יום ראשון, 22 בדצמבר 2019

"מעיל הקסמים של יובל" מאת הסופרת צביה דובריש פריד

בעידן של היום, שקצב החיים מהיר ואינטניסבי וגם הילדים שלנו מושפעים ומתקשים בדחיית סיפוקים, משתנות גם המדיות בהתאם וכך אנו רואים שיותר ויותר ספרים לילדים זוכים להסתכם במשפטים קצרים ותמונות.

הסופרת צביה דובריש פריד, 63, שהוציאה עד היום ספרי עיצוב שזכו להצלחה רבה, הוציאה לראשונה ספר ילדים -"מעיל הקסמים של יובל", המזכיר באופיו את הספרים שעליהם גדלנו אך עם תוכן המותאם לדור המילניום. הספר עטור בעשרות מציוריו הקסומים של האמן הישראלי והמוערך, אורי ליפשיץ ז"ל, שצייר לבן הזקונים שלו נדב בהיותו ילד. 

"מעיל הקסמים של יובל" כריכה קדמית. צילום: נדיה היבא

דרך הסיפור ניתן לראות זוית חדשה לסבתאות, שכיום פונה לנכדה  בגובה העיניים והוא מקבל ממנה השראה. סבתא שלא ממהרת לרוץ ולקנות בגד, אלא להשקיע ולסרוג כך שיעבור מדור לדור (ערך בר קיימא בעידן של בזבזנות).

בספר ניכרים ערכים של סובלנות, דחיית סיפוקים, הערכה וכבוד לסבתא. "אלו מסוג הערכים שחשוב שגם בעידן המתקדם, נדאג לשמר ולהעביר לדור העתיד". מציינת הסופרת צביה פריד.

על מה הספר?
הספר מגולל את סיפורה של סבתא של יובל המשכנעת את נכדה בחורף לעטות על גופו מעיל קסמים שהיא סורגת לו. בין חוטי הצמר סורגת הסבתא האוהבת קסמים וכך, בעוד יובל ניזהר שלא להתקרר הוא מטייל במקומות קסומים, פוגש סוסי פרא, גמלים משולשי דבשת, פילים צבעוניים ובעיקר זוכה להתיידד עם צמד דרקונים חביבים שמרכיבים אותו על גבם ומראים לו את העולם. כך עד תום החורף כבר נפרמים החוטים אך נותרים הסיפורים והזיכרונות.

ציורים המאפשרים להפליג על כנפי הדמיון
כשדובריש פריד נתקלה בסדרת ציורי הילדים של אורי ליפשיץ, היא הרגישה שצוירו במיוחד עבור ספרה. הכל התאים בדיוק. בנוסף, היא הבינה שנפלה בידה הזכות לחבר בין ילדי העידן הדיגיטלי לאמנות איכותית ולציוריו מעוררי הדימיון של אורי ליפשיץ .הספר מתאר את מאמציה של סבתא להיות רלוונטית בעולם המתקיים בתוך מתח בין ילדי הדור הדיגיטלי לדור שלא מבין בזה כלום.

מתוך הספר "מעיל הקסמים של יובל". צילום: נדיה היבא
"מתוך הספר "מעיל הקסמים של יובל" צילמה: נדיה היבא
מתוך הספר (עמוד 12):
..."את מתכוונת לומר שאת יכולה לסרג לי מעיל עם כוחות של גיבורי על, כזה שאם אני רק מבקש הוא...

מה זה כוחות של גבורי על בכלל? אני מדברת איתך על קסמים! קסמים, ילד, שאם אתה רק מבקש הכל מתקיים.

בדיוק כשהתחלתי לשמח ורציתי לומר לה שלזה בדיוק התכוונתי, לא משנה אותי אם קוראים לזה כוחות על או קסמים, היא הוסיפה - בתנאי יובלי, שלא תפשוט אותו כשקר ותישאר רק עם החלצה, שלא תזרק אותו על הרצפה בגינה כשאתה רץ ומזיע"...


לדברי הסופרת צביה פריד: "הציורים שחלקם מופשטים וחלקם איורים של דמויות הלקוחות מעולם הטבע והצומח , מאפשרים לילדים להפליג על כנפי הדמיון ולהמשיך את הסיפור כראות עינם".

בספר מתואר הקשר הבין דורי בין נכד שגדל בעולם של מסכים, לסבתא קשובה שלומדת מנכדה, על מושגים השגורים בעולמם כמו גיבורי על, בעוד הסבתא מזמינה את הנכד להאמין בקסמים ואגדות.

