יום שבת, 31 ביולי 2021

חדש מבית סנו - סנו ג'ט פלוס שמן עץ התה בניחוח אקליפטוס

חברת סנו משיקה מוצר חדש נוסף בסדרת סנו JET+ המוצלחת והריחנית : מתז לניקוי כללי והשמדת חיידקים בתוספת שמן עץ התה ובניחוח אקליפטוס מרענן

סנו ג'ט פלוס שמן עץ התה מנקה, מחטא וקוטל 99.9% מהחיידקים, מבריק משטחים ומתאים למגוון אביזרים. מותיר ניחוח מרענן של אקליפטוס.

חדש  מבית סנו - סנו ג'ט פלוס שמן עץ התה בניחוח אקליפטוס. צילום: נדיה היבא

באופן אישי מאוד חשוב לי שחומר הניקוי שבו אני מנקה, יעשה את העבודה ללא מאמץ, ואני מאוד אוהבת שחומר הניקוי משאיר אחריו ניחוח נעים לאורך זמן בחלל חדרי הבית וברק במשטחים שניקיתי. את כל התכונות האלה מצאתי במתז של סנו ג'ט פלוס החדש.

לאחר מספר התזות של סנו ג'ט פלוס, ללא מאמץ בחדר השירותים והאמבטיה, הכיורים, השיש, הברזים, האסלה כולל המראות, נוקו  ואף עברו חיטוי בקלות,  הכל הבריק יותר מתמיד ובחלל התפשט ריח נהדר של שמן עץ התה בניחוח אקליפטוס שהשאיר במקום תחושת ניקיון ואווירה נעימה.

ממליצה גם לכם לנסות את סנו ג'ט פלוס שמן עץ התה בניחוח אקליפטוס המצויין ותהנו גם אתם.

לשמן עץ התה יש תכונות חיטוי חזקות שיכולות להרוג חיידקים ולחטא משטחים . סנו ג'ט פלוס עץ התה מתווסף לסדרת "סנו ג'ט פלוס" המצליחה, הכוללת מוצרים לניקוי כללי והברקה בתוספת חומץ ובתוספת אבקת סודה.

סנו ג'ט פלוס שמן עץ הזית בניחוח אקליפטוס. צילום: נדיה היבא

סנו ג'ט פלוס ג'ל בתוספת שמן עץ התה בניחוח אקליפטוס – 750 מ"ל.

מחיר מומלץ לצרכן – 9.90 ש"ח (לפי אתר זאפ)

להשיג ברשתות השיווק


חברת סנו התחדשה באתר ובו טיפים ומידע על מוצרים, שימוש נכון והדרכה בעולמות התוכן.
למידע נוסף היכנסו לאתר www.sano.co.il
ולפייסבוק https://www.facebook.com/sano.co.il/


ערכה וצלמה : נדיה היבא

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"תבואות" משיקה סדרת טחינות גולמיות אורגניות בבקבוק לחיץ

לאוהבי ומכורי הטחינה שביננו: להיטים חדשים על המדף של חברת "תבואות" - שאתם חייבים להחזיק קבוע במזווה של הבית. 

  • בבקבוק לחיץ – טחינה משומשום אתיופי וטחינה עם שום,
  • ובמיכל – טחינה משומשום אתיופי מלא וטחינה משומשום אתיופי.
הטחינות מיוצרות מזרעי שומשום אורגני שגודלו ללא חומרי הדברה, דשנים כימיים או רעלים.
הטחינות עשויות משומשום אורגני 100% והן חגיגה אמיתית לכל חובבי הטחינה, שכן הן מתאימות ל... בעצם להכל: סלט, בשר, עוף, איטריות, אורז, ירקות, סלטים, דג, חביתה, מאפים, לחם, טוסט ואפילו לקינוחים – כשהן מעורבבות עם סילאן, דבש, מייפל, קינמון וכדומה.

