחב החל מה 1.2.2025 למשך 5 ימים.

קרדיט לצילומים:  יח"צ עופר הקניון הגדול פתח תקוה - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה

לרגל יום השניצל - כל מה שצריך לדעת על המנה המוזהבת שנמצאת בכל בית בישראל

לרגל יום השניצל שמתקרב אלינו בצעדי ענק, הנה לפניכם כל מה שצריך לדעת על המנה המוזהבת שנמצאת בכל בית בישראל וגם מתכון לשדרוג השניצל ו-3 צורות הגשה שונות.

ב-23 בפברואר מציינים את יום השניצל, שהוא יום חגיגה לא רשמי המוקדש לאחד המאכלים הפופולריים ביותר, ומהווה חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי.

פרורי פנקו לבנים מאסטר שף 11.90 ש"ח צילום יחצ 
השניצל, שמקורותיו נעוצים במטבח האוסטרי, עבר אינספור גלגולים והפך לאחד המאכלים האהובים ביותר בעולם, גם במטבח הביתי וגם במסעדות יוקרה.

בישראל, השניצל הוא מנה פופולרית ביותר המגיעה בגרסאות שונות, בין אם מדובר בשניצל קלאסי, שניצלונים, שניצל ממולא ועד שניצל לטבעוניים שעשוי מטופו או ירקות.

לדברי קרין שהין, מנהלת יחידה עסקית "מאסטר שף" בשסטוביץ: "כולם אוהבים שניצל, מילדים ועד מבוגרים, משניצל מטוגן או אפוי, שניצל דק או עבה, מתובל או לא". לדבריה: "השניצל הוא הרבה יותר ממנה אהובה – הוא סמל קולינרי עם היסטוריה מרתקת, שהתפתח לאורך השנים והפך לאחד המאכלים הפופולריים בעולם וכמובן בישראל".

מאסטר שף מתכון ליום השנציל צילום יחצ 
כאמור, שורשיו של השניצל נעוצים באירופה, ויש לא מעט מחלוקות לגבי המקור המדויק שלו. הגרסה המוכרת ביותר היא הווינר שניצל (שניצל וינאי), שנחשב למאכל הלאומי של אוסטריה. המתכון המסורתי, הכולל נתח עגל דק מצופה בפירורי לחם ומטוגן בחמאה מזוקקת, הופיע לראשונה במסמכים מהמאה ה-19, אך ייתכן שהגיע לשם מוקדם יותר מהמטבח האיטלקי.

ואיך השניצל הפך לכוכב בישראל אצל הגדולים וגם הקטנים? השניצל הגיע עם גלי העלייה מאירופה והפך במהרה למנה ביתית מועדפת. מכיוון שבשר עגל היה יקר וקשה להשגה, אימצו הישראלים גרסה מקומית על בסיס חזה עוף, שהפכה לנפוצה ביותר בארץ. עם השנים, השניצל הפך לחלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי - מוגש לצד פירה, אורז, או כמובן, צ’יפס וסלט טרי.

כחלק מחגיגות יום השניצל של המותג הקולינרי “מאסטר שף”, יעלה קמפיין רחב ברשתות החברתיות, במסגרתו יגל אושרי, הזמר והיוצר, חיבר שיר הלל לשניצל. משפיענים נוספים ייקחו חלק בקמפיין ויעשו את הגרסה הכי טעימה שלהם לשניצל.

בנוסף, לכבוד יום השניצל, מאסטר שף משיק מוצר חדש לשדרוג השניצל - פירורי פנקו לבנים בסגנון יפני לציפוי קראנצ’י ופריך במיוחד. המוצר החדש מצטרף למגוון הפתרונות שמציע המותג בעולם פרורי הלחם הכוללים פרורי לחם מוזהבים, פרורי לחם מתובלים, פרורי פאנקו, תערובת להכנת נאגטס ועוד.

פרורי פנקו לבנים מאסטר שף 11.90 ש"ח צילום יחצ 
לרגל יום השניצל, מומחי המותג הקולנרי מאסטר שף מציעים מתכון להכנת שניצל לכל המשפחה ב-3 צורות הגשה שונות:

חומרים ל-4-6 מנות:
500 גרם חזה עוף פרוס דק
שמן לטיגון עמוק

לבלילה:
2 ביצים
1 כף חרדל דיז׳ון גרגירים ו/או 1 כפית חרדל דיז׳ון חלק מאסטר שף
1 כף מיונז שום מאסטר שף
1 כף רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף

לציפוי:
1 כוס קמח
1 כוס קורנפלור
בלילת ביצים
2 כוסות פירורי לחם מוזהבים מאסטר שף

מאסטר שף מתכון ליום השנציל צילום יחצ 
פרורי פנקו לבנים מאסטר שף 11.90 ש"ח צילום יחצ 
אופן ההכנה:
1. מכינים שתי קערות: באחת מערבבים את חומרי הבלילה, בשנייה מפזרים פירורי לחם.
2. משרים את חזה העוף הפרוס בבלילה 10 דקות.
3. מצפים את הנתחים בפירורי לחם ומעבירים למקרר לחצי שעה.
4. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת רחבה.
5. מטגנים את הנתחים הפרוסים עד הזהבה יפה ועמוקה משני הצדדים.

שלוש צורות הגשה:

1. שניצל בטורטיה (ראפ) – מורחים טורטיה במיונז שום לחיץ מאסטר שף, מוסיפים אבוקדו, עגבניות וכוסברה. מוסיפים רצועות שניצל ומגלגלים.

2. שניצל בבגט, בסגנון מוקפץ תאילנדי – מערבבים בקערה רצועות של כרוב, גזר ופלפל עם רוטב טריאקי מאסטר שף. מורחים את הבגט במיונז לחיץ ספייסי מאסטר שף וממלאים בירקות וברצועות שניצל. ניתן להוסיף גם רוטב סרירצ'ה מאסטר שף בסיום.

3. שניצל בלחמניה – בסגנון יום שישי, עם מטבוחה וירקות – מבשלים עגבניות מאסטר שף עם פלפלים, פפריקה ושום, על אש קטנה במשך שעה וחצי. מורחים בלחמניה, מוסיפים שניצל ואם רוצים גם פרוסות חציל מטוגנות.

חג שניצל טעים ונעים 😊

קרדיט לצילומים:  יח"צ מאסטר שף - התמונות מאושרות לשימוש ללא מורה

חברת "אחוה" משיקה שתי מאגדות מאפין ממולא עם סוכריות צבעוניות

להיט חדש וטעים על המדפים של חברת אחוה - הן צבעוניות, חגיגיות מושכות את העין ובטוחה שכל אחד ישמח לקבל אותם במשלוח המנות , או להינות מהן ליד משקה חם שכל אחד אוהב. 

חג פורים מתקרב אלינו בצעדי ענק וכבר צריך להתחיל להתארגן עם התחפושות מי לקטנים ומי לגדולים וגם להכין משלוח מנות חגיגי, טעים ושמח. 


חברת אחוה = מאפין בטעם וניל במילוי בטעם תות עם סוכריות.
צילום: נדיה היבא 

מאגדות מאפין ממולא עם סוכריות צבעוניות של אחוה צילום יעל האן

חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי טחינה, חלוה ודברי מאפה, משיקה שתי מאגדות מאפין חדשות ומיוחדות: מאפין בטעם שוקולד במילוי קרם בטעם שוקולד עם סוכריות ומאפין בטעם וניל במילוי בטעם תות עם סוכריות. 

המאפין האישיים עשויים מבצק שמרים נימוח, במילוי עשיר של שוקולד ותות עם סוכריות צבעוניות, נימוחות בפה ובעלות טעם של אפייה ביתית. 


חבר אחוה-מאפין בטעם שוקולד במילוי קרם בטעם שוקולד עם סוכריות. צילום:
נדיה היבא
מאגדות מאפין ממולא עם סוכריות צבעוניות של חברת אחוה צילום יעל האן

כל מאגדת מכילה 4 יחידות מאפין במשקל 50 גרם ליחידה, בסה"כ 200 גרם לאיזה. המאפין האישיים מתאימים כארוחת ביניים, כקינוח מפנק, לחגיגה ואירוח, לצד שתייה קרה או חמה. 

מומלץ להוציא מאריזה ולחמם לפני ההגשה.

מאגדות המאפין החדשות מצטרפות לסדרת המאפין באריזה אישית של אחוה, הכוללת מאפין בטעם וניל, מאפין בטעם שוקולד, מאפין שוקוצ'יפס, מאפין במילוי קרם בטעם שוקולד ומאפין במילוי קרם בטעם תות. 

עוד משווקת החברה סדרת עוגות אישיות הכוללת עוגת שמרים אישית במילוי בטעם שוקולד, עוגת שמרים אישית דניש קינמון ומאפה רוגעלך, הנמכרת במחיר שווה לכל נפש, כ-2.5 – 3.5 שקלים בלבד ליחידה.

רגעים שקטים עם קפה ומאפה... צילום: נדיה היבא

מאפין בטעם שוקולד במילוי קרם בטעם שוקולד עם סוכריות של חברת אחוה.
צילום: נדיה היבא
לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק של חברת "אחוה", מגוון המאפין באריזה אישית של אחוה הינם מהמוצרים הנמכרים ביותר במפעל, עם כ - 30 מיליון יחידות הנמכרות מדי שנה. "אנו שמחים לתת מענה לביקוש למוצרי מזון ארוזים באריזה אישית ולהביא לצרכן מוצרי מאפה טעימים באיכות של קונדיטוריה ובמחיר שווה לכל כיס".

כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: כ-7-9 שקלים למארז 4 יחידות במשקל 200 גרם (50 גרם ליחידה).
להשיג ברשתות המזון, המכולות וחנויות הנוחות ברחבי הארץ.

קרדיט לצילומים: יעל האן התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה, נדיה היבא

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...