ממליצה להגיש עם סלט ירוק טרי ליד, או כל סלט אחר שאתם אוהבים.
המנה מתאימה לאירוח וקלה להכנה - שימרו את המתכון עד שנוכל לארח שוב, ומקווה שבקרוב!
לזניה אישית- צילום: אפיק גבאי |
מתכון להכנת לזניה אישית
המתכון באדיבות המותג ברילה
מצרכים - מתאים להכנת 12 מנות
12 עלי לזנייה
1צנצנת רוטב פומדורו
12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות
200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
100 גרם זיתים שחורים מגולענים
שמן זית לשימון תבנית שקעים
אופן ההכנה:
1. מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים.
2. משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל 2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.
3. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.
פעילות ועשייה מהנה ובתאבון לכל המשפחה!
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.