יום שבת, 10 ביולי 2021

"מתנות התבונה" של עינת פורת-עמוס/הלל אפרת

איזו התפתחות רגשית חשוב לחוות מגיל 60 ומעלה?
כיצד נשמר תשוקה בתקופות חיים מאוחרות?
איך נעשיר את מעגל החברתי? איך נהפוך למבוגר על?

"מתנות התבונה" –  הינו ספר חדשני  ומאוד מיוחד בתחומו העוסק בעקרונות ובדרכים לשיפור איכות החיים בגילים גבוהים, כאמצעי לדחיית תקופת הזקנה הגריאטרית.

הספר "מתנות התבונה, התחדשות ותשוקה בתקופת החיים החדשה" יוצא לאור בתמיכת ג'וינט ישראל אשל ומזמין את הקוראים למסע התפתחותי עם עצמם תוך שאילת שאלות עליהן חשוב לתת את הדעת וכן הגדרת ופיתוח מיומנויות אישיותיות המסייעות לכונן חיים בעלי משמעות, תשוקה ותחושת התפתחות עד 120.

הספר נכתב על ידי עינת פורת-עמוס עובדת סוציאלית, גרונטולוגית, פסיכותרפיסטית, מנחת קבוצות וממפתחי תפישת תקופת התבונה בארץ יחד עם הלל אפרת יועץ ארגוני ומאמן אישי ועסקי העוסק בפיתוח מודלים קהילתיים לאריכות ימים באיכות חיים.

התארכות תוחלת החיים והעלייה באיכות החיים תורמות כיום להתווספות תקופת חיים חדשה ומלאת הזדמנויות למהלך חיינו וכן לדחיית תקופת הזקנה הגריאטרית לשלבי חיים מאוחרים יותר ולגילים גבוהים יותר. תקופת חיים חדשה זו, המשתרעת לאורך העשורים השישי , שביעי ושמיני של חיינו, היא הנושא המרכזי בספר החדש "מתנות התבונה, התחדשות ותשוקה בתקופת החיים החדשה".

פורת-עמוס ואפרת מכנים את תקופת החיים החדשה בשם "תקופת התבונה" משום שתקופה זו שונה לדבריהם במהותה מתקופות החיים שלאחריה או שלפניה. הם רואים בתקופה זו יותר כסוף ההתחלה ולא תחילת הסוף, משום שטמונות בה אפשרויות מגוונות ועשירות לסבב חיים חדש מלא בהזדמנויות להתחדשות תשוקה ומשמעות. הספר מציג את האפשרויות השונות להתפתחות, כולל הממד, הרגשי והשכלי וכן את הדרכים לממש זאת.

הקוראים נחשפים למודלים, תיאוריות והמון ידע וניסיון מעשי שפיתחו, צברו ויישמו הכותבים. כדי להשיג את כל הטוב הזה ולהרחיק את הירידה התפקודית על מגוון היבטיה, הקוראים מוזמנים להישען על אוצר ידע זה במאמצים שהם יעשו כדי למנוע או לפחות לדחות את תקופת התלות המאיימת עלינו בסוף הדרך. 

matnot hatvuna כריכה קידמית
המודלים המובאים בספר מבטאים את התובנה כי לצד נסיגה בלתי נמנעת בממד הפיזיולוגי, ממדים אחרים כמו הרגש והמחשבה יכולים להתפתח ואף להשתפר ככל שהזמן עובר ובכך לתמוך בנו מול היחלשות הגוף ואף לאזן אותה. הספר מציג את מכלול הגורמים המשפיעים על האפשרות לשיפור איכות החיים ודחיית הזקנה הגריאטרית, מלמד אותנו איך לבחון את מערכת היחסים בין גורמים שונים אלו ובמידת הצורך לתכנן ולהתערב ביניהם באופן פעיל על מנת לשפר מצב קיים.

הספר מחולק לשלושה שערים ובכל שער מספר פרקים. 
השער הראשון בוחן את המשימות ההתפתחותיות שאליהן רצוי שנשאף וכדאי שנממש: 
אינדיווידואציה – היכולת להתוות לעצמנו כיום את מסלול החיים הנכון לנו ביותר בכול רגע ורגע,
משמעות – עשייה הנותנת לנו תחושת ערך ולחיינו משמעות ושייכות – היכולת לייצר ולשמר קשרים אינטימיים המעניקים ביטחון ומונעים תחושות ומצבים של בדידות קשה. 

השער השני פורש את מכלול מהות האדםגוף, נפש ומחשבות ועוסק באופן שבו כדאי למצות את היכולות המשתנות שיש לנו בגילים שונים וכן את היכולת להמשיך לצמוח על אף מה שמתדרדר, משתנה, או נמוג. 

השער השלישי עוסק במרחבים בהם מתממשים תהליכי התפתחות אלו: המרחב האישי, הזוגי, המשפחתי, הבין דורי והמרחב הקהילתי-חברתי.

לאורך כול הספר הקוראים מוזמנים לזהות ולסמן נושאים בהם הם מעוניינים לבצע שינוי, או עדכון דרכי ההתמודדות השגורות עליהם. בסוף הספר מופיע פרק המסייע בתהליכי השינוי שאותם הקוראים מבקשים. הוא עוסק בשינוי הרגלים ובדרכים המקלות עלינו את ההסתגלות לשינויים. בתחילתו מוצג סרגל התפתחות המאפשר התבוננות ממוקדת במימוש הפוטנציאל ההתפתחותי שלנו בהקשר לתכנים המרכזיים של הספר ובו אפשר לסמן את היעדים הרצויים לשינוי.

"מתנות התבונה" יצא לאור בתמיכת ג'וינט - אשל ישראל ומשלב ידע ממחקרים חדשניים, ניסיון מקצועי עשיר של כותבי הספר וסיפורים אישיים של אנשים שמימשו בפועל את מסריו. הספר מזמין את הקוראים למסע התפתחותי הכולל שלוב בין שאלת שאלות אישיות, עליהן חשוב לתת את הדעת, לבין פיתוח מיומנויות אישיותיות המסייעות לקורא לכונן חיים בעלי משמעות, תשוקה ותחושת התפתחות, עד 120.

300 עמודים
כריכה רכה
הוצאת: ג'וינט ישראל אשל ישראל
שנת הוצאה: 2021
עיצוב כריכה: אביגייל מרשה
מהדורה שנייה
מחיר מומלץ לצרכן: 80 ש"ח

ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שלישי, 6 ביולי 2021

לקראת הקיץ: ביופט משיקה קולר NOVO לכלבים וחתולים להדברת קרציות ופרעושים

מי מאיתנו שמחזיק ומטפל בכלב או חתול בבית, יודע שהתקופה הכי קשה להם זה הקיץ . לא רק בגלל שהם סובלים מהחום, אלה מפני שזו התקופה שבה הם הכי הרבה נדבקים בפרעושים ובקרציות. 

הכלב שלנו לואי מסוג  יורקשייר נמצא רוב הזמן בבית. לסיבוב  היומי הוא יוצא לחצר הסגורה , ומידי פעם מוציאים אותו לטייל אחר הצהרים כשפחות חם, כדי שיפגוש  "חברים וחברות"  - ואז הוא תמיד חוזר מתגרד, ועור גופו כולו אדום, לא רק מהקוצים שנדבקים לפרוותו אלה בגלל "אורחים" לא רצויים שמטיילים ועוקצים את גופו. 

קולרים לו סולאנו. צילום באדיבות ביופט 
ביופט, החברה הוותיקה והמובילה בישראל לייצור ולשיווק מזון וציוד לחיות מחמד, משיקה לקראת ימי הקיץ החמים את סדרת הקולרים החדשים , המספקים הגנה מרבית לחברינו על ארבע וטיפול בטוח לשימוש ביתי למניעת פרעושים וקרציות

הקולר החדש להדברת קרציות ופרעושים, מסדרת NOVO הינו מוצר מהפכני, המיוצר בטכנולוגיה מתקדמת של שחרור מבוקר לאורך זמן תוך שימוש בחומרים חדשים מהיעילים והבטוחים בעולם. הקולר קוטל וגם דוחה סוגים רבים של קרציות תוך 24 שעות ומונע מהן להעביר מחלות ואף קוטל את הפרעושים תוך 24 שעות מענידת הקולר.

 ביופט משיקה קולר NOVO לכלבים וחתולים להדברת קרציות ופרעושים.
צילום: נדיה היבא
הקולר, אשר מגיע בדגם לחתולים ולכלבים, מקנה ראש שקט לשישה חודשים, הוא עמיד במים ומיוצר מחומר פלסטי 100% הידרופובי. הקולר לכלבים בטוח לשימוש על גורים צעירים ומגיע בשני גדלים, כלבים עד 8 קילו וכלבים מעל 8 קילו.

סולאנו, אשר נוסדה בישראל בשנת 2012, עוסקת בפיתוח וייצור פתרונות הדברה חדשניים נגד טפילים בחיות מחמד. מגוון הפתרונות המיוצרים על ידי החברה מכילים רכיבים באיכות הגבוהה והמתקדמת ביותר ומספקים פתרונות יעילים ובטוחים לטיפול בטפילים וכן, פתרונות של טיפול מונע. סולאנו שמה לה למטרה לשפר את איכות חייהם של חיות המחמד בישראל ובעולם ולהוביל את תחום פתרונות ההדברה נגד טפילים בחיות המחמד תוך שימוש מתמיד בחדשנות טכנולוגית וידע עשיר. לשם כך משקיעה משאבים רבים במחקר ופיתוח מוצרי הדברה יעילים לאורך זמן ובטוחים לטיפול בטפילים חיצוניים בקרב חיות מחמד.

לואי, הכלב שלנו שתכף הולך לענוד את הקולר של NOVO להדברת קרציות ופרעושים.
צילום:  נדיה היבא
מחיר מומלץ לצרכן : החל מ-221 ₪
להשיג בחנויות מזון וציוד לחיות מחמד המובחרות

חברת ביופט בע"מ, מקבוצת מוצרי מעברות, הינה החברה הוותיקה והמובילה בישראל לייצור ולשיווק מזון וציוד לחיות מחמד. החברה, אשר נוסדה בשנת 1972 כחלוצה בתחום הייצור של מזון יבש לכלבים ולחתולים, בנתה עם השנים מוניטין בזכות הקפדה בלתי מתפשרת על איכות, גם בארץ וגם בקרב החברות המובילות בעולם, אשר בחרו בה לייצג אותן בשוק חיות המחמד הישראלי. היום משווקת ביופט את מוצריה, הכוללים מזון יבש, לח וציוד לכ-500 חנויות מחמד בישראל, מרפאות ווטרינריות, אלפי מגדלים ולרשתות המזון הגדולות.

ערכה וצילמה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שני, 5 ביולי 2021

חברת "סולתם" מכניסה למטבח סכינים חדשים וטיפים לחיתוך נכון

הכנת אוכל הופכת קלה, מהירה ובטוחה יותר כשבידינו כלים נכונים ואיכותיים.  במיוחד כשמדובר בסכין שהיא ללא ספק הכלי השימושי והפרקטי ביותר בו משתמש כל חובב בישול לחיתוכים השונים. אפילו הכנה וחיתוך של סלט ירקות  הופכת לקלה, ומהירה  הרבה יותר כשמשתמשים עם סכין טובה וחדה, והחיתוך יוצא  הרבה יותר מדוייק ויפה בצלחת.

גם שמדובר בחיתוך של עופות, בשר, דגים או בפילוט דגים, הרבה יותר קל ומהיר,  וכף היד פחות  מתאמצת כשמשתמשים בסכין הנכונה והמתאימה ביותר.

הדרך הטובה ביותר לבדיקת חדות הסכין: תנסו לחתוך עגבנייה. עם סכין טובה וחדה החיתוך יהיה מהיר, מדוייק ובטוח ובלי להפעיל כוח, והעגבנייה לא תמעך אלה תשאר עם חיתוך נקי וישר.

חברת "סולתם" מכניסה למטבח סכינים חדשים. צילום: נדיה היבא
חברת "סולתם",  יצרנית כלי הבישול, מכניסה למטבח סכיני מטבח חדשים: עמידים, קלים, איכותיים וזמינים בשלל צבעים!

הסכינים בסדרה האיכותית החדשה בעלות להב עשויה פלדת אל-חלד גרמנית חזקה אך גמישה, המיוצרת בתהליך מיוחד תוך בקרת איכות ללא פשרות. קצוות הלהב לוטשו להקניית חדות ודיוק במהלך החיתוך. ידית הסכין עשויה עץ עמיד, ומעוצבת באופן ארגונומי ונוח לאחיזת כף היד. עובדה זו מאפשרת עבודה רציפה במטבח לזמן ארוך עם נוחות מרבית וללא סכנת החלקה. 

סדרת הסכינים מתאימה לבשלנים מתחילים ומקצועיים כאחד ומגיעה במבחר צבעים רחב במיוחד לבחירת הלקוח.
מחיר לסכין בודדת – 29 ₪. למארז 2 סכינים 59 ₪ .
להשיג ברשת חנויות סולתם ובחנויות כלי בית ומטבח המובחרות

ולשומרי הכשרות:  הסכינים החדשים מגיעים במספר צבעים, כך תוכלו להפריד בקלות בין בשר לחלב.
חברת "סולתם" מכניסה למטבח סכינים חדשים. 
סכינים צבעוניות עם ידית עץ של סולתם 29-59 שח צילום אסף אמברם. 
חברת "סולתם" מכניסה למטבח סכינים חדשים. 
סכינים צבעוניות עם ידית עץ של סולתם 29-59 שח צילום אסף אמברם. 
טיפים חשובים לחיתוך נכון באדיבות  חברת "סולתם"
סכין היא אולי הכלי השימושי ביותר במטבח. כמעט כל בתי הספר הקולינריים ברחבי העולם משקיעים זמן רב בלימוד כישורים בסיסיים לשימוש נכון בסכין, עוד לפני שהם עוברים לאמנות של יצירת אוכל טעים. חיתוך נכון בסכין עוזר להבטיח בטיחות במטבח ושמירה על טיב האוכל. לכן, חשוב לדעת איך להחזיק סכין ואיך להשתמש בו נכון.

עובדה מפתיעה נוספת היא כי חיתוך נכון של מאכלים מסוימים עוזרת לשמור על ערכיהם התזונתיים!

1. בחרו בסכין חדה כתער, היא בטוחה יותר! במידה ויש צורך בהפעלת כוח בעת החיתוך, הסכין ככל הנראה אינה חדה מספיק והדבר עלול להגדיל את הסיכון להחלקתה מהיד ולגרימת פציעה.

2. סכינים מגיעות במגוון רב של סגנונות וצורות על פי השימושים להן מיועדות.בחרו והתאימו את הסכין לצורכי העבודה הרלוונטיים.

3. חשוב לנקות את הסכין ברגע שסיימו את השימוש בה. השארת הסכין על קרש החיתוך או בכיור מלא במי סבון יוצרת הזדמנויות לזיהום ופציעות.

4. אחסנו את הסכינים במקום המיועד להם, כמו אבני סכין או גלילים. אחסון נכון יגדיל את אורך חייהם וימנע זיהומים.

5. סכינים יש לשטוף במים וסבון בצורה ידנית ולא מומלץ להכניסם למדיח. המדיח שוחק את קצה הסכין ומזיק לפלדה.

הדרך הטובה ביותר לבדיקת חדות  ואיכות סכין: תנסו לחתוך עגבנייה. עם סכין טובה וחדה, 
החיתוך יהיה מהיר, מדוייק ובטוח ובלי להפעיל כוח, והעגבנייה לא תמעך אלה תשאר עם חיתוך נקי וישר.
סכינים חדשים למטבח של חברת "סולתם" - צילום: נדיה היבא
חיתוך ירקות:

6. בעת חיתוך ירקות עגולים, כמו תפוח אדמה, ראשית מומלץ ליישר את חלקם התחתון על מנת שיהווה בסיס יציב להמשך החיתוך.

7. ירקות ופירות יש לשטוף ולייבש היטב. אם הירקות רטובים הסכין עלולה להחליק ולגרום לפציעה.

8. בעת החיתוך, קפלו את אצבעות היד שמחזיקה את הירק או הפרי כלפי פנים. במידה והלהב יחליק, הדבר ימנע את פציעתן.

9. טרם חיתוך אבוקדו מומלץ להרטיב מעט את הסכין בכדי למנוע את החלקתה.

עם הסכין המשוננת החדשה , הסטייק שלי נחתך בחדות ובקלילות, בלי למעוך את הבשר
וכך גם לא איבדתי את המיצים מהנתח.
הסכינים החדשים למטבח של חברת "סולתם". צילום: נדיה היבא
חיתוך בשר

10. יש להשתמש בסכין מחוזקת בעלת להב עבה במיוחד לצורך חיתוכו של בשר קפוא, על מנת לשמור על בטיחות המשתמש.

11. נתח בקר שומני יש לחתוך לרוחב בלבד, כשהוא במצב חצי קפוא. הדבר יקל על החיתוך ויעזור לפרוס נתחים אחידים.

12. נתח עוף קלאסי כמו פרגיות יש לחתוך בסכין חלקה ולא משוננת, על מנת לא לפגום בנקודות הטעם במפגש של הנתח עם הגריל.

13. בפירוק חלקי עוף יש להשתמש בסכין דקה וארוכה, שעבור בקלות ובגמישות בין חלקי העצם.

