יום רביעי, 8 ביולי 2020

חברת אנוטקה בבעלות משפחת חינאווי מקימה פופ אפ בר יינות אשר יגיש משקאות אלכוהוליים במחירי עלות

חברת אנוטקה המתמחה בייבוא יינות ומשקאות אלכוהוליים אשר בבעלותה של משפחת חינאווי, משתלטת על כיכר השעון ביפו, עם פופ אפ בר יינות אשר יוגשו בו משקאות אלכוהוליים במחירי עלות, לצד מנות אותנטיות מהמטבח הערבי- ים תיכוני.

פופ אפ בר יין של אנוטקה, יוקם בקפה רוז'ט הממוקם מול מלון סטאי ממש על הכיכר השעון ביפו, המחבר בין המסורת הערבית לבראסרי מוביל, ויוגשו בו משקאות בינלאומיים איכותיים במחירים חסרי תקדים: 20 ₪ לכוס יין ו- 99 ₪ לבקבוק.

חברת אנוטקה בבעלות משפחת חינאווי  מקימה פופ אפ בר יינות אשר יגיש משקאות אלכוהוליים
 במחירי עלות . צילום יח"צ 

חברת אנוטקה בבעלות משפחת חינאווי  מקימה פופ אפ  בר יינות אשר יגיש משקאות אלכוהוליים 
במחירי עלות. צילום יח"צ
נסענו לקפה רוג'ט שביפו, לבדוק במה מדובר, וגם לצאת מעט מהבית להתאוורר - אנחנו שוב בימי קורונה לחוצים, וכנראה שזאת תהייה גם יציאת הבילוי האחרונה שלנו לפני הסגר נוסף.

את פנינו בבר מסעדה רוג'ט, קיבלו אותנו בסבר פנים יפות ונעימות. בחרנו לשבת במסעדה, למרות שגם מחוץ למסעדה יש מקומות ישיבה מסודרים. המלצרית החיננית הייתה נהדרת ונעימה, ולכל אורך הארוחה דאגה לשאול אם הכל בסדר, אם טעים לנו או רוצים עוד משהו.

בר אלכוהול בקפה רוג'ט שביפו. צילום: נדיה היבא

בר אלכוהול בקפה רוג'ט שביפו. צילום: נדיה היבא
בר אלכוהול בקפה רוג'ט שביפו. צילום: נדיה היבא
בתפריט המשקאות שהוגש לנו, מבחר גדול של יינות לבנים ואדומים ביבוא וגם יינות מקומיים. 
ביינות הלבנים: מבעבע רוזה לבן, ריוחה רוזאדו של מונה, פטיט שבלי של זאן מורו, סמיון-סובניון בלאן מקומי של יקב צובה. ביינות האדומים תוכלו להזמין: ריוחה ריזרבה של סולאר וייחו, פינו נואר מהלואר של יקב פורנייר, ויין מקומי שמשתנה כל שבוע. במיוחד לקיץ המקום מציע: מיה סנגריה אדום/לבן מוגז קלות, סן מיגל אספסיאל בירה מהחבית 330 מ"ל ואוזו ארוס.

בחרנו לטעום מהיינות הלבנים: וטעמנו את גוורצטרמינר מגרמניה של דראזן ובייבי סנטר סובניון בלאן מהלואר של יקב פורנייר שמאוד אהבנו והשתלבו נהדר עם הארוחה.

מגוון היינות הרחב אשר מייבאת החברה ממדינות שונות בעולם, נבחרו בקפידה. יינות לבנים ואדומים המותאמים לחיך הישראלי.

בחרנו לטעום מהיינות הלבנים שמאוד אהבנו והשתלבו נהדר עם הארוחה. צילום: נדיה היבא
היינות והאלכוהול משלימים היטב את התפריט הערבי-ים תיכוני עליו אמונה רוז'ט חינאווי, עם מנות קלילות המותאמות לישיבה משלימה לצד כוס יין, או לחילופין משמשות כפתיחים לארוחה מלאה עם הבשר מהקצביה המשפחתית האייקונית: נקניקיות מרגז מהקצביה( 46 ₪); קבב מלווה בסלט משוויאה ( 46 ₪); נתח קצבים סומק יוגורט ונענע לצד עלי גפן ועגבנייה בטאבון (54 ₪) ועוד.

מתפריט המנות הראשונות בחרנו:

כרוביות ברוטב איולי שמעליו פרמג'ן ועירית קצוצה (32 ש"ח)  צילום המנה: נדיה היבא
פלחי הכרוביות היו עשויות היטב כמו שאני אוהבת - קרנצ'יות עסיסיות ומתובלות היטב. השתלב נהדר עם היין הלבן המתקתק שהוגש לי.

מנת "יפו של פעם" (36 ש"ח) צילום: המנה: נדיה היבא
ארבע יחידות של פאטייר תרד ומועג'נת ג'יבנה זעתר, מגיע לצד ביצה קשה,בצל ירוק שלם, וקעריות יוגורט נענע ומלפפון חמוץ .
בצק הפאטייר היה רך, טעים ועשוי היטב והמילוי הטעים שהיה בהם, עשה אותם למושלמים.


מתפריט המנות העיקריות הזמנו:

מרגז מהקצבייה של חינוואי (46 ש"ח)  צילום המנה: נדיה היבא
 אחת עם פפריקה ואחת קלאסית, לצד תפוח אדמה ברוטב איולי וחרדל ומלפפון חמוץ


מסאחן (46 ש"ח) צילום המנה: נדיה היבא
פיתה שמעלה חתיכות פרגיות, בצל מקורמל, סומק בלאדי ופרוסות בצל סגול, פטרוזיליה וליד עגבניה על האש

צילום: נדיה היבא
קינחנו עם קפה שחור חזק עם הל שהיה מצויין שבחרנו לשתות בחצר שמחוץ למסעדה באוויר הפתוח וצפינו בתנועת המכוניות שבכיכר השעון, מההולכים והשבים המעטים ומהים הכחול שבאופק.

ככיר השעון ביפו. צילום: נדיה היבא

מסעדת רוג'ט שביפו. צילום: נדיה היבא
יצאנו מהמסעדה ואת פנינו ליטפה בריזת ערב נעימה שבאה מכיוון הים (הים 100 מטר מהמקום), מגדל השעון היפהפה והמואר הזכיר לי שפעם זה היה מקום הבילוי האהוב עלי וגם המסעדות שבאזור שמגישות ארוחות טעימות באווירה שמחה.

פופ אפ בר יין של אנוטקה, מתוכנן לפעול במקום בחודשים הקרובים ומשלב פסטורליה במיקום אסטרטגי קרוב לים בשילוב חצר מטופחת רחבת היקף ונעימה המשלימה את החוויה הכוללת.  המוסיקה, החצר המזמינה, העיצוב הפנימי והתקרה הגבוהה תורמים רבות לאווירה ומדמים לרגע ניחוחות של חו"ל.

לצד הפעלת הפופ אפ המזמינה את הקהל הרחב להיחשף למגוון משקאות בינלאומיים רחב במחירים מפתיעים, תתאפשר במקום גם מכירת משקאות אלכוהוליים מיוחדים ממגוון קטגוריות ומדינות, החל מיינות מיובאים, ויסקי, ברנדי, בירות סן מיגל, קאוות איכותיות של פרקשנט ועוד.

מגדל השעון ביפו. צילום: נדיה היבא
טיילת מגדל השעון ביפו. צילום: נדיה היבא

טיילת מגדל השעון ביפו. צילום: נדיה היבא
כתובת: מרזוק ועזר 2, יפו- כיכר השעון.
שעות פתיחה: א'-ד'- 8:00-22:00, ה'-ש'-8:00-23:00.

אודות אנוטקה
אנוטקה הנה חברת ייבוא יין ומשקאות אלכוהוליים, בבעלות משפחת חינאווי.
אנוטקה, אוחזת בפורטפוליו עשיר של מוצרי פרימיום הכוללים מותגי יין מוכרים כמו פרסקולבדי, פרקשנט, שמפניה פול רוג'ר, מוגה, יקב צובה ועוד. במקביל, מייבאת הקבוצה גם מותגי אלכוהול- דוגמת וודקה KREMLIN AWARD וקוניאק HINE. בתחום הבירה מייבאת את מותג הבירה הספרדי המוביל בעולם סן מיגל ועוד.

טיילת חוף הים ביפו. צילום: נדיה היבא
ערכה וצילמה: נדיה היבא

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

מתכון להכנת סלט ירוק עם נקטרינות וקרוטונים

יום העצמאות ממש כבר כאן מעבר לפינה, הוא אומנם חג בו הכוכבים הראשיים אמורים להיות המנגל והבשרים, אך הסלט הנכון בקלות יכול לגנוב את ההצגה. העו...