הבקבוקים הלחיצים כוללים מכסה סיליקון איכותי המאפשר להוסיף למזונכם טחינה גולמית באופן אסתטי והיגייני, בלי ללכלך ובלי לטפטף על השיש... הטחינות במיכל עם המכסה מיועדות למי שרוצים להכין טחינה ביתית שמתובלת בדיוק לטעמם.

תבואות - סדרת טחינות אורגניות. צילום - אייל גרניט
הסדרה כוללת:
  • טחינה אורגנית משומשום אתיופי: עשויה מ- 100% שומשום אורגני. מוצעת בבקבוק לחיץ במשקל 300 גרם, ובמיכל - במשקל 500 גרם או 1 ק"ג
  • טחינה אורגנית עם שום: עשויה מ- 97% שומשום אורגני ו-3% אבקת שום אורגנית. מוצעת בבקבוק לחיץ במשקל 300 גרם
  • טחינה אורגנית משומשום אתיופי מלא: עשויה מ- 100% שומשום אתיופי מלא - זרעי שומשום שלמים עם קליפתם. מוצעת במיכל במשקל 500 גרם או 1 ק"ג

טחינה היא מחית של זרעי שומשום, והיא אהובה מאוד במזרח התיכון, צפון אפריקה, אגן הים התיכון, מזרח אפריקה ואזורים מסוימים בסין. טחינה גולמית כוללת הן טחינה מלאה – העשויה מזרעי שומשום שלמים שנטחנו עם קליפתם, והן טחינה רגילה – העשויה מזרעי שומשום קלופים. 

תבואות - טחינות אורגניות חדשות בבקבוק לחיץ.  צילום - אייל גרניט
הטחינה נחשבת למזון בריא ומומלץ: היא עתירה בשומן בלתי רווי, חלבון, סידן, מינרלים שונים והיא דלה בפחמימות. 
הטחינות הגולמיות של תבואות מכילות רק 3- 9 פחמימות ל-100 גרם. טחינה מוכנה (המעורבבת עם מים) מכילה רק 1.5 – 3.5 פחמימות ל-100 גרם.

כשרות: פרווה, בהשגחת הרבנות הראשית לישראל, בד"ץ העדה החרדית, בד"צ בית יוסף.

ובנימה אישית: אצלנו בבית יש קבוע על השולחן בכל ארוחה מספר סלטים וביניהם יש גם  טחינה (חובה), ולא משנה אילו מנות מוגשות בארוחה, ולכן אני מחזיקה קבוע  במזווה טחינה גולמית, שמכינים מספר דקות לפני תחילת הארוחה.
את הטחינה אני מכינה עם: מים קרים, מיץ מחצי לימון טרי, שום טרי כתוש, מלח, פלפל שחור, כוסברה/פטרוזיליה קצוצה ומערבבת היטב עד לקבלת סמיכות רצוייה. לפעמים מוסיפה גם פפריקה אדומה כדי לגוון את הטעם, מי שאוהב אפשר להוסיף כמון, אבל לא חובה.
כשאני מבשלת סלק, אני נוהגת לשמור את הנוזלים שיש להם צבע אדום ארגמן נהדר, ומשתמשת בהם  להכנת טחינה, שהופך אותה  לצבע ורוד נהדר וגם מעשיר אותה בטעמים. 

על מצע טחינה מונחת  בנחת כרובית אפוייה בתנור עם מלח, פלפל שחור ושמן זית 
ומעל פטרוזיליה קצוצה עם טפטופי טחינה. צילום: נדיה היבא

מחירים מומלצים לצרכן:
  • טחינה בבקבוק לחיץ במשקל של 300 גרם: 13.90 ש"ח. 
  • טחינה במיכל במשקל 500 גרם: 14.90 ש"ח. 
  • טחינה במשקל 1 ק"ג: 29.90 ש"ח.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"נפטון" מציגה רוטב שזיפים לבישול, הקפצה, כמרינדה וכמטבל ומתכון להכנת טורטייה עם רצועות סטייק אנטריקוט וירקות

להיט חדש על המדפים של  "נפטון" - רוטב שזיפים נהדר ומשפר טעמים  של כל מנה שתכינו. הרוטב בטעמם מתקתק ועם זאת גם פיקנטי ומתאים להכנת כריכים, לתיבול מוקפצים, להכנת סטייק מינוט, חזה עוף במחבת או בתנור , בשר (נהדר בתנור עם שזיפים, אגוזים ופירות יבשים) , דגים, כבד, ביצים, ירקות ועוד.

הרוטב המיוחד מכיל בין השאר שזיפים, תבלינים, ירקות מיובשים, חומץ וסוכר והוא ללא תוספת של חומרים משמרים ומונוסודיום גלוטמט.

כשרות פרווה מהדרין בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ העדה החרדית. 
יש לשמור בקירור לאחר הפתיחה.

מחיר מומלץ לצרכן: 12.90 ש"ח 
מגיעה באריזת בקבוק של 380 גרם
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

טורטייה עם רצועות סטייק אנטריקוט עסיסי וירקות, מתובלים ברוטב שזיפים של נפטון.
צילום מנה – freepik
מתכון להכנת טורטייה עם רצועות סטייק אנטריקוט עסיסי וירקות, מתובלים ברוטב שזיפים של "נפטון"
המתכון באדיבות המתכונאית אריקה לוי

מצרכים (להכפיל כמויות לפי מספר האנשים):
4 טורטיות
2 סטייקים אנטריקוט בעובי 1 ס"מ כל אחד (כ-200 גרם מינימום כל סטייק)
פלפל שחור גרוס של "נפטון"
רוטב שזיפים של "נפטון"
מלח ים גס
שמן זית
עלי חסה, שטופים ומנוגבים
1 – 2 מלפפון ירוק, פרוסים דק
1 – 2 עגבניות, פרוסות דק

להגשה: כוסות זכוכית צרות וגבוהות

אופן ההכנה:
  • לשמן את הסטייקים בשמן זית מכל צד.
  • לחמם היטב פלנצ'ה (מחבת פסים). רק כשהיא חמה – להניח עליה את הסטייק ומייד לפזר עליו מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס.
  • להפוך לצד השני אך ורק כאשר רואים על האנטריקוט טיפות אדמדמות. לזרות גם בצד הזה מעט מלח ופלפל.
  • לכשמופיעות טיפות גם בצד זה – הסטייק מוכן בדרגת מדיום – מדיום וול (ככל שמחכים יותר זמן ויש יותר טיפות ונוזלים, כך גם עולה מידת העשייה של הסטייק. מומלץ לא להגיע לדרגת וול דאן כי הסטייק מאבד את עסיסיותו).
  • להוציא את הסטייק ולהניח על משטח – רצוי מעץ (עץ שומר על החום של הסטייק הכי נכון, בלי ליבש אותו).
  • חובה לחכות 5 דקות לפני שמגישים את הסטייק או חותכים אותו, כי אם עושים זאת קודם, הוא מתייבש. אך ורק אחרי 5 דקות - לחתוך אותו לרצועות.
  • בינתיים, בזמן שהסטייק נח, מחממים טורטיות במחבת (או במיקרו – כ-30 שניות).
  • לרפד את השליש התחתון של הטורטייה בעלי חסה, רצועות מלפפון ופרוסות עגבנייה
  • להוסיף מעל את רצועות האנטרקוט ולתבל ברוטב שזיפים. להדק ולגלגל, ולהניח בתוך כוס גבוהה.
הערות: ** רצוי להשתמש בפלנצ'ה (מחבת פסים) - כי היא צורבת נכון את הסטייק
          ** יש להוציא את הבשר מהמקרר כשעתיים (!) לפני ההכנה! על הבשר להיות בטמפרטורת החדר כאשר צורבים אותו

ב ת א ב ו ן!!!

נפטון - רוטב שזיפים. צילום - סטודיו X
"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים איכותיים וטעימים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...