יום ראשון, 5 ביולי 2020

מעשה במתכון להכנת שקשוקה ונקניקיות עוף במליחות מעודנת של "עוף טוב"

אנחנו בבית מאוד אוהבים שקשוקה, עם הרבה עגבניות וביצים טריות. בדרך כלל מכינה במחבת גדולה שיספיק לכולם וגם אם יבקשו עוד שלא יחסר. המתכון הבסיסי של השקשוקה הוא מתכון קבוע, ובשביל הגיוון אני תמיד מוסיפה כל פעם ירק אחר: חצילים, קישואים, קוביות תפוחי-אדמה, פלחי כרובית ועוד.

הפעם ביקשו בני הבית שאכין שקשוקה כמו שהם אוהבים, אבל אחרי חיפוש מהיר במגרות של המקרר התברר שלא היה בנמצא אפילו אחד מהירקות הדרושים, ומה לעשות שגם תפוחי האדמה נגמרו.


מעשה במתכון להכנת שקשוקה עם נקניקיות עוף במליחות מעודנת  של "עוף טוב". צילום: נדיה היבא
החלטתי שאתחיל להכין את הבסיס הקבוע לשקשוקה (מתכון תכף יהיה בהמשך) כי בכל זאת כולם רעבים...

ואז נזכרתי לשמחתי שבמקפיא יש נקניקיות מיוחדות, ללא סימן אדום שיש בו מליחות מעודנת, ומופחת נתרן ושומן ושקיבלתי לא מזמן להתנסות, מה גם שכולם אוהבים נקניקיות והם מתאימות גם לי מבחינה בריאותית.


מעשה במתכון להכנת שקשוקה עם נקניקיות עוף במליחות מעודנת  של "עוף טוב". צילום: נדיה היבא

מעשה במתכון להכנת שקשוקה עם נקניקיות עוף במליחות מעודנת  של "עוף טוב". צילום: נדיה היבא
נקניקיות עוף טוב במליחות מעודנת הן הנקניקיות היחידות בשוק ללא סימון אדום. המוצר פותח כדי לתת מענה לאלה המבקשים מוצרים מופחתי נתרן ושומן, במליחות מעודנת וללא סימון אדום.

נקניקיות הן מאכל אהוב מאד על קטנים ועל גדולים. אם בלחמנייה, אם בצלחת ואם על האש, בבית או מחוצה לו – כולנו אוהבים נקניקיות.

קבוצת עוף טוב, מביאה את הטעמים האהובים אל שולחן האוכל המשפחתי ואל הצלחת של הילדים ומוסיפה לארוחה המשפחתית את הכיף והשמחה תוך שהיא מציגה חדשנות מוצרית משמעותית: החברה משיקה נקניקיות עוף במליחות מעודנת וללא סימון אדום, ללא פגיעה בטעמן המצוין של הנקניקיות העסיסיות והאיכותית.

השקת המוצר באה כדי לתת מענה לאלה המבקשים לצרוך מוצרים מופחתי נתרן ושומן ולהמשיך ליהנות מהטעמים הנהדרים ומהאיכות המצוינת.


עוף טוב - נקניקיות עוף במליחות מעודנת מופחת נתרן ושומן ללא סימן אדום. צילום: נדיה היבא
את נקניקיות העוף במליחות מעודנת של "עוף טוב", ניתן להשיג ברשתות השיווק השונות.
הן מגיעות באריזת 360 גרם, במחיר של 14.90 ₪ ובכשרות אוירבך מהדרין.


מכינה את  בסיס רוטב העגבניות להכנת השקשוקה. צילום: נדיה היבא
בסיס רוטב העגבניות של השקשוקה עם הנקניקיות של עוף טוב. צילום: נדיה היבא
מתכון להכנת שקשוקה ביתית בתוספת נקניקיות
המתכון באדיבות נדיה היבא

🍳 במחבת גדולה לטגן בשמן רגיל: 1 בצל גדול קצוץ (לא חייבים דק) עד להזהבה. להוסיף 6 שיני שום חתוכות לפרוסות דקות (לא מעוכות).

🍳 להוסיף 4 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות + 3 עגבניות שגרדנו בפומפייה. למי שאוהב חריף - זה הזמן להוסיף 1 או יותר לפי הטעם פלפל ירוק חריף חתוך לפרוסות קטנות.

🍳לערבב הכל למשך 5-6 דקות ולהוסיף תבלינים לפי הטעם: פפריקה אדומה מתוקה, מלח, פלפל שחור וכמון. לאוהבי החריף אפשר להוסיף פפריקה אדומה חריפה. במכון שלי אין רסק עגבניות.

🍳לערבב הכל יחד, לטעום ולתקן טעמים, להוריד את גובה הלהבות ולבשל 10 דקות לאיחוד טעמים.
במידה וחסר נוזלים, ניתן להוסיף כוס מים.

🍳 לחתוך את הנקניקיות - כל נקניקיה ל-4-5 חתיכות ולהוסיף למחבת, להגביר את האש ולבשל עוד 4-5 דקות.

🍳 ביצים: לפי מספר הסועדים. אני נוהגת לשבור ביצה לקערה קטנה, לבדוק שהיא תקינה ולא מדממת ורק אחר כך להוסיף אותה לתבשיל שבמחבת.

🍳 את מידת העשייה של הביצים תקבעו כמו שאתם אוהבים. יש כאלה שאוהבים שהחלמון עדין נוזלי, ויש כאלה שאוהבים שכל הביצה כבר מתקשה.

🍳לפזר מעל כוסברה קצוצה מי שלא אוהב כוסברה אפשר פטרוזליה.

אל תשכחו להזמין חברים ובני משפחה לחגיגה. בתיאבון!!!


צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא
קבוצת עוף טוב, מביאה את הטעמים האהובים אל שולחן האוכל המשפחתי ואל הצלחת של הילדים ומוסיפה לארוחה המשפחתית את הכיף והשמחה תוך שהיא מציגה חדשנות משמעותית: החברה משיקה נקניקיות עוף במליחות מעודנת וללא סימון אדום, ללא פגיעה בטעמן המצוין של הנקניקיות העסיסיות והאיכותית.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
המתכון באדיבות: נדיה היבא

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:

בכירי לוריאל ישראל משיקים את יעדי הקיימות בישראל לעשור הקרוב

בכירי לוריאל ישראל חשפו, באירוע מצומצם שנערך עפ"י הנחיות התו הסגול, את תכנית הקיימות החדשה "לוריאל למען העתיד" ואת היעדים החדשים של הקבוצה לשנת 2030, הנותנים מענה לאתגרים הסביבתיים והחברתיים העולמיים המתגברים.

האירוע נערך במועצה לישראל יפה, בנוכחות: אלי שגיב - מנכ"ל לוריאל ישראל, דניאלה פרוסקי שיאון – סמנכ"לית תקשורת וקיימות ודוברת החברה, אילן נקש – מנהל חטיבת לוריאל פריז וגלי לב - מנהל שיווק תחום טיפוח הפנים.

מותג הטיפוח האורגני החדש גרנייה ביו צילום יחצ  (2)
לצד תוכנית הקיימות החדשה השיקה החברה מותג טיפוח אורגני חדש: גרנייה Bio – המבוסס על רכיבים שמקורם מהטבע. המותג בעל תו תקן אורגני בהתאם לתקנות קוסמוס EcocertGreenlife.

אלי שגיב, מנכ"ל לוריאל ישראל, פתח את האירוע ואמר: "התוכנית החדשה מאיצה את המהפך שלוריאל מבצעת במודל העסקי שלה, כך שיכבד את גבולות כדור הארץ ומחזקת את מחויבותה לקיימות ולהכללה חברתית. לדבריו: "מהפיכת הקיימות של לוריאל נכנסת לעידן חדש. לוריאל מאיצה משמעותית את המאמצים שלה, כדי שכולנו נוכל לחיות בעולם טוב יותר. אנו עושים זאת דרך הפעילות העסקית ובתרומתנו לחברה בכלל. עם תכנית "לוריאל למען העתיד" אנו מתחילים מסע חדש בן עשור, שבו אנו לוקחים על עצמנו מחויבויות שאפתניות שנקבעו על ידי מדענים, כולל בישראל".

אילן נקש, מנכ"ל חטיבת מוצרי הצריכה בלוריאל ישראל אמר: "כצעד ראשון בישראל, וכחלק ממימוש האסטרטגיה הגלובלית, משיקה לוריאל ישראל מותג חדש המסמל ערכים סביבתיים וחברתיים: גרנייה Bio – מותג טיפוח פנים אורגני, המבוסס על רכיבים שמקורם מהטבע, המבוסס על פורמולות טבעוניות שאינן מכילות רכיבים שמקורם או תוצריהם מן החי. בעל תו תקן אורגני, אריזות המיוצרות מחומרים ממוחזרים וניתנות למחזור והרכיבים גודלו באופן אורגני ותחת תקני סחר הוגן. "

מימין דניאלה פרוסקי שיאון,אלי שגיב ואילן נקש צילום גדי סיארה (1)
מימין אילן נקש, דניאלה פרוסקי שיאון, אלי שגיב וגלי לב צילום גדי סייארה
דניאלה פרוסקי שיאון, סמנכ"לית תקשורת וקיימות בלוריאל ישראל אמרה: "בין הצעדים שיינקטו בישראל במסגרת תכנית הקיימות "לוריאל למען העתיד": הפחתה משמעותית של צריכת מים, אנרגיה וטיפול בפסולת – בתהליכי הייצור והשינוע הלוגיסטי, הפחתת פלסטיק בתהליכי אריזת המוצרים

ללקוחות, עבודה עם ספקים אסטרטגיים ליישום יעדי קיימות בעבודתם, קידום מטרות חברתיות וסביבתיות באמצעות מותגי החברה ועוד".

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:

יום שבת, 4 ביולי 2020

סנו סושי משיקה מוצר חדש וייחודי: סדרת צלחות מעוטרות עשויות מקנה סוכר טבעי

במשפחה שלנו בצד של בעלי יש לנו בני משפחה שומרי מסורת ויש גם כאלו שמחמירים ומקפידים לא לאכול ולשתות אצל אחרים (גם אצלי בבית) מטעמי כשרות הכלים, ולכן כדי לפתור את בעיית האירוח אני נוהגת להחזיק קבוע בבית כלים חד פעמיים, משתדלת שהם יהיו כאלה שמתכלים. 

לפני ימי הקורונה, ההגבלות והאיסורים, נהגנו לארח בשמחה את המשפחה המורחבת וגם חברים. כדי לערוך את השולחן החגיגי והמעוצב (אני אוהבת להשקיע בעיצוב שולחנות לאירועים) לחגים  עם צלחות וכלים מעוצבים ושיהיו זהים לכולם, נהגתי לקנות כלים חד פעמיים, מה שגם חסך לי אחר כך עבודה בפינוי השולחן והדחת הכלים.  

סנו סושי - כלים חד פעמיים מקנה סוכר טבעי במראה יוקרתי ומתאימים לאירוע צילום: נדיה היבא

סנו סושי - כלים חד פעמיים מקנה סוכר טבעי במראה יוקרתי ומתאימים לאירוח. צילום: נדיה היבא
השבוע  קיבלתי לשמחתי  סט של כלים חד פעמיים: צלחות, צלוחיות וקעריות והופתעתי מהמראה המעוצב, היוקרתי, העיטורים הפרחוניים, בעמידות הכלים, ובמיוחד התפעלתי שהם עשויות מקני סוכר טבעי ומאוד מתאימים לאירוח ולעריכת שולחן חגיגי.

סנו סושי השיקה סדרת צלחות עשויות קנה סוכר טבעי מעוטרות בעיצוב מיוחד ועדכני לאירוח אסתטי, יוקרתי ופשוט מושלם. כלי האוכל מקנה הסוכר הטבעי מתכלים ושומרים על איכות הסביבה וכן מאושרים למגע במזון.

בסדרה תוכלו למצוא: צלחות בגדלים שונים למנה עיקרית, ביניים וראשונה, מרקייה וסלטייה אובלית. בכל אריזה בסדרת הצלחות מקנה סוכר טבעי של סנו סושי 25 יחידות.

סנו סושי - כלים חד פעמיים במראה יוקרתי מקנה סוכר טבעי. צילום: נדיה היבא
הכלים מגיעים ב-5 גדלים שונים:
סט צלחות ענקיות XL
סט צלחות גדולות L
סט צלחות קטנות M
סט צלוחיות אובליות לסלטים
סט קעריות למרק או לקינוחים

• מאושר לשימוש בפסח ע"י הבד"ץ העדה החרדית ירושלים
מחיר: 16.90- 7.90 ש"ח(בהתאם לגודל)
להשיג בכל רשתות השיווק הגדולות

חברת סנו התחדשה באתר ובו טיפים ומידע על מוצרים, שימוש נכון והדרכה בעולמות התוכן.
למידע נוסף היכנסו לאתר סנו - www.sano.co.il
ולפייסבוק: https://www.facebook.com/sano.co.il

כלי אוכל חד פעמיים מקני סוכר טבעי - חברת סנו  סושי. צילום: נדיה היבא

כלי אוכל מקנה סוכר טבעי - סנו סושי צלם טל אזולאי סטודיו
ערכה וצילמה: נדיה היבא

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:

מפנקים את השניצל והקציצות עם ציפויים מפתיעים בטעמים של חברת מיה

אין אחד או אחת, גדולים וקטנים שלא אוהבים שניצל או קציצות, בעיקר קציצות עוף או קציצות מבשר הודו, בין אם זה לארוחת צהרים או ערב, ארוחת חג או ערב שבת. עם ציפוי או בלי שניצל וקציצות תמיד חייבים שיהיו מוגשים בארוחה, ועם ציפוי עוד יותר טוב.

אני תמיד משתדלת לגוון את הטעמים של השניצל, ומכינה ציפויים בטעמים שונים. גם בהכנת הקציצות אני מגוונת - הציפוי הוא פעם חלק מהעיסה או מגלגלת בתוך הפירורים לפני הטיגון. כשמכינה פשטידה אני נוהגת לצפות את תחתית התבנית בפירורי לחם עם מלח ופלפל שחור וגם לפזר מעל הפשטידה לפני שמכניסה לאפייה בשביל הקרנצ'יות והטעמים.


קציצות עוף  בציפוי בטעם עשבי תיבול של חברת מיה. צילום: נדיה היבא
השבוע שמחתי לקבל סדרת ציפויים חדשים, מדליקים וטעימים לשניצל של חברת מיה. 
ציפוי לשניצל בטעמים מפתיעים בדיוק כמו שאני אוהבת: הציפויים מגיעים בארבעה טעמים: עשבי תיבול, שום, פיקנטי ותיבול עדין, כולם מכילים שומשום (25%)  לשיפור הטעמים. 
עבורי זה נהדר - פחות עבודה וחוסך לי זמן בהכנת הציפויים לשניצל והקציצות. מהשקית ישר לצלחת... ולעבודה!!

אנחנו הישראלים אוהבים מאד עוף ובעיקר אוהבים מאד שניצל. לקראת חופשת הקיץ שכבר כאן מיה תעשיות מזון מציגה ציפוי פריך וטעים במיוחד לשניצל המוכר,שפותח במיוחד לילדים שכן הפירורים עדינים ומתובלים קלות.

המוצרים מתאימים לציפוי שניצלים, קציצות, ירקות , דגים, עוף, פשטידות ועוד.


ציפוי לשניצל עם עשבי תיבול - מהשקית ישר לצלחת,.. מצפה את הקציצות  ולמחבת!
צילום: נדיה היבא

ציפוי לשניצל   עם עשבי תיבון - מהשקית ישר לצלחת... מצפה את הקציצות ולמחבת!
צילום: נדיה היבא

ציפוי לשניצל עם עשבי תיבול של חברת מאיה - מהשקית ישר לצלחת!!! צילום: נדיה היבא
קציצות מטוגנות בציפוי לשניצל ועשבי תיבול של חברת מיה. צילום: נדיה היבא
ממליצה להחזיק קבוע במזווה, שיהיה תמיד בהישג יד להכנת ארוחה טעימה ומשביעה, במיוחד בימים אלו כשהילדים בבית.

הציפויים מגיעים באריזת 500 גרם עם סרט דביק לסגירה חוזרת לשם שמירת הפריכות של הפירורים.
מחיר מומלץ לצרכן לאריזת 500 גרם 10 שקלים. מבצע 3 ב-20 ברשתות השיווק המובילות.

כשר, פרווה, כשרות בדץ העדה החרדית ירושלים לימות השנה ומאושרים על ידי משרד הבריאות.
ניתן להשיג בכל רשתות השיווק (למעט שופרסל) : רמי לוי, יינות ביתן, מגה, חצי חינם, אושר עד, יש, ויקטורי ועוד.

לאתר הבית של חברת מיה ולמתכונים
לדף הפייסבוק של מיה תעשיות מזון 


ציפוי לשניצל בארבע טעמים של חברת מיה. מומלץ להחזיק קבוע במזווה בבית! צילום: נדיה היבא
מיה תעשיות מזון
מיה היא יצרנית, יבואנית ומשווקת של מגוון גדול של מוצרי מזון. רוב המוצרים, מיוצרים ונארזים במפעל מיה במישור אדומים בקווי הייצור השונים: קו השוקולד, קו התמציות, קו האבקות, קו ריבות החלב וכו'... הייחוד של מוצרי מיה הוא במגוון המוצרים המיוצרים ונארזים תחת קורת גג אחת, תחת אותה הנהלה, בקרת איכות ופיתוח וע"י כך מתאפשרת ראייה רחבה יותר, החושבת על הצרכן הסופי.

המותג מציע מוצרים באיכות מעולה, ללא פשרות על איכות חומרי הגלם ובמחירים שווים לכל נפש. "מיה" מאפשרת לכל צרכן – שומרי משקל, נמנעים מגלוטן, טבעונים, סוכרתיים וכו' ליהנות משלל מוצרים המסייעים לשמירה על אורח חיים בריא. 

מוצרי"מיה" הינם בעלי רמת הכשרות הגבוהה ביותר - כשרות בדץ העדה החרדית ירושלים לימות השנה ומאושרים על ידי משרד הבריאות. חברת 'מיה' , מחברות המזון הישראליות הצומחות ביותר, מייצרת, אורזת ומשווקת מגוון רחב של למעלה מ-400 מוצרים (כ-850 פריטים), בשלל קטגוריות: מוצרי עזר לאפייה, קטניות, אורז ודגנים, תבלינים, פיצוחים, פירות יבשים, חטיפים, סוכריות וממתקים ועוד.

ערכה וצילמה: נדיה היבא

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:

יום חמישי, 2 ביולי 2020

ברשת גלידות אנדרי חוגגים את קיץ 2020 עם טעמים חדשים וגלידות סורבה טרופיים

בשורה משמחת לאוהבי גלידות השמנת המשובחות!!!
רשת גלידריות "אנדרי" הותיקה והאהובה שרק משתבחת עם השנים, פותחת את קיץ 2020 עם טעמים חדשים של דובדבני אמרנה, בייגלה מלוח, מלבי וגלידות סורבה נהדרות בטעמים טרופיים.

השבוע החלטנו בעלי ואני לצאת קצת מהבית להתאוורר, לשנות אווירה (כמעט ולא יוצאים בגלל ימי קורונה)  ולהתפנק עם משהו טעים ומתוק.  יש לנו בקרבת הבית בראשל"צ (אני גרה במערב) מספר גלידריות ידועות, אבל החלטנו נוסעים ל"אנדרי" המוכר והאהוב, וגם שמענו שהכינו טעמים חדשים לקראת הקיץ.


וופל בלגי עם תוספות של רוטב שוקולד, כדורי גלידה וקצפת עם רוטב דובדבני אמרנה.
צילום: נדיה היבא

קרפ צרפתי שהוכן במקום עם תוספות שוקולד, רטבים, גלידה וקצפת. ליד גביע יוגורט קטן עם תוספות לבחירה.
צילום: נדיה היבא
עם מסכות על הפה והאף קפצנו לסניף אנדרי בראשון לציון.
גלידה משובחת במבחר גדול של טעמים נהדרים שהופך את הבחירה למבלבלת וקשה. יש כאן גם וופל בלגי "מושחת" קרם צרפתי משגע, וגלידת יוגורט מצויינת עם מבחר גדול של תוספות- שוקולדים, סוכריות צבעוניות  ופירות, רק תבחרו מה שאתם רוצים.

חייבת לציין שהמקום נקי ומצוחצח ומקפידים כאן על התו הסגול. ניתן לשבת בגלידריה ליד הדלפק או בחוץ באוויר הפתוח מסביב לשולחנות.


ניתן לחנות בכחול לבן עם פנגו  ממש מול הגלידריה על הכביש (תושבי ראשל"צ עם תו חנייה ללא תשלום) או לחנות בחניון של הגלידריה ללא תשלום על בסיס מקום פנוי.
המקום מתאים לבילוי משפחתי, זוגי וגם זמן איכות עם חברים.

אפשר גם לקחת הביתה באריזה של חצי קילו או קילו - אפשר גם יותר, ויפנקו אתכם עם גביעים טעימים וטריים.


קרפ צרפתי בהכנה. צילום: נדיה היבא

קרפ צרפתי בהכנה. צילום: נדיה היבא

וופל בלגי בהכנה. צילום: נדיה היבא
בימים אלו - ימי קורונה ב"אנדרי" יארגנו לכם משלוחים לאזור ראשון לציון וחולון.
🍧 גלידה בקופסאות לפי משקל 40/64 ש"ח
🍧 וופל בלגי 20 ש"ח
🍧 קרפ 20 ש"ח
🍧 פרוזן לפי משקל 49/88 ש"ח
🍧 קינוחים
🍧 שתייה קרה
מינימום הזמנה 70 ש"ח
משלוחים חינם!!
להזמנות חייגו: 03-9412844 / 053-3342064


מבחר גדול ועשיר של גלידות שמנת בטעמים. מילום: נדיה היבא

מבחר  גדול ועשיר של גלידות שמנת בטעמים מובחרים. צילום: נדיה היבא
מבחר עשיר וטעים של תוספות  לבחירה. צילום: נדיה היבא

מבחר עשיר של פירות לבחירה כתוספת על הגלידה. צילום: נדיה היבא
הטעמים החדשים והמעניינים מתווספים למבחר הגדול והעשיר של הטעמים הקיימים שאנחנו כבר מכירים, ביניהם:

🍧 גלידת שמנת בתוספת קילוחי בייגלה מלוח: הבייגלה מעניק טעם מעורב של מתיקות ומליחות גם יחד.

🍧 גלידת שמנת עם דובדבני אמרנה: הגלידה משלבת דובדבני-בר איטלקיים הגדלים בבולוניה ובמודנה, באיטליה, בעלי צבע אדום עז ומעט מרירים בטעמם.

🍧 גלידת שמנת בטעם מלבי: הגלידה בתוספת סירופ מלבי המיוצר במפעל של הגלידות (המהווה את הבסיס לקינוח המלבי המפורסם של אנדריי).

🍧 סדרת גלידות סורבה כוללת טעמים אקזוטיים: פירות יער, פסיפלורה, מנגו ועוד. היא מיוצרת ממיצים טבעיים ופרי טבעי בלבד ואינה מכילה חלב.

🍧 עוד ניתן להשיג בסניפי גלידת אנדרי שלל קינוחים ייחודיים ביניהם: פנקייק בתוספת גלידת לפי בחירה, ברד תות עם גלידה אמריקאית, מלבי פרווה בתוספת סירופ מלבי, קרפ בתוספת שוקולד לבן או חום, סופלה - עוגת שוקולד רכה וחמה עם כדור גלידה, קצפת ושאר ממתקים, אורז עם חלב, גלילית עם גלידה , וגלידת פרוזן יוגורט.


סניף אנדרי בראשון לציון. צילום: נדיה היבא

שימו לב לתפריט המקום שתלוי  עם פירוט  מחירים ברור. צילום: נדיה היבא

שימו לב לתפריט המקום שתלוי עם פירוט מחירים ברור. צילום: נדיה היבא
"התו הסגול" בסניף ראשל"צ. צילום: נדיה היבא
סניפי הרשת :
יפו- יפת 138
ר"ג- דרך בן גוריון 2
רמלה-שדרות הרצל 87
ראשון לציון- דוד סחרוב 8

אנדרי  חבש ז"ל הקים את סניף הגלידה הראשון לפני 38 שנה ביפו. גלידרייה קטנה שהציעה מבחר של טעמים, שנתיים לאחר מכן כבר נפתח הסניף השני, במערב ראשון לציון. גם הסניף בראשון לציון, הפועל ברחוב סחרוף בעיר, אינו גדול במיוחד, אך מציע מבחר של עשרות טעמים לצד קינוחים שונים שנעשו במקום. הסניף בעיר נחשב לאחד המצליחים ברשת הצנועה שכוללת חמישה סניפים.

עם השנים צברה  הרשת מוניטין בזכות הגלידה המשובחת והאיכותית, הטעמים המיוחדים  , השירות האדיב והמחירים הנוחים. 


גביע גלידת יוגורט קטן עם תוספות לפי בחירה. צילום: נדיה היבא

גביע  גלידת יוגורט קטן עם תוספות לפי בחירה. צילום: נדיה היבא
מחירים:
גלידה כדור אחד- 12 ש
שני כדורים- 19 ש
שלושה כדורים- 25 ש
1 קילו – 64 ש
מלבי- 10 ש
אורז עם חלב- 10 ש
וופל בלגי – 19 ש
פנקייק -19 ש

ועכשיו - אל תפריעו לי באמצע הגלידה שלי!!! תבואו גם עם הילדים וכל המשפחה!!!

ערכה וצילמה: נדיה היבא

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:

יום רביעי, 1 ביולי 2020

"סייבל" זן ענבים שחורים ארומטי ואקזוטי במיוחד וללא חרצנים עכשיו על המדפים בשווקים

בשורה משמחת למכורי הענבים השחורים ולמכיני הקינוחים!!!
בימים אלה מתחילים לשווק את ענבי טלי בשיווק זן הסייבל ,שמגיע היישר למדפים בכל רשתות השיווק וחניות מובחרות ברחבי הארץ.

ה"סייבל" הוא זן שחור המאופיין בטעם עשיר מוסקטי וארומטי המזכיר במקצת את ענבי המוסקט . בניגוד לתפיסה הרווחת שענבים שחורים הם עם חרצנים מדובר בענבים ללא חרצנים!!עם טעם ייחודי מאוד שאינו דומה לשום ענב אחר.


"סייבל" זן ענבים שחורים ארומטי ואקזוטי במיוחד וללא חרצנים. צילום: יח"צ
זן ה"סייבל" עבר אקלום לתנאי הסביבה המקומיים, גידול הזן הצליח מאד והוא הופך להיות יותר ויותר מבוקש בישראל. אחד המאפיינים החשובים והמשמעותיים ביותר בענבי 'סייבל' הינו תקופת השיווק הארוכה יחסית הנפרסת על כחודשיים שלמים.

ענבים ככלל על שלל זניהם, עשירים בוויטמינים ונוגדי חמצון (אנטי אוקסידנטים) ומכילים רק כ-69 קלוריות ל- 100 גרם. על אף מתיקותם, הענבים הינם בעלי ערך גליקמי נמוך – כך שהם סופר בריאים. זהו פרי נהדר לשילוב בסלטים קיציים, עוגות, מנות דגים, וכמובן – כפי שהם, ישר מהאשכול, לקחת לים, לבית הספר ולעבודה. מי שמחפש סורבה טעים ובריא – בענבי טלי ממליצים להקפיא ענבים ולאכול אותם כסוכריות ענבים קפואות.

ענבי טלי משווקים מדי שנה כ-20,000 טון ענבים בישראל חלקם זנים בלעדיים. זן הסייבל שמשמעו באנגלית הוא שחור, פותח על ידי חברת פיתוח זנים בינלאומית מקליפורניה בשם SUN WORLD, ויובא לישראל על ידי ענבי טלי וחקלאי מושב לכיש, כאן עבר הזן תהליך התאמה למזג האוויר ותנאי השטח המקומיים ולאחר ניסיונות ופיתוח מקצועיים יצא לשיווק מסחרי וזכה להצלחה מסחררת בקרב הציבור הישראלי.

לדברי שיקו דומוביץ', מנכ"ל ענבי טלי: "בענבי טלי מושב לכיש אנחנו מגדלים כ- 30 זני ענבים, המשווקים בפרקי זמן שונים, כל אחד מהזנים יוצא לשוק כשמגיע לשיא הבשלתו ואיכותו. מידי שנה אנו למדים על טעמו של הצרכן הישראלי ומתאימים את שיווק זני הענבים למידת הפופולריות שלהם בקרב הישראלים. ענבי טלי מציעים מגוון של זני ענבים אדומים שחורים וירוקים, ושוקדים כל העת על פיתוח ואקלום זני ענבים חדשים".


"סייבל" זן ענבים שחורים ארומטי ואקזוטי במיוחד וללא חרצנים. צילום: יחצ
אז כשאתם יוצאים לקניות באחת מרשתות השיווק או אצל הירקן על תשכחו לקחת אתכם הביתה את "סייבל"!!!

לאתר הבית של ענבי טלי 
לעמוד הפייסבוק 

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...