לדברי פריד: "היום הסבתאות שונה בתכלית מהסבתא שלאורה גדלנו, שגידלה אותנו, האכילה והנכדים היו כל עולמה. פעם, סבתאות זה היה מקצוע של ממש עם משרה מלאה, לעומת זאת כיום, הסבתות והסבים חיים במספר עולמות במקביל , המנצלים את זמן האיכות לטובת יצירה, ספורט, יציאה למסעות ובין לבין משלימים זמן איכות עם הנכדים. אך כנראה גם בעולם של שינוי יוותר העוגן של סבתא דואגת, אולי חלק מהאבולוציה".

צביה דובריש פריד צילום אוריאל מסה
אין כמו להקריא לאליאב - הנכד שלי - סיפור מקסים, מלא דימיון וסוחף, להתבונן בו כשהוא מרותק לצילומי הספר ומלא סקרנות  ואומר לי: סבתא אולי תעשי גם לי קסם!

"מעיל הקסמים של יובל" מיועד לגילאי 5-8 
ציורים: אורי ליפשיץ / נדב ליפשיץ
שנת הוצאה: 2019
הספר מנוקד ומתאים גם לילדים שיודעים לקרוא
בספר 47 עמודים 
כריכה קשה
מחיר מומלץ לצרכן - 68 ש"ח
ניתן להשיגו ברשת ספרים סטימצקי החל מה- 1/12

ערכה: נדיה היבא

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שבת, 21 בדצמבר 2019

גרנות משיקה אבוקדו תחת מותג "אבוקדו גרנות"

חדש על מדפי הפירות: הוא נחשב למלך הפירות, הוא מזין, הוא בריא והפך מזמן בישראל לפרי האהוב ביותר!!!
תכירו את האבוקדו שהולך לכבוש את המדפים - "אבוקדו גרנות".

השבוע קיבלתי לטעימה אריזת רשת של אבוקדו. האמת שקצת התאכזבתי - נזכרתי בטעמם של האבוקדו האחרונים שקניתי מהירקן, ושכולם הלכו לפח כי הם נשארו קשים, היו חסרי טעם והשחירו עד שאי אפשר היה לאכול אותם. 

"אבוקדו גרנות" הפתיעו אותי לטובה!!!  היו טריים, איכותיים ומשובחים, טעמם היה  טעים כמו בטעם של פעם, רכים וירוקים . כמובן שלא התאפקתי ומיד טעמתי עם מלח ולימון כמו שאני אוהבת... טעימה ועוד טעימה והאבוקדו הראשון חוסל!!!


"אבוקדו גרנות" - אהבנו מאוד עם מלח, לימון ופלפל שחור. צילום: נדיה היבא
כששהיתי בחו"ל, היו נוהגים להגיש בארוחת צהרים מנה ראשונה, חצאי אבוקדו (כשמדבקה של מד אין "ישראל" היה מודבק עליהם), שהיינו אוכלים בכפית בהנאה גדולה, כל פעם בצורה שונה: עם סלט טונה, עם סלט סביצ'ה, סלט ירקות,  עם רוטב וינגרט ומיונז או רק עם מלח, לימון ופלפל שחור. 

כל בני הבית אצלי, אוהבים אבוקדו בסלט: אבוקדו וביצים קשות שמועכים יחד במזלג, מעל בצל ירוק חתוך קטן, ומתבלים עם מלח, לימון ופלפל שחור. 

כיום תוצרת חקלאית ממותגת מבססת יותר ויותר את מעמדה ברשתות המזון. פירות וירקות נושאים שמות המספרים לרוב מי גידל את התוצרת החקלאית ומהיכן היא מגיעה. למהלך זה מצטרפת כעת "חקלאי גרנות", עם מיתוג של הפרי הנחשק ביותר שכבר זכה למעמד של כבוד במטבח הישראלי – האבוקדו. 

מהיום, תחל חברת "חקלאי גרנות", המשווקת תוצרת חקלאית טרייה של פירות וירקות לרשתות המזון, לשווק גם אבוקדו ממותג תחת השם "אבוקדו גרנות". האבוקדו של גרנות מגודל על ידי החקלאים הישראלים החברים בגרנות, ומגיע מהמטעים הפרוסים לכל אורך השפלה התיכונה, מקיבוץ נחשונים ועד קיבוץ נחשולים. 


"אבוקדו גרנות" - אהבנו מאוד עם מלח, לימון ופלפל שחור. צילום: נדיה היבא
אבוקדו גרנות ישווק באריזת רשת של 2 קילו, עם חבק ממותג עם תמונות מתחלפות של החקלאים המגדלים.

"חקלאי גרנות" נמצאת בבעלות "גרנות", הארגון הכלכלי הגדול ביותר מבין הארגונים של הקיבוצים, בבעלותם של 43 קיבוצים ומושבים שיתופיים, והוא כולל גם את חטיבת "אבוקדו גרנות", הכוללת שטחי גידול, מטעים ובית אריזה מרכזי לשיווק והפצת אבוקדו. 


אבוקדו גרנות באריזת רשת צילום מעיו עופר
מערך ההפצה של התוצרת החקלאית יפעל ממרכז האריזה של האבוקדו וההדרים בגרנות, כשההפצה לשווקים ולרשתות השיווק ברחבי הארץ תבוצע על ידי התנועה עמק חפר (שבבעלות גרנות). 

לדברי תמיר בושניצקי, מנכ"ל חקלאי גרנות, "אנו מבקשים לשפר את החוויה של הצרכן עם האבוקדו. נדאג לכך ששם המותג שלנו יהווה הבטחה לאיכות התוצרת, טריות הפרי וטעם משובח".

לאחרונה פרסם משרד החקלאות דו"ח מחקר שביצע בנוגע למחיר האבוקדו, ממנו עולה כי מחיר האבוקדו בישראל נמוך משמעותית מאשר בצרפת, גרמניה ובריטניה. מבדיקה שערכו בחטיבה למחקר, כלכלה ואסטרטגיה במשרד החקלאות, שהשוותה את מחירי האבוקדו בין ישראל לבין אירופה, מתברר כי בישראל אנו משלמים את המחיר הנמוך ביותר לפרי הירוק! בחטיבה לאסטרטגיה במשרד החקלאות, בדקו את המחירים גם בשנים האחרונות, והפרשי המחירים לטובת ישראל נשמרים לאורך זמן.


אבוקדו גרנות צילום מעין עופר

האבוקדו מכיל בעיקר שומן בלתי רווי וכמות גבוהה של ויטמיני B, A, E, C ויטמין K וחומצה פולית. 
כמו כן הוא מכיל מינרלים חשובים כגון סידן, מגנזיום, אבץ, ברזל ואשלגן. האבוקדו נחשב לשומן בריא, הוא הפרי היחיד המכיל שמן, חוץ מזיתים ואגוזים. כ- 20% מהרכבו התזונתי הם שמנים, בעיקר שמנים בלתי רוויים, השמנים הבריאים עבורנו, בעלי תכונות המונעות כולסטרול, תהליכי חמצון ומחלות לב, ובמיוחד חומצה לינולאית, המסייעת לגוף לייצר הורמונים חשובים. 

יש בו כמות גבוהה של ויטמינים מאחר ותכולת השמן בו גבוהה, הוא מכיל גם ויטמינים מסיסים בשמן, שעיקרי ביניהם הוא ויטמין E. זהו נוגד חמצון חשוב ביותר, שכמו תפקידו בטבע, להגן על רקמות הצמחים מפני נזקי חמצון, קרינה והרעלה, כך גם תפקידו בגופנו, בנוסף לתפקידיו האחרים.

כעת משווק לשווקים אבוקדו מסוג אטינגר, שהינו הזן העיקרי הפותח את עונת האבוקדו ונחשב כזן המבוקש ביותר ע"י הצרכנים הישראלים. 

האטינגר הינו אבוקדו מזן בכיר, הפרי – אגסי, בעל צבע ירוק קלאסי וקליפה חלקה ומבריקה וצפוי להישאר בשוק עד לחודש ינואר, אחריו ישווקו אבוקדו מסוג פוארטה ופינקרטון.


אבוקדו גרנות של חקלאי גרנות צילום מעין עופר
בית האריזה גרנות עובד תחת כשרות הרב אפרתי. כמו כן משווק אבוקדו תחת כשרות בד"צ עדה חרדית.
מחיר מומלץ לצרכן לאבוקדו באריזת רשת: 9.90 – 12.90 ₪ לק"ג (המחיר הסופי נקבע על ידי רשתות המזון).

להשיג ברשתות המזון ברחבי הארץ.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה צילומים באישור שימוש היחצ

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

חברת "אחוה" משיקה חלוה חדשה בטעם מפתיע וממכר: חלוה בטעם מלבי

בשורה משמחת לאוהבי החלוה!!!
הלהיט החדש - האם טעמתם כבר חלוה טעם מלבי?

את החלוה הזאת תצטרכו לטעום כדי להאמין.
חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלווה, טחינה ודברי מאפה,הפתיעה הפעם ובגדול, ומשיקה מוצר חדש טעים בסדרת החלוה מתוצרתה: חלוה בטעם מלבי!

חלוה בטעם מלבי אחוה קומפוזיציה צילום יעל האן
חלוה בטעם מלבי מכילה קוקוס קלוי, שברי אגוזים, מי ורדים המעניקים לה ארומה נפלאה, וצבע אדום על בסיס טבעי. טעמה העשיר של החלוה זהה לטעמו של המלבי, במרקם המענג של החלוה.

החלוה בעלת ערכים תזונתיים מועשרים הכוללים 12% חלבון, 6 גרם סיבים תזונתיים, 80 מ"ג סידן ו - 3 מ"ג ברזל. החלוה החדשה מצטרפת לסדרת החלוה המצליחה של אחוה ותימכר ברשתות המזון במגשית ארוזה במשקל 400 גרם.

סדרת החלוה של "אחוה" נחשבת לנמכרת ביותר בישראל והיא מובילה את השוק שנים ארוכות.

את החלוה שלי אני אוהבת לאכול על פרוסת חלה קלויה מרוחה בהרבה חמאה וחלוה. צילום: נדיה היבא

לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של אחוה, מדובר במהלך שהינו חלק מתוכנית החברה להשיק מוצרי חלוה בטעמים מיוחדים. "אנו מזהים בקרב צרכנים, פתיחות רבה לנסות מוצרי חלוה בטעמים חדשים ונרגשים לצרף טעם חדש בטעם מלבי, הקינוח הישראלי האהוב והנוסטלגי, שזוכה לגרסתו בחלוה לראשונה בארץ ובעולם".

כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 11 – 13 ₪ לאריזת 400 גרם.
להשיג ברשתות השיווק המובחרות.
חלוה בטעם מלבי אחוה צילום יעל האן
ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום חמישי, 19 בדצמבר 2019

חברת סיבוס מקיימת למסעדנים סדנה ייחודית מסוגה: PLANT BASE FOOD

השבוע נכחתי בסדנה מאוד מעניינת ומסקרנת של חברת סיבוס סודקסו. לקהל הנוכחים שהיה ברובו מסעדנים, הוסבר מדוע חשוב וכדאי לשלב מנות צמחוניות וטבעוניות בתפריט המסעדה, כיצד לצלחת מנות אלו ולתמחרן (הרבה יותר זול ממנה בשרית). באירוע נכחו: דותן מצר, סמנכ"ל לקוחות ושותפים מסחריים וקרן וייזמן,סמנכ"ל שיווק סיבוס וטל גלבוע.


מימין לשמאל: אני, אורית עינבר, הילה שגב, טל גלבוע. צילום: משרד יחסי ציבור
צילום: משרד יחסי ציבור

"סיבוס" ערכה מהלך משמעותי נוסף לקידום תחום הקיימות והמודעות הסביבתית, וקיימה סדנה בשיתוף עמותת MEATLESS MONDAY תחת הכותרת PLANET BASE FOOD.

אל הסדנה הגיעו עשרות מסעדנים מכל רחבי הארץ במטרה לקבל כלים וידע על התחום, ולהתאים את תפריט המסעדה שלהם, זאת לאור ביקוש הולך וגדל  למנות צמחוניות וטבעוניות מקרב הסועדים.


הילה שגב - מנהלת תחום עסקים וחברות ב"Meatless Monday" צילום: נדיה היבא
מהמצגת של הילה שגב. צילום: נדיה היבא

מהמצגת של הילה שגב. צילום: נדיה היבא
מהמצגת של הילה שגב. צילום: נדיה היבא

בסדנה הרצתה הילה שגב - מנהלת תחום עסקים וחברות ב"Meatless Monday". שגב הרחיבה על השפעת צריכת מזון מן החי על הסביבה ועל מגמת ההפחתה בצריכת מזון מסוג זה. המגמות העולמיות המשתנות כיום בעולם הקולינריה, ומדוע דווקא בעת הזו צוברות תאוצה.

הילה שגב הזכירה גם את "מחקר פרוייקט סין" - הפרוייקט הוא ניסיון להציל חיי אדם – על-ידי המעבר לתזונה צמחיתמחקר סין (The China Study) הוא סקר התזונה המקיף ביותר שנעשה אי-פעם באוכלוסייה אנושית, בראשות ט' קולין קמפבל. 

מדובר בתיעוד הרגלי התזונה, מאפיינים שונים של אורח-חיים, תחלואה ותמותה בקרב 6,500 אנשים ב-65 מחוזות כפריים או כפריים למחצה בסין. הנבדקים השיבו לשאלונים, עברו בדיקות דם ושתן, תפריטם נבדק במשך שלושה ימים ומזונם עבר ניתוח מעבדה. בשיטה זו נמצאו למעלה מ-8,000 התאמות סטטיסטיות משמעותיות בין משתנים של סגנון חיים, תזונה ומחלות. הסקר החל ב-1983 ותוצאותיו פורסמו ב-1990; קיימים גם סקרי המשך.


שף אבי שטייניץ. צילום: נדיה היבא

מהמצגת של שף אבי שטייניץ. צילום: נדיה היבא 

מהמצגת של אבי שטייניץ. צילום.: נדיה היבא


מהמצגת של שף אבי שטייניץ. צילום: נדיה היבא 

מהמצגת של שף אבי שטייניץ: צילום: נדיה היבא

השף אבי שטייניץ, (לשעבר השף הראשי של רשת מלונות דן), העביר הרצאה מרתקת העוסקת בעולם המסעדנות שפוגש את הצמחונות/טבעונות: מהן מגמות בתחום, כיצד לשלב מנות טבעוניות בתפריט המסעדה, להיות יצירתיים בצלחת - להקפיד על צילחות ברמה גבוהה שתגרה את הסועד תוך שמירה על food cost. ישנם מסעדות שבימי שני לא מגישות מנות בשר, אלה מנות מחומרי גלם מהצומח.

קהל הסועדים מודע כיום יותר לעולם הצמחונות והטבעונות, ודורש מנות כאלה במסעדות. השף ממליץ להכניס את המנות הצמחוניות/טבעוניות לתפריט המסעדה ולא לעשות תפריט מיוחד אחר. והסיבה לכך: כי מי שלא אוכל טבעוני/צמחוני לא יציץ אפילו בתפריט, אבל אם זה חלק מהתפריט הרגיל, יש סיכוי שגם שמי שלא אוכל טבעוני/צמחוני יזמין מנה כזאת.

לדברי השף: ניתן ואפשר להפחית את הצריכה השבועית לבשר, מפחיתים כמות למנה, ואפשר גם להפחית כמות בשר על-ידי ערבוב קיטניות. לאנשים/סועדים שנוהגים כך קוראים "מפחיתנים".

לאחר ההסברים התיאורטיים עברנו לטעימת מנות דמויי בשר של השף אבי שטייניץ: המבורגר, עראיס, קובה סלק ושווארמה שהוכנו מהמוצר המדובר Beyond meat שכובש את העולם.


עראיס מ- Beyond meat  צילום: משרד יחסי ציבור

קציצות מ- Beyond meat  צילום: משרד יחסי ציבור

קובה סלק מ- Beyond meat  צילום: נדיה היבא

קובה סלק מ- Beyond meat  צילום: נדיה היבא

המבורגר מ- Beyond meat  צילום: נדיה היבא

אני כקרניבורית מושבעת הופתעתי לטובה מהמנות דמויי בשר שהוגשו במקום - ואם אתם שואלים: כן, היה טעים לי!

גם אתם תוכלו בקרוב לרכוש את ביונד מיט ברשתות השיווק, ולהזמין במסעדות את המנות שטעמנו הערב - זה לא רק לטבעונים וצמחונים.

ולמי ששאל: חברת סיבוס סודקסו מספקת פלטפורמה טכנולוגית המאפשרת לאלפי עובדי חברות ליהנות ממבצעים והטבות במגוון עצום של רשתות ומסעדות ברחבי הארץ.
החברה מספקת שירות ללמעלה מ-2,600 חברות ו-330,000 עובדים במעל ל- 6,200 מסעדות בפריסה ארצית.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום רביעי, 18 בדצמבר 2019

מותג הלייף סטייל הבינלאומי NAUTICA משיק מותג ג'ינס חדש NAUTICA JEANS CO

מותג הלייף סטייל הבינלאומי NAUTICA מציג מותג ג'ינס חדש  NAUTICA JEANS CO  (נאוטיקה ג'ינס קומפני)  בהשקה עולמית עם קולקציית נשים חדשה לעונת החורף 2020.

הקולקציה החדשה של נאוטיקה ג'ינס קומפני כוללת מגוון פרטי ג'ינס ופריטים נלווים בהשראת שנות ה-90 במראה מודרני, חדשני, בועט ונועז!

נאוטיקה ג'ינס קומפני מציגה בקולקציה גישה חדשה לחלוטין לעיצוב הבגדים עם התייחסות מיוחדת לפרטים הקטנים, הקפדה על דיוק בעיצובים, תוך מתן דגש לאותנטיות בכל דגם ודגם. בקולקציה דגמי ג'ינס חדשים עם מגוון שטיפות שונות וחדשניות, אריגים בהשראת ניינטיז, ג'קט ג'ינס במראה צעיר וטי שרטים עם דיטיילים מיוחדים .

קולקציית סתיו-חורף 2019-20 של רשת נאוטיקה ביאכטה סיילור, צילום זוהר גור ארי (77)
קולקציית סתיו-חורף 2019-20 של רשת נאוטיקה ביאכטה סיילור, צילום זוהר גור ארי (3)
בסדרת הג'ינסים בין הפריטים המובילים דגם סלים בגזרת מותן גבוהה ודגם בגזרה רגילה וישרה בשילוב שטיפות שונות בטווח גוונים מבהיר ועד שחור. בנוסף, הקולקציה כוללת חצאית מיני בעיצוב מוקפד.

בנוסף לפרטי הג'ינס המופיעים בקולקציה, ניתן למצוא פריטים נוספים המשתלבים עם המכנסיים באופן מיטבי במראה נקי ואורבני עם הדפסים גרפיים. בין הפריטים הבולטים חולצת בויפרנד מבד פלנל הנעים למגע ומבד ג'ינס. בנוסף ניתן למצוא סווטשרטים צבעוניים, טישרטים מעוצבות וג'קטים.

נאוטיקה ג'ינס קומפני הינו חלק מהמותג הבינלאומי נאוטיקה, אשר הפך למוביל בעולם ומציע אופנה באיכות בלתי מתפשרת לנשים, גברים וילדים. נאוטיקה מציגה פריטים אופנתיים בעלי שיק קלאסי מתוחכם המעוצבים בהשראת הים ועולם הימאות. כיום, נאוטיקה הינו מותג אופנה מצליח ביותר מ-75 מדינות בעולם.

קולקציית סתיו-חורף 2019-20 של רשת נאוטיקה ביאכטה סיילור, צילום זוהר גור ארי (32)
מחירי קולקציית נשים:
חולצות מכופתרות: החל מ- 299 ₪
טי שירטים: החל מ- 179 ₪
חולצות פולו: החל מ – 279 ₪
ג'ינסים: 399 ₪
ג'קטים: החל מ-499 ₪

ניתן להשיג ברשת נאוטיקה, רשת ברנדז, רשת אמפוריום ברחבי הארץ ובאתרים: http://www.nautica.co.il
www.brandz.co.il

קולקציית סתיו-חורף 2019-20 של רשת נאוטיקה ביאכטה סיילור, צילום זוהר גור ארי (23)
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

סניף חדש של רשת פולגת נפתח במתחם עופר סנטר נוף הגליל

סניף חדש של רשת פולגת נפתח במתחם עופר סנטר נוף הגליל, מקבוצת קניוני עופר.

חנות פולגת החדשה משתרעת על שטח של 100 מ"ר ומציעה מגוון רחב של פריטי אופנה איכותיים ואופנתיים לגברים. הקולקציה בחנות מיועדת לאורך כל שעות היממה, תוך תשומת לב לפרטים הקטנים. 


הקולקציה כוללת פריטים קלאסיים, כגון:  חולצות מכופתרות, מכנסיים מחויטים, ג'ינסים, ג'קטים ועוד, במגוון סגנונות, וברמת חייטות ואיכות גבוהה.