14. יש לחתוך את הבשר בסכין חדה נגד כיון הסיבים בכדי ליהנות ממרקם רך ונעים ללעיסה.

ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

חברת "מעדני יחיעם" משיקה נקניקיות גורמה מבקר בסגנון אמריקאי

להיט חדש על המדפים מחברת "מעדני יחיעם" - נקניקיות בקר פרמיום בסגנון אמריקאי ניו יורקי על פי מתכון של חברת הבת של מעדני יחיעם בארה"ב,  בטעמים משובחים כמו שטרם הכרתם וטעמתם - לא דומות בטעמן או בגודלן לנקניקיות שאתם כבר מכירים. 

נקניקיות הבקר בסגנון אמריקאי - הנקניקיות 100% בקר פרמיום והן מיוצרות על פי מתכון וידע של חברת הבת של מעדני יחיעם בארה"ב, A&H. כל רכיבי הבשר במתכון הם מבשר בקר והן בטעם ובמרקם ייחודי ושונה משמעותית מהקיים בשוק.

חברת "מעדני יחיעם" משיקה נקניקיות גורמה מבקר בסגנון אמריקאי  צילום: נדיה היבא
הפעם העדיפו לאכול את הנקניקיות בלחמנייה עם סלטי הבית.
טעמנו התלהבנו ואהבנו: הנקניקיות במרקם קשה  וטעים הרבה יותר והם נהדרות להכנה בתנור, בבישול  ארוך בקדרה, מצויינות כתוספת לשקשוקה  ועוד. את הנקניקיות הוספתי לסיר החמין של שבת  שחוסל עד תום. בני הבית שאלו מה השתנה בסיר החמין השבת  שהוא יותר טעים?  להכנת השקשוקה הוספתי פרוסות מהנקניקיות האמריקאיות. המחבת נוגבה עד הסוף ולצערי לא הספקתי לצלם את המנות!!!

הנקניקיות בשר בסגנון אמריקאי מצטרפות לסדרת נקניקיות הפרמיום המעולות של מעדני יחיעם וישווקו ברשתות המזון ברחבי הארץ.

חברת "מעדני יחיעם" משיקה נקניקיות גורמה מבקר בסגנון אמריקאי  צילום: נדיה היבא
הפעם העדיפו לאכול את הנקניקיות בלחמנייה עם סלטי הבית.
סדרת נקניקיות הפרמיום של "מעדני יחיעם" כוללת:  נקניקיות צ'וריסו בסגנון ארגנטינאי בעלות מרקם בשרי וטעם פיקנטי, מומלצות לצלייה על האש או במחבת. נקניקיות בסגנון צרפתי בעלות מרקם בשרי וארומה חזקה, מומלצות לצלייה על האש או במחבת וכתוספת לתבשילי קדרה כמו שוקרוט. הנקניקיות עשויות מנתחי בקר, הודו ועוף איכותיים, גדולות ועסיסיות, במרקם בשרי ובטעם משובח, ללא גלוטן ובעלות רמת חלבון גבוהה (כ-16%). 

הנקניקיות משווקות באריזות של 280 גרם, כ-3-4 יחידות נקניקיות גדולות באריזה והן חלק מקטגוריית נקניקי הבוטיק של יחיעם הכוללת מעדני בשר בסגנון עולמי בהם נקניקי סרוולד, פרשוטו, סלמי צרפתי, סלמי הרץ ועוד.

נקניקיות בקר בסגנון אמריקאי מעדני יחיעם צילום Sell360pro
לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של "מעדני יחיעם", "אנו רואים מגמה ברורה של התחזקות מוצרי הפרמיום. התבססנו במוצר זה על ידע ומתכון אמריקאי של חברת הבת שלנו בארה"ב ואנו שמחים להביא לקהל הישראלי מוצר פופולארי ואהוב הנמכר בשוק האמריקאי הכשר".

כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 20.00 ₪ לאריזת 280 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום חמישי, 1 ביולי 2021

חדש על המסכים בישראל: "שכונה על הגובה" "In the Heights"


מחזמר חדש הגיע לבתי הקולנוע!!!
ביום רביעי האחרון הוזמנתי להקרנת עיתונאים לפרימריית סרט מוזיקלי "שכונה על הגובה".
סרט שכולו שירים וריקודים עם סיפור עלילה שמתפתח בין אנשי קהילה לטינית שבשכונה, והוא הגרסה הקולנועית למחזמר מברודווי.


סרט המחזמר “שכונה על הגובה” בבימויו של ג’ון מ. צ’ו, יוצר סרט, המבוסס על מחזה ברודווי מאת לין-מנואל מירנדה (שכתב את המוזיקה והמילים) ו-קוויארה אלגריה הודס (שכתבה את הספר ואת התסריט של הסרט), הוא עיבוד מוזיקלי, מלא חיים לכל אורכו.


זה סיפור על בני מהגרים מהרפובליקה הדומיניקנית ומקובה שהוריהם הגשימו את החלום לעזוב את ארצם הענייה ולהשתכן בארה"ב, אך גילו שהחיים שם לא משהו ושעבודה קשה לא בהכרח מניבה הצלחה. לצאצאים יש חלומות אחרים שקוראים להם לעזוב את השכונה תושבי הקהילה התוססת של שכונת וושינגטון הייטס בניו יורק נמצאים על פרשת דרכים: אוסנאבי הצעיר חולם לעזוב את השכונה ולפתוח בר על חופי הים הקאריבי. גאוות השכונה נינה מתאהבת בחבר ילדותה בני, אבל פוחדת לאכזב את אביה אם תפרוש מהלימודים. ונסה, חברתו של אוסנבי, מתקשה למצוא דירה ולהציל את סלון היופי בו היא עובדת. בעל חנות שיורש הון תועפות מסבתו שמתה, חוכך בדעתו האם לסגור את החנות שבבעלותו ולפרוש לחיי הנוחות של הכסף. ובינתיים שמועה פושטת שיש זוכה מהשכונה בהגרלת הלוטו.




פרטים נוספים על הסרט:
בהפצת Tulip Entertainment
הקרנת  בכורה: 1/07/2021
תסריט:לין-מנואל מירנדקויארה אלגרה הודס
שחקנים/שחקניות:
אנתוני ראמוס ... אוסנבי דה לה וגה
לזלי גרייס ... נינה
קורי הוקינס ... בני
דשה פולנקו ... קוקה
סטפני ביטריז ... קרלה
ג'ימי סמית ... קווין רוזריו
מליסה בררה ... ונסה
סוזן פורפר ... האנה האתוו'אי
אריאנה גרינבלט ... נינה הצעירה
דפני רובין-וגה ... דניאלה
אולגה מרדיז ... אבוולה קלאודיה
לין-מנואל מירנדה
מארק אנתוני
במאי/ת ג'ון מ. צ'ו
הפקה תסריט: לין-מנואל מירנדה
ז'אנר: דרמה, מוסיקלי, רומנטי
אורך 143 דקות
מקום / שנה ארה"ב / 2020
הגבלת גיל: הותר לכל הגילאים
הצילומים והסרטון באישור שימוש משרד יחסי הציבור

ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שני, 28 ביוני 2021

חברת סיאסטה ישראל משיקה לוגו חדש ומציגה קולקצייה חדשה של מיטות ומזרונים

בערב חגיגי , שמח, טעים במיוחד, מפנק ומלא הומור וצחוקים עם הסטנדאפיסט בני ברוכים, השיקה חברת Siesta israel סיאסטה ישראל את הלוגו החדש של המותג.

החברה עוסקת בייבוא מזרונים איכותיים ומיטות מרופדות ומעוצבות לחדרי שינה מאיטליה. את המיטות ניתן לקבל מעור או מבד ובמבחר דוגמאות וצבעים. המיטות עשויות מעץ וכוללות ארגז מצעים עמוק.

מזרוני סיאסטה מיוצרים בטכנולוגיה חדישה ומתקדמת מחומרים איכותיים. המזרונים מגיעים לארץ מגולגלים באריזת וואקום חדשנית בתוך שלושה ניילונים וחוזרים לצורת לאחר פתיחת האריזה תוך 15 דקות.

לדברי אליקו שטרקר-מנכ"ל ובעלים של החברה: "עם סיאסטה מרגישים כל הלילה באיטליה".
חברת סיאסטה - הלוגו החדש של החברה
חברת סיאסטה ישראל משיקה לוגו חדש ומציגה קולקצייה חדשה של מיטות ומזרונים
החברה הוקמה בשנת 2017, והיא מביאה איתה איכות נהדרת של מזרונים המיוצרים על ידי ITALIAN MATRESS S/R/L שהינו קונצרן ענק באיטליה למעלה מ-50 שנה ויצרן המזרונים השלישי בגודלו באיטליה.

ITALIAN MATRESS משווקת את מוצריה לכ-23 מדינות ברחבי העולם בין היתר למדינות כמו צרפת, גרמניה, שוויץ, אלבניה ,בריטניה, הולנד פולין ומדינות נוספות.  המפעל ממוקם בעיירה NAPOLY באיטליה ומשתרע על שטח של עשרות מ"ר ומצויד במיכון המתקדם והחדיש ביותר באירופה. המפעל מבצע את כול הפעילות אצלו כולל חיתוך ספוגים ויסקו, הדבקה, תפירת ציפות ובדים, תפירת בודנות  וקוילטים (הדוגמאות שעל המזרון ובהקיפיו).

מזרוני SIESTA מיוצרים בטכנולוגיה חדישה ומתקדמת מחומרים איכותיים ביותר ובדבק על בסיס מים ללא ריח וללא תופעות לוואי.

חברת סיאסטה ישראל משיקה  קולקצייה חדשה של מיטות ומזרונים . צילום: נדיה היבא
בצילום: אליקו שטרקר-מנכ"ל ובעלים של החברה

ויסקו ONE SIDE
מזרני הויסקו עומדים בכול דרישות התקינה והאיכות בשוק. המזרנים מכילים מינרלים טבעיים אנטי בקטריאליים פעילים המונעים הופעת בקטריות. המזרונים רגישים לטמפרטורה ומשנים את מצב הצבירה שלהם בהתאם לחום הגוף. תכונה זו מתאימה את המזרן במדויק למרקם גוף המשתמש, תוך הגדלת פני שטח השינה.

מזרני הויסקו הינם בעלי יכולת ספיגה של 80% , בזכות זאת, יש פיזור לחצים המסייע בסחרור מחזור הדם ומונע את תופעת העקצוץ. המזרונים מפחיתים באופן דרמטי את כמות התזוזות בלילה לעומת מזרן רגיל,  בזכות כל אלה אנו יכולים להעניק 10 שנות אחריות.

לטקס Latex
חומרי הלטקס מיוצרים באירופה עי קונצרן הגומי הגדול בעולם והם עומדים בכול דרישות התקינה והאיכות בשוק האירופאי המשותף EES ומיוצרים תחת מנגנון בקרת איכות. חומרי הלטקס נבדקו ונמצא כי החומרים בהם אנו משתמשים, הינם ידידותיים לסובלים מאלרגיות, ובזכות כל אלה אנו יכולים להעניק 10 שנות אחריות. 

חברת סיאסטה ישראל משיקה לוגו חדש ומציגה קולקצייה חדשה של מיטות ומזרונים 
צילום: נדיה היבא
קפיצי כיס פוקט
על פי הידע והטכנולוגייה ישנם בשוק שני סוגים של מזרנים – הראשון הוא מזרן קפיצי בונל קפיצי רשת ללא תמיכה וקורות וקפיצים מבודדים הנקראים בשפה המקצועית קפיצי פוקט. קפיצי הפוקט הינם קפיצים מבודדים כאשר כול קפיץ ארוז בנפרד בתוך כיס, מה שגורם לבלימת זעזועים. כאשר זזים על צידו האחד של המזרן לא מרגישים זאת בצידו השני.

הקפיצים עטופים בשכבות פולימרים מעל ומתחת במסגרת ספוג עבה בצפיפות גבוהה, דבר השומר על איכות המזרן והקפיצים לאורך שנים רבות. מעל שכבות הקפיצים קיימת שכבה מפנקת של ויסקו או לטקס שגורמת לתחושת פינוק ולשינה רגועה ומושלמת.

במזרן תפירת קווילט איכותית, חדשנית ומשובחת הכוללת מערכת איורור היקפית ומתקדמת לשמירה על המזרן לאורך שנים. המזרן מיוצר בטכנולוגיית ONE SIDE . 
אין צורך להפוך את המזרן. מומלץ לסובב את המזרן אחת ל 6- חודשים לשמירה על איזון.
המזרן הינו פרי פיתוח של שנים רבות ומהווה דגל לחדשנות וליצירתיות תוך שימוש באמצעי טכנלוגיה החדשניים ביותר שקיימים.

חברת סיאסטה ישראל משיקה לוגו חדש ומציגה קולקצייה חדשה של מיטות ומזרונים 
צילום: נדיה היבא
SIESTA מעניקה חווית שינה מושלמת וגורמת לכם לחלום באיטלקית.
חומרי הגלם הינם מהטובים בעולם ועלית הטכנולוגיה היא הגעה של המזרונים לארץ באריזת וואקום חדשנית בתוך שלושה ניילונים, דבר המאפשר הובלה נוחה(איסוף עצמי), אפשרות להכניס לכול רכב ללא צורך בקשירות או בגגון, עלות הובלה עד הבית נמוכה ביותר נעה בין 100-
150שקלים.

המוצר חוזר לצורתו הטבעית לאחר פתיחת הואקום תוך 10-15 דקות, וכך גם מאוד נוח להזמין ולקבל לבית בצורה נהדרת, הייחודיות של המזרונים שהם מאוד נוחים ומותאמים גם לפי משקל, כך שכל אחד יכול למצוא הרבה נוחות.

ניתן לראות סרטו הדרכה על האריזה והפתיחה של המוצר באתר הבית SIESTA.CO.IL
לאחרונה השקנו גם קולקציית של מיטות איטלקיות באיכות מעולה שאותה ניתן לראות באתר.

מזרון  ייעודי לכלבים מבית SIESTA.
ג'וני הכלב מדגמן לנו על המזרון הנוח  והנעים במיוחד
מזרון  ייעודי לכלבים מבית SIESTA.
ג'וני הכלב מדגמן לנו על המזרון הנוח  והנעים במיוחד. צילום: נדיה היבא
מזרון לכלבים מבית SIESTA
פיתוח טכנולוגי חדשני מבית סיאסטה איטליה מזרון לכלבים שעשוי מפולאוריטן מוקצף צהוב SK בלחץ 27 משולב עם 2 ס"מ ויסקו המותאם למשקל הכלב ולנוחותו.
בד המזרון הינו במשקל 240 ג"ר אנטי בקטריאלי ומותאם לאקלים הישראלי.
המזרון מגיע ב-2 מידות: 60/80/15 לכלב קטן , 80/100/15 לכלב גדול. ניתן לשלב את המזרון עם מיטה מעץ .

את הערב סיימנו בארוחת ערב קלה מפנקת במיוחד, והופעה של הסטנדפיסט בני ברוכים  שגרמה לנו לצחוק כל הדרך הביתה...

חברת סיאסטה ישראל השיקה לוגו חדש בערב חגיגי  עם ארוחת ערב קלה 
והציגה קולקצייה חדשה של מיטות ומזרונים צילום: נדיה היבא 
עם הסטנדפיסט בני ברוכים  שגרמה לנו לצחוק כל הדרך הביתה...
צילום: נדיה היבא
לאתר החברה  https://www.siesta.co.il/

ערכה  וצלמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

טיפול PEMF באמצעות פולסים אלקטרו מגנטים זוכה לתמיכה נכרת מטעם אוניברסיטת אוקספורד וספריית קוקרן

הטיפול המהפכני בפולסים אלקטרו מגנטים שהוכח כיעיל ואושר ע"י ה-F.D.A, מנהל התרופות האמריקאי, לשימוש במגוון בעיות, שמשפיעים על זרימת הדם באזור המטופל ובכך מסייעים לשקם את הפעילות התוך תאית והבן תאית להפחתת כאבים, מקבל בימים אילו תנופה נכרת בזכות מחקרים פורצי דרך מספריית קוקהורן ומאוניברסיטת אוקספורד, העוסקים בחשיבות הטיפול.

הפתרון של הרפואה הקונבנציונאלית במרבית המקרים היא בצורת כדורים, משחות, זריקות או ניתוח שמטרתם לטפל בבעיה או להקל על המטופל.
טיפול PEMF באמצעות פולסים אלקטרו מגנטים
זוכה לתמיכה נכרת מטעם אוניברסיטת אוקספורד וספריית קוקרן. צילום: נדיה היבא
השבוע הוזמנתי לפריימדיקל שברמת גן (צמוד לתל השומר), להכיר מקרוב את נועם עזרא, יו"ר האגודה לרפואה סינית ואת צביקה שנקר, מעסה רפואי וממוחי לריפוי בפולסים אלקטרומגנטיים שבמהלך האירוע סיפר את סיפור חייו. וכן להכיר מקרוב את הטכנולוגיה החדשה והמתקדמת בעולם לטיפול ושיקום כאבים כרוניים באמצעות פולסים אלקטרומגנטיים המאושר על-ידי ה-FDA.

הטיפול בפולסים אלקטרומגנטים יעיל במטופלים הסובלים בין היתר מ: כאבי ראש מיגרנה, פיברומיאלגיה, דלקת מפרקים או גידים, בעיות הגיל השלישי, פריצות דיסק, בלט דיסק, כאבי גב, כאבי צוואר, כאבי כתפיים כולל כתף קפואה, פציעות ספורט, שחיקת סחוס, כאבים לאחר ניתוחים אורטופדיים.

גוף האדם מורכב מתאים שונים הטעונים במען חשמלי. הפעילות הנורמלית שמבצעים התאים כרוכות בהעברה של חלקיקים טעונים דוגמת נתרן, כלור, המשמשים לפעילות התקינה שלהם. במקרה של כאב כרוני או מחלה כרונית כאשר איבר או רקמה בגוף ניזוקים עקב מחלה או תהליך דלקתי ממושך, יוצאת הפעילות החשמלית מאיזון. במצב זה התאים מתקשים לתפקד ביעילות והם אינם מגיבים לגירויים הרגילים של הגוף. המנגנון הזה הופך כרוני עם הזמן ומביא לכאבים ולמחלות כרוניות המוכרות לכולם.

מיטת טיפול בטכנולוגיית PEMT פולסים אלקטרומגנטים. צילום: יחצ
הבשורה בטיפול בפולסים אלקטרו מגנטים PEMF, מכשיר הדומה למכשיר ה-M.R.Iהינו שעל ידי הפעלה של שדה אלקטרומגנטי בתדירות קבועה, ניתן להסדיר את הפעילות של המטען החשמלי של התאים הפגועים.

על ידי הפעלה של שדה אלקטרו מגנטי בתדירות מדויקת בעוצמה ובאופן מתאים, מוסדרים ומאוזנים המטען החשמלי ותפקוד התאים הפגועים. באופן זה מתאפשרת הפעלה יעילה של תהליכי ריפוי עמוקים. 

אלפי מחקרים בוצעו בנושא בשנים האחרונות , אשר בדקו את יעילות הטכנולוגיה, הוכח למשל שאנשים שעברו ניתוחים מסוגים שונים כולל אפילו ניתוחים פלסטיים, הביא לכך שהמטופלים החלימו מהר יותר, סבלו מפחות דימומים וזיהומים, צלקות קטנות יותר, אזור הניתוח היה פחות נפוח והכאבים היו בכמות מופחתת.

הטיפול מסייע בסידור מחדש של כדוריות הדם האדומות ובכך מגביר זרימת דם לאיבר המטופל ובכך מאיץ ומעודד החלמה.

בהשקת טיפול ייחודי באמצעות פולסים אלקטרו מגנטים . צילום: נדיה היבא
מימין לשמאל: צביקה שנקר, נועם עזרא ויקי עזרא

יקי עזריה מימין וצביקה שנקר בהשקת טיפול ייחודי באמצעות פולסים אלקטרו מגנטים . צילום: יחצ
לאחרונה יצאו שני מחקרים חשובים המצדדים בחשיבות הטיפולים הבשורה הראשונה יצאה מניסוי שנערך באוניברסיטת אוקספורד ואשר הוכיח שכטיפול נילווה באוסטאוארתריטיס של הברך, היה לטיפול השפעה מועילה על כאב, נוקשות ותפקוד גופני וזאת בקרב מטופלים עם שחיקת סחוס.

ספריית קוקרן הידועה במחקריה הרפואיים פרסמה תוצאות, ניסוי שלטיפול ה-PEMF השפעה מועילה על כאב, נוקשות ותפקוד גופני בקרב מטופלים עם שחיקות סחוס.

נועם עזרא יושב ראש האגודה לריפוי סיני מסורתי, מדגיש את העובדה שהשימוש בפולסים אלקטרומגנטים משפיע ומושפע מהדיקור הסיני. בניתוח סיני השימוש בפולסים  אלקטרומגנטים משפיע על תהליכי בנייה בגוף ומביא לשמירה על איזון היין והיאנג. בהיבט נוסף יש תהליכים יאנגיים (הסעה של קולגן לרקמה הפגועה)שיש לתמוך בהם בדיקור ע"י תהליכי הנעה.

שילוב של כוחות המצויים בדיקור ביחד עם פולסים אלקטרומגנטים מביא לתוצאה הנכונה במהירות גבוהה מאוד.

יש לציין שגם בשילוב טיפולים אחרים עם הפולסים האלקטרו מגנטיים הורגשה תוצאה טובה מאוד ברוב המיקרים, מהירה ולטווח ארוך כגון שילוב פיזיוטרפיה, אוסטיאופטיה, כירופרקטיקה ועיסוי רפואי.

את הטיפולים ניתן לבצע בערים רבות בארץ.
לאתר החברה לפרטים נוספים ,למאמרים בעיברית, לעדויות מטופלים 
ולבחירת המרפאה
הקרובה אליך:  https://painfree.org.il/


ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

לרגל יום העצמאות האמריקאי משיקה רשת "וניליה" גלידת "סניידרס" מיוחדת

"רשת הגלידריות  "וניליה" חוגגת עצמאות אמריקאית, ומתלבטת במה לבחור: במתוק או מלוח?

לרגל יום העצמאות האמריקאי החל ב - 4 ביולי משיקה רשת הגלידריות וניליה" גלידה מיוחדת "סניידרס" בהשראת החטיף הפופלארי!!!

הטעם החדש הנבחר - גלידת "סניידרס" בנוסח אמריקאי, עם חתיכות פרעצל בטעם החטיף הממכר והאהוב על כולם.

סניידרס של וניליה צלם דניאל לילה 
גלידת סניידרס – היא גלידה במרקם מיוחד, נימוח בפה ומכילה חתיכות פריכות של פרעצל "סניידרס" ,עשויות כהלכה שמשתלבות באופן מושלם עם הגלידה ומעניקות לה טעם מיוחד וממכר של מתוק ומלוח יחדיו.

הגלידה מיוצרת משמנת משובחת, איכותית וטרייה ומחומרי הגלם הטובים ביותר ,תוך שימוש בחומרים טבעיים בלבד.

