יום שני, 14 באוקטובר 2019

חברת סנו משיקה 4 מוצרים חדשים לקראת חגי תשרי

לקראת חגי תשרי, חברת סנו השיקה 4 מוצרים חדשים נהדרים, לטיפוח הבית, שמירת הניקיון ,לאפייה קלה ונוחה ולהגשה. כל המוצרים תורמים  לאווירה טובה ונעימה יותר בבית, והם פתרונות נהדרים ומתן מענה לבעיות ניקיון ותחזוקת הבית.


סנו השיקה 4 מוצרים חדשים נהדרים, לטיפוח הבית, שמירת הניקיון ,לאפייה קלה ונוחה ולהגשה.
צילום: נדיה היבא
סדרת תבניות אפייה מנייר.  
בסדרת תבניות אפייה מנייר תמצאו חמש תבניות בסגנונות שונים. תבניות האפייה מנייר של סנו סושי עשויות נייר איכותי ועבה ומאפשרות שימוש נוח לבישול, אפייה והגשה.

תבניות האפייה מצטיינות בסגנון ייחודי ובצבעוניות עליזה, עשויות נייר איכותי ועבה ומאפשרות שימוש נוח לבישול, אפייה והגשה. מגיעות במגוון גדלים ועיצובים מרהיבים לאירוח מושלם.

תבניות הנייר כוללות :
🍰 5 תבניות אפייה מנייר - אינגליש (גובה: 29 ס"מ, רוחב: 11 ס"מ, עומק: 7 ס"מ)
🍰 4 תבניות אפייה מנייר - מלבניות גדולות (גובה: 34 ס"מ, רוחב: 24 ס"מ, עומק: 7 ס"מ)
🍰 4 תבניות אפייה מנייר - עגולות (גובה:24 ס"מ, רוחב: 24 ס"מ, עומק:7 ס"מ)
🍰24 תבניות אפייה מנייר - מאפינס - L (גובה:19 ס"מ, רוחב: 7 ס"מ, עומק: 7 ס"מ)
🍰24 תבניות אפייה מנייר- מאפינס – S (גובה:19 ס"מ, רוחב: 6 ס"מ, עומק: 6 ס"מ)

מתאים לאפייה בתנור עד 220 מעלות, הקפאה, אחסון והגשה.

מחיר מומלץ לצרכן (לפי אתר פרייסס) : 9.90 ש"ח 
ולמי ששואל: מאושר מטעם בד"ץ  של העדה החרדית ירושלים
ניתן להשיג  את המוצר בכל רשתות השיווק הגדולות


חברת סנו - תבניות אפייה מנייר ב-5 סגנונות שונים. צילום: נדיה היבא
חברת סנו - תבניות אפייה מנייר ב-5 סגנונות שונים. צילום: נדיה היבא
כרית קרצוף עם סיבי נירוסטה, המיועדת לניקוי אגרסיבי.
כרית הקרצוף עם סיבי הנירוסטה של סנו סושי מיועדת להסרת לכלוך בעייתי וקשה במיוחד מכלים וכלי בישול.

הכתמים החומים העקשנים שנוטים להצטבר על סירים ומחבתות מנירוסטה הם אולי קצת כמו דרגות מסמנים את הוותק במטבח, אבל הם מפריעים בעין ובוודאי פוגמים באסתטיקה.

כרית הקירצוף עם סיבי הניאורוסטיה  מצליחה לבצע את המשימה באופן מושלם, בהשוואה לספוגים אחרים המיועדים לניקוי. כרית הנירוסטה אינה מחלידה בזכות סיבי נירוסטה אל חלד, הדבר מאפשר שימוש יעיל לאורך זמן.

מתאימה לקרצוף והסרת לכלוך שרוף ועקשן בקלות מרשתות גריל, סירים ועוד. 
ניסיתי את כרית הקירצוף בהצלחה רבה -  סוף סוף הצלחתי לנקות די בקלות ובלי מאמצים מרובים את הרשתות בתנור האפייה ואת הרשת שמונחת על המנגל.


חמישה יתרונות במוצר אחד –"סנו סושי – ספוג הפלא נירוסטה"
חיסכון בזמן גם הכתמים העיקשים ביותר יורדים אחרי שפשוף קל בלבד ומאפשרים להבריק את הסירים והמחבתות באותו זמן שלוקח לשטוף את הכלים.
חיסכון בכסף  אין צורך להשקיע במוצרים יקרים כדי להבריק את הסירים, ספוג הפלא נירוסטה מנקה את הסירים בעזרת כמות רגילה של סבון כלים ובמחיר של ספוג הפלא נירוסטה, שניתן לשימוש חוזר, בלבד.
מיטיב עם עור הידיים ניקיון הכתמים בעזרת ספוג הפלא נירוסטה מצריך רק מים וסבון כלים ולכן לא פוגע בעור הידיים.
מחדש את הסירים במטבח השימוש בספוג הפלא נירוסטה משאיר את הסירים מבריקים ונקיים ממש כמו חדשים ומאריך את חייהם של הסירים.

ידידותי לסביבה ספוג הפלא נירוסטה מייתר את השימוש בחומרי ניקיון אגרסיביים ואת השימוש בכפפות גומי.

בכל אריזה תמצאו שתי כריות קרצוף רב פעמיות במידה 8. X 12 ס"מ.
מחיר מומלץ לצרכן (לפי אתר פרייסס) : 9.90 ש"ח 
ולמי שחשוב : מאושר מטעם בד"ץ - ירושלים העדה החרדית
ניתן להשיג את המוצר בכל רשתות השיווק.


חברת סנו - כריות קרצוף עם סיבי נירוסטה לניקוי אגרסיבי. צילום: נדיה היבא
חברת סנו - כריות קרצוף עם סיבי נירוסטה לניקוי אגרסיבי. צילום: נדיה היבא
סדרת "סנובון Rings"  
סבון אסלה דקורטיבי חדש לניקיון האסלה ורעננות בחדר השירותים, המבצע 4 פעולות לניקיון ורעננות מושלמים.

הסבון מגיע בשלושה ניחוחות חדשים נהדרים שנשארים לאורך זמן לאחר הדחה האסלה: אוקיינוס, יערות ולימון. אני באופן אישי אוהבת את ריח יערות ולימון שנשארים בחלל השירותים לאורך זמן.

"סנובון Rings" מיוחד בעיצובו ובצורתו הסיבובית, התורמת ליציאת הסבון ולהפצת הניחוח בחלל השירותים ביעילות מרבית ולאורך זמן.

הוא מספיק למספר רב של הדחות ומבצע 4 פעולות בשטיפה אחת: מנקה, מונע הצטברות אבנית, משמיד חיידקים, מנטרל ריחות ומבשם .

משווק באריזת שלישייה.
מחיר מומלץ לצרכן (לפי אתר פרייסס): 12.90  ש"ח
להשיג ברשתות השיווק הגדולות.


חברת סנו - סנובון Rings סבון אסלה דקורטיבי. צילום: נדיה היבא
סדרת מרככי הכביסה מקסימה Pure sensations  בישום עוצמתי בניחוחות Gentle breeze ו - Floral touch

סדרת מרככי הכביסה של סנו מקסימה פיור סנסיישנס מצטיינת בהרמוניית ניחוחות ייחודית העוטפת את האריג בבישום עוצמתי, שנשאר לאורך זמן. שני הניחוחות בחדשים בסדרה, ג'נטל בריז ופלורל טאץ', מבוססים על ