יום שבת, 12 באוקטובר 2019

מתכון קינוח לחג סוכות עם טוויסט בריאותי: מאפינס שוקולד וסלק

כשרוצים להפתיע את האורחים בקינוח לשולחן חג הסוכות, טעים ותוספת בריאה על הדרך. מכינים מאפינס שוקולד עסיסי עם סלק ותהיו בטוחים שכל מי שיטעם לא יאמין לכם שיש סלק בפנים. 

חברת כרמית חולקת מתכון מתוק עם טוויסט בריאותי – מאפינס שוקולד וסלק.

חברת כרמית חולקת מתכון מאפינס שוקולד עם סלק צילום גלי איתן
מתכון להכנת מאפינס שוקולד וסלק - באדיבות  עדי דב
מצרכים:

375 גר׳ סלק
270 גר׳ קמח תופח
35 גר׳ אבקת קקאו
200 גר׳ סוכר חום כהה
3 ביצים בטמפרטורת חדר
150 גר׳ חמאה
150 גר שוקולד אגו מריר מעולה 60% מוצקי קקאו

אופן הכנה:

🍪מקלפים את הסלק ומגרדים לתוך קערה. 
🍪בקערה נפרדת יש לערבב את הקמח, הקקאו והסוכר. 
🍪להוסיף את הסלק המגורר, הביצים והחמאה המומסת. מערבבים היטב.
🍪ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה מלאה ומוסיפים אותו לקערה עם שאר המצרכים המעורבבים. 
🍪לאחד לבלילה אחת תוך ערבוב אך לא יותר מדי.
🍪מוזגים את התערובת לתבניות מאפינס ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות.
🍪אופים כ 25 דקות או עד שמוכן (לנעוץ קיסם ושיצא יבש).

בתיאבון וחג סוכות טעים ושמח!

חברת כרמית חולקת מתכון מאפינס שוקולד עם סלק צילום גלי איתן
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי ציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

בירה מלכה וחברת הכרם מציגות מהדורת יום העצמאות ה-76 למדינת ישראל

בשורה משמחת לאוהבי הבירה:  בירה מלכה וחברת הכרם מציגות מהדורה ייחודית ליום העצמאות ה-76 למדינת ישראל שמוקדשת השנה לנשים הגיבורות של מאורעות ...