10 דקות הכנה והתוצאה עוף רך, נימוח ושחום. אני נוהגת מדי פעם להכניס לשקית גם עוף שלם, מנוקה ומתובל בטעמים שבני הבית אוהבים.
שקיות צליה בגודל רגיל או ג'מבו מבית הוסטס, 3.90- 4.90 שח, להשיג ברשתות השיווק המובחרות ובאתר היבואן. קרדיט צילום: הוסטס ובאישור שימוש משרד יחסי הציבור |
שקיות צלייה
עוף שלם או עוף מפורק, 8 שוקיים, רצועות חזה עוף (המתכון אפשרי עם כל חלקי העוף)
כף אחת של קמח.
2 כפות שום כתוש, או 8 שיני שום קלופות וקצוצות.
מעט שמן זית למריחה.
תבלינים: מלח, פלפל, מעט כמון, כורכום , פפריקה אדומה
ירקות: על פי טעמכם האישי. (כל ירק אפשרי)
עשבי תיבול: טימין, כוסברה, פטרוזיליה , מעט רוזמרין.
אופן ההכנה
👈לפזר את כף הקמח לתוך שקית הצלייה. הקמח משתלב עם השומן והמיצים ומונע מהשקית להתפוצץ.
👈בקערה נפרדת מורחים את העוף וחלקיו בשמן זית.
👈מוסיפים לשקית הצלייה שום כתוש, עשבי התיבול וירקות לבחירתנו חתוכים בצורה גסה.
👈מנקבים חור בשקית באמצעות שיפוד לשיחרור אדים.
👈מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות.
👈בסיום מוציאים, חותכים באמצע השקית ומגישים ישירות למרכז שולחן על צלחת הגשה.
שימו לב כי השקית ממוקמת במרכז התבנית ואינה נוגעת בחלקו העליון או בדפנותיו של התנור, על מנת שלא תימס. כמו כן, וודאו שיש מספיק מקום לשקית להתרחב בזמן הבישול.
לאחר הצלייה המתינו ותנו לעוף לעמוד בשקית 10 דקות נוספות לספיגת הטעמים.
שקיות צליה בגודל רגיל או ג'מבו מבית הוסטס, 3.90- 4.90 שח, להשיג ברשתות השיווק המובחרות ובאתר היבואן. קרדיט צילום: הוסטס ובאישור שימוש משרד יחסי הציבור |
הוסטס- להשיג ברשתות השיווק המובחרות ובאתר היבואן www.Intersun.co.il