יום שבת, 2 במאי 2020

"משק לין" משיקה מוצרים חדשים המתאימים גם לבישול ולאפיה במטבח הביתי

בימים טרופים אלו - ימי קורונה שבהם אנחנו נמצאים סגורים בבית ונשמעים להוראות, אבל בכל זאת ממשיכים לאכול ולשתות. רובנו עושים מאמצים לעזור למגדלים, לחקלאים ולמשקים ורוכשים מהם ישירות דרך הטלפון, או דרך האתרים - בכל מקרה המוצרים מגיעים עד פתח הבית.

"משק לין" המתמחה בייצור ושיווק מוצרי מזון גורמה טבעיים, בריאותיים ואיכותיים, משיקה בימים אלו מוצרים חדשים המתאימים גם לבישול ולאפיה במטבח הביתי.


חדשים על המדף ממשק לין. צילום: נדיה היבא
בין המוצרים החדשים תוכלו למצוא:

טחינות גולמיות אורגניות בשני טעמים: צהובה עם כורכום וקארי וירוקה עם ספירולינה.
הטחינה הצהובה והירוקה משלבות שני סוגים של טחינה אורגנית- מלאה ולא מלאה. הן מועשרות בסופר פודס כמו כורכום ספירולינה ותבלינים שונים. הטחינה מתאימה כתוספת לבשרים שונים, עם סלט ירקות ועוד.

סדרת טחינות איכותיות המיוצרות בשיטה מסורתית באבן ריחיים לשמירת מירב הערכים התזונתיים של הטחינה. כל הטחינות של המשק מכילות שומן טבעי שמקורו בגרעיני השומשום מהם מיוצרת הטחינה הטחינות אינן מכילות שומן טראנס או כולסטרול.
תכולה 300 גרם מחיר לצרכן: 28- 32 ש"ח.


משק לין - טחינה צהובה אורגנית. צילום: נדיה היבא
רטבי גורמה:  רוטב דבש/סילאן בוטנים וקארי,רוטב בוטנים וקארי טבעוני,רוטב שום דבש ושמן זית. הרטבים מתאימים למרינדות בשר, עוף ודגים לתבשילים בסגנון אסיאתי, פוייקה ו"על האש".

רטבי גורמה בסגנון ביתי המבוססים על חומרי גלם טבעיים משובחים: דבש טהור, סילאן תמרים ורכז רימונים. הרטבים מיוצרים ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל בתהליכי עיבוד מינימליים על מנת לשמר את מירב הערכים התזונתיים של חומרי גלם.
תכולה: 320 גרם מחיר לצרכן – 29- 24 ש"ח.

מוקפץ עם איטריות אורז, ירקות טריים, פטריות ונתחי עוף בתוספת רוטב סילאן בוטנים וקארי של משק לין.
צילום: נדיה היבא
נתחי פרגיות מוקפצות על פלנצ'ה עם בצל ופיטריות בתוספת דבש עם נגיעות פסיפלורה
צילום: נדיה היבא

משק לין - רוטב סילאן בוטנים וקארי. צילום: נדיה היבא
דבשים ארומטיים: סדרת דבשים ייחודית המשלבת דבש טהור עם פירות ותבלינים ותמציות טעם וטבעיות. 
בסדרה הדבשים הנהדרים: דבש עם נגיעות לימון וגינגר/ תות וניל/ פטל שושנים/חלפיניו אננס/פסיפלורה.

🐝דבש עם נגיעות לימון וג'ינג'ר- נהדר כשתייה חמה ומחזקת ביחוד בעת הזו.
🐝דבש חלפיניו אננס-  נהדר לבישול עם דגים וגבינות .
🐝דבש תות ניל ופטל שושנים- מתאים לפנקייקים, סלטי פירות, יוגורט, עוגות גבינה ופירות, קינוחים מתוקים.

דבש איכותי, ארץ ישראלי, הישר מהכוורת לא מסונן ולא מחומם. לכל דבש טעם וארומה ייחודיים משלו! הדבשים של משק לין מחולקים לשלוש קטגוריות עיקריות: דבשים בטעמים: דבש אזורי: נרדה באזורי פריחה שונים ודבש מזני פרחים: נרדה מסוגי פרחים שונים.
תכולה 240 גרם מחיר לצרכן – 25- 19 ש"ח.


משק לין - ממרח סילאן שוקולד וקוקוס. צילום: נדיה היבא
משק לין - דבש עם נגיעות פטל ושושנים. צילום: נדיה היבא


משק לין - דבש עם נגיעות פסיפלורה. צילום: נדיה היבא
את מיטב המוצרים הטבעיים של משק לין ניתן לרכוש באריזות שי מעוצבות ומפנקות במחירים שונים המתאימים לכל כיס שכל אחד ישמח לקבל כמתנה מפנקת, או כמתנה לעסק.

תוכלו להפתיע גם  את יקיריכם מעבר לים עם מתנה מארץ זבת חלב ודבש!
מארזים איכותיים וייחודיים מלאים במיטב שיש לארץ ישראל להציע: מעדני דבש, ממרחי שוקולד ותמרים, רטבים ומרינדות, טחינות מיוצרות משומשום משובח, שמני זית ישראליים, ויינות מקומיים איכותיים.

כשרות: כל המוצרים של משק לין הם תוצרת הארץ כחול לבן, ובכשרות גבוהה, תחת השגחת הכשרות של רבנות מודיעין.

מארז מתנה מפנק וטעים של משק לין. צילום: נדיה היבא

מארז מתנה מפנק וטעים של משק לין. צילום: נדיה היבא
לאתר הבית ולהזמנות https://www.linfarm.co.il/online-shop
משלוח עד הבית בהזמנה מהאתר או טלפונית . מעל 270 ₪ משלוח חינם

מספר מילים על משק לין
משק לין הינו משק משפחתי קטן מכפר ביל"ו העוסק בגידול דבורים ובייצור מגוון רחב של מוצרים טבעיים-ארץ ישראליים. במשק לין, מאמינים שבריאות טובה מבוססת על מזון בריא, טבעי, המיוצר מחומרי גלם איכותיים בתהליכים פשוטים. מגוון המוצרים כולל: דבשים, רטבים, ממרחים ומעדנים (על בסיס דבש וסילאן תמרים), טחינות ומוצרי בריאות מהכוורת.

ערכה וצילמה: נדיה היבא

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

חברת הקוסמטיקה ביופור (BIOFOR)משיקה מוצר חדשני קרם לחות עם מרכיבי הבהרה פעילים: לייט קרם

חברת הקוסמטיקה הישראלית המדעית המובילה בישראל ביופור משיקה מוצר חדש: לייט קרם- קרם לחות ייחודי המכיל מרכיבי הבהרה חדשניים מעולם הפפטידים והמרכיבים הבוטניים. כולם בחזית החומרים הפעילים שנחקרו והוכחו בפעילות מדכאת מלנין.

לייט קרם – קרם לחות ליום במרקם נעים ומלטף, היוצר חווית שימוש מענגת ומעניק גם טיפול עוצמתי בפיגמנטציה: המוצר כולל את הפפטיד בטא-ווייט, לקבלת איזון של יצור מלנין, הפפטיד מלנוסטטין  שמהווה חסם ביצור פיגמנטציה, וטירוסטאט – חומר צמחי המונע יצור פיגמנט. שלושת אלו בתמהיל הנכון ובריכוז הנכון משתפים פעולה ומפחיתים פגמנטציה.

לייט קרם מיועד לנשים שרוצות לטפל בפיגמנטציה ולכל מי שיש לה נטיה לפיגמנטציה. מעולה לקראת עונת הקיץ, כטיפול מונע פיגמנטציה.

ביופור קרם לחות לייט  מחיר 210 שח צילום ישראל כהן
עם שליח בחינם עד הבית
לדברי רונית שגב, ביולוגית, חוקרת עור, מייסדת ומנכ"לית חברת הקוסמטיקה ביופור: "ביופור שמה לעצמה מטרה להיות ראשונה ולהוביל את תחום הקוסמטיקה המקצועית בארץ ובעולם ועוסקת במהלך השנה בפיתוח מוצרים חדשים ובפתרונות יעילים לטיפול במגוון בעיות אסתטיות. המוצר החדש לייט קרם הוא בעל הרכב ייחודי, והסינרגיה בין המרכיבים שלו היא מושלמת ומבטיחה תוצאות נראות לעין תוך זמן קצר גם בשימוש ביתי עיקבי ללא צורך להגיע לקוסמטיקאית ."

חברת ביופור מעניקה הטבה ייחודית: ניתן לרכוש את המוצר אונליין, ולקבל אבחון של סוג העור על ידי קוסמטיקאית מוסמכת בשיחת וידאו צ'ט בווטס אפ, כמו כן, המוצר יישלח עם שליח בחינם עד הבית.

מחיר: 210 ₪
להשיג ב www.getbeauty.co.il

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

מתכון להכנת פנקוטה עם מרמלדת פירות אקזוטיים וקראמלבס שקדים

אתם אוהבים מתוק או מלוח? 
אני באופן אישי אוהבת גם וגם במיוחד שזה במנות אישיות!!!
בקרוב חג השבועות - חג הגבינות או החג הלבן - ממליצה לכם לגזור ולשמור את המתכון שבהחלט ירשים את בני המשפחה ויוסיף לחגיגיות שולחן החג.

האביב כבר כאן והוא מביא איתו שפע של פירות מתוקים ונפלאים. חברת פרימור, יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם השף קונדיטור מיקי שמו, מתכון מיוחד של פנקוטת שוקולד לבן ברוטב פירות אקזוטיים וקראמבלס שקדים. הפנקוטה בשילוב מיץ תפוזים סחוט טבעי של פרימור, נהדרת כמנת ביניים, לאירוח וכקינוח בארוחות חגיגיות.

המלצה אישית: אפשר להכין מראש את כל מרכיבי המנה בלי לחץ, ולהרכיב בקלות ובהנאה ביום ההגשה.

פנקוטה עם מרמלדת פירות אקזוטיים וקראמלבס שקדים צילום איתיאל ציון
מתכון להכנת פנקוטה עם מרמלדת פירות אקזוטיים
מצרכים (לכ-10 מנות):

לפנקוטה:
1/2 כוס חלב
1 כפית דבש
3 גרם ג'לטין + 2 כפות מים קרים
200 גרם שוקולד לבן
250 גרם שמנת מתוקה 38%
לרוטב הפירות:
1/3 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי של "פרימור"
350 גרם פירות אקזוטיים (פסיפלורה, אננס, מנגו, פיטאיה וכו')
2-3 כפות סוכר

לקראמבלס שקדים:
100 גרם חמאה קרה
100 גרם סוכר דמררה
100 גרם אבקת שקדים
100 גרם קמח מנופה

אופן ההכנה:
1. להכנת הפנקוטה: משרים ג'לטין במים קרים עד שהוא מתקשה למסה. מרתיחים בסיר את החלב. לאחר רתיחה שמים את הג'לטין והדבש ומערבבים היטב.
2. שוברים את השוקולד הלבן לקוביות, מכניסים לחלב ומערבבים לאחידות. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים עם מוט בלנדר. מוזגים לכוסות עד לחצי גובה ומקררים במקרר.

3. להכנת רוטב הפירות: טוחנים את כל חומרי הרוטב בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה. טועמים ובודקים אם יש צורך בתוספת סוכר.

4. להכנת קראמבלס השקדים: מערבלים במיקסר את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד. קורצים מהבצק חתיכות קטנות (ניתן גם לגרד עם פומפייה) ואופים בתנור בחום של כ- 160 מעלות עד קבלת גוון זהוב.

5. להרכבת המנה מוציאים את הכוסות עם הפנקוטה מהמקרר ומוזגים בכל כוס שתי כפות מהרוטב. מפזרים למעלה מקראמבלס השקדים ומגישים.

הכנת המנה אולי נראית לכם קצת מורכבת כי היא כוללת מספר שלבים לפני הרכבתה, אבל היא קלה להכנה, והתוצאות נפלאות. בטוחה שתקצרו מחמאות מבני המשפחה והחברים כשנחזור לימים השפויים ושנוכל שוב להיפגש .

מיקי שמו ולאון אלקלעי צילום איתיאל ציון
מיץ תפוזים סחוט טבעי פרימור צילום עמית שטראוס
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

חברת "כתר" פיתחה ומייצרת מסיכות מיגון תוצרת ישראל

כפתרון "כחול-לבן" מקומי ומהיר לחוסרים האדירים בציוד מיגון של הצוותים הרפואיים, חברת כתר הישראלית החלה ביצור מסיכות מיגון, שפותחו בעזרת צוות רפואי והן מספקות את המענה המיטבי להגנה מהידבקות בקורונה.

המסיכות של כתר מיוצרות בכרמיאל במפעל הערוך בשגרה לייצור ריהוט ופתרונות אחסון, המיועדים ברובם לאירופה וארה"ב, וכן לשוק הישראלי. עקב משבר הקורונה העולמי, קו הייצור שינה ייעודו והחל לייצר מסיכות המספקות הגנה מיטבית מהידבקות בקורונה.

מסכי מיגון כתר תוצרת כחול לבן - צילום ORRO. 
עשרת אלפים המסיכות הראשונות שיצרה כתר, נתרמו למד"א, למרכזים הרפואיים ובתי חולים בכל רחבי הארץ. המסיכות זמינות גם למכירה בחנויות כתר, חנויות פרטיות, ברשתות השיווק ACE וגוד פארם ובקרוב ברשתות נוספות.

פס הייצור היעודי למסיכות,במפעל כתר בכרמיאל צפוי להגיע תוך זמן קצר ליכולת יצור של עד מיליון מסיכות מדי חודש.

כמו כן, הפיתוח הישראלי הועבר למפעלי כתר ברחבי העולם, ומסכי המיגון ומוצרי הגנה נוספים החלו מיוצרים בשבוע האחרון במדינות בהן התפרצות קטלנית של מגיפת הקורונה: אנגליה, איטליה, ארה"ב, מזרח אירופה, וקנדה. גם שם פועלת כתר למען הקהילה והצוותים הרפואיים ומסיכות רבות מועברות כתרומה, זאת בזכות היכולות הישראליות.

המסיכות שמייצרת כתר פותחו בשיתוף צוותים רפואיים והן מספקות הגנה כפולה: הגנה מפני רסס טיפתי וסביבה שעשויה להיות מידבקת והגנה מפני מגע של המשתמש בפניו לאחר מגע במשטחים. בכך יתרונן על פני מסיכות בד או מסיכות רפואיות פשוטות שאינן מגינות על העיניים, שמומלצות בעיקר לשימוש ע"י חולים, במטרה להגן על הסביבה מפני הדבקה.

בתהליך הייצור ניתן משקל רב לנושא הקיימות ומעבר לכך שהן רב פעמיות, הן עשויות חומר ממוחזר ואף למיחזור מלא בסיום השימוש.

אודי שגיא ויפתח סחר מנכ"לים משותפים כתר ישראל: "ברגעי משבר על התעשיה להיות רלוונטית, עדכנית ולפעול מהר. כתר נערכה במהירות שיא והתאמנו פיתוח וקווי יצור למציאות החדשה. יכולות הפיתוח המהירות והגמישות של כתר לזהות חדשנות ולייצר אותה באופן מיידי, מאפשרות להחזיר אנשים למעגל העבודה, עידוד המשק והתעשייה".
מסכי מיגון כתר תוצרת כחול לבן - צילום ORRO. 
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

מותג הטיפוח הבינלאומי גרנייה משיק: סדרת דאודורנטים מרכיבים צמחיים

אני נוהגת ללכת קבוע עם דיאודורנט בתיק, ולא באמת משנה לאן אני יוצאת. אם זה לקניות, לסיבוב בקניון, לקפה עם חברות, לאירוע באמצע היום או לאירוע בערב. הדיאודרנט בתיק מקנה לי הרגשת ביטחון  שאף פעם לא יתפסו אותי מריחה לא נעים... אתם מבינים למה אני מתכוונת...
(הכוונה שלי היא לא רק לנערות ונשים אלה גם לגברים.)

לרגל קיץ 2020, משיק מותג הטיפוח הבינלאומי "גרנייה" סדרת דאודורנטים חדשה: Action Control+, המבוססת על רכיבים צמחיים וכוללת דאודורנט אנטי פרספרינט המבטיח תחושה יבשה עד 96 שעות על העור.

גרנייה - דאודורנט אנטי-פרספרינט אקשן קונטורול. מחיר מומלץ לצרכן:  24.90 שח
הסדרה החדשה כוללת שתי גרסאות – ספריי ורול און.

הדאודורנט מועשר במינרלייט, בעל כושר ספיגה ממקור וולקני. מותיר את העור רך ונעים למגע ומסייע נגד תחושת גירוי כתוצאה מהגילוח.

מחיר מומלץ לצרכן: רול און או ספריי - 24.90 ₪.

ניתן להשיג בכל רשתות הפארם, רשתות המזון והפרפורמריות הפרטיות
או רכישה באון ליין: 
https://shop.super-pharm.co.il/
https://www.shufersal.co.il/online/

גרנייה - דאודורנט אנטי-פרספרינט אקשן קונטורול. מחיר מומלץ לצרכן:  24.90 שח
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

מותג השיער הבינלאומי לוריאל תחלק לאלפי מעצבי שיער בישראל ערכות היגיינה לשמירה על הבריאות

מותג השיער המקצועי,לוריאלפרופסיונל, מבית לוריאל ישראל,תומך ודואג לבריאותם של אלפי מעצבי שיער, שפותחים השבוע את המספרות ברחבי הארץ, בכפוף להנחיות משרד הבריאות. 

במסגרת זו דואגת החברה לבריאותם של מעצבי השיער ותעניק אלפי ערכות היגיינה ללא עלות, שיכללו בין היתר: ג'ל אלכוהולי לחיטוי, מסכות שקופות לכיסוי מלא של הפנים, כפפות, סינרים חד פעמיים ועוד.

משבר הקורונה השפיע , כמו על ענפים נוספים, גם על ענף המספרות. במהלך תקופה זו לוריאל המשיכה לחזק ולסייע לאלפי מעצבי שיער עם מערך הדרכה דיגיטלי רחב יותר,בין היתר: הוקם ערוץ יוטיוב ייעודי עם תכנים והדרכות מלאות בחינם, הועברו תכנים הדרכתיים באינסטגרם, שודרו הדרכות ב-IGTV לצד מתכונים להשראה, שידורי LIVE בנושאים מקצועיים ועוד.

ערכת היגיינה של לוריאל פרופסיונל צילום יחצ לוריאל 
פול בנעדי, מנכ"ל חטיבת המוצרים המקצועיים בלוריאל ישראל מסר:"זוהי תקופה קשה למעצבי השיער. לכן, חשוב לנו להמשיך ולתמוך בשותפים הקרובים שלנו, יותר מתמיד. ערבות הדדית היא ערך יסוד ובסיס מוסרי לחברה חזקה. באמצעות הענקת ערכת הגנה עבור מעצבי השיער ועבור לקוחותיהם, מביעה לוריאל סולידריות עם מעצבי השיער".

ערכה נדיה היבא
הצילום באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שני, 27 באפריל 2020

בואו נתארגן על "פיקניקרקר" - בסלון!

אי אפשר אומנם לצאת לפיקניק בפארקים בגלל ימי הקורונה והנחיות משרד המשרד, אבל בהחלט אפשר לארגן פיקניק בסלון! 

חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בייצור לחמים ולחמי בריאות, מציעה לארגן "פיקניקרקר" שמח וטעים עם קרקרים מפשתן, בריאים ופריכים ועליהם מבחר ממרחים טעימים. תוסיפו ירקות חתוכים, חמוצים וזיתים – ואתם מסודרים.


קרקר פשתן לצד אריזה. צילום - יוסף לבין
קרקר פשתן לצד אריזה. צילום - יוסף לבין
איך מארגנים פיקניקרקר? 
פורסים מפה (רצוי משובצת) במרכז הסלון, המרפסת או החצר, מחלקים לכולם צלחות, מפיות וכוסות לשתייה חמה או קרה, ומסדרים במרכז המפה מגשים עם שורות שורות של:

🍪  קרקרים עם חומוס, זחוג ופרוסות דקות של מלפפון טרי
🍪  קרקרים עם גבינת שמנת, טפנד זיתים ורבעים של עגבניות שרי
🍪  קרקרים עם גבינת שמנת-שמיר ופרוסות סלמון
🍪  קרקרים עם גווקמולי אמיתי (קוביות חצי מעוכות של אבוקדו, קוביות עגבנייה וקוביות קטנטנות 
      של בצל סגול), עם או בלי טבסקו
🍪  קרקרים עם חמאת שום (פשוט כמו שזה נשמע: לערבב חמאה עם שום כתוש טרי או עם שום        גבישי)
🍪  קרקרים עם גבינה צהובה, גבינת עזים, בצל ירוק ורבע עגבניית שרי
🍪  קרקרים עם סלט טונה
🍪  קרקרים עם טחינה, פרוסת ביצה קשה ופרוסה דקיקה של צנונית
🍪  קרקרים עם קוביות של חציל מוקפץ, גבינה בולגרית ופטרוזיליה קצוצה

הקרקרים פריכים ועשירים בערכים תזונתיים, מכילים רק 1 גרם פחמימה לקרקר, עשיר בסיבים תזונתיים, אומגה 3, מסייע להפחתה של לחץ דם ושומר על גוף בריא ומאוזן. ומוצעים ב-3 טעמים נהדרים – שום, זעתר וטעם טבעי. הקרקרים גם לא מכילים חומרים משמרים, רכיבים מהונדסים גנטית, רכיבים מן החי או תוספת סוכר.


קרקרים להגשה 1 - צילום - יוסף לבין
קרקרים מזרעי פשתן - צילום - יוסף לבין
את הקרקרים אפשר להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, 
ובאתר "ביכורים מזון מאפה": https://www.bikurim.co.il/
כשר - פרווה

חג עצמאות בריא ושמח!!!
סדרת קרקרים פשתן. צילום - יוסף לבין
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שבת, 25 באפריל 2020

כיצד ניתן ליצור בבית מסכת פילינג מתותים - לעור הפנים

החיים שלנו תותים!
פילינג הינו תהליך חיוני של קילוף וחידוש העור, ואנו זקוקים לו לשם ריענון העור וחידוש תאים,  כשהישנים נושרים.

מומלץ לערוך פילינג לפנים לפחות פעם בשבוע, כשגרת טיפוח נחוצה, שכן היא זו שתשווה לעור הפנים חיות וזוהר.


מסכת פילינג לפנים מתותים באדיבות דר להבית אקרמן צילום אסף לוי
ד"ר להבית אקרמן מציעה מסכת פילינג טבעית לפנים, יעילה ועשירה בלחות, מרכיבים שיש לכל אחד במקרר ובעיקר עם פרי העונה - תותים!

לדברי אקרמן: "התותים מכילים גרגירים שיכולים לשמש כפילינג נהדר. חשוב שלא למרוח את המסכה בסיבובים אגרסיביים שכן הגרגירים של התות הם כגרגר הפילינג לכל דבר. לכן- הכל בבקרה"


דר להבית אקרמן מומחית ברפואת עור ובעלת רשת מרפאות לאסתטיקה צילום אלון שפרנסקי
להלן השלבים לרקיחה ביתית למסכת פילינג לפנים מתותים :
1. ראשית נשטוף את הפנים עם סבון עדין ,ללא גרגרים.
2. לאחר מכן,נמעך כ-4-5 תותים עם מזלג ליצירת עיסה אחידה מבלי לסנן את הגרגירים אבל כן לסנן את המים.
3. מוסיפים לקערה כחצי גביע שמנת מוקצפת ומערבבים יחד עם עיסת התותים
4. מוסיפים 3 כפות של קוואקור ומערבבים היטב, עד לקבלת מרקם אחיד.
5. את העיסה מורחים בצורה אחידה על כל משטח הפנים.
6. חשוב מאוד שלא לשפשף את העור באגרסיביות.
7. כשהעיסה מתייבשת על הפנים הצוואר והמחשוף ניתן לעסות בעדינות על העור.
8. בסיום יש לשטוף את הפנים עם מים בלבד ולהספיג עם נייר


אל סבון של דר להבית אקרמן  130שח צילום ירון ויינברג
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת


מתכון להכנת סעודת פיקניק בכריך אחד - לחם פיקניק

חוגגים עצמאות עם מעדני יחיעם גם בימי קורונה!!!
חברת "מעדני יחיעם", יצרנית מוצרי הנקניק, פסטרמות ונקניקיות האיכותיים, מגישה לרגל יום העצמאות מתכון לסעודת פיקניק בכריך אחד, הכוללת ממבחר נקניקי הבוטיק של החברה, בהם נקניק פרשוטו ונקניק קורנביף. 

חוגגים עצמאות עם מעדני יחיעם צילום מאיר בולקה
חוגגים עצמאות עם מעדני יחיעם צילום מאיר בולקה
הכריך טעים להפליא, קל הכנה, מתאים כמנת פיקניק להכנה בבית, רק לקחת ביס להרגיש בטבע.
מצרכים (ל-4 מנות):
4 לחמניות ארוכות שלמות
4 פרוסות נקניק פרושוטו של "מעדני יחיעם"
4 פרוסות נקניק קורנדביף של "מעדני יחיעם"
2 עגבניות חתוכות לפרוסות
2 בצלים חתוכים לרצועות דקות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 כף טפנד ממרח זיתים שחורים

אופן הכנה:
1. חותכים בכל לחמנייה את צד "הנשיקה" ומרוקנים את התוכן מהלחם שבה. בעזרת סכין מורחים תוך כל לחמנייה בשכבה דקה של ממרח זיתים.
2. במחבת מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הפלפלים ולאחר מכן גם את העגבניות. מטגנים במשך כ- 10 דקות ומסירים מהאש לפני ריכוך מלא של הירקות. מניחים בצד.
3. מסדרים בתוך כל לחמנייה פרוסת נקניק פרשוטו ופרוסת נקניק קורנדביף בשכבות יפות, עד כחצי מגובה הלחמנייה. מעל שכבת הנקניקים שמים מתערובת הירקות שטוגנו, לאט ובזהירות.
4. לאחר המילוי, מחברים מחדש את הקצה של כל לחמנייה ועוטפים בנייר אפיה. מהדקים וקושרים עם חוט חזק.
5. מסדרים את הלחמניות בתבנית ועליהן מניחים כלי כבד עמיד לחום (עדיף כלי חרס). מכניסים לתנור למשך כשעה וחצי בחום של 120 מעלות.
6. לאחר צינון חותכים למנות ועוטפים בעטיפת כריך. ניתן להגיש לצד סלט ירקות טרי ומרענן.

בתיאבון וחג עצמאות טעים ושמח!!!
פרושוטו מעדני יחיעם צילום אריה ויסמין
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"נפטון" משיקה מטחנה מהודרת של "תערובת לתיבול סטייק מונטריאול", וממליצה איך להכין סטייק עסיסי וטעים

חוגגים עם מטעמי מנגל עצמאות – גם במסגרת ההנחיות החדשות! 
חברת "נפטון", המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, משיקה מטחנה מהודרת של "תערובת לתיבול סטייק מונטריאול" - יפה, נוחה ושימושית. 

התערובת הפיקנטית, המתאימה לתיבול סטייק, מתאימה גם לתיבול מנות נהדרות נוספות במנגל, בפלנצ'ה (מחבת פסים) או בגריל של התנור – כמו דגים, פרגיות, חזה עוף או תפוחי אדמה, והיא גם מצוינת לתיבול אורז, נודלס, איטריות ועוד.

התערובת מכילה, בין השאר, פלפל שחור, מלח גס, שום גבישי ובצל יבש, והיא ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים.


סטייק עסיסי וטעים עם תבליני נפטון. צילום יחצ
איך להכין סטייק עסיסי וטעים?
• מומלץ לקנות סטייק איכותי טרי (למשל, אנטריקוט או שייטל), בעובי של 1.5 ס"מ. על הסטייק להיות בטמפרטורת החדר (או צונן. לא קר מהמקרר, שכן אז הבשר יגיר נוזלים רבים ויתכווץ)
• לנגב במגבת נייר, ואז להבריש בשמן זית איכותי. לעסות ב"תערובת לתיבול סטייק מונטריאול" של נפטון
• להניח על רשת מנגל לוהטת או על מחבת פסים (פלנצ'ה) לוהטת ולשמוע פססססס... לצלות מכל צד 3 – 4 דקות (תלוי בגודל ועובי הנתח) ולהפוך לצד השני
• לחכות כמה דקות לפני שאוכלים. תיהנו!

החברה מציעה מגוון רחב של תבלינים ותערובות תיבול מעולים, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל ומונוסודיום גלוטומט.


נפטון - תערובת לתיבול -  סטייק מונטריאול. צילום - מיכאל כץ 
כשר: בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"ץ בית יוסף.
מחיר מומלץ לצרכן: 11.90 – 13.90 ש"ח (למטחנה במשקל 65 גרם).
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות ובאתרים שלהם.

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...