יום שבת, 12 באוקטובר 2019

מתכון קינוח לחג סוכות עם טוויסט בריאותי: מאפינס שוקולד וסלק

כשרוצים להפתיע את האורחים בקינוח לשולחן חג הסוכות, טעים ותוספת בריאה על הדרך. מכינים מאפינס שוקולד עסיסי עם סלק ותהיו בטוחים שכל מי שיטעם לא יאמין לכם שיש סלק בפנים. 

חברת כרמית חולקת מתכון מתוק עם טוויסט בריאותי – מאפינס שוקולד וסלק.

חברת כרמית חולקת מתכון מאפינס שוקולד עם סלק צילום גלי איתן
מתכון להכנת מאפינס שוקולד וסלק - באדיבות  עדי דב
מצרכים:

375 גר׳ סלק
270 גר׳ קמח תופח
35 גר׳ אבקת קקאו
200 גר׳ סוכר חום כהה
3 ביצים בטמפרטורת חדר
150 גר׳ חמאה
150 גר שוקולד אגו מריר מעולה 60% מוצקי קקאו

אופן הכנה:

🍪מקלפים את הסלק ומגרדים לתוך קערה. 
🍪בקערה נפרדת יש לערבב את הקמח, הקקאו והסוכר. 
🍪להוסיף את הסלק המגורר, הביצים והחמאה המומסת. מערבבים היטב.
🍪ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה מלאה ומוסיפים אותו לקערה עם שאר המצרכים המעורבבים. 
🍪לאחד לבלילה אחת תוך ערבוב אך לא יותר מדי.
🍪מוזגים את התערובת לתבניות מאפינס ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות.
🍪אופים כ 25 דקות או עד שמוכן (לנעוץ קיסם ושיצא יבש).

בתיאבון וחג סוכות טעים ושמח!

חברת כרמית חולקת מתכון מאפינס שוקולד עם סלק צילום גלי איתן
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי ציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי

לאחרונה היה לי העונג להשתתף בהתרגשות גדולה בסדנת אפייה עם שף גל בוכניק - הזוכה במקום ראשון במשחקי השף קונדיטור כשלצידו שף ג'ילבר אזולאי שהגיע מצרפת שבא ללמד את הטריקים וסודות האפייה שלא רשומים בשום מקום.

חברת פוליבה, הגדולה והוותיקה בישראל לייצור, ייבוא ושיווק חומרי גלם ומוצרים לענף האפייה והמזון, נכנסת לראשונה לתחום הסדנאות, ומשיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והקהל המקצועי.


חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
חדר הסדנאות ממוקם במפעלי החברה שברמלה ויכול להכיל עד 18 משתתפים, רח׳ הר עצמון 1, א.ת רמלה,בניין החנות, קומה 2 (במקום חנייה חינם).

המקום מצוייד במיטב הטכנולוגיה והמוצרים הנלווים, כמו תנורים משוכללים, מקררים ייעודיים, מיקסרים איכותיים ועוד, זאת כדי שמשתתפי הסדנה ייהנו ויקבלו את הכלים והידע של עולם האפייה בסביבה מקצועית, וגם טיפים וטריקים שלא כתובים בשום מקום בספרים.


חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
לדברי דליה פוליבה: "עם השלמת מהלך הכניסה לשוק הפרטי באמצעות 2 החנויות והמוצרים המתאימים, אנו שמחים לשדרג את המקצועיות שלנו באמצעות סדנאות אפייה. רבים מלקוחותינו פוגשים את מוצרינו בנקודות המכירה, אך לא תמיד מודעים לכל המאפים שהם יכולים להכין בעזרתם".

חדר הסדנאות ישמש גם את הקהל המקצועי להעשרת הידע עם שימוש במוצרי החברה וכן כחדר סדנאות מקצועי להשכרה לימי גיבוש, ימי כייף של חברות, השתלמויות ועוד.


פוליבה - שף קונדיטור גל בוחניק. צילום: נדיה היבא
פוליבה - שף קונדיטור גל בוחניק. צילום: נדיה היבא
פוליבה - שף קונדיטור ג'ילבר אזולאי. צילום: נדיה היבא
פוליבה - שף קונדיטור ג'ילבר אזולאי. צילום: נדיה היבא
סדנאות לחודש אוקטובר
🍞סדנת לחמניות כפריות ומאפנס וניל ושוקולד:
יום ב' - 28.10 17:00-21:00

🍩סדנת חלות ועוגיות צרפתיות:
יום ג' - 29.10 17:00-21:00


חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
במהלך הסדנאות – הדגמה ועבודה מעשית.
מחיר היכרות לחודש ספטמבר: 250 ₪ כולל מע"מ.

🍰משך הסדנה: 4 שעות.
🍮בסדנה 12 משתתפים - עבודה בזוגות.
🍫 בסוף כל סדנה יקבלו המשתתפים את המתכונים והמאפים שהוכנו על-ידם. 

לפרטים נוספים והרשמה:
סיגלית 073-2323500
ימים: א' – ה'
מ-7:00 עד 15:00

לכתובת האתר של פוליבה: https://poliva.co.il/workshops
לדף הפייסבוק  https://www.facebook.com/poliva.co.il



קצת על חברת פוליבה : חברת פוליבה הוקמה לפני 33 שנים. החברה עוסקת בייצור, יבוא, יצוא ושיווק חומרי גלם לאפיה, בארץ ובעולם, עבור קונדיטוריות, בתי מאפה ומאפיות.
פוליבה נותנת מענה גם לשוק הפרטי, כך שגם חובבי האפיה ייהנו ממגוון המוצרים שמייצרים עבור השוק המקצועי. החברה מעסיקה 230 עובדים, ביניהם בעלי צרכים מיוחדים.

המוצרים נמכרים בשתי חנויות, ברמלה ובראשל"צ.
חנות הקונספט  של פוליבה ללקוחות פרטיים ממוקדמת בראשון-לציון ברחוב סחרוב 14 פינת רחוב חומה, ובה תמצאו את כל סל המוצרים המלא שלנו, מרכז הדרכה, יועצי קולינריה ועוד.


חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
ערכה וצילמה: נדיה היבא

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

טיפים ועצות להרגלים נכונים לעור יבש בעונת החורף הקרה.

החורף והימים הגשומים והקרים כבר בפתח, ריח האדמה הרטובה, בגדים ארוכים, כוס תה חם ביום קר והתכרבלות מתחת לפוך כשבחוץ גשום. כל אלו יכולים להיות מהנים מאוד בעונת החורף אך, כל מי שסובל מעור יבש יודע –חורף זו התקופה המאתגרת ביותר לעור שלנו.

בחורף הלחות באוויר יורדת ובעקבותיה גם הלחות בעור שלנו שהופך יבש יותר, אדמומי ולעיתים גם מגרד. העור שלנו הוא שמגן עלינו מפני כל המזיקים החיצוניים כמו זיהום האוויר, חיידקים, חום וקור. כדי לבצע את תפקידו העור חייב להיות מוזן בלחות עם לכידות בין התאים על מנת שהוא יצליח להיות המגן שאנחנו רוצים שהוא יהיה.

מותג הדרמו קוסמטיקה סרווה צילום חול ניתן לשימוש ללא תמורה (Custom)
בעונת החורף מתגלים על עור הפנים והגוף נזקי השמש מהקיץ האחרון. כפות הידיים ועור הפנים הם החשופים העיקריים מכל אזור אחר בגוף למפגעי העונה הקרה. העור נוטה להגיב ביובש, ובמתיחות, העלולה לגרום במקרים קיצוניים לתחושת צריבה, וזקוק להזנה יתרה וללחות. בניגוד למה שמקובל לחשוב, גם עור שמן, שאינו מועד לתחושת הצריבה והמתיחה, זקוק ליתר הזנה והגנה. זה הזמן להשתמש בקרמים עשירים יותר, לכל סוגי העור.

מתחילת הגשם הראשון, מתחיל היובש. בערך בכל שנה בתקופת הסתיו והחורף, כאשר האוויר יבש יותר ויש רוחות אנו מיד מרגישים בתופעת העור היבש, בנוסף, בעונת החורף אנו נוטים לשהות בחדרים המחוממים ע"י מזגן או מפזרי חום שגורמים להתייבשות מהירה יותר של העור.

סדרת מוצרים סרווה - CERAVE (Custom)
טיפים שיעזרו לעור שלכם לעבור את החורף בקלות:

1. סיבון מחושב – אנחנו נוטים לחשוב שבכל מקלחת צריך לסבן את כל הגוף. לא נכון! מקומות שנוטים ליובש קיצוני יותר כמו הידיים והרגליים מומלץ לדלג על הסיבון שלהם מדי פעם כדי לא לייבש אותם יתר על המידה וחשוב להשתמש בסבונים ללא סבון שמותאמים לעור יבש.

2. מקלחות קצרות, אין כמו מקלחת חמה בחורף קר. אבל כשהעור שלנו נמצא זמן ממושך יותר מתחת למים הוא הופך יבש יותר ולכן ומומלץ לעשות מקלחות קצרות במקום ארוכות.

3. קרם לחות אחרי אמבטיה, הרגל חשוב שמומלץ לאמץ, במיוחד אלו הסובלים מעור יבש הוא מריחת קרם לחות ביציאה מהמקלחת. כאשר אנחנו מתקלחים העור מתייבש וכדי להחזיר אליו את הלחות שאבדה חשוב למרוח אותו בקרם לחות עשיר ומזין.

4. תשומת לב, העור שלנו מסמן לנו כל הזמן. אנחנו יכולים להרגיש מתי מתחיל עקצוץ שיכול להפוך למצב חמור יותר ולכן חשוב תמיד להיות ערניים לעור שלנו ולתת לו את המענה המתאים אם מדובר בשימוש בקרמים או לעיתים גם בדיקה אצל רופא העור שלנו.

5. חימום בחדרי הבית, מומלץ לשים בחדר/סלון קערת מים להענקת לחות באוויר החדר.

CERAVE - סרווה - תחליב לחות לעור    יבש עד  יבש מאוד תכטחה 236 מל    מחי...
מומלץ להשתמש במוצרי לחות עשירים במיוחד, ללא בושם, נטול חומרי צבע.

מותג הדרמו-קוסמטיקה CeraVe, פותח עם דרמטולוגים במיוחד לבעלי עור יבש. מציע פורמולה ייחודית המכילה 3 סרמידים חיוניים, המסייעים בהזנה ובשיקום שכבת ההגנה הטבעית של עורך.

קרם הלחות שלCeraVe הינו קרם הלחות המומלץ ביותר על ידי דרמטולוגים בארה"ב*.

CeraVe מציעים מגוון מוצרים מקיף ורב שימושי, לגוף ולפנים, הכוללים לחויות וניקויים. כל המוצרים משלבים פורמולה המכילה 3 סרמידים חיוניים- 1, 3, ו- 6-II, על מנת לסייע בשיקום שכבת ההגנה הטבעית של העור, וטכנולוגיית MVE להענקת לחות מתמשכת לאורך כל היום.
כל המוצרים הינם היפואלרגנים, ללא בישום, ללא פראבן.

סיפור המותג: ב-2005, CeraVe פותח בשיתוף פעולה הדוק עם רופאי עור והושק לראשונה בשוק האמריקאי. המותג מתמקד בטיפוח עור המשלב 3 סרמידים חיוניים, 1, 3, ו- 6-II, המסייעים בשיקום שכבת ההגנה הטבעית של העור. 

סרמידים אלו, זהים לסרמידים המצויים בעור וחיוניים לתפקודו התקין. בשילוב מערכת הולכה חדשנית הידועה בשם MultiVesicularEmulsionTechnology (MVE), מרכיבים אלו חודרים לעור בשחרור מושהה, כך שהעור מוזן בלחות למשך שעות ארוכות.

פיתוח הסרמידים עם טכנולוגית MVE הביא ללידתו של המותג CERAVE{CERAmides + MVE} המיועד לכל אחד ואחת, במרקם איכותי, המתאפיין בשימוש מהימן ובטוח ובהמלצות רבות מרופאים ומטופלים כאחד.

CERAVE - סרווה -קרם לחות לעור יבש עד יבש מאוד תכולה - 340 מל מחיר- 94.90 שח
את מוצרי CeraVe ניתן להשיג בבתי מרקחת פרטיים, רשתות הפארם,בבתי המרקחת של קופות החולים: מכבי ובקנייה און-ליין באתר המכר השונים:
https://shop.super-pharm.co.il
www.drugstore.co.il
www.medi-link.co.il
www.telepharma.co.il
www.bela.co.il
www.maxpharm.co.il.

מקור: IQVIA, סקר שנערך בקרב 1,421 דרמטולוגים בשנת 2017
הטיפים והעצות באדיבות מותג הדרמו קוסמטיקה סרווה–CeraVeלטיפול בעור יבש. המתמחה בשיקום שכבת ההגנה הטבעית של העור.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

מותג מזון הבריאות GREENY השיק מוצר חדש: קמח גרעיני דלעת. ומתכונים להכנת פלאפל ביתי וסברינה ללא גלוטן

מותג מזון הבריאות GREENY השיק מוצר חדש: קמח גרעיני דלעת. הקמח, מתוצרת חברת אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מיוצר מ-100% גרעיני דלעת איכותיים שנבחרו בטבע בקפידה, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומרי טעם וריח.

הקמח עשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים, והוא מיוצר בטכנולוגיה חדישה המשמרת את הטעם הייחודי. נהוג להחליף 15% - 20% מכמות הקמח הכללית במתכונים – בקמח גרעיני דלעת, שמעשיר את הטעם והמרקם של מאפים ומאכלים שונים. 


סברינה  - מקמח זרעי דלעת. צילום – GREENY
הקמח מתאים לדברי מאפה, עוגות, לביבות, פנקייק, להוספה של כפית או שתיים ליוגורט, ואפילו להכנת פלאפל ביתי נטול גלוטן (מתכון בהמשך).

כשר בהשגחת בהשגחת בד"צ בית יוסף והרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 11 ש"ח לאריזה במשקל 250 גרם.
להשיג בחנויות טבע ברחבי הארץ.

לפרטים: https://www.greenyisrael.com/


קמח גרעיני דלעת. צילום - GREENY
מתכון להכנת פלאפל ביתי ללא גלוטן
חומרים:
• קילו חומוס הדס שהושרה לילה במקרר
• 1 בצל בינוני
• 1 תפוח אדמה גדול, קלוף
• 3 כפות קמח גרעיני דלעת של Greeny
• צרור פטרוזיליה
• צרור כוסברה
• ראש שום – שיניים קלופות
• כף מלח
• 2 כפות כמון שטוחות
• כף שמן דלעת Greeny
• כפית שטוחה של פלפל שחור
• כפית סודה לשתייה או 3 כפות מי סודה
• שמן אגוזי מלך מזוכך של Greeny- לטיגון

אופן ההכנה
• לסנן את גרעיני החומוס ולשטוף. לטחון את כל החומרים במעבד מזון, למרקם הרצוי. להכניס את הבלילה למקרר למשך כשעתיים.
• להכין כדורים.
• לחמם שמן (מומלץ שמן אגוזי מלך מזוכך של גריני) לחום בינוני (לא רותח). להכניס כדור אחד בלבד, ולהכין. חשוב לבדוק אותו ולראות שהוא מוכן (לא שרוף מבחוץ ועדיין חים מבפנים, למשל). כך, אפשר יהיה לתזמן את זמן הטיגון של שאר הכדורים.
• לטגן את הכדורים בשכבה אחת בכל פעם.


סברינה  - מקמח זרעי דלעת. צילום – GREENY
מתכון להכנת  סברינה ללא גלוטן
חומרים
• 5 ביצים מופרדות
• 3 כפות סוכר
• קורט מלח
• 1 כוס קמח גרעיני דלעת של Greeny
• 1 כף של קמח אגוזי מלך של Greeny
• 1 כף תמצית וניל
• 1 שקית אבקת אפייה
• 2 כפות שמן אגוזי מלך של Greeny

לציפוי העוגה לאחר האפייה: שלושת רבעי כוס סירופ מלבי מהול במים רותחים, או סירופ סוכר
להגשה: להקציף 1 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר.

אופן הכנה
• להקציף חלבונים.
• להוסיף בהדרגה את הסוכר, עד שמתקבל קצף לבן עדין. להעביר לערבול איטי מאוד ולהוסיף את המלח, הקמחים (בהדרגה), אבקת האפייה ולבסוף את השמן. לוודא שהכל מעורבב היטב.
• לאפות ב-170 מעלות 20-15 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
• להרטיב בסירופ, ולהגיש עם קצפת.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי ציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

גלריה ZOA ע"ש דבורה פישר ז"ל מארחת: "אמנות במגירה"–תערוכה למען המלחמה במחלת ה-ALS

ביום ראשון, ה-27 באוקטובר 2019, תיפתח בגלריה ZOA ע"ש דבורה פישר ז"ל, תערוכת "אמנות במגירה" שמטרתה לגייס כסף למחקר עבור המלחמה במחלת ה-ALS, מחלה חשוכת מרפא של ניוון שרירים.

יוזמת התערוכה היא רותם כרמי, עובדת סוציאלית במקצועה, בת 44, אם לשלושה ילדים ובת זוגו של זוהר, אשר אובחן לפני 9 שנים כחולה במחלת ה-ALS, כאשר פיקד על יחידה בחיל האוויר. כיום מצבו של זוהר מורכב ביותר. הוא מוזן ומונשם, ללא יכולת לזוז והתקשורת עימו מתקיימת אך ורק באמצעות עיניו. יחד עם אהוביו הוא שוהה בבית ומטופל על די רותם ושני מטפלים סיעודיים 24/7.

גליה פסטרנק. צילום: משרד יחסי ציבור
לצד שברון הלב ובתוך המורכבות הגדולה של חייה, החליטה רותם לראות את הצד האופטימי של החיים ובחרה לפעול וליצור. בנוסף לטיפול בבעלה וגידול ילדיה, היא אוספת מזה שנים מגירות ישנות אותן היא מחדשת והופכת לפריט עיצוב עדכני ושימושי (https://rotemcarmi.co.il/).

בתוך כך יצרה רותם את תערוכת "אמנות במגירה" המביאה סיפור אישי של משפחה אמיצה אשר החליטה להתמודד עם מציאות מורכבת שנכפתה עליה. הכוח בתערוכה נובע מהניגוד הדרמטי של מגירה שהיא דבר אישי ולעיתים אף סודי, אל מול חשיפה יצירתית ופתוחה לקהל הרחב. 

רותם פנתה לאמנים, מובילי דעת קהל וידוענים שנרתמו להעלאת המודעות למחלה קשה זו, ויצרו את תרגומם האישי לאופטימיות. 

בין האמנים המציגים בתערוכה הדס אשכנזי, גלי מאור, נעמי הר סוף, דנה ישראלי, נורה פורת, אפרת דה בוטון, קובי סיבוני, אורי ארוסטי, אורן מרטן, זיוה כספי, טל טנא צצקס, איילת גד, מורן קליגר, גליה פסטרנק, ליאת שרון ועוד.

כמו כן מוצגות בתערוכה המגירות של: קרן פלס, קובי מחט, פאולה ולאון רוזנגברג, מיכל ינאי, ליהיא לפיד, עדי אשכנזי, יעל גולדמן, יהודה אטלס, אחינועם נוני, מושיק רוט, מירי בוהדנה, אסף גרניט, עילי בוטנר, אורי ששון, דנה גרוצקי, ארז קומרובסקי, יוסי שטרית, אביב משה ועוד רבים נוספים.

לילך ליברייך. צילום: משרד יחסי ציבור
"המגירה מהווה סמל ומטאפורה לעולם יצירתי שלם, הניתן לאגור בתוכה", כותבת רותם בטקסט המקדים שלה לתערוכה, "לא רק אובדנים מורכבים ובלתי נתפסים יש בחיים שלנו, כי אם גם התחלות חדשות, שמחות ושבבי תקווה."

גלריה ZOA ע"ש דבורה פישר הוקמה בבית ציוני אמריקה על מנת לאפשר לחשוף, בשפת היצירה והאמנות, את פעילותן החשובה של העמותות החברתיות בארץ. דבורה פישר ז"ל הייתה בין היתר חברת הנהלה של עמותת "ילדים בסיכוי-המועצה לילד החוסה" והשקיעה את מירב זמנה ומשאביה למען ילדים שהוצאו מביתם בכורח הנסיבות וגדלו בפנימיות. הקשר המיוחד שלה עם עולם הפנימיות החל כבר בשנת 1980, כאשר החליטה יחד עם בעלה ד"ר אלי פישר שמשפחתם תהיה משפחה מארחת לשני ילדים, אח ואחות, שגדלו בפנימייה והיו גם בפנימיית בן שמן. אין מקום ראוי יותר מהגלריה, שנקראה על שמה, לתצוגת התערוכה הנוכחית, המוקדשת לקידום המחקר למחלת ה-ALS.

חלי גלעד / אוצרת התערוכה
דורון פולק / אוצר הגלריה

מיכל ינאי. צילום: משרד יחסי ציבור
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

יום שני, 7 באוקטובר 2019

סוגת נכנסת לקטגוריית תערובות הגרנולה ומשיקה את סדרת גרנולה קראנץ'

חדש על המדפים של סוגת!!!
יש גרנולה - ויש גרנולה קרנץ' של סוגת!!!

בשורה משמחת לאוהבי הגרנולה!  חברת סוגת ממשיכה בהרחבת מבחר המוצרים ונכנסת לקטגוריית תערובות הגרנולה עם סדרת מוצרים בשם גרנולה קראנץ'. 

ייחודיות הסדרה באה לידי ביטוי בפריכות, טריות ואיכות המוצר, 5 סוגי פירות טרופיים, עשירה בסיבים תזונתיים, מתאימה לאכילה ונשנוש בכל שעה של היום.

כל סוגי הסדרה מועשרים בדבש ומתאימים כתוספת ליוגורט, חלב, סמוד'י, בתוספת פירות טריים או לנשנוש כמו שהן. משווקת באריזות נוחות לנשיאה ולסגירה חוזרת, במשקל 300 גרם.

סוגת - תערובות הגרנולה עם סדרת מוצרים  גרנולה קראנץ'. צילום: נדיה היבא
סוגת - תערובות הגרנולה עם סדרת מוצרים  גרנולה קראנץ'. צילום: נדיה היבא
הסדרה החדשה כוללת 4 מוצרים:
גרנולה קראנץ' עם אגוזים ודבש המכילה 5 סוגי אגוזים- שקדים, בוטנים, קשיו ,אגוזי לוז ואגוזי מלך, גרנולה קראנץ' עם חמוציות ודגנים (מכיל 5 סוגי דגנים), גרנולה קראנץ' בטעם אקזוטיעם פירות טרופיים המכילה אחוז פרי גבוה ו- 5 סוגי פירות שונים-בננה, אננס, פפאיה, קוקוס ותמר וגרנולה קראנץ עם פירות יבשים המכילה 5 סוגי פירות יבשים שונים-חמוציות, משמש מיובש, צימוקים, שזיף מיובש ושקדים.

סוגת - גרנולה קרנץ' עם אגוזים ודבש. צילום יחסי ציבור
גרנולה קראנץ' עם אגוזים ודבש
תערובת גרנולה מבית סוגת, מכילה דבש חמישה סוגים שונים של אגוזים פריכים: שקדים, קשיו, אגוזי לוז, אגוזי מלך ובוטנים. טעימה ועשירה בסיבים תזונתיים, מתאימה להגשה עם יוגורט, פירות טריים או שייק פירות קפואים וכמובן לנשנוש במהלך כל שעות היום, בבית, בלימודים או בעבודה. משווקת באריזה של 300 גרם, נוחה לנשיאה.

סוגת - גרנולה קראנץ' עם חמוציות ודגנים. צילום יחסי ציבור
גרנולה קראנץ' עם חמוציות ודגנים
תערובת גרנולה מבית סוגת, מכילה חמישה סוגים של דגנים מלאים: שיבולת שועל, חיטה, שעורה, שיפון וכוסמין וחמוציות מיובשות, מועשרת בדבש. טעימה ועשירה בסיבים תזונתיים, מתאימה להגשה עם יוגורט, חלב, שייק פירות או פירות טריים וגם כנשנוש קל במהלך היום. משווקת באריזה נוחה של 300 גרם, שאפשר לקחת ללימודים או לעבודה.

סוגת - גרנולה קראנץ' עם פירות יבשים. צילום יחסי ציבור
גרנולה קראנץ' עם פירות יבשים
תערובת גרנולה מבית סוגת, מכילה דגנים מלאים, דבש וחמישה סוגים פירות יבשים אהובים: צימוקים, חמוציות, שזיף, משמש ושקדים. טעימה ועשירה בסיבים תזונתיים. מומלץ להגיש עם יוגורט, סמוד'י של פירות קפואים, חלב, פירות טריים או כנשנוש במהלך היום. נמכרת באריזה של 300 גרם, נוחה לנשיאה ללימודים או לעבודה.

סוגת - גרנולה קראנץ' עם פירות טרופיים. צילום יחסי ציבור
גרנולה קראנץ' עם פירות טרופיים
תערובת גרנולה מבית סוגת, מכילה דגנים מלאים וחמישה סוגים של פירות טרופיים: בננה, אננס, פפאיה, קוקוס ותמר. טעימה ועשירה בסיבים תזונתיים.
מתאימה כתוספת ליוגורט או חלב, עם שייק או סמוד'י, בשילוב פירות טריים או כנשנוש בפני עצמו. משווקת באריזה של 300 גרם, נוחה לנשיאה מחוץ לבית, ללימודים או לעבודה.

כל המוצרים בסדרה מכילים דגנים מלאים ומהווים מקור לסיבים
מחיר מומלץ לצרכן: 11.90 שח ל-14.90 שח לאריזה של 300 גרם.
להשיג ברשתות השיווק המובחרות

סדרת גרנולה קראנץ' סוגת. קרדיט תמונה: סטודיו הייפק
ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

יום ראשון, 6 באוקטובר 2019

לגזור ולשמור: המדריך המלא איך לעבור את צום יום כיפור בשלום

מדי שנה, לפני צום כיפור, רבים שבוחרים לצום חווים את אותן המחשבות של איך כדאי להתכונן לצום, מה לאכול ולעשות כדי לא להרגיש רעבים. בין אם החלטתם לצום מתוך אמונה, מסורת, כבוד למשפחה או מטעמי בריאות, חשוב מאוד לדעת לעשות את זה נכון כדי לא לפגוע בגוף.

הצום ביום הכיפורים לא מיועד ל"ניקוי הגוף מרעלים" או לתחילת הדיאטה שתכננתם. הצום נמשך 25 שעות שבמהלכן הגוף מאבד משקל עקב התייבשות ודילול מאגרי פחמימות, אך לא דילול מאגרי השומן. לכן חשוב מאוד להיערך אליו מראש ולא רק ביום עצמו.

סוזן באוורמן - תזונאית קלינית ומנהלת הדרכה בתחום התזונה בחברת הרבלייף נוטרישן מעניקה טיפים ועצות כיצד לעבור את הצום ללא הרגשת כבדות, סחרחורות וכאבי ראש.

הכן עצמך לצום. הרבלייף (6)
ממליצה לגזור ולשמור!!!

לקראת צום יום כיפור:







כושר:
כושר חיוני לאורך השנה אך לא מומלץ לבצע פעילות גופנית עצימה יום לפני צום. פעילות גופנית מגבירה את קצב חילוף החומרים ואת הרעב במהלך היום למחרת, לכן אם צמים תכננו את האימונים כך שלא תתאמנו יום לפני הצום.

שתייה:
הקושי המרכזי בצום הוא הצמא שגורמת לעיתים לכאבי ראש ולתסמינים נוספים של התייבשות קלה. מומלץ כמובן להרבות בשתייה בשבוע שלפני הצום, אבל ההכנה הקריטית מתבצעת יום לפני, כי צריך להכין את הגוף שהולך לאבד נוזלים. הכמות היא לפחות ליטר וחצי מים ליום, בנוסף לתוספת שתייה במידה ועובדים ו/או נמצאים בחוץ ובתנועה. ניתן להשתמש בתרכיז אלוורה של הרבלייף על מנת לעודד צריכת נוזלים. כמו כן, מומלץ להפחית בהדרגה את צריכת הקפאין בכדי להתחיל תהליך הדרגתי של גמילה מקפאין ובכך להימנע מכאבי ראש ועצבנות במהלך הצום.

תזונה:
מומלץ לאכול ארוחות קטנות המכילות פחמימות, (לחם, אורז, תפו"א, שיבולת שועל וכדומה) ומפוזרות לאורך היום. המטרה היא למלא מאגרי פחמימות כמה שניתן במהלך כל היום לא רק בארוחה המפסקת. ניתן להשתמש גם בשייקים עם פירות ושיבולת שועל בבוקר וחטיף חלבון של חברת הרבלייף המשלבים בתוכם גם פחמימות כארוחות ביניים.

הכן עצמך לצום. הרבלייף (2)
מה לאכול או לא לאכול בסעודה מפסקת :

מה מומלץ לאכול:
לשלב פחמימות מורכבות, בעלות אינדקס גליקמי נמוך, אשר פירוקם איטי ואינן מעלות את רמות הסוכר. למשל - אורז מלא, קינואה, פסטה מחיטה מלאה וקטניות כמו גרגרי חומוס, עדשים, שעועית וכדומה. רצוי לשלב חלבונים התורמים לתחושת השובע לאורך זמן כמו: בשר, עוף, דג סויה קטניות לצמחונים וכדומה. לשלב סיבים תזונתיים המעכבים ריקון קיבה ותורמים לשובע לאורך זמן, אלו נמצאים בעיקר בירקות, בדגנים מלאים וקטניות.

מה לא לאכול:
רצוי להימנע מאוכל מתובל מאוד, חריף או מלוח כיוון שאלו מגבירים את הצורך לשתות. מומלץ להימנע משתייה מתוקה כיוון שמעלה את רמות הסוכר במהירות וגורמת כתגובה לעלייה באינסולין ולרעב.

הידיעה שאחרי הביס האחרון כבר לא נוכל לאכול יותר 25 שעות היא מחשבה מחבלת, שגורמת לפחד ולהגזים באכילה. לארוחה המפסקת אין השפעות ארוכות טווח על תחושת השובע. להיפך, לסיים ארוחה בתחושת כבדות מקשה על המשך הצום ומגבירה לרוב את הצורך בנוזלים. חשוב לאכול עד שובע נעים ולא ל"התפוצץ".

מוצאי הצום - ראשית, חשוב לדאוג למאזן הנוזלים ולהתחיל בשתייה, דווקא עכשיו זה בדיוק הזמן לסוכר. מומלץ לשלב שתייה ופחמימה פשוטה המתפרקת מהר ומעלה את רמות הסוכר לדוגמא: פרי, פירות יבשים, עוגייה וכדומה. כמו כן, מומלץ לאחר מכן להתחיל לאכול בהדרגה על מנת לא להעמיס על הקיבה. בכל מקרה הארוחה לאחר הצום צריכה להיות קלה לדוגמא, מרק ירקות עשיר עם עוף עם אטריות או סלט ביצה גבינה ולחם.

הכן עצמך לצום. הרבלייף (3)
הכן עצמך לצום. הרבלייף (8)
צום קל ומועיל, וגמר חתימה טובה

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי ציבור
קרדיט לצילומים: יחצ הרבלייף


עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל


"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...