להיט חדש על המדפים של "נפטון" - רוטב שזיפים נהדר ומשפר טעמים של כל מנה שתכינו. הרוטב בטעמם מתקתק ועם זאת גם פיקנטי ומתאים להכנת כריכים, לתיבול מוקפצים, להכנת סטייק מינוט, חזה עוף במחבת או בתנור , בשר (נהדר בתנור עם שזיפים, אגוזים ופירות יבשים) , דגים, כבד, ביצים, ירקות ועוד.
הרוטב המיוחד מכיל בין השאר שזיפים, תבלינים, ירקות מיובשים, חומץ וסוכר והוא ללא תוספת של חומרים משמרים ומונוסודיום גלוטמט.כשרות פרווה מהדרין בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ העדה החרדית.
יש לשמור בקירור לאחר הפתיחה.
מחיר מומלץ לצרכן: 12.90 ש"ח
מחיר מומלץ לצרכן: 12.90 ש"ח
מגיעה באריזת בקבוק של 380 גרם
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.
המתכון באדיבות המתכונאית אריקה לוי
מצרכים (להכפיל כמויות לפי מספר האנשים):
4 טורטיות
2 סטייקים אנטריקוט בעובי 1 ס"מ כל אחד (כ-200 גרם מינימום כל סטייק)
פלפל שחור גרוס של "נפטון"
רוטב שזיפים של "נפטון"
מלח ים גס
שמן זית
עלי חסה, שטופים ומנוגבים
1 – 2 מלפפון ירוק, פרוסים דק
1 – 2 עגבניות, פרוסות דק
להגשה: כוסות זכוכית צרות וגבוהות
אופן ההכנה:
** יש להוציא את הבשר מהמקרר כשעתיים (!) לפני ההכנה! על הבשר להיות בטמפרטורת החדר כאשר צורבים אותו
4 טורטיות
2 סטייקים אנטריקוט בעובי 1 ס"מ כל אחד (כ-200 גרם מינימום כל סטייק)
פלפל שחור גרוס של "נפטון"
רוטב שזיפים של "נפטון"
מלח ים גס
שמן זית
עלי חסה, שטופים ומנוגבים
1 – 2 מלפפון ירוק, פרוסים דק
1 – 2 עגבניות, פרוסות דק
להגשה: כוסות זכוכית צרות וגבוהות
אופן ההכנה:
- לשמן את הסטייקים בשמן זית מכל צד.
- לחמם היטב פלנצ'ה (מחבת פסים). רק כשהיא חמה – להניח עליה את הסטייק ומייד לפזר עליו מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס.
- להפוך לצד השני אך ורק כאשר רואים על האנטריקוט טיפות אדמדמות. לזרות גם בצד הזה מעט מלח ופלפל.
- לכשמופיעות טיפות גם בצד זה – הסטייק מוכן בדרגת מדיום – מדיום וול (ככל שמחכים יותר זמן ויש יותר טיפות ונוזלים, כך גם עולה מידת העשייה של הסטייק. מומלץ לא להגיע לדרגת וול דאן כי הסטייק מאבד את עסיסיותו).
- להוציא את הסטייק ולהניח על משטח – רצוי מעץ (עץ שומר על החום של הסטייק הכי נכון, בלי ליבש אותו).
- חובה לחכות 5 דקות לפני שמגישים את הסטייק או חותכים אותו, כי אם עושים זאת קודם, הוא מתייבש. אך ורק אחרי 5 דקות - לחתוך אותו לרצועות.
- בינתיים, בזמן שהסטייק נח, מחממים טורטיות במחבת (או במיקרו – כ-30 שניות).
- לרפד את השליש התחתון של הטורטייה בעלי חסה, רצועות מלפפון ופרוסות עגבנייה
- להוסיף מעל את רצועות האנטרקוט ולתבל ברוטב שזיפים. להדק ולגלגל, ולהניח בתוך כוס גבוהה.
** יש להוציא את הבשר מהמקרר כשעתיים (!) לפני ההכנה! על הבשר להיות בטמפרטורת החדר כאשר צורבים אותו
ב ת א ב ו ן!!!
נפטון - רוטב שזיפים. צילום - סטודיו X |
ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.