יום ראשון, 14 באוקטובר 2018

מותג מזון הבריאות "GREENY" השיק שמן תירס בכבישה קרה ומתכון להכנת סלט קינואה ברוטב מתקתק

מותג מזון הבריאות האורגני GREENY השיק מוצר חדש: שמן תירס בכבישה קרה, בעל טעם עשיר וקטיפתי. השמן מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מנבטי תירס איכותיים שגודלו באופן אורגני, ללא הנדסה גנטית.

לשמן טעם עשיר ומתקתק, המזכיר פופקורן. הוא מתאים לתיבול ולהוספה לסלטים וירקות טריים, על מאפים ותבשילים מוכנים, על פופקורן ועוד. 
ניתן לטגן עמו, אך יש להקפיד על טמפרטורת עישון נמוכה. 
יש לאחסן במקום אפל וקריר.

GREENY מציגה מוצרי פרימיום בסטנדרט אירופי, שחומרי הגלם שלהם נאספו משדות אורגניים בלבד.
כשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובד"צ בית יוסף.
מחיר: 40 ש"ח לבקבוק של 250 מ"ל. 
מחיר השקה במבצע עד סוף נובמבר: 1+1 חינם.
להשיג בחנויות הטבע המובחרות.


סלט קינואה ברוטב מתקתק עם שמן תירס בכבישה קרה, על מצע של חסה סלנובלה. צילום יחצ

הצעה למתכון של סלט קינואה ברוטב מתקתק עם שמן תירס בכבישה קרה, על מצע של חסה סלנובלה, מלפפון, עגבנייה ובצל סגול - המתכון באדיבות: ליטל מאיה דנון, מנחה של סדנאות תזונה

חומרים:
2 כפות שמן תירס בכבישה קרה
4 כפות שמן אחר בכבישה קרה (אגוזים, דלעת, זית)
מיץ מלימון אחד (או חצי, לפי הטעם)
2 כפות סילאן טבעי
גרידה מלימון שלם
כף רוטב סויה
כפית חרדל גרגרים
פלפל ומלח לפי הטעם


צילום - אייל קרן .greeny - שמן תירס בכבישה קרהמחיר מומלץ חצרכן: 40 ש"ח לבקבוק של 250 מ"ל
אופן הכנת הרוטב:
להכניס את כל המרכיבים לצנצנת זכוכית עם מכסה, לשקשק היטב ו... זהו, הרוטב מוכן.
מומלץ להוסיף את הרוטב לסלט כ-10 דקות לפני הגשת הסלט.

חומרים להכנת קינואה
1 כוס קינואה
2 כוסות מים
חצי כפית מלח הימלאיה
1 כף שמן תירס בכבישה קרה
חופן צימוקים בהירים
עלי חסה סלנובלה
רבע בצל סגול, פרוס דק
רצועות של מלפפון
פרוסות דקות מרבעי עגבניה

אופן ההכנה:
-  לשים כף שמן תירס בסיר, על להבה נמוכה. להוסיף את הקינואה ולערבב לכמה שניות, עד שהקינואה מצופה בשמן. להוסיף מים ומלח.

-  מבשלים כ-20 דקות ובודקים את רכות הקינואה: עליה להיות רכה אך עדיין נגיסה. 

-  מכבים את האש ומעבירים את הקינואה למסננת, כדי להפסיק את התרככותה (אם יש עוד מים ואדים בסיר היא תמשיך להתבשל ולהתרכך עוד יותר, וזה פחות מומלץ לסלט).

-  להוסיף לקינואה את הצימוקים ולקרר היטב את הקינואה (בינתיים הצימוקים יתפחו מעט).

-  לצקת את הרוטב על הקינואה, לערבב, להמתין 10 דקות.

הרכבת המנה:
בצלחת הגשה להניח מצע של עלי חסה סלנובלה, להניח מעליהם רצועות מלפפון, ופרוסות עגבניה ובצל סגול. במרכז הצלחת לערום תלולית נאה מהקינואה המתובלת להגיש ולהתענג.

לפרטים: www.greenyisrael.com

בתיאבון!!!

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?! 
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

"תמול "שלשום" בית קפה/מסעדה, חנות ספרים ותרבות בירושלים חוגגת 30 שנה

הפעם בואו וסעו יחד איתי לטייל בירושלים, למבנה מאוד ייחודי ועתיק הממוקם בחצר ירושלמית שמאוד קל לפספס את הכניסה אליה (שימו לב לשילוט), יוצא דו...