המותג מאסטר שף מציע מתכון להכנת בוריטו אפוי מטורטייה, מתאים לאירוח, קל ומהיר להכנה ומקשט כל ארוחה.
את המלית ניתן להכין מראש ולשמור במקרר, כדי לחסוך זמן ביום האירוח.
מתכון להכנת מאפה בוריטו גדול
חומרים ל-12-14 מנות:
6 טורטיות מאסטר שף קוטר 25
1 כוס גרגרי תירס
200 גרם צ׳דר מגוררת
200 גרם גבינה צהובה
למלית שעועית:
2 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
1 פלפל אדום קצוץ
2 קופסאות שעועית אדומה מאסטר שף
1 קופסה עגבניות חתוכות דק מאסטר שף
מלח ופלפל
כפית שטוחה כמון
כפית אורגנו יבש
להגשה:
שמנת חמוצה
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
2. מכינים מלית שעועית: בסיר עם שמן זית מטגנים בצלים עד להזהבה. מוסיפים שום ופלפל ומטגנים עוד 2 דקות. מוסיפים שעועית ועגבניות, מתבלים במלח ופלפל, כמון ואורגנו ומבשלים 10 דקות או עד לאיחוד טעמים.
3. מרכיבים את המאפה: משמנים תבנית ומניחים טורטיות בחפיפה, לריפוד התבנית וליצירת שוליים. מפזרים חצי מכמות הגבינות, מעליהן יוצקים מלית שעועית, מעליה תירס, ומסיימים בגבינות.
4. סוגרים את שולי הטורטיות על גבי המליות, מניחים עוד טורטייה לסגירה אם צריך.
5. מברישים במעט שמן, מניחים נייר אפייה ומעליו כלי כלשהו שישמש כמשקולת ואופים 20 דקות.
6. מוציאים את המשקולת ונייר האפייה ואופים עוד 15 דקות להזהבה יפה ופריכות.
4. הופכים לקרש חיתוך, חותכים למנות ומגישים.
לדף הפייסבוק של מאסטר שף
בתאבון.
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ
את המלית ניתן להכין מראש ולשמור במקרר, כדי לחסוך זמן ביום האירוח.
בואיטו אפוי מטורטייה מאת מסטר שף צילום אפיק גבאי |
מתכון להכנת מאפה בוריטו גדול
חומרים ל-12-14 מנות:
6 טורטיות מאסטר שף קוטר 25
1 כוס גרגרי תירס
200 גרם צ׳דר מגוררת
200 גרם גבינה צהובה
למלית שעועית:
2 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
1 פלפל אדום קצוץ
2 קופסאות שעועית אדומה מאסטר שף
1 קופסה עגבניות חתוכות דק מאסטר שף
מלח ופלפל
כפית שטוחה כמון
כפית אורגנו יבש
להגשה:
שמנת חמוצה
עלי טורטייה מחמישה דגנים צילום מאסטר שף |
שימורי קטניות שעועית אדומה . צילום: מאסטר שף |
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
2. מכינים מלית שעועית: בסיר עם שמן זית מטגנים בצלים עד להזהבה. מוסיפים שום ופלפל ומטגנים עוד 2 דקות. מוסיפים שעועית ועגבניות, מתבלים במלח ופלפל, כמון ואורגנו ומבשלים 10 דקות או עד לאיחוד טעמים.
3. מרכיבים את המאפה: משמנים תבנית ומניחים טורטיות בחפיפה, לריפוד התבנית וליצירת שוליים. מפזרים חצי מכמות הגבינות, מעליהן יוצקים מלית שעועית, מעליה תירס, ומסיימים בגבינות.
4. סוגרים את שולי הטורטיות על גבי המליות, מניחים עוד טורטייה לסגירה אם צריך.
5. מברישים במעט שמן, מניחים נייר אפייה ומעליו כלי כלשהו שישמש כמשקולת ואופים 20 דקות.
6. מוציאים את המשקולת ונייר האפייה ואופים עוד 15 דקות להזהבה יפה ופריכות.
4. הופכים לקרש חיתוך, חותכים למנות ומגישים.
לדף הפייסבוק של מאסטר שף
בתאבון.
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.