ניתן להשיג ב כ- 19 סניפי רשת "וניליה" ברחבי הארץ, מחיר 17 ₪ למנה.  

סניידרס של  וניליה צלם דניאל לילה 
רשת וניליה הוקמה מתוך חזון להביא לראשונה לישראל גלידת פרימיום איכותית וברמה בינלאומית. 
וניליה דוגלת שיטות מסורתיות להכנת גלידה באמצעות חומרי הגלם הטובים בעולם, ליקוט תוצרת חקלאית משובחת ושימוש ב100% חומרים טבעיים, ללא צבעי מאכל מלאכותיים וחומרים משמרים.
מפעל וניליה מייצר מידי יום גלידה טרייה העוברת תהליכים מורכבים של קלייה, בישול, אפייה ופיקוח קפדני בכל שלבי ייצור הגלידה עד להגעת המרקם והטעם המדוייק והנכון לטעם הגלידה.

ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום ראשון, 27 ביוני 2021

"קלרה" - מסעדת שיפודים מבית טוב בראשון לציון

 רשת הקצביות "מעדני גורמה" השיקה לאחרונה את "קלרה" - מסעדת שיפודים מבית טוב בראשון לציון, עם הרבה בלונים, מוזיקה טובה שמחה, הרבה אלכוהול ואוכל מצויין. רשת השיפודיות החדשה מבוססת על איכות הבשר הגבוהה של "מעדני גורמה" במחירים מאד אטרקטיביים לצרכן.

הסניף הראשון הושק  ברחוב גבעתי 1 בראשל"צ , גודל הסניף 150 מ"ר והושקעו בו 1.5 מיליון ₪. במהלך שנת 2021 יפתחו עוד כ-3 סניפים ברחבי הארץ.

"קלרה" - מסעדת שיפודים מבית טוב בראשון לציון. צילום: נדיה היבא

"קלרה" - מסעדת שיפודים מבית טוב בראשון לציון. צילום: נדיה היבא
ב"קלרה" יוגשו מגוון רחב מאוד של בשרים. לצד המנות המוכרות כמו שיפוד פרגית, קבב ביתי, נקניקיות מרגז על הגריל, תמצאו גם כמה הפתעות מיוחדות כמו לדוגמא: דואטים של שיפודי אנטריקוט עם שקדי עגל, שיפודי פילה עם פרגיות וגם את "השווארמה של קלרה" העשויה מפרגית עסיסית עם תבלין שווארמה ביתי. את כל המנות ניתן יהיה לקבל בפיתה, בלאפה, או בצלחת.

המבקרים בסניפים והרוכשים דרך האתר יוכלו ליהנות משפע של מנות ראשונות, סלטים, ארוחות עסקיות וחבילות וקומבינציות משתלמות במיוחד לזוג, למשפחה ולחברים.

קלרה, שיפודיה מבית מעדני גורמה, צילום דרור עינב 

קלרה, שיפודיה מבית מעדני גורמה, צילום דרור עינב 
את מסעדת השיפודים הראשונה של קלרה ניתן יהיה למצוא בראשון לציון ברחוב גבעתי 1, או לרכוש דרך האתר WWW.KLARAONLINE.CO.IL  שיעלה לאוויר במהלך חודש יוני. 

לרגל ההשקה, במהלך חודש יוני, תוכלו גם לרכוש את המנות של קלרה דרך תן ביס, וולט, סיבוס ומשלוחה.

המקום כשר. בואו לפתוח שולחן רעבים!!!

"קלרה" - מסעדת שיפודים מבית טוב בראשון לציון. צילום: נדיה היבא
מנות מפנקות, חמות וטריות כמו בבית

"קלרה" - מסעדת שיפודים מבית טוב בראשון לציון. צילום: נדיה היבא
טעמתי פרגיות בפיתה שהיו טריות ואיכותיות בטעמם,  עשויות היטב ומתובלות בדיוק כמו שאני אוהבת.

"קלרה" - מסעדת שיפודים מבית טוב בראשון לציון. צילום: נדיה היבא
טעמתי גם נקניקיות מרגז מבשר בקר, טעימות ועסיסיות בחריפות עדינה, עם טחינה  טעימה וטרייה
בסמיכות מצויינת שהוכנה במקום.
על רשת "מעדני גורמה"
מעדני גורמה הינה רשת קצביות משפחתית, שהוקמה ב- 1972 וכיום מונה למעלה מ- 100 קצביות הפזורות בכל רחבי הארץ, ביניהם 7 קצביות-בית של "מעדני גורמה" ועוד למעלה מ- 100 קצביות במודל של חנות בתוך חנות ברשתות מזון נבחרות.

ב“מעדני גורמה” מייבאים באופן עצמאי את מירב הבשרים מארגנטינה ומאירופה תוך דגש על בחירת זני בקר איכותיים כמו האנגוס והפידלוט והנגשתם לצרכן במחירים נוחים. ההתמחות והניסיון רב השנים של בעלי החברה באים לידי ביטוי גם דרך המיון הקפדני, בחיתוך נכון, בניקיון, בקיצוב של נתחי הבשר ובנוסף גם במגוון עשיר של מוצרים ובפיתוח מוצרים ייחודיים. זאת לצד מקצועיות, ניקיון, כשרות ויחס אישי.

"קלרה" - מסעדת שיפודים מבית טוב בראשון לציון. צילום: נדיה היבא
המקום כשר, ממליצה להגיעה ולפתוח שולחן עם כל המשפחה כשאתם רעבים!!!

לרשת סדרה ייחודית ופופולרית שפיתחה, של מוצרים להכנה ״על האש״ בטעם ביתי הכוללת מגוון רחב של המבורגרים, קציצות, קבבים נקניקיות שיפודים ועוד.

לרשת ״מעדני גורמה״ כ-35 חנויות דגים במודל של חנות בתוך חנות ברשתות מזון נבחרות ו- 2 חנויות דגים עצמאיות.

לאתר החברה - https://www.gorme.co.il/

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...