יום שבת, 18 במאי 2024

תכירו את הרכיב המשמעותי במוצרי אנטי אייג'ינג: "הפפטידים" וכיצד הוא קשור לקולגן

הזדקנות ידועה כתהליך טבעי ובלתי נמנע, היא מתרחשת לאורך חיינו (מלידה ועד מוות) בכל איברי גופנו ובאה לידי ביטוי גם בשינויים במראה העור ובמבנה הפנים.

ישנם גורמים רבים המשפיעים על הזדקנות העור, ביניהם גורמים פנימיים דוגמת גנטיקה וגורמים חיצוניים כמו חשיפה לקרני השמש, עישון ואף כוח המשיכה. אלו, גורמים בין היתר לאורך השנים להרס הקולגן והסיבים האלסטיים החיוניים כל כך לעור הפנים והגוף.

סדרת המיצוק החדשה של וולדה צילום יחצ 

סדרת המיצוק החדשה של וולדה צילום יחצ 
הקוֹלָגֵן (Collagen) מהווה כ-80% מהחלבונים בעור הפנים שלנו והוא האחראי העיקרי על המראה הצעיר והרענן של העור. הקולגן מיוצר בגוף במשך שנות החיים, אולם החל מסביבות גיל 30 יורד קצב ייצורו הטבעי ולתהליך הזה יש השפעה משמעותית על תפקוד העור ועל המראה שלו. העור הופך עמום ובעל מראה עייף יותר, מרקם העור נהיה גס ולא אחיד ומתחילים להיווצר קמטים וקמטוטים בעור. בנוסף, העור נעשה דק ומאבד מהמוצקות והאלסטיות שלו.

לאחרונה מותגי טיפוח בינלאומיים מובילים משלבים במוצרי אנטי אייג'ינגרכיב טבעי הנקרא: פפטידים, שהם "אבני הבניין" המרכיבות חלבון. כאשר חומצות האמינו מתחברות זו לזו, השרשראות הקצרות שהן יוצרות נקראות פפטיד אמינו. שרשראות ארוכות יותר של חומצות אמינו נקראות "חלבונים"- ביניהם גם הקולגן.

הפפטידים בסדרת המיצוק החדשה של וולדה צילום יחצ חול

הפפטידים בסדרת המיצוק החדשה של וולדה צילום יחצ חול
לדברי לימור פטאי, נטורופתית בכירה בחברת WELEDA : "על אף שהגוף יכול לייצר בעצמו פפטידים, היכולת שלו דועכת עם הזמן והעור הופך עמום יותר ועם קמטוטים. הפפטידים משורש המאקה מחקים ומחליפים למעשה את הפעילות הטבעית שהעור היה עושה בגיל צעיר, מעודדים ייצור של חלבונים וקולגן הנחוצים לשיפור מראה העור ותומכים בחידוש תאי העור ובמראה עור מוצק וחלק יותר". 

לדבריה: "זו הסיבה לכך שפפטטידים הפכו לאחרונה לרכיב מבוקש כל כך בעולם הטיפוח, בדגש על מוצרי אנטי אייג'ינג".

שורש עץ המאקה  בסדרת מיצוק החדשה של וולדה קרדיט צילום יחצ חול  

מרקמים בסדרת המיצוק החדשה של וולדה קרדיט צילום יחצ חול  
סדרת האנטי אייג'ינג החדשה של WELEDA רותמת את כוחו של הטבע והיא מבוססת על רכיבים מרכזיים כמו פפטידים של שורש מאקה ושמן זרעי רימונים, הידוע ביכולת שלו להאט את קצב הזדקנות העור. 

תכשירים אלה נועדו למצק, לשקם ולחדש את העור והם מסייעים למראה עור צעיר וזוהר יותר. הסדרה החדשה כוללת 5 מוצרים חדשים לעור הפנים: סרום, קרם יום, קרם לילה, קרם עיניים ושמן רימונים ממצק.

קרדיט לצילומים: וולדה יח"צ חו"ל מאושר לשימוש בתמונות ללא תמורה


יום רביעי, 15 במאי 2024

חטיף חלבון חדש H24 Achieve של חברת הרבלייף

חברת הרבלייף, מובילה בתחום התזונה ואורח החיים הבריא, משיקה חטיף חלבון חדש:H24 Achieve מתוך סדרת הספורט החדשה Herbalife24.

חטיף החלבון החדש H24 Achieve מתאים לכל מי שזקוק לתזונת ספורט תומכת, בין אם הוא רק בתחילת מסע הכושר, חובב חדר כושר או ספורטאי סיבולת, הזקוקים לחלבון. 

H24ACHIVE חטיף חלבון חדש -הרבלייף- מארז שישייה 116 שח-
צילום יחצ חול 
H24ACHIVE חטיף חלבון חדש -הרבלייף- מארז שישייה 116 שח-
צילום יחצ חול   
חלבון הוא אחד המרכיבים התזונתיים העיקריים המסייעים בהשגת יעדי הכושר. הוא תורם מרכזי להתאוששות השרירים לאחר פעילות גופנית ומסייע לתחזוקה וצמיחה של השרירים.

חטיף H24 Achieve מכיל 21 גרם חלבון לחטיף, מרכיבים איכותיים, 210 קלוריות לחטיף, דל בסוכר ובטעם שוקולד מריר נפלא. מתאים לצמחונים.

חטיף H24 Achieve אידיאלי לאחר אימון לכל מי שמעוניין להשיג את יעדי הכושר שלו עם מוצר איכותי, עשיר בחלבון ונוח לשימוש. הוא מאפשר לחדש את מלאי האנרגיה והחלבון בקלות, גם כשנמצאים בתנועה.

H24ACHIVE חטיף חלבון חדש -הרבלייף- מארז שישייה 116 שח-
צילום יחצ חול   

H24ACHIVE חטיף חלבון חדש -הרבלייף- מארז שישייה 116 שח-
צילום יחצ חול   
מחיר למארז (הכולל 6 חטיפים):116 ₪
ניתן להשיג באתר החברה (דרך המפיצים):http://herbalife.co.il

קרדיט לצילומים: יח"צ  חו"ל - אישור שימוש בתמונות ללא תמורה

יום שני, 13 במאי 2024

סדרה תחליפי חלב אורגנית, ללא תוספת סוכר וללא חומרים משמרים של חברת "תבואות"

בשורה משמחת לאוהבי תחליפי החלב ולרגישים ללקטוז!!!
מעכשיו על המדפים סדרת תחליבי חלב אורגנית איכותית, ללא תוספת סוכר וללא חומרים משמרים של חברת תבואות.

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים טבעיים, נכנסת לתחום תחליפי החלב ומשיקה סדרה אורגנית ואיכותית של תחליפי חלב, ללא תוספת סוכר וללא חומרים משמרים. 

פנקייקים שמנמנים שהכנתי עם משקה שיבולת שועל אורגני של תבואות
שחוסלו בהתלהבות ובקשו עוד. צילום: נדיה היבא
הסדרה, המיוצרת באיטליה, כוללת ארבעה משקאות: 
משקה אורז שקדים אורגני
משקה שיבולת שועל אורגני
משקה סויה אורגני בריסטה
ומשקה אורז אורגני

סדרת המשקאות מתאימה לטבעונים, צמחונים, נמנעים מצריכת חלב ולקטוז ולכל הצרכנים שרוצים טעם אחר.

מאז שגיליתי שאני מרגישה הרבה יותר טוב בבטן עם תחליפי חלב, הפסקתי לרכוש חלב פרה. בהמשך הסתבר שלנכדים הפסיקו כאבי הבטן מאז שהפסקנו לתת להם חלב רגיל והם מרגישים הרבה יותר טוב וגם טעים להם יותר עם תחליפי חלב.

השבוע הגיעה משלוח של של תחליפי חלב אורגני, משובח וטעים, ללא תוספת סוכר וללא חומרים משמרים של חברת "תבואות". מאחר והנכד שלי כבר ביקש מספר פעמים שהכין לו פנקייק כמו שהוא אוהב, אז כמובן שניצלתי את ההזדמנות שיש לי במקרר תחליפי חלב איכותיים וטעימים. הבעייה הייתה עם איזה טעם להכין את הפנקייקים?

הנה מתכון להכנת פנקייקים שתמיד מתחסלים - מומלץ להכין כמות כפולה
המתכון באדיבות נדיה היבא

מצרכים - ל-12 פנקייקים דקים או 10 שמנמנים
2 ביצים
3 כפות סוכר
ו-1/2 כוס משקה שיבולת שועל אורגני 
8 כפות שמן
1 כפית תמצית וניל איכותית
2 כוסות קמח לבן רגיל 

1 ו-1/2 שקיות אבקת אפייה
ניתן להוסיף לבלילת הפנקייק: מחית בננה, גרידת לימון או תפוז, פצפוצי שוקולד וכל מה שאוהבים.

הוראות הכנה: 
1. מערבבים תחילה היטב בקערה את כל החומרים היבשים. 

2. מוסיפים את הנוזליים ומערבבים בעזרת מטרפה לאיחוד. רצוי לא לערבב יותר מידי. אם נשארים גושים ממליצה להעביר דרך מסננת. אני אוהבת את הבלילה שלי חלקה, יש כאלה שלא מפריעה להם הגושים בבלילה.

3. מניחים כ- 15 דקות על השיש או במקרר. חשוב להקפיד על השלב הזה כדי לתת זמן לאבקת האפייה לפעול ולגרום לפנקייקים להיות תפוחים ואווריריים.

4. משמנים מחבת בעל ציפוי נונסטיק-שלא נדבק עם מעט שמן או חמאה, (חשוב לשמן היטב כדי שהפנקייק לא יידבק!). על חום בינוני-גבוה, כאשר המחבת כבר התחממה, לוקחים בעזרת כף מהבלילה, ומניחים במחבת(אם רוצים גדול יותר לוקחים 2 כפות) מסובבים את המחבת שהבלילה תתפזר באופן שווה, מטגנים כ- 2 דקות בערך עד שנוצרות בועיות אוויר על חלקו העליון של הפנקייק והצד התחתון משחים. אם רוצים פנקייקים שמנמנים וגבוהים, ניתן להשתמש ברינג לפנקייקים שבתוכו מניחים את הבלילה.

5. הופכים, מטגנים עוד כדקה ומגישים עם תוספות שאוהבים. דבש, אבקת סוכר, רוטב מייפל, רוטב שוקולד, פירות חתוכים ועוד.


תבואות - סדרת תחליפי חלב אורגניים. צילום - איל גרניט

שוק תחליפי החלב בישראל, כמו גם בעולם, השתנה: אם בעבר הוא היה בעיקר נישתי, הרי שכיום ההתעניינות והשימוש בתחליפים התרחב לקהלים נוספים ומגוונים.

סדרת המשקאות האורגנית החדשה מותאמת לצרכים ולטעמים מבוקשים בקהל הישראלי. כל אחד מהמוצרים בסדרה מתאים למגוון שימושים בשתייה חמה או קרה, אפייה, תבשילים ועוד. בכוונת חברת "תבואות" להרחיב את הסדרה בהתאם לביקושים מקהלים וצרכנים שונים.

מומלץ לנער לפני השימוש. לאחר הפתיחה יש לשמור במקרר.

מחיר לצרכן 13.90 ש"ח, למיכל של 1 ליטר.
כשר פרווה באישור הרבנות הראשית לישראל ובהשגחת הרב יצחק בלינוב, איטליה.
להשיג ברשתות השיווק, חנויות הטבע ובמכולות.

קרדיט לצילומים:  אייל גרניט-אישור שימוש בתמונה ללא תשלום. נדיה היבא

חטיפי AFTER חטיפי דגנים מצופים בחמאת בוטנים במילוי קרם מתוק

חדש על המדף: מה אתם מנשנשים ליד הקפה, מול הטלויזיה, באוטובוס או ברכבת? 
חב' סאפנס משיקה סדרת חטיפים חדשה  בשם AFTER.

מדובר בחטיפי דגנים מצופים בחמאת בוטנים במילוי קרם מתוק  ב-2 טעמים:

· חטיף בוטנים אפוי במילוי קרם נוגט.
· חטיף בוטנים אפוי במילוי קרם עוגיות בטעם וניל.

אי אפשר להפסיק לנשנש עם הקפה. צילום: נדיה היבא

חטיפי הדגנים נגמרים מהר מדי. צילום: נדיה היבא
חטיפי אפטר הינם חטיפי דגנים מצופים במרקם קריספי עם קרם מתוק שמתפוצץ בפה שיוצרים חגיגת טעמים של מתוק ומלוח שאי אפשר להפסיק לנשנש.

מחברת סאפנס נמסר: "אנו נכנסים לתחום החטיפים כאשר בשלב הראשון עם שני מוצרים ובהמשך נשיק עוד טעמים ומוצרים חדשים ומיוחדים בתחום החטיפים. 

מותג AFTER מרענן את מדפי החטיפים ומביא חדשנות לתחום, חטיף שהוא גם נשנוש וגם אפשרות לארוחת ביניים עם חלב.

בצילום מימין:  חטיף AFTER במילוי קרם בטעם נוגט .צילום: יחצ חב' סאפנס אישור לפרסום ללא תשלום
בצילום משמאל:  חטיף AFTER סמילוי קרם בטעם וניל ועוגיות. צילום: יחצ חב' סאפנס אישור לפרסום ללא תשלום
החטיפים משווקים באריזות של 60 גרם, כשר פרווה. מחיר מומלץ צרכן 5.90 ₪" .
חטיפי AFTER משווקים ברשת יוחננוף , כוורות של צה"ל ושוק פרטי.

קרדיט לצילומים: יחצ חב' סאפנס אישור לפרסום ללא תשלום, נדיה היבא

יום רביעי, 8 במאי 2024

"קפה עוטף-נתיב העשרה" נפתח בפארק שרונה תל אביב

הסניף הראשון ברשת בתי הקפה החדשה "קפה עוטף" נפתח אתמול במתחם שרונה בתל אביב - פארק שרונה, ברחוב אליעזר קפלן 30.  "קפה עוטף - נתיב העשרה" הוא הראשון מבין בתי קפה נוספים שמתוכננים להפתח ויקראו על שמות יישובים בעוטף.

באירוע הפתיחה המאוד מרגש נכחו: חברת הכנסת יפעת ביטון שהייתה בין המברכים, איציק מרדכי שעוזר לתושבי נתיב העשרה, הזמר מיכה ביטון שהינו תושב המושב והנעים את הזמן בשיריו הנעימים ומוזמנים נוספים.
באדיבות סטודיו 361 מעלות 

באדיבות סטודיו 361 מעלות 
"קפה עוטף נתיב העשרה" מנוהל ומתופעל על ידי תושבים מנתיב העשרה על מנת לייצר מקום התכנסות לקהילה, תעסוקה ופרנסה לצד חיבור בין הקהילה המארחת לקהילה המפונה. הרווחים מבית הקפה יועברו ישירות לנתיב העשרה לטובת שיקום הקהילה וחוסנה.

"קפה עוטף" - הקמת רשת בתי קפה חדשה העתידה להיפתח במוקדים שונים ברחבי הארץ בישובים שקלטו מפונים מהעוטף, קמה במטרה לייצר חוסן קהילתי ונפשי למפונים, ולאפשר להם עשייה ותעסוקה, אופק ותקומה. 

לתמיכה בפרויקט בהדסטארט>כאן

קפה עוטף נתיב העשרה_צילום אירועים Faceit (218)

קפה עוטף נתיב העשרה_צילום אירועים Faceit (218)
ברשת יועסקו בנות ובני הישובים , בתי הקפה יהפכו למקום בו תוכל הקהילה להיפגש לשמור אותה שלמה ככל הניתן. הקמת הרשת תנציח ותהדהד את סיפורה של כל קהילה ולא פחות חשוב מכך, תחבר בין הקהילה המארחת לקהילה המפונה. כל "קפה עוטף" יהיה שייך באופן בלעדי ליישוב על שמו הוא קרוי, והרווחים מהפעילות הינם של הישוב בלבד.

הנהלת מתחם שרונה תרמה את הנכס באחד ממבני השימור ההיסטוריים מימי הטמפלרים עבור הקמת הפרויקט למשך חצי שנה ללא עלות. קרן Tech4Israel, שהוקמה מיד לאחר אירועי ה-7 באוקטובר על ידי משקיעים יזמים ומנהלים מקהילת ההייטק בישראל בכדי לספק תמיכה מיידית לארגונים ויוזמות ברחבי הארץ ולסייע לנפגעים מהמלחמה התגייסה לטובת המיזם באמצעות תרומה משמעותית ותמיכה במיזם. תורמים נוספים הם החברה המרכזית למשקאות, יכין, נירלט ועוד.

קפה עוטף נתיב העשרה_צילום רותי רוסו 

קפה עוטף נתיב העשרה_צילום רותי רוסו 
בתפריט בית הקפה: מבחר מאפים איכותיים, מתוקים ומלוחים, נאפים במקום, ובמקום יוגשו גם כריכים המשלבים תוצרת מקומית ומוצרים מהעוטף. השפית רותי רוסו מלווה את הפרוייקט ומתאימה אותו לרוח התקופה ולחקלאות מקומית. לדוגמה: ביס חלה טוניסאי (24 ₪), כריך קממבר ואגסים (38 ₪), ביס טונה (21 ₪), כריך סלט ביצים (28 ₪), פוקאצ'ה חביתה (38 ₪) קוראסון ברי (34 ₪) וטוסט רותי (38 ₪).

בקפה עוטף – נתיב העשרה ממוקמת חנות מוצרים לרכישה גם מוצרים מהעוטף: יינות יקב יתיר (עד 85 ₪) ויקב בן שושן (140 ₪) , ריבות (35 ₪), דבש (22 – 42 ₪), מארזי עוגיות (42 ₪) עוגות, ממרחים (29 ₪) ושלל מוצרים מקומיים נוספים. בנוסף ימכרו מוצרים שעוצבו במיוחד דוגמת חולצות (69 ₪), ספלים (39 ₪), תיקי בד (25 ₪), כובעים (25 ₪) ומגוון מוצרים נוספים. בסופי שבוע תתקיים גם מכירה של פרחים. כמו כן ניתן לרכוש את המוצרים כמארז פיקניק ולשבת במרחבי המתחם או בישיבה סביב בית הקפה.

קפה עוטף נתיב העשרה_צילום רותי רוסו 

קפה עוטף נתיב העשרה_צילום רותי רוסו
את הקפה מנהלים 3 מנהלים צעירים מן הישוב : רז נועה ויותם, אשר פונו לתל אביב. הרווחים מבית הקפה ישמשו את המושב לטובת שיקום הישוב והחוסן של התושבים. עובדי הקפה הינם צעירי הישוב, חלקם אף לפני גיוס והם מתפעלים את העמדות השונות מהמטבח ועד הבריסטה.

אירועי ה-7 באוקטובר שטלטלו את המדינה, היו כאין וכאפס לטלטלה העצומה שחוו תושבי העוטף שאיבדו את יקיריהם, פונו ונעקרו מבתיהם, משאירים את חייהם הקודמים בשטח כפרי וחקלאי ובתיהם היפים עזובים ונטושים. רובם נקלטו בערים מרכזיות בארץ ובמתחמים ייעודיים, אך לא תמיד עם האפשרות להיות קהילה מאוחדת ובמקום המאפשר לכולם להיות יחדיו.

יותם קידר, נועה שבת, רז קידר_צילום סיון פרג' 

קפה עוטף נתיב העשרה צילום רונן טופלברג 

קפה עוטף נתיב העשרה צילום רונן טופלברג 
מושב נתיב העשרה חווה מתקפת מחבלים רצחנית ב-7 באוקטובר. 20 מתושביו נרצחו, ו-1080 תושבי הישוב, מתוכם 320 ילדים, פונו ברובם לתל-אביב. היוזמה תספק לקהילת נתיב העשרה מרחב פיזי, תעצים אותה ותספק את האפשרות לתעסוקה ופרנסה. בית הקפה ינוהל על ידי אנשי הישוב ויאפשר גם חיבור לקהילה החדשה והמחבקת בתל אביב - יפו.

היזמים של קפה העוטף הם תמיר ברלקו – יזם ומייסד רשת ארקפה ומיזמים קולינריים רבים בישראל ובעולם ששימש לאחרונה כסגן נשיא ברשת סלינה, מיכל ציון – בעלים ומנהלת חברת "אידאה תקשורת שיווקית" הפקת אירועים כנסים ופעילויות שיווקיות בארץ ובעולם, חגית אברון, לימור ארליכמן, עדי כהן, ענת נתיב, זיו קורצקי ודיויד מרגולין.

קפה עוטף נתיב העשרה צילום רונן טופלברג 
קפה עוטף נתיב העשרה צילום רונן טופלברג 
באדיבות סטודיו 361 מעלות 
בכדי לתמוך בפרויקט החשוב, רשת קפה עוטף פתחו גיוס בהדסטארט, ניתן למצוא אותו בקלות באתר הדסטארט ולתרום >https://headstart.co.il/project/78552

קפה עוטף, פארק שרונה, תל אביב.
שעות פתיחה: א' - ה' - 7:30 - 18:00, שישי: 7:30 - 15:00 שבת: 7:30 - 18:00

קרדיט לצילומים:  צילום אירועים Faceit (218), סטודיו 361 מעלות, רונן טופלברג,  סיון פרג',  רותי רוסו - אישור שימוש בתמונות ללא תמורה

יום שלישי, 7 במאי 2024

חברת "אחוה" מסמנת את מוצריה לרגל חגיגות 95 שנה להיווסדה

גאווה ישראלית קרוב למאה שנה - חברת "אחוה" מסמנת את מוצריה לרגל חגיגות 95 שנה להיווסדה

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה, חלוה ודברי מאפה הישראלית המובילה, מי שנחשבת לאחד מהמותגים הישראליים הוותיקים ביותר, חוגגת 95 שנה להיווסדה ומסמנת לרגל כך את מוצריה במדבקה חגיגית. טחינה גולמית רגילה ומלאה אחוה, מגוון מוצרי חלוה, ממרחים מתוקים מבוססי טחינה ומגוון מוצרי מאפה, ישווקו כשעליהם מתנוססת מדבקת השנים עם ענפי זית.

חברת אחוה מסמנת את מוצריה לרגל 95 שנה להיווסדה צילום יעל האן 
חברת אחוה הוקמה בשנת 1929 על ידי ארבע משפחות עולים מפולין, רוסיה, יון ותורכיה, אשר התקבצו בבית דירות בדרום תל אביב והחלו לייצר חלוה על פי מתכונים של ארצות מוצאם. אט אט נוספו לייצור גם שמן וטחינה, שהיוותה את חומר הגלם העיקרי בחלוה. 

מאיר דיזינגוף, ראש העיר הראשון בתל אביב, קרא לרחוב על שם המפעל - סמטת בית הבד. בשנת 1970 הצטרף למפעל יעקב מלאך, אז חייל משוחרר ופועל ייצור וכיום, מי שמשמש הבעלים ויו"ר החברה, לאחר שרכש במרוצת השנים את חלקי השותפים. לצידו של יעקב עובדים במפעל רעייתו ציפי ושלושה מבניו, מיקי, יובל ויואב.

כיום נחשבת אחוה ליצרנית הגדולה והמובילה בישראל של טחינה גולמית ומוצרי חלוה. החברה מתמחה בייצור חלוה איכותית מסוגים שונים, טחינה גולמית, מוצרים אורגניים, מוצרים ללא סוכר, עוגות ומגוון מוצרי מאפה ותרכיזים לשתייה. 

החברה מעסיקה כ-235 עובדים בשלושה מפעלים באיזור התעשייה אריאל וכ-20% ממוצריה מיועדים לייצוא. את מגוון מוצרי "אחוה" ניתן לרכוש במדינות רבות ברחבי העולם, מאוסטרליה וניו זילנד, דרך דרום אפריקה, מדינות חבר העמים, מערב אירופה ובמרכז וצפון אמריקה. 

יעקב מלאך, יו"ר חברת אחוה, מסביר מהו סוד ההצלחה: "להיות תמיד הוגן, שקוף, ולהסתכל קודם כל על רווחת הצרכן ותועלתו לפני שיקולי רווח צרים. לעולם לא נקטין אריזות ללא שינוי מחיר, תמיד נציע את העסקה המשתלמת ביותר לצרכן. אנו מאמינים שצרכן שרוכש ממוצרי אחוה, יודע שמותג זה לעולם יהיה הגון ויציע את התמורה המיטבית לכספו".

המוצרים של אחוה כשרים בהשגחת בד"ץ עדה חרדית ירושלים.

עמוד אחוה בפייסבוק: https://www.facebook.com/achvafood/ 
ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/achvafood/

קרדיט לצילום:  יעל האן - אישור שימוש בצילום ללא תמורה

טרנדים בעולם האסתטיקה – חומר מילוי קמטים מתקדם מקוריאהInobelle+

בשורה משמחת בעולם האסתטיקה - טרנדים חדשים בחומר מילוי קמטים מתקדם מקוריאה בשם Inobelle+

Inobelle Plus הוא מותג חומרי מילוי מסוג חומצה היאלורונית. חומרי מילוי אלה, ידועים בתכונותיהם האלסטיות, ביכולתם לעצב בקלות כל איזור בפנים ובעמידותם לאורך זמן.

תפקידה של החומצה ההיאלורונית הוא "לנעול" מים ולחות ברקמת העור ובכך להשיב לה נפחים אבודים וצורה מפוסלת.

בתוך מזרקי Inobelle Plus ניתן למצוא גם לידוקאין – חומר אלחוש עוצמתי, כדי לשמור על כאב מינימליבמהלך הטיפול. חומרי המילוי מאופיינים ברמת צמיגיות גבוהה, המאפשרת להם לשמור על נפח לאורך זמן.

WhatsApp Image 2024-05-07 at 09.37.29
אז מה ניתן לעשות עם מגוון המוצרים של Inobelle+ ?

Inobelle+ F
מוזרק בשכבת העור השטחית ביותר, גודל המולקולה הממוצע של Inobelle+ Fהוא קטן, מה שהופך אותו למושלם עבור טיפול בקמטים עדינים.

Inobelle+ D
מוזרק ב-Mid Dermis, השכבה האמצעית של העור. גודל המולקולות הממוצע של Inobelle+ D הוא בינוני, וזה מתאים לקמטים בינוניים כגון קמטים בין הגבות, קפלי האף (מריונטות) וצידי העיניים ("רגלי עורב").

Inobelle+ S
מוזרק בשכבת הדרמיס העמוקה או ברקמות התת עוריות, גודל המולקולה הממוצע של Inobelle+ Sהוא גדול. גודל זה אידיאלי עבור קמטים עמוקים כמו שניתן למצוא באזור המצח ומתאים מאוד גם להוספת נפח לעצמות הלחיים.

Inobelle+ V
מוזרק ב-Mid Dermis, ומושלם לטיפולי גוף. חומר מילוי זה, אידיאלי להוספת נפח לכל חלק בגופך, כגון שדיים וישבן.


היתרונות שבשימוש בחומצה היאלורונית של Inobelle+

1.בטיחות במקום הראשון
חומרי המילוי של Inobelle+ חומצה היאלורונית מבוססים על פורמולות מדעיות תחת בקרת איכות קפדנית כדי להבטיח שהמוצרים לא יגרמו לנזקים ולתופעות לוואי בקרב המטופלים.

2.כושר ספיגה מעולה
חומרי מילוי מסוג חומצה היאלורונית נוצרו כדי להחזיר את הנפחים שאבדו באזור הפנים והגוף.
ל Inobelle + יש יכולת אלסטית מצוינת וכושר ספיגה מעולה מה שהופך אותו לנוח ויעיל במיוחד לפיסול ועיצוב האזורים המוזרקים.

3.עמידות לאורך זמן חומרי המילוי של Inobelle+ הם בעלי קשרים צולבים ברמה גבוהה מאוד, דבר שמבטיח את עמידותם לאורך זמן ביחס למתחרים.

קרדיט לצילומים:  יח"צ פרומדיקס - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה

יום חמישי, 2 במאי 2024

בירה מלכה וחברת הכרם מציגות מהדורת יום העצמאות ה-76 למדינת ישראל

בשורה משמחת לאוהבי הבירה:  בירה מלכה וחברת הכרם מציגות מהדורה ייחודית ליום העצמאות ה-76 למדינת ישראל שמוקדשת השנה לנשים הגיבורות של מאורעות השבת של ה-7 באוקטובר ומלחמת חרבות ברזל. על תוויות הבירה יתנוססו איוריו של אור יוגב.

כבכל שנה, בירה מלכה מוציאה מהדורה מיוחדת ליום העצמאות בשיתוף פעולה עם אמן ישראלי מקורי, חלוץ בתחומו ופורץ דרך.  השנה, מהדורת יום העצמאות של בירה מלכה מוקדשת כולה לנשים הגיבורות, המלכות, של מאורעות השבת השחורה של ה7 באוקטובר ומלחמת חרבות ברזל.

הרבשצית_אור יוגב_באדיבות הכרם

novaqueen_אור יוגב_באדיבות הכרם
את התוויות אייר במיוחד אור יוגב, שהתבלט כמאייר מוביל ומשמעותי של אירועי המלחמה האחרונה.  

בעבודותיו מציג יוגב מודל של גבורה נשית ועמידה איתנה. המלכות שנבחרו להיות מונצחות על גבי תוויות בירות המבשלה – מלכה אדמונית, מלכה בהירה, מלכה הינדי, מלכה חיטה ומלכה כהה הן:
מפקדת בצה"ל, רקדנית בנובה, הרבש"צית, שוטרת וכמובן – המלכה שבעורף ושומרת על הבית. כל האיורים צוירו במיוחד למהדורה המיוחדת, מלבד האיור של הרבש"צית, אשר פורסם ונתן את ההשראה לפרויקט כולו.

המהדורה הזו מוקדשת בהערצה מבירה מלכה לכל המלכות שלחמו ופיקדו בשטח, בעורף, בנובה, בבית, במשרד ובכל מקום.

homequeen_אור יוגב_באדיבות הכרם

policequeen_אור יוגב_באדיבות הכרם
idfqueen_אור יוגב_באדיבות הכרם
גלעד דרור, מנכ"ל בירה מלכה: "אירועי ה-7 באוקטובר השפיעו ומשפיעים עד היום על כל אזרח ישראלי, כל אחד מכיר מישהו או חווה משהו, אני אישית איבדתי בני משפחה וחברים והייתי למעלה מ-100 יום במילואים בזמן שאשתי נדדה עם התינוק שלנו בין בתים. בכל עצמאות אנחנו בבירה מלכה, כמותג ישראלי שורשי, שמים בקדמת הבמה, והבקבוקים שלנו, דמות ישראלית חזקה ומשמעותית. השנה, לא היה לנו ספק שבירה מלכה תצדיע לכל אותן נשים גיבורות שהוכיחו וממשיכות להוכיח את גבורתן מאז ה-7 באוקטובר וברגע שראינו את האיורים של אור יוגב המוכשר ידענו שזה יהיה חיבור טבעי ונכון"

אור יוגב:  "היה לי חשוב לשים דגש על הגיבורות של המלחמה, גם בשדה הקרב וגם בעורף. נשים שהוכיחו וממשיכות להוכיח שהן גיבורות אמיתיות בכל חזית וצריכות להיות מודל לכולנו. שמח על ההזדמנות לפאר את פועלן ועשייתן בדרך נוספת, גם בחגיגות העצמאות שהשנה מקבלות משמעות אחרת מתמיד".

מארז מלכה מגוון חמישיה_באדיבות הכרם
בירה מלכה מהדורת עצמאות 2024_באדיבות הכרם 

בירה מלכה מהדורת עצמאות 2024_באדיבות הכרם 
מחיר מומלץ לבקבוק בירה מלכה 330 מל, 14-16 שח ברשתות השיווק ובחנויות מתמחות

מארזים ניתן יהיה לרכוש בחנויות המתמחות 
מחיר מומלץ לצרכן מארז מגוון חמישית בקבוקים – 75-79
מחיר מומלץ לצרכן מארז 4 בקבוקים + כוס שליש – 65-69 שח

אודות מבשלת מלכה
משנת 2006 מתמחה המבשלה בייצור בירות מסוג אייל בשיטה המסורתית ובכמויות קטנות. תהליך הייצור מתחיל בשימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר, ממשיך בבקרת איכות קפדנית ואי התפשרות על רמת הבירה הסופית. עם תחילת שנת 2018 עבר הייצור של בירה מלכה מהמבשלה ביחיעם אל היישוב תפן, בו נבנתה מבשלה חדשנית ומקצועית ברמה עולמית. כיום, ניתן לבקר גם בסלון מלכה שנמצא בתוך המבשלה החדשה בתפן.


קרדיט לצילומים:  באדיבות הכרם - התמונות באישור שימוש ללא תמורה

הסלטים שילוו את המנגל ביום העצמאות

יום העצמאות הוא זמן לשמוח, להתפנק, להינות מכל רגע ולהיות יחד, אבל השנה זה יקרה הרבה פחות, אנחנו בכל זאת במלחמה - לא נשכח את החטופים והחטופות, הנרצחים והנרצחות באכזריות, את החיילים והחיילות שנפלו ואת הגיבורים והגיבורות שעדין נלחמים בחירוף נפש, בעוז ובגבורה.

בעודנו מכינים את עגלת הקניות שלנו וממלאים אותה בבשרים למנגל, שהם הכוכבים של החג, אסור לנו לשכוח את הכוכבים השניים – הירקות העונתיים.

עגלת הקניות לא תהיה שלמה מבלי לכלול בתוכה ירקות טריים. ירקות הם הפתרון המושלם להכנת סלטים בריאים שישלימו את החוויה וארוחת יום העצמאות – "על האש". בין אם זה סלט ירקות קלאסי, סלט חמצמץ, מתקתק – האפשרויות הן בלתי מוגבלות.

לרגל החג מצרפת מאמר ומתכונים באדיבות: אפרת בן שץ פורשיאן, דיאטנית קלינית, R.D, B.Sc, בחלי ממן, מייסדת רשת המתמחה באורח חיים בריא.

יש סלטים מירקות טריים שההכנה שלהם מספר שעות לפני הארוחה ואפילו יום מראש ישפרו את טעמם. לדוגמא: סלט כרוב או סלט קולורבי. ההכנה מראש מרככת את הירק במקצת והטעמים נספגים בו טוב יותר. לחלופין יש סלטים שרצוי להכין קרוב לזמן האכילה, בעיקר סלטים המכילים עגבנייה או בצל כדי לשמר על המרקם של הסלט. 

סלטים המבוססים על עלים ירוקים כגון חסות מסוגים שונים, עלי בייבי ותרד ניתן להכין מספר שעות מראש אך להוסיף את הרוטב ממש סמוך לזמן האכילה כדי לשמור על המרקם הפריך של העלים.

בנוסף לסלטים המבוססים על ירק טרי, כדאי גם לשלב סלטים המבוססים על ירקות מבושלים כגון סלט גזר, סלט סלק אדום וסלט מנגולד. בגלל המרקם הרך של סלטי ירקות מבושלים קל להגזים באכילת כמות גדולה מהם ולכן כדאי לאכלם במתינות.

רכיב מזון נוסף החשוב בסלט הוא תיבול במרכיב שומני בריא כגון שמנים מכבישה קרה כגון שמן זית, שמן אבוקדו ושמן שומשום. הם לא רק תורמים לטעם הסלט אלא גם עוזרים לספיגת ויטמינים מסיסים בשומן כגון ויטמין A הנמצא בירקות כתומים בצורת בטא קרוטן, וויטמין K הנמצא בירקות עליים ירוקים.

מחקרים מראים ששילוב של ירקות או מרק לפני הארוחה עוזר בתחושת השובע, מאזן את רמות הסוכר בדם ומאפשר להמשיך ולשמור על המשקל גם אם משלבים ארוחת מנגל בתפריט מידי פעם.

הנה כמה עצות להכנת הסלטים:
הקפידו לבחור ירקות עונתיים– אכילת ירקות טריים בעונתם נותנת לנו את כל הטוב שיש להם להציע – סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים, לצד טעמים נפלאים ועשירים. ירקות עוזרים בתהליך העיכול בכלל ובעיכול בשר בפרט.
תיבול –הקפידו לתבל את הסלטים בשמן זית כתית מעולה. מדדו את כמות השמן בכף וכך תימנעו מכמות מוגזמת של שמן.
שלבו דגן או קטניה – לטובת מי שמעדיף לשלב מעט פחמימות בתפריט במקום צ'יפס או פיתות שמלווים ארוחת מנגל או לאכול אותן בגרסה הקרה, ניתן להוסיף אותם לסלטים בגרסה הקרה: קינואה, בורגול, קוסקוס, עדשים, גרגירי חומוס, שעועית ועוד.
שלבו מיני אגוזים – הוספת אגוזים, שקדים, צנוברים וכו' יקפיצו את הסלט, יתנו לו קראנצ'יות ויעשירו אותו בשומנים בריאים מהצומח, אשר תורמים רבות לבריאותנו.

  סלט גזר וזוקיני באדיבות חלי ממן צילום shutterstock
מתכון להכנת סלט גזר וזוקיני טרי
באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא
3 מנות, מנה= חינמי פעם ביום

מרכיבים:
• 3 זוקיני יפים וטריים
• גזר בינוני
• כף נענע קצוצה
• שן שום קצוצה
• לימון קטן – קצוץ לקוביות קטנות, עם הקליפה, ללא הגרעינים
• מיץ מחצי לימון
• כפית שמן שומשום
• כף ג'ינגר טרי מגורד
• מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה :
- פורסים את הגזר ואת הזוקיני לרצועות דקות – גפרורים. אם הזוקיני יפים, רצוי להשאיר את הקליפה
- מערבבים את הירקות עם שאר המרכיבים, מעסים היטב את גפרורי הירק שיצופו ברוטב ומניחים לספיגת טעמים לפני ההגשה.

טיפ!!!
ויטמין C
:ויטמין C (חומצה אסקורבית) הוא ויטמין מסיס במים הידוע בתפקידו בתמיכה במערכת חיסון בריאה והעוזר לקצר את משך תקופת ההתקררות בחורף. הגוף לא יכול לייצר ויטמין C לבד ולכן יש לקבל אותו מהמזון על בסיס יומיומי. הוא נמצא בכל הירקות והפירות.

שיפודי ירקות וטופו באדיבות חלי ממן צילום יחסי ציבור
מתכון להכנת סלט שעועית מרענן קר 
באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא

מצרכים ל 2 מנות:
6 כפות שעועית לבנה מבושלת
2 עגבניות קטנות
2 מלפפונים קטנים
1 פלפל אדום קטן
צרור נענע, פטרוזיליה, כוסברה ועירית
מיץ מחצי לימון
כפית סילאן
כף טחינה גולמית

אופן ההכנה:
- קוצצים את כל הירקות יחד.
- מוסיפים את השעועית, מיץ הלימון, הסילאן והטחינה ומערבבים.

מתכון להכנת סלט בריאות (קוסקוס עם עשבי תיבול) 
באדיבות: חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא

מצרכים ל 6 מנות :
3 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות
1 כף שמן זית
1 כוס נענע קצוצה
3 כוסות בזיליקום קצוץ
3 כוסות פטרוזיליה קצוצה
5 בצלים ירוקים קצוצים דק
1/2 שקית קוסקוס מלא 350 גרם
1 כף חומץ בלסמי
מיץ משני לימונים
1 כפית פלפל לבן
1 כפית מלח

אופן ההכנה:
- מכינים את הקוסקוס על פי ההוראות שעל האריזה.
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
- מעבירים למקרר לספיגת טעמים ומגישים קר.

מתכוני הסלטים באדיבות: חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא
קרדיט לצילומים:  shutterstock , יחסי ציבור - הצילומים מאושרים לשימוש ללא תמורה

מתכון להכנת סלט ירוק עם נקטרינות וקרוטונים

יום העצמאות ממש כבר כאן מעבר לפינה, הוא אומנם חג בו הכוכבים הראשיים אמורים להיות המנגל והבשרים, אך הסלט הנכון בקלות יכול לגנוב את ההצגה. העונה הקייצית ויום העצמאות הם הזמן הנכון ליהנות מסלט ירוק ונקטרינות טעים ומרענן.

רשימת חומרים ל-4 מנות:
1 ראש חסה סלנובה
1 ראש חסה קיסר
1 צרור ארוגולה
שפע עשבי תבלין שאוהבים
4 נקטרינות פרוסות דק
4 פרוסות לחם
שמן זית לפי הצורך
מלח ופלפל לפי הטעם

לקרוטונים:
4 פרוסות לחם
מעט שמן זיתֿ
מלח ופלפל לפי הטעם

לרוטב:
¼ כוס חומץ תפוחים
מעט מיץ לימון
¾ כוס שמן זית עדין
1 כף דבש
1 כף גדושה חרדל משובח
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל לפי הטעם

סלט ירוק עם נקטרינות וקרוטונים מאיה דרין, שפית,
צילום גל בן זאב באדיבות סולתם
אופן ההכנה:
1. לקרוטונים: בוצעים פיסות מן הלחם, פורסים על תבנית אפייה מרופדת נייר אפייה.

2. מזלפים מעל שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור, בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ-8 דקות עד שמזהיב.

3. לרוטב: מערבבים את כלך מרכיבי הרוטב, מתקנים תיבול

4. הרכבת הסלט: מערבבים את כל מרכיבי הסלט, מתבלים ברוטב ומפזרים מעל קרוטונים.

המתכון באדיבות השפית מאיה דרין וסולתם www.Soltam.co.il
קרדיט לצילום:  גל בן זאב באדיבות סולתם - השימוש בתמונה ללא תמורה

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...