פתיחת חנות פולגת במתחם עופר סנטר נוף הגליל. צילום אלחן אספניולי (5)
פתיחת חנות פולגת במתחם עופר סנטר נוף הגליל. צילום אלחן אספניולי (2)
הסניף החדש ישווק את המותגים הבינלאומיים MAX MORETTI האיטלקי ו- DANIEL HECHTER הצרפתי.

לדברי רוחה אבקסיס מנכ"ל מתחם עופר סנטר נוף הגליל: " אנו מברכים את פולגת על כניסתה למתחם. פתיחת החנות החדשה נותנת מענה לגברים המחפשים אופנה ואיכות. פולגת שוקדת כל העת על פיתוחים שיתנו מענה טכנולוגי ואופנתי לגבר הישראלי, כגון חולצות אל קמט, חליפות קלות לטיפול שמתאימות לנסיעות עסקים ועוד".

לרגל פתיחת החנות החדשה פולגת מציעה מבצע חד פעמי: 55% הנחה על כל קולקציית חורף 2020.

פתיחת חנות פולגת במתחם עופר סנטר נוף הגליל. צילום אלחן אספניולי (6)
מתחם עופר סנטר נוף הגליל הינו מתחם קניות פתוח ומשתרע על שטח מסחרי הנאמד בכ- 17,000 מ"ר. המתחם נחשב למרכז הקניות הגדול והמוביל באזור ומשמש מוקד משיכה לעשרות אלפי תושבי האזור. 

כיום מציע חווית קניות ובילוי משותפת, עם שפע של מסעדות וחנויות. בין חנויות המתחם: קסטרו, קפה לנדוור, פוקס, ללין, דלתא, שילב, גולדן רוז, מאמי קר, FRAME, קראמרי דה ל'קלאר, מסעדת תישרין, BIGA ועוד.

פתיחת חנות פולגת במתחם עופר סנטר נוף הגליל. צילום אלחן אספניולי (2) (Custom)
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

רשת תכשיטי ושעוני אימפרס יוצאת במבצע סוף שנה, ומציעה מבצעים חד פעמיים

רשת תכשיטי ושעוני אימפרס יוצאת במבצע סוף שנה, ומציעה מבצעים חד פעמיים, בכל סניפיה ברחבי הארץ ובאתר.

במסגרת המבצע: הנחות משמעותיות על קולקציית תכשיטי זהב ויהלומים בעיצובה של הסטייליסטית סנדרה רינגלר, בניהם: טבעות, שרשראות ועגילים משובצים יהלומים - החל מ-790 ₪ בלבד!

מחירי תכשיטים לדוגמה: תליון כוכב מזהב לבן ב 790.00 ₪ במקום ₪ 2,178.00,   תליון תלתן יהלומים ב 890.00 ₪ במקום ₪ 2,178.00,   עגילים הגן הקסום מזהב לבן ב 1,690.00 ₪ במקום ₪ 4,378.00,   טבעת דרכי הקסם מזהב לבן ב 1,990.00 ₪ במקום ₪ 5,478.00 ₪,    צמיד מגע האהבה מזהב לבן ב 2,290.00 ₪, במקום ₪ 5,478.00 ₪.

D1 - מבצע ברשת אימפרס על מותג שעוני האופנה האיטלקי לרשת אימפרס - מחיר 91...
מבצע ברשת אימפרס על שעוני קנת קול חורף 2020  לרשת אימפרס. צילום- יחצ חול...
בנוסף, הרשת תציע עד 70% הנחה על קולקציית שעוני המותגים הבינלאומיים, לנשים ולגברים: טיסו, קלווין קליין, אן קליין, אובקו, אוריס, קנת קול, MVMT, D1.

מחירי שעונים לדוגמה: שעון טיסו ב 1390 ₪ במקום 3655 ₪,   שעון קלווין קליין ב 532 ₪ במקום 1065 ₪,   שעון D1ב – 600 ₪ במקום 1200 ₪,   שעון קנת קול ב 272 ₪ במקום 680 ₪,   שעון אוריס ב 6,990 ₪ במקום 16,415 ₪.

המבצעים יערכו בכל סניפי רשת אימפרס ובאתר החל מ 20.12 עד 31.12

מבצע סוף שנה ברשת אימפרס על תכשיטי סנדרה רינגלר  צילום גיא כושי ויריב פיין (1) (Custom)
מבצע סוף שנה ברשת אימפרס, צילום גיא כושי ויריב פיין
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שמיוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...