בשורה משמחת למכורי הענבים השחורים ולמכיני הקינוחים!!!
בימים אלה מתחילים לשווק את ענבי טלי בשיווק זן הסייבל ,שמגיע היישר למדפים בכל רשתות השיווק וחניות מובחרות ברחבי הארץ.
ה"סייבל" הוא זן שחור המאופיין בטעם עשיר מוסקטי וארומטי המזכיר במקצת את ענבי המוסקט . בניגוד לתפיסה הרווחת שענבים שחורים הם עם חרצנים מדובר בענבים ללא חרצנים!!עם טעם ייחודי מאוד שאינו דומה לשום ענב אחר.
זן ה"סייבל" עבר אקלום לתנאי הסביבה המקומיים, גידול הזן הצליח מאד והוא הופך להיות יותר ויותר מבוקש בישראל. אחד המאפיינים החשובים והמשמעותיים ביותר בענבי 'סייבל' הינו תקופת השיווק הארוכה יחסית הנפרסת על כחודשיים שלמים.
ענבים ככלל על שלל זניהם, עשירים בוויטמינים ונוגדי חמצון (אנטי אוקסידנטים) ומכילים רק כ-69 קלוריות ל- 100 גרם. על אף מתיקותם, הענבים הינם בעלי ערך גליקמי נמוך – כך שהם סופר בריאים. זהו פרי נהדר לשילוב בסלטים קיציים, עוגות, מנות דגים, וכמובן – כפי שהם, ישר מהאשכול, לקחת לים, לבית הספר ולעבודה. מי שמחפש סורבה טעים ובריא – בענבי טלי ממליצים להקפיא ענבים ולאכול אותם כסוכריות ענבים קפואות.
ענבי טלי משווקים מדי שנה כ-20,000 טון ענבים בישראל חלקם זנים בלעדיים. זן הסייבל שמשמעו באנגלית הוא שחור, פותח על ידי חברת פיתוח זנים בינלאומית מקליפורניה בשם SUN WORLD, ויובא לישראל על ידי ענבי טלי וחקלאי מושב לכיש, כאן עבר הזן תהליך התאמה למזג האוויר ותנאי השטח המקומיים ולאחר ניסיונות ופיתוח מקצועיים יצא לשיווק מסחרי וזכה להצלחה מסחררת בקרב הציבור הישראלי.
לדברי שיקו דומוביץ', מנכ"ל ענבי טלי: "בענבי טלי מושב לכיש אנחנו מגדלים כ- 30 זני ענבים, המשווקים בפרקי זמן שונים, כל אחד מהזנים יוצא לשוק כשמגיע לשיא הבשלתו ואיכותו. מידי שנה אנו למדים על טעמו של הצרכן הישראלי ומתאימים את שיווק זני הענבים למידת הפופולריות שלהם בקרב הישראלים. ענבי טלי מציעים מגוון של זני ענבים אדומים שחורים וירוקים, ושוקדים כל העת על פיתוח ואקלום זני ענבים חדשים".
אז כשאתם יוצאים לקניות באחת מרשתות השיווק או אצל הירקן על תשכחו לקחת אתכם הביתה את "סייבל"!!!
לאתר הבית של ענבי טלי
לעמוד הפייסבוק
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור
תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
בימים אלה מתחילים לשווק את ענבי טלי בשיווק זן הסייבל ,שמגיע היישר למדפים בכל רשתות השיווק וחניות מובחרות ברחבי הארץ.
ה"סייבל" הוא זן שחור המאופיין בטעם עשיר מוסקטי וארומטי המזכיר במקצת את ענבי המוסקט . בניגוד לתפיסה הרווחת שענבים שחורים הם עם חרצנים מדובר בענבים ללא חרצנים!!עם טעם ייחודי מאוד שאינו דומה לשום ענב אחר.
"סייבל" זן ענבים שחורים ארומטי ואקזוטי במיוחד וללא חרצנים. צילום: יח"צ |
ענבים ככלל על שלל זניהם, עשירים בוויטמינים ונוגדי חמצון (אנטי אוקסידנטים) ומכילים רק כ-69 קלוריות ל- 100 גרם. על אף מתיקותם, הענבים הינם בעלי ערך גליקמי נמוך – כך שהם סופר בריאים. זהו פרי נהדר לשילוב בסלטים קיציים, עוגות, מנות דגים, וכמובן – כפי שהם, ישר מהאשכול, לקחת לים, לבית הספר ולעבודה. מי שמחפש סורבה טעים ובריא – בענבי טלי ממליצים להקפיא ענבים ולאכול אותם כסוכריות ענבים קפואות.
ענבי טלי משווקים מדי שנה כ-20,000 טון ענבים בישראל חלקם זנים בלעדיים. זן הסייבל שמשמעו באנגלית הוא שחור, פותח על ידי חברת פיתוח זנים בינלאומית מקליפורניה בשם SUN WORLD, ויובא לישראל על ידי ענבי טלי וחקלאי מושב לכיש, כאן עבר הזן תהליך התאמה למזג האוויר ותנאי השטח המקומיים ולאחר ניסיונות ופיתוח מקצועיים יצא לשיווק מסחרי וזכה להצלחה מסחררת בקרב הציבור הישראלי.
לדברי שיקו דומוביץ', מנכ"ל ענבי טלי: "בענבי טלי מושב לכיש אנחנו מגדלים כ- 30 זני ענבים, המשווקים בפרקי זמן שונים, כל אחד מהזנים יוצא לשוק כשמגיע לשיא הבשלתו ואיכותו. מידי שנה אנו למדים על טעמו של הצרכן הישראלי ומתאימים את שיווק זני הענבים למידת הפופולריות שלהם בקרב הישראלים. ענבי טלי מציעים מגוון של זני ענבים אדומים שחורים וירוקים, ושוקדים כל העת על פיתוח ואקלום זני ענבים חדשים".
"סייבל" זן ענבים שחורים ארומטי ואקזוטי במיוחד וללא חרצנים. צילום: יחצ |
לאתר הבית של ענבי טלי
לעמוד הפייסבוק
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור
תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.