רשימת חומרים ל-4 מנות:
1 ראש חסה סלנובה
1 ראש חסה קיסר
1 צרור ארוגולה
שפע עשבי תבלין שאוהבים
4 נקטרינות פרוסות דק
4 פרוסות לחם
שמן זית לפי הצורך
מלח ופלפל לפי הטעם
לקרוטונים:
4 פרוסות לחם
מעט שמן זיתֿ
מלח ופלפל לפי הטעם
לרוטב:
¼ כוס חומץ תפוחים
מעט מיץ לימון
¾ כוס שמן זית עדין
1 כף דבש
1 כף גדושה חרדל משובח
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל לפי הטעם
1 ראש חסה סלנובה
1 ראש חסה קיסר
1 צרור ארוגולה
שפע עשבי תבלין שאוהבים
4 נקטרינות פרוסות דק
4 פרוסות לחם
שמן זית לפי הצורך
מלח ופלפל לפי הטעם
לקרוטונים:
4 פרוסות לחם
מעט שמן זיתֿ
מלח ופלפל לפי הטעם
לרוטב:
¼ כוס חומץ תפוחים
מעט מיץ לימון
¾ כוס שמן זית עדין
1 כף דבש
1 כף גדושה חרדל משובח
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל לפי הטעם
סלט ירוק עם נקטרינות וקרוטונים מאיה דרין, שפית, צילום גל בן זאב באדיבות סולתם |
1. לקרוטונים: בוצעים פיסות מן הלחם, פורסים על תבנית אפייה מרופדת נייר אפייה.
2. מזלפים מעל שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור, בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ-8 דקות עד שמזהיב.
3. לרוטב: מערבבים את כלך מרכיבי הרוטב, מתקנים תיבול
4. הרכבת הסלט: מערבבים את כל מרכיבי הסלט, מתבלים ברוטב ומפזרים מעל קרוטונים.
המתכון באדיבות השפית מאיה דרין וסולתם www.Soltam.co.il
קרדיט לצילום: גל בן זאב באדיבות סולתם - השימוש בתמונה ללא תמורה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.