יום שני, 18 ביולי 2022

גרופר Growper משקה מוגז טבעי ואורגני הלהיט החדש לקיץ

להיט חדש על המדפים: גרופר - משקה מוגז, טבעי ואורגני הראשון בישראל!
המשקה המהווה אלטרנטיבה קלילה ובריאה למשקאות הממותקים והמכיל פרי טבעי ואורגני, מים גז וזהו. ללא תוספות סוכר, חומרים משפרים וצבעי מאכל.

מדובר במשקה פירות אורגני מוגז, טעים ומרענן, שהינו משקה ללא תוספות סוכר, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל, ללא חומרי טעם וריח, עשוי מפירות אורגניים בלבד בתהליך ייצור השומר על ערכי הפרי.

גרופר  Growper משקה מוגז טבעי  ואורגני הלהיט החדש לקיץ ב-3 טעמים נפלאים.
צילום: נדיה היבא
המשקה מביא בשורה אמיתית לצרכנים בישראל  ואלטרנטיבה בריאה וטבעית לחלוטין למי שצורך משקאות קלים ומוגזים, במציאות בה השוק  נשלט על ידי חברות המשקאות הגדולות שמוכרות משקאות ממותקים, עתירי קלוריות וחומרים לא טבעיים.

גרופר שם לעצמו למטרה לעודד, להנגיש ולאפשר צריכה בריאה דרך אחד המוצרים הנצרכים ביותר ביומיום. המשקה פותח במשך שנתיים, בעלות  של כמיליון שקלים, כאשר בתהליך הפיתוח דוייקו הטעמים ואוזנו כך שיתאימו לחיך הישראלי, הופחתו כמות הקלוריות, נבחרו חומרי הגלם הנכונים וכך האריזה- בחירת הזכוכית לבקבוק ולא פלסטיק ועיצוב ומיתוג צעיר וחדשני.

גרופר  Growper משקה מוגז טבעי  ואורגני הלהיט החדש לקיץ.
צילום: נדיה היבא
המשקה זמין כרגע בשלושה טעמים מרעננים, בבקבוקי זכוכית בנפח 330 מ"ל, בעלי פקק הנפתח ידנית ללא צורך בפותחן בקבוקים: 

🍊 תפוזזה - תפוז דם דומדמניות
🍏 תפוחחה - תפוח עץ ואננס
🍋 לימוננדה - לימון ליים

מחיר כל בקבוק כ-9 ש"ח ליחידה, מחיר אטרקטיבי מאוד ביחס למוצרים טבעיים ואורגנים אחרים.

כשר, בד"צ יירה דעה הרב מחפוד.
נטול גלוטן ובעל תו ויגן פרנדלי.
גרופר  Growper משקה מוגז טבעי  ואורגני הלהיט החדש לקיץ.
צילום: נדיה היבא

הסיפור שמאחורי גרופר:
מאחורי גרופר עומדים היזמים לירון קופר ויובל גרודק, שהכירו בלימודי וטרינריה וזיהו צורך ופוטנציאל ענק בשוק המשקאות הקלים. השניים חיפשו ליצור משקה קליל ובריא שהוא אלטרנטיבה למוגזים המוכרים, אבל הוא לא ממש מיץ טבעי בלבד - אלא משקה קליל וטעים שאפשר לשתות בלי רגשי אשמה. ככל שהפרוייקט הפך רציני, הם עזבו קריירות מצליחות ובמשך כשנתיים התמקדו בפיתוח המוצר.

השנתיים חברו לשחקן עופר שכטר בתור שותף עסקי מלא בפרוייקט, והתמקדו בקידום אג'נדה  לצריכה בריאה אשר תיצור שינוי תודעתי במטרה להביא מוצר בריא, טבעי ונגיש לכולם.

במסגרת הפרוייקט שהושק כהדסטארט מצליח במסגרתו גייסו מאות אלפי שקלים, המשיך לגייס הון באמצעות Fundlt בו גוייסו  כ-4 מיליון ש"ח מהציבור שקיבל את המוצר באהבה.

גרופר - משקאות קלים מוגזים ב-3 טעמים נפלאים.
קרדיט צילום: יח"צ גרופר

בקבוקי גרופר נמכרים היום במעל ל-1500 נקודות מכירה: רשת שופרסל, צה"ל, תחנות דלק דור
אלון, רוב חנויות ורשתות הטבע, מעדניות, בתי קפה, AM PM, טיב טעם ועוד.

ניתן גם לרכוש דרך אתר האונליין של החברה https://www.growper.co.il/

בשנה הקרובה צפוייה להתרחב ההפצה עם אלפי נקודות מכירה נוספות ופריצה לשוק הבינלאומי.

בשיתוף: גרופר Growper
קרדיט צילומים: יח"צ גרופר, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

"פסטה ריקו" תשווק מארזי פיצה מיוחדים להכנת פיצה ביתית

החופש הגדול כבר כאן ושוב שומעים: "אמא אני רעב, מה יש לאכול"?
במקרה שלי זה סבתא מה הכנת, אני רעב?
החופש הגדול הוא גם הזדמנות נהדרת לבלות עם הילדים/הנכדים זמן איכות וגם לשתף אותם בהכנת  ארוחה כייפית, קלה, טעימה ומשובחת שכולם אוהבים.

חברת פסטה ריקו, המתמחה בייצור פסטה טרייה ובייבוא מוצרי מזון איטלקיים, משיקה לרגל החופש הגדול מארזי פיצה מיוחדים להכנה עצמית של פיצה משפחתית, בשילוב קמח ורוטב עגבניות.

פיצה לבנה עם פטריות של פסטה ריקו צילום נמרוד סונדרס

בחנות האון-ליין של החברה מוצעים למכירה 3 מארזי פיצה, הכוללים 4-8 כדורי בצק פפה להתפחה מהירה, קמח 100% חיטת דורום איטלקית לפתיחת הבצק, ובקבוק עגבניות חתוכות דק מסוג POLPA EXTRA FINE בגודל 680 גרם.

המארזים ישווקו בצידנית רב פעמית ממותגת וההזמנות יסופקו דרך מערך המשלוחים הישיר של פסטה ריקו.

כדורי בצק פפה של פסטה ריקו עשויים 100% קמחים איטלקיים איכותיים המותאמים להכנת פיצה ומגוון מאפים נוספים. 

מארז פסטה ריקו לחופש הגדול צילום אימג'ארט 
באתר החברה ניתן למצוא גם שלל מתכונים קלים להכנה של פיצות מיוחדות, פסטות, פשטידות, קינוחים ועוד. בנוסף, מזמינה פסטה ריקו ללמוד כיצד להכין פיצה איטלקית באמצעות סרטונים ייעודיים. 

לדברי הדס שמר-וולקוביץ', סמנכ"לית השיווק של פסטה ריקו, "אין משפחה שלא מתמודדת עם השאלה כיצד לבלות זמן איכות עם הילדים בחופש ואיזה אוכל להכין כך שיתאים לכולם. לשם כך, השקנו מארזים ייעודים לפעילות משפחתית בחופש הגדול, הכוללים מוצרים המשווקים למיטב המסעדות ברחבי הארץ, והם יהיו זמינים לרכישה לכל קהל הלקוחות שלנו עד לסוף ספטמבר".

הדס שמר וולקוביץ סמנכלית שיווק פסטה ריקו צילום עופר חגיוב 
כשר מהדרין בהשגחת בד"ץ בית יוסף והרבנות הראשית לישראל/גן רווה.
מחיר מומלץ לצרכן: 44.90 – 90.80 ₪ למארז לפי גודל וכמות כדורי הבצק.

להשיג באתר חברת פסטה ריקו: https://katzr.net/8d551c

עמוד פסטה ריקו בפייסבוק: https://www.facebook.com/PastaRiccoisarel
ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/pastariccoisrael/

בשיתוף: פסטה ריקו
קרדיט צילומים: נמרוד סונדרס, אימג'ארט, עופר חגיוב - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה
ערכה: נדיה היבא

מתחם הסעדה חדש לחברת "גילת רשתות לווין"

חב' ההסעדה "עידית" מקבוצת רשת מלונות דן חתמה הסכם לאספקת שירותי ההסעדה לחב' "גילת רשתות לווין" בפארק דניב פ"ת.

מתחם ההסעדה המשתרע על שטח של כ-400 מ"ר כולל מסעדה בשרית עדכנית ואיכותית שמגישה מנות שף ומנות פרימיום לצד מנות מבית אמא ומיטב המטבח המזרחי ומנות טבעוניות וצמחוניות .

בתמונה מימין לשמאל : שאול רוחם שף בשרי, קריספל שחף מנהל אתר בשרי חלבי,

נטלי כרסנטי שפית פרימו

צילום יח"צ אישור לפרסום ללא תשלום

לצד המסעדה הבשרית ייהנו עובדי גלעד גם מבית קפה חלבי - קפה PRIMO. בית קפה PRIMO משלב קפה עילית איטלקי בקלייה מוקפדת ומנות חלביות ממטבח שף איטלקי.

במתחם ההסעדה יוגשו מדי יום ארוחות צהריים לכ-600 סועדים.
בהקמת מסעדה החדשה ובית הקפה השקיעו (ביחד עם חב' גילת) כ-400,000 ₪ בציוד חדש עיצוב ומיתוג .

הגב' שלי מנסדורף מנהלת נכסים ואדמיניסטרציה בחברת גילת רשתות לווין : "אנחנו שמחים מאוד על הקשר עם חב' עידית שתוך תקופה קצרה למדה את כל הצרכים והדרישות של החברה ואנחנו מברכים על שיתוף הפעולה, רמת השירות הגבוהה, הזמינות, ואיכות המזון שעידית מציגה".

אסף עמרוסי מנהל השיווק והמכירות בחב' עידית: אנו גאים להיות הספק של חברת גילת לויינים והחברות בפארק דינב. רעננו וחידשנו את קונספט המסעדות והתאמנו אותן לרוח התקופה. גייסנו צוות שפים המתמחים באוכל חלבי איטלקי ומנות שף מיוחדות ליצירת חווית הסעדה מקצועית ומדוייקת.

בוגרי המחלקה לעיצוב תעשייתי והמחלקה לעיצוב פנים של HIT המכון הטכנולוגי חולון יציגו עבודותיהם בתערוכת הסיום

 המכון הטכנולוגי חולון HIT,יציג השבוע את תערוכת הבוגרים של הפקולטה לעיצוב לשנת 2022.

בתערוכה יציגו כ-105 בוגרות ובוגרים תואר ראשון במחלקה לעיצוב תעשייתי ובמחלקה לעיצוב פנים. תערוכת הבוגרים של הפקולטה לעיצוב היא תמיד חגיגת עיצוב מרתקת המסכמת ארבע שנות לימוד אינטנסיביות מאתגרות, של רכישת כלים וגיבוש נקודות מבט.

"אומרים שיש 3 כללים לעיצוב טוב, אבל אף אחד לא יודע אותם", אומר פרופ' דודי ראב"ד, דיקאן הפקולטה לעיצוב במכון, "אנחנו מאפשרים לכל סטודנט בפקולטה למצוא את שלושת הכללים שלו, תוך התחשבות בעובדה שעיצוב נעשה על ידי בני אדם, לרווחת בני אדם".

יאיר אטיאס - מקום לזיכרון ע יצוב פנים המכון הטכנולוגי חולון   (1)
התערוכה של המחלקה לעיצוב תעשייתי תתקיים ב- 14-22 ביולי

"תערוכת הבוגרים של המחלקה לעיצוב תעשייתי מקבלת השנה צביון ייחודי" אומר עופר זיק, ראש המחלקה לעיצוב תעשייתי, "תוצרי הסטודנטים השנה משקפים במידה רבה שינוי בתחומי העניין והמיקוד שלהם, לצד מוצרים שהיינו מורגלים לראותם בפרויקט הגמר, צמחו מוצרים בעלי אימפקט משמעותי ואמפתיה לחברה, לסביבה ולאינדיבידואל. הדבר משקף את העובדה כי מחזור הסטודנטיות והסטודנטים שמסיים את התואר השנה, חווה לימודים שונים מאוד מקודמיהם.

בין העבודות בתערוכה, הפרויקט של עופרי שפירא -"משב", מערכת אוורור לבישה, שהשאלה העומדת במרכזו היא - מה נלבש בעוד 15 שנה עם עליית הטמפרטורה בעקבות משבר האקלים. משב מציע מבט חדש על הביגוד העתידי שלנו שיחזור לפונקציה הבסיסית ביותר שלו - הגנה. הבגד שואב השראה מהגלבייה הבדואית, ששימשה את החברה הבדואית במזג האוויר הקיצוני של המדבר במשך אלפי שנים. השמלה היא החלק הארכיטקטוני במוצר, המבנה שלה מבוסס על אפקט הארובה, אוויר חם עולה למעלה ומייצר סירקולציה של אוויר בבגד. החלק העליון, הוא החלק האלקטרוני, אליו מחוברת מערכת איוורור המשלימה זרימת אוויר אפקטיבית לאזור הצוואר והראש. 

גל חסון ונועה פדידה - עיצוב פנים- הפקולטה לעיצוב
עבודתה של זאבי נועה -Specu.La, עוצבה במטרה לשפר את החוויה של נשים במהלך בדיקה גניקולוגית. זהו ספקולום (מכשיר המשמש לבדיקה הגניקולוגית) המאפשר למטופלת לתפעל אותו בעצמה. המטופלת יכולה לבחור בין אם היא רוצה להשתמש בו או שהרופאים יעשו זאת. בזכות Specu.La המטופלת יכולה לחוות יותר שליטה וכך להפחית את החרדה והכאב הנגרמות מהבדיקה. 

עומרי שטיינמץ עיצב אמצעי שליטה ותצוגה עילית לחליפות עבור חליפות חומרים מסוכנים. המערכת מותאמת ארגונומית לשימוש עם ציוד מיגון אישי מסורבל ומגושם, ומאפשרת תצוגת מידע פשוטה ושימושית עבור המשתמש בחליפה.

שלום רם–עיצב פרוטזה לקטיעה מעל הברך המיועדת לפליטים ולקטועים ממדינות עולם שלישי. הפרוטזה מתוכננת לייצור המוני בסדרות גדולות בכדי להוריד את עלויות הייצור והתמחור שקיימים כיום בפרוטזות. הפרוטזה היא אוניברסלית ומתכווננת לפי גדם המשתמש וברת תיקון והחלפת חלקים במידת הצורך.

התערוכה של המחלקה לעיצוב פנים תתקיים ב- 14-22 ביולי. 

יובל יחילביץ עיצוב פנים המכון הטכנולוגי חולון (2)
"אנחנו שמים כמטרה לכוון את בוגרי המחלקה למציאות מתפתחת ומשתנה תדיר בסביבה הבנויה, הכפרית והעירונית", אומר אודי קרמסקי, ראש המחלקה לעיצוב פנים, "כאשר התכתיב הסביבתי אקולוגי מורה על מציאת שימושים חדשים למבנים קיימים, כאשר צפיפות ואופן מחייה באזורים שלמים בסביבות המגורים שלנו משתנה במהירות גוברת, כאשר דפוסי מחייה, תרבות ומסחר מקבלים פנים חדשות, אנחנו שם בקנה המידה הגדול של חשיבה פרוגרמאתית, ובקנה מידה מקומי וקטן יותר של הטיפול בחלל, בסביבת המשתמש, בחומרים ובטכנולוגיות".

בין העבודות שמוצגות בתערוכה, הפרויקט של גל רובין ובר ראובני -המחיה מחדש את יקב ראשון לציון והפיכתו למרכז תרבות ופנאי בנושא היין. הפרויקט עוסק ביצירת פונקציות חדשות במבנים לשימור במטרה להנגיש את תרבות היין.


עמית ידלין – עיצוב תעשייתי המכון הטכנולוגי חולון (8)

הפרויקט של יאיר אטיאס - מקום לזיכרון A trail of a memoryהמתקיים בבית הקברות הישן של תל אביב ב-3 מפלסים שונים העוסקים במונח ובחוויה של זיכרון: מתחת לאדמה-טקס קבורה חדש, במישור ה-0.0 מוזיאון פתוח בתוך החומה שמציגה את סיפורי הנקברים, ובמפלס חדש מעל בית הקברות כמקום שמגשר בין בית הקברות לעיר. הפרויקט בוחן שאלות על המרקם והאיזון שבין האדם לטבע, והיחס בין המבט הקדום (לכאורה) של האדם הילידי אל מול המבט של שתי נשים צעירות; המעצבות במרחב העירוני העכשווי.


הפרויקט של יובל יחילביץ -עוסק במרחב הבין בנייני בחברה החרדית בבני ברק במרבית בנייני העיר ניתן לראות תוספות בניה לא חוקיות או בטיחותיות, מטרת הפרויקט הייתה להבין למה הן משמשות ומאיפה נובע הצורך בהן. יובל הכין קונסטרוקציה העשויה מוטות ברזל ופלטות עץ שבנויות מיחידות ומקיימת פונקציות שונות ומשתנות. היא עומדת במרחב בין שני בניינים ומשרתת את הדיירים בהתאם לצורך. ישנם 3 פונקציות עיקריות - שינה, מכירה וחגיגה. הן מגיעות כערכות ויכולות להתלבש על כל יחידה או מספר יחידות.[


גל חסון ונועה פדידה מציגות את ׳האסלה של אפלטון׳ | בתי המערות׳ של המאה ה-21, הפרויקט מציע תכנון תערוכה ופביליון המציגים סדרות של ריהוט ואלמנטים לחדרי רחצה שעוצבו מתוך בחינת אידאות קיימות וחדשות במרחב המגורים של המאה 21 ומתייחס למתח במערכת היחסים בין הטבעי למלאכותי. הפרויקט בוחן שאלות על המרקם והאיזון שבין האדם לטבע, והיחס בין המבט הקדום (לכאורה) של האדם הילידי אל מול המבט של שתי נשים צעירות; המעצבות במרחב העירוני העכשווי.


ניצן טביב עיצוב תעשייתי המכון הטכנולוגי חולון  (7)
אוצרי התערוכות-
עיצוב תעשייתי יוסי בן ארוש.
עיצוב פנים לילך שטיאט.

המחלקה לעיצוב תעשייתי והמחלקה לעיצוב פנים
נעילה: יום שישי, 22 ביולי 2022

שעות פתיחה:
ימים א-ה 17-21.7 10:00-21:00 . 22.7. יום שישי 10:00-15:00

המכון הטכנולוגי חולון HIT הפקולטה לעיצוב בניין 6 רח' הופיין 63 חולון

https://www.hit.ac.il/

בשיתוף:  המחלקה לעיצוב תעשייתי והמחלקה לעיצוב פנים של HIT המכון הטכנולוגי חולון 
קרדיט צילומים: המכון הטכנולוגי חולון HIT
ערכה: נדיה היבא

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...