יום רביעי, 8 ביולי 2020

חברת אנוטקה בבעלות משפחת חינאווי מקימה פופ אפ בר יינות אשר יגיש משקאות אלכוהוליים במחירי עלות

חברת אנוטקה המתמחה בייבוא יינות ומשקאות אלכוהוליים אשר בבעלותה של משפחת חינאווי, משתלטת על כיכר השעון ביפו, עם פופ אפ בר יינות אשר יוגשו בו משקאות אלכוהוליים במחירי עלות, לצד מנות אותנטיות מהמטבח הערבי- ים תיכוני.

פופ אפ בר יין של אנוטקה, יוקם בקפה רוז'ט הממוקם מול מלון סטאי ממש על הכיכר השעון ביפו, המחבר בין המסורת הערבית לבראסרי מוביל, ויוגשו בו משקאות בינלאומיים איכותיים במחירים חסרי תקדים: 20 ₪ לכוס יין ו- 99 ₪ לבקבוק.

חברת אנוטקה בבעלות משפחת חינאווי  מקימה פופ אפ בר יינות אשר יגיש משקאות אלכוהוליים
 במחירי עלות . צילום יח"צ 

חברת אנוטקה בבעלות משפחת חינאווי  מקימה פופ אפ  בר יינות אשר יגיש משקאות אלכוהוליים 
במחירי עלות. צילום יח"צ
נסענו לקפה רוג'ט שביפו, לבדוק במה מדובר, וגם לצאת מעט מהבית להתאוורר - אנחנו שוב בימי קורונה לחוצים, וכנראה שזאת תהייה גם יציאת הבילוי האחרונה שלנו לפני הסגר נוסף.

את פנינו בבר מסעדה רוג'ט, קיבלו אותנו בסבר פנים יפות ונעימות. בחרנו לשבת במסעדה, למרות שגם מחוץ למסעדה יש מקומות ישיבה מסודרים. המלצרית החיננית הייתה נהדרת ונעימה, ולכל אורך הארוחה דאגה לשאול אם הכל בסדר, אם טעים לנו או רוצים עוד משהו.

בר אלכוהול בקפה רוג'ט שביפו. צילום: נדיה היבא

בר אלכוהול בקפה רוג'ט שביפו. צילום: נדיה היבא
בר אלכוהול בקפה רוג'ט שביפו. צילום: נדיה היבא
בתפריט המשקאות שהוגש לנו, מבחר גדול של יינות לבנים ואדומים ביבוא וגם יינות מקומיים. 
ביינות הלבנים: מבעבע רוזה לבן, ריוחה רוזאדו של מונה, פטיט שבלי של זאן מורו, סמיון-סובניון בלאן מקומי של יקב צובה. ביינות האדומים תוכלו להזמין: ריוחה ריזרבה של סולאר וייחו, פינו נואר מהלואר של יקב פורנייר, ויין מקומי שמשתנה כל שבוע. במיוחד לקיץ המקום מציע: מיה סנגריה אדום/לבן מוגז קלות, סן מיגל אספסיאל בירה מהחבית 330 מ"ל ואוזו ארוס.

בחרנו לטעום מהיינות הלבנים: וטעמנו את גוורצטרמינר מגרמניה של דראזן ובייבי סנטר סובניון בלאן מהלואר של יקב פורנייר שמאוד אהבנו והשתלבו נהדר עם הארוחה.

מגוון היינות הרחב אשר מייבאת החברה ממדינות שונות בעולם, נבחרו בקפידה. יינות לבנים ואדומים המותאמים לחיך הישראלי.

בחרנו לטעום מהיינות הלבנים שמאוד אהבנו והשתלבו נהדר עם הארוחה. צילום: נדיה היבא
היינות והאלכוהול משלימים היטב את התפריט הערבי-ים תיכוני עליו אמונה רוז'ט חינאווי, עם מנות קלילות המותאמות לישיבה משלימה לצד כוס יין, או לחילופין משמשות כפתיחים לארוחה מלאה עם הבשר מהקצביה המשפחתית האייקונית: נקניקיות מרגז מהקצביה( 46 ₪); קבב מלווה בסלט משוויאה ( 46 ₪); נתח קצבים סומק יוגורט ונענע לצד עלי גפן ועגבנייה בטאבון (54 ₪) ועוד.

מתפריט המנות הראשונות בחרנו:

כרוביות ברוטב איולי שמעליו פרמג'ן ועירית קצוצה (32 ש"ח)  צילום המנה: נדיה היבא
פלחי הכרוביות היו עשויות היטב כמו שאני אוהבת - קרנצ'יות עסיסיות ומתובלות היטב. השתלב נהדר עם היין הלבן המתקתק שהוגש לי.

מנת "יפו של פעם" (36 ש"ח) צילום: המנה: נדיה היבא
ארבע יחידות של פאטייר תרד ומועג'נת ג'יבנה זעתר, מגיע לצד ביצה קשה,בצל ירוק שלם, וקעריות יוגורט נענע ומלפפון חמוץ .
בצק הפאטייר היה רך, טעים ועשוי היטב והמילוי הטעים שהיה בהם, עשה אותם למושלמים.


מתפריט המנות העיקריות הזמנו:

מרגז מהקצבייה של חינוואי (46 ש"ח)  צילום המנה: נדיה היבא
 אחת עם פפריקה ואחת קלאסית, לצד תפוח אדמה ברוטב איולי וחרדל ומלפפון חמוץ


מסאחן (46 ש"ח) צילום המנה: נדיה היבא
פיתה שמעלה חתיכות פרגיות, בצל מקורמל, סומק בלאדי ופרוסות בצל סגול, פטרוזיליה וליד עגבניה על האש

צילום: נדיה היבא
קינחנו עם קפה שחור חזק עם הל שהיה מצויין שבחרנו לשתות בחצר שמחוץ למסעדה באוויר הפתוח וצפינו בתנועת המכוניות שבכיכר השעון, מההולכים והשבים המעטים ומהים הכחול שבאופק.

ככיר השעון ביפו. צילום: נדיה היבא

מסעדת רוג'ט שביפו. צילום: נדיה היבא
יצאנו מהמסעדה ואת פנינו ליטפה בריזת ערב נעימה שבאה מכיוון הים (הים 100 מטר מהמקום), מגדל השעון היפהפה והמואר הזכיר לי שפעם זה היה מקום הבילוי האהוב עלי וגם המסעדות שבאזור שמגישות ארוחות טעימות באווירה שמחה.

פופ אפ בר יין של אנוטקה, מתוכנן לפעול במקום בחודשים הקרובים ומשלב פסטורליה במיקום אסטרטגי קרוב לים בשילוב חצר מטופחת רחבת היקף ונעימה המשלימה את החוויה הכוללת.  המוסיקה, החצר המזמינה, העיצוב הפנימי והתקרה הגבוהה תורמים רבות לאווירה ומדמים לרגע ניחוחות של חו"ל.

לצד הפעלת הפופ אפ המזמינה את הקהל הרחב להיחשף למגוון משקאות בינלאומיים רחב במחירים מפתיעים, תתאפשר במקום גם מכירת משקאות אלכוהוליים מיוחדים ממגוון קטגוריות ומדינות, החל מיינות מיובאים, ויסקי, ברנדי, בירות סן מיגל, קאוות איכותיות של פרקשנט ועוד.

מגדל השעון ביפו. צילום: נדיה היבא
טיילת מגדל השעון ביפו. צילום: נדיה היבא

טיילת מגדל השעון ביפו. צילום: נדיה היבא
כתובת: מרזוק ועזר 2, יפו- כיכר השעון.
שעות פתיחה: א'-ד'- 8:00-22:00, ה'-ש'-8:00-23:00.

אודות אנוטקה
אנוטקה הנה חברת ייבוא יין ומשקאות אלכוהוליים, בבעלות משפחת חינאווי.
אנוטקה, אוחזת בפורטפוליו עשיר של מוצרי פרימיום הכוללים מותגי יין מוכרים כמו פרסקולבדי, פרקשנט, שמפניה פול רוג'ר, מוגה, יקב צובה ועוד. במקביל, מייבאת הקבוצה גם מותגי אלכוהול- דוגמת וודקה KREMLIN AWARD וקוניאק HINE. בתחום הבירה מייבאת את מותג הבירה הספרדי המוביל בעולם סן מיגל ועוד.

טיילת חוף הים ביפו. צילום: נדיה היבא
ערכה וצילמה: נדיה היבא

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:

סנו סושי משיקה: מפות ניילון שקופות נשלפות אחת-אחת ושקיות אשפה ענקיות עם ידיות לקשירה

לא יודעת איך לא חשבו על זה קודם!!!
חדש על המדפים - חברת סנו סושי השיקה לאחרונה 2 מוצרים חדשים נהדרים שנותנים פתרון מהיר ונהדר לשמירת הניקיון בבית, בגינה ובחצר וגם לאוהבים לצאת לפיקניקים בטבע!!!


סנו  סושי -  מפות ניילון שקופות נשלפות אחת-אחת  ושקיות אשפה ענקיות עם ידיות. צלם – טל אזולאי סטודיו
מפות ניילון שקופות - סנו סושי - צלם טל אזולאי סטודיו

מפות ניילון שקופות  וגדולות נשלפות אחת אחת. צילום: נדיה היבא
מפות ניילון שקופות נשלפות אחת-אחת ללא צורך בחיתוך
מפות ניילון שקופות, עבות ואיכותיות הנשלפות אחת-אחת, ללא צורך בחיתוך, לפינוי וניקיון קל ומהיר של שולחנות ומשטחי עבודה ואירוח. נהדר לארוז בתיק כשיוצאים לפיקניק או לארוחה רומנטית ביער.

מפות הניילון השקופות של סנו סושי מגולגלות ונשלפות במהירות, עשויות ניילון עבה ואיכותי ומאפשרות הגנה ושמירה על הניקיון בסביבת העבודה.

טיפ ממני אליכם: כשאני מארחת את המשפחה המורחבת, אני נוהגת לערוך את השולחן עם 2 מפות ניילון שקופות = אחת על השנייה.
ואם אתם שואלים למה? אצלינו נהוג להמשיך לשבת סביב השולחן גם אחרי הארוחה לקפה, תה, פיצוחים, פירות, עוגות ועוגיות. כדי שפינוי השולחן יהיה מהיר, אחרי הארוחה מורידים ומגלגלים את מפת הניילון הראשונה מהשולחן עם כל מה שצריך לזרוק ישר לאשפה, וכך נשארים עם שולחן נקי ומסודר עם מפת ניילון חדשה ונקייה, בלי לטרוח הרבה ואפשר להגיש את הקינוחים והשתייה החמה להמשך הערב והאירוח.

חברת סנו חשבה עלינו שבכל זאת לא נארח רק על מפות שקופות ולכל אריזה מצורפת מתנה - יחידת ראנר ניילון מעוצב לקבלת שולחן חגיגי ומהודר.

• באריזה 10 מפות בגודל 2.40 X 1.35 מטר

• מאושר לפסח ע"י הבד"ץ העדה החרדית ירושלים
• מחיר מומלץ לצרכן: 14.90-16.90 ש"ח


שקיות אשפה עם ידיות - סנו סושי - צלם טל אזולאי סטודיו 
שקיות אשפה עם ידיות נוחות לקשירה- סנו סושי - צילמה: נדיה היבא

שקיות אשפה עם ידיות נוחות לקשירה- סנו סושי - צילמה: נדיה היבא
שקיות אשפה ענקיות עם ידיות נוחות לנשיאה
מדובר בשקיות אשפה אטומות, חזקות וגדולות במיוחד לפחים ענקיים (מתאים במיוחד למחזיקים פחים ענקיים ואופנתיים מחוף לארון המטבח) עם ידיות לאחיזה וקשירה נוחה של השקית.

אל תגלו!!! מאז שגיליתי את השקיות הענקיות, אני מאחסנת בתוכן את שמיכות החורף  ושמיכות הפוך לאחר שכיבסתי אותם, כדי שישארו נקיות וריחניות לשימוש הבא.

שקיות האשפה עם ידיות של סנו סושי עבות, עמידות וגדולות במיוחד בגודל 90X75 ס"מ
מגיעות באריזה של 25 יחידות נשלפות ללא תלישה.

*רוחב שקית מקופלת 46 ס"מ ובפתיחה מלאה 75 ס"מ, גובה השקית כולל ידיות 90 ס"מ.
מחיר מומלץ לצרכן: 19.80- 21.90 ש"ח

להשיג בכל רשתות השיווק הגדולות.

חברת סנו התחדשה באתר ובו טיפים ומידע על מוצרים, שימוש נכון והדרכה בעולמות התוכן.
למידע נוסף היכנסו לאתר סנו - www.sano.co.il
ולפייסבוק: https://www.facebook.com/sano.co.il

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:

יום שלישי, 7 ביולי 2020

בן & ג'ריס מציגים: Netflix & Chilll'd שיתוף הפעולה בין 2 מותגי על "בן & ג'ריס" "ונטפליקס":

בשורה משמחת לאוהבי גלידת בן & ג'ריס!!!
במקררים של רשתות השיווק מחכים לכם 2 גלידות נהדרות בטעמים חדשים וייחודיים   שאי אפשר להפסיק לנשנש עד סוף הקופסה.

בן & ג'ריס מציגים: Netflix & Chilll'd שיתוף הפעולה בין 2 מותגי על "בן & ג'ריס"  "ונטפליקס".

בן & ג'ריס מציגים: Netflix & Chilll'd גלידת שמנת וגלידה טבעית. צילום: נדיה היבא
הטעם הושק בהצלחה רבה בארה"ב ובעוד 20 ארצות מסביב לעולם בימים אלו מגיעה לישראל- גלידת נטפליקס & צ'ילד. חיבור מושלם בין בן & ג'ריס ונטפליקס שמביא עוד קסם למיליוני מעריצים (ולבלוטות הטעם שלהם) בכל העולם.

גלידת נטפליקס & צ'ילד - היא הפקה מפנקת של גלידת חמאת בוטנים עם בראוניס ופירורי בייגל מתוק מלוח טעם מושלם לצפייה בסרטים או בסדרות. הגלידות חוסלו עד תום בשעות הערב מול הטלוויזיה ישר מהקופסאות , בני המשפחה הטועמים  שנשאלו מה יותר טעים? לא ידעו להחליט איזה גלידה יותר טעימה להם: טבעית או חלבית!!! 

BNJ_Netflix-Chilled_CirilliPhoto  צלם: יחסי ציבור בן & ג'ריס
הגלידה תשווק בישראל ב-2 גרסאות: גלידת שמנת סופר פרימיום, וגלידה טבעונית ללא חלב (חלב שקדים) סופר פרימיום.

לדברי מתיו מקארתי מנכ"ל חברת בן אנד ג'ריס העולמית:  "זהו חיבור מושלם בין בן & ג'ריס ונטפליקס, שנעשה כדי להביא יותר קסם למיליוני מעריצים (ולבלוטות הטעם שלהם) מסביב לעולם".

לפי שבועון ניוזוויק בארה"ב מדובר בלהיט היסטרי שעל הקופסא מככבות 3 פרות רובצות על הספה כנראה תוך כדי צפייה בתוכנית האהובה עליהן בנטפליקס.

בן & ג'ריס מציגים: Netflix & Chilll'd גלידת שמנת וגלידה טבעית. צילום: נדיה היבא
פיינט גלידת "נטפליקס צ'ילד" 500 מ"ל כ-25.90 ₪
מכיל גלידת שמנת משובחת, עם חמאת בוטנים, חתיכות בראוניז ופירורי בייגל מתוק מלוח.
ללא צבעי מאכל, תחליפי סוכר, וחומרים משמרים. מכיל חלב ושמנת טבעיים.
כשר - חלבי - בהשגחת הרבנות קרית מלאכי.

מחיר "נטפליקס צ'ילד" 473 מ"ל טבעוני כ- 29.90 ₪
טבעוני ללא חלב מכיל משקה שקדים, שומן צמחי עם חמאת בוטנים, חתיכות בראוניס ופירורי בייגל מתוק מלוח.
כשר - באישור הרבנות הראשית לישראל

בן & ג'ריס מציגים: Netflix & Chilll'd גלידת שמנת וגלידה טבעית. צילום: נדיה היבא
להשיג ברשתות השיווק, חנויות המפעל בן & ג'ריס ובחנויות המובחרות.
www.benjerry.co.il

ערכה וצילמה: נדיה היבא

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:

יום שני, 6 ביולי 2020

ספר חדש בסדרת הנוער "הספרים האבודים": מגילת המלכיםשל שרה פרינאס

הסופרת המוערכת שרה פרינאס, מחברת סדרת הספרים האבודים, משיקה ספר פנטזיה חדש בסדרה. העלילה בספר יצירתית וקצבית ומותחת. "מגילת המלכים" הוא ספר פנטזיה חכם ושובה לב על הקסם והכוח שטמון בספרים.

ב"מגילת המלכים" הספרים האבודים העוצמתיים אשר בספריית הארמון מדביקים את שאר הספרים בקסם מרושע, ושני חברים, שבימים כתיקונם לא היו הופכים לחברים, חייבים לגלות מי או מה שולט בספרים ובכוחם. אם הם לא יצליחו לגלות, כל הממלכה עלולה להיות בסיכון.

ספר פנטזיה שקשה להניח אותו, עם אלמנטים של הומור כמו גם תככים, סיוף וקרבות של ספרנים בספרים עוינים.

הספרים-האבודים-מגילת-המלכים. עטיפה-קדמית    צילום: יח"צ
כריכה רכה
208 עמודים
תרגום: דנית בן-קיקי
הוצאת ספר לכל/ש. זימזון
קטגוריית ספרים - ילדים ונוער - נוער
מחיר מומלץ לצרכן: 88 ש"ח

ניתן להשיג ברשתות הספרים ובחנויות הספרים הנבחרות ובאתר האינטרנט
www.bookme.co.il

ערכה: נדיה היבא

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:

רומן אירוטי חדש: שקרן יפהפה של זארה קוקס

אנשים מכנים אותו בהרבה שמות: מנכ״ל , מיליארדר, ממזר, ק׳. הוא אוהב נשים, אוהב סקס, אוהב כסף, אוהבת לילות חמים ופראיים בלי הבטחה לעתיד. אני אוהב נשים. אני אוהב סקס. אני אוהב כסף. אני אוהב לילות חמים, פראיים, בלי הבטחה לעתיד, משום שהעתיד הוא דבר אחד שאין לי.

הוא בן 28, לא מאמין שיגיע לגיל 30 ולא אכפת לו. או שהוא חשב שלא אכפת לו עד שהיא הגיעה.
אף אחד לא מתכנן חיים כאלה. לפעמים אנחנו פשוט נקלעים אליהם.

הם קוראים לו לאקי, אבל המזל אף פעם לא היה לצידו . לפני שפגש את ק׳ החיים שלו היו בלגן אחד גדול. מעולם לא היה לו מספיק כסף, לא היה על מי לסמוך. חייו היו ללא מוצא . עם ק׳ הבושה והפחד נעלמים. במקומם הוא מרגיש הנאה טהורה, וזה משהו שאף פעם לא היה לו בעבר. אבל אם מה שהבין כרגע נכון, עדיף שייהנו מכל שנייה שיש להם יחד כל עוד הם יכולים. לפני שהזמן שלהם יגיע לקיצו.

שקרן יפיפה - עטיפה-קדמית. צילום יח"צ
על המחברת זארה קוקס
זארה קוקס כותבת כבר כמעט עשרים וחמש שנים, אך רק לפני תשע שנים היא החליטה לחלוק באהבתה לסיפורים סקסיים, נועזים, עם אנשים מחוץ למשפחה המצומצמת שלה (אלה שמעל גיל 18 כמובן!) . סדרה זו היא השלב הבא של זארה במסע הכתיבה הרומנטית-ארוטית שלה.

תרגום: לימור גודסי
כריכה רכה
412 עמודים
קטגוריה: רומן רומנטי, רומן אירוטי
הוצאה: ספר לכל/ש.זימזון
תאריך הוצאה: יוני 2020
מחיר מומלץ לצרכן: 98 ש"ח

ניתן להשיג ברשתות הספרים ובחנויות הספרים הנבחרות ובאתר האינטרנט
www.bookme.co.il

ערכה: נדיה היבא

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:

יום ראשון, 5 ביולי 2020

מעשה במתכון להכנת שקשוקה ונקניקיות עוף במליחות מעודנת של "עוף טוב"

אנחנו בבית מאוד אוהבים שקשוקה, עם הרבה עגבניות וביצים טריות. בדרך כלל מכינה במחבת גדולה שיספיק לכולם וגם אם יבקשו עוד שלא יחסר. המתכון הבסיסי של השקשוקה הוא מתכון קבוע, ובשביל הגיוון אני תמיד מוסיפה כל פעם ירק אחר: חצילים, קישואים, קוביות תפוחי-אדמה, פלחי כרובית ועוד.

הפעם ביקשו בני הבית שאכין שקשוקה כמו שהם אוהבים, אבל אחרי חיפוש מהיר במגרות של המקרר התברר שלא היה בנמצא אפילו אחד מהירקות הדרושים, ומה לעשות שגם תפוחי האדמה נגמרו.


מעשה במתכון להכנת שקשוקה עם נקניקיות עוף במליחות מעודנת  של "עוף טוב". צילום: נדיה היבא
החלטתי שאתחיל להכין את הבסיס הקבוע לשקשוקה (מתכון תכף יהיה בהמשך) כי בכל זאת כולם רעבים...

ואז נזכרתי לשמחתי שבמקפיא יש נקניקיות מיוחדות, ללא סימן אדום שיש בו מליחות מעודנת, ומופחת נתרן ושומן ושקיבלתי לא מזמן להתנסות, מה גם שכולם אוהבים נקניקיות והם מתאימות גם לי מבחינה בריאותית.


מעשה במתכון להכנת שקשוקה עם נקניקיות עוף במליחות מעודנת  של "עוף טוב". צילום: נדיה היבא

מעשה במתכון להכנת שקשוקה עם נקניקיות עוף במליחות מעודנת  של "עוף טוב". צילום: נדיה היבא
נקניקיות עוף טוב במליחות מעודנת הן הנקניקיות היחידות בשוק ללא סימון אדום. המוצר פותח כדי לתת מענה לאלה המבקשים מוצרים מופחתי נתרן ושומן, במליחות מעודנת וללא סימון אדום.

נקניקיות הן מאכל אהוב מאד על קטנים ועל גדולים. אם בלחמנייה, אם בצלחת ואם על האש, בבית או מחוצה לו – כולנו אוהבים נקניקיות.

קבוצת עוף טוב, מביאה את הטעמים האהובים אל שולחן האוכל המשפחתי ואל הצלחת של הילדים ומוסיפה לארוחה המשפחתית את הכיף והשמחה תוך שהיא מציגה חדשנות מוצרית משמעותית: החברה משיקה נקניקיות עוף במליחות מעודנת וללא סימון אדום, ללא פגיעה בטעמן המצוין של הנקניקיות העסיסיות והאיכותית.

השקת המוצר באה כדי לתת מענה לאלה המבקשים לצרוך מוצרים מופחתי נתרן ושומן ולהמשיך ליהנות מהטעמים הנהדרים ומהאיכות המצוינת.


עוף טוב - נקניקיות עוף במליחות מעודנת מופחת נתרן ושומן ללא סימן אדום. צילום: נדיה היבא
את נקניקיות העוף במליחות מעודנת של "עוף טוב", ניתן להשיג ברשתות השיווק השונות.
הן מגיעות באריזת 360 גרם, במחיר של 14.90 ₪ ובכשרות אוירבך מהדרין.


מכינה את  בסיס רוטב העגבניות להכנת השקשוקה. צילום: נדיה היבא
בסיס רוטב העגבניות של השקשוקה עם הנקניקיות של עוף טוב. צילום: נדיה היבא
מתכון להכנת שקשוקה ביתית בתוספת נקניקיות
המתכון באדיבות נדיה היבא

🍳 במחבת גדולה לטגן בשמן רגיל: 1 בצל גדול קצוץ (לא חייבים דק) עד להזהבה. להוסיף 6 שיני שום חתוכות לפרוסות דקות (לא מעוכות).

🍳 להוסיף 4 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות + 3 עגבניות שגרדנו בפומפייה. למי שאוהב חריף - זה הזמן להוסיף 1 או יותר לפי הטעם פלפל ירוק חריף חתוך לפרוסות קטנות.

🍳לערבב הכל למשך 5-6 דקות ולהוסיף תבלינים לפי הטעם: פפריקה אדומה מתוקה, מלח, פלפל שחור וכמון. לאוהבי החריף אפשר להוסיף פפריקה אדומה חריפה. במכון שלי אין רסק עגבניות.

🍳לערבב הכל יחד, לטעום ולתקן טעמים, להוריד את גובה הלהבות ולבשל 10 דקות לאיחוד טעמים.
במידה וחסר נוזלים, ניתן להוסיף כוס מים.

🍳 לחתוך את הנקניקיות - כל נקניקיה ל-4-5 חתיכות ולהוסיף למחבת, להגביר את האש ולבשל עוד 4-5 דקות.

🍳 ביצים: לפי מספר הסועדים. אני נוהגת לשבור ביצה לקערה קטנה, לבדוק שהיא תקינה ולא מדממת ורק אחר כך להוסיף אותה לתבשיל שבמחבת.

🍳 את מידת העשייה של הביצים תקבעו כמו שאתם אוהבים. יש כאלה שאוהבים שהחלמון עדין נוזלי, ויש כאלה שאוהבים שכל הביצה כבר מתקשה.

🍳לפזר מעל כוסברה קצוצה מי שלא אוהב כוסברה אפשר פטרוזליה.

אל תשכחו להזמין חברים ובני משפחה לחגיגה. בתיאבון!!!


צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא
קבוצת עוף טוב, מביאה את הטעמים האהובים אל שולחן האוכל המשפחתי ואל הצלחת של הילדים ומוסיפה לארוחה המשפחתית את הכיף והשמחה תוך שהיא מציגה חדשנות משמעותית: החברה משיקה נקניקיות עוף במליחות מעודנת וללא סימון אדום, ללא פגיעה בטעמן המצוין של הנקניקיות העסיסיות והאיכותית.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
המתכון באדיבות: נדיה היבא

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:

בכירי לוריאל ישראל משיקים את יעדי הקיימות בישראל לעשור הקרוב

בכירי לוריאל ישראל חשפו, באירוע מצומצם שנערך עפ"י הנחיות התו הסגול, את תכנית הקיימות החדשה "לוריאל למען העתיד" ואת היעדים החדשים של הקבוצה לשנת 2030, הנותנים מענה לאתגרים הסביבתיים והחברתיים העולמיים המתגברים.

האירוע נערך במועצה לישראל יפה, בנוכחות: אלי שגיב - מנכ"ל לוריאל ישראל, דניאלה פרוסקי שיאון – סמנכ"לית תקשורת וקיימות ודוברת החברה, אילן נקש – מנהל חטיבת לוריאל פריז וגלי לב - מנהל שיווק תחום טיפוח הפנים.

מותג הטיפוח האורגני החדש גרנייה ביו צילום יחצ  (2)
לצד תוכנית הקיימות החדשה השיקה החברה מותג טיפוח אורגני חדש: גרנייה Bio – המבוסס על רכיבים שמקורם מהטבע. המותג בעל תו תקן אורגני בהתאם לתקנות קוסמוס EcocertGreenlife.

אלי שגיב, מנכ"ל לוריאל ישראל, פתח את האירוע ואמר: "התוכנית החדשה מאיצה את המהפך שלוריאל מבצעת במודל העסקי שלה, כך שיכבד את גבולות כדור הארץ ומחזקת את מחויבותה לקיימות ולהכללה חברתית. לדבריו: "מהפיכת הקיימות של לוריאל נכנסת לעידן חדש. לוריאל מאיצה משמעותית את המאמצים שלה, כדי שכולנו נוכל לחיות בעולם טוב יותר. אנו עושים זאת דרך הפעילות העסקית ובתרומתנו לחברה בכלל. עם תכנית "לוריאל למען העתיד" אנו מתחילים מסע חדש בן עשור, שבו אנו לוקחים על עצמנו מחויבויות שאפתניות שנקבעו על ידי מדענים, כולל בישראל".

אילן נקש, מנכ"ל חטיבת מוצרי הצריכה בלוריאל ישראל אמר: "כצעד ראשון בישראל, וכחלק ממימוש האסטרטגיה הגלובלית, משיקה לוריאל ישראל מותג חדש המסמל ערכים סביבתיים וחברתיים: גרנייה Bio – מותג טיפוח פנים אורגני, המבוסס על רכיבים שמקורם מהטבע, המבוסס על פורמולות טבעוניות שאינן מכילות רכיבים שמקורם או תוצריהם מן החי. בעל תו תקן אורגני, אריזות המיוצרות מחומרים ממוחזרים וניתנות למחזור והרכיבים גודלו באופן אורגני ותחת תקני סחר הוגן. "

מימין דניאלה פרוסקי שיאון,אלי שגיב ואילן נקש צילום גדי סיארה (1)
מימין אילן נקש, דניאלה פרוסקי שיאון, אלי שגיב וגלי לב צילום גדי סייארה
דניאלה פרוסקי שיאון, סמנכ"לית תקשורת וקיימות בלוריאל ישראל אמרה: "בין הצעדים שיינקטו בישראל במסגרת תכנית הקיימות "לוריאל למען העתיד": הפחתה משמעותית של צריכת מים, אנרגיה וטיפול בפסולת – בתהליכי הייצור והשינוע הלוגיסטי, הפחתת פלסטיק בתהליכי אריזת המוצרים

ללקוחות, עבודה עם ספקים אסטרטגיים ליישום יעדי קיימות בעבודתם, קידום מטרות חברתיות וסביבתיות באמצעות מותגי החברה ועוד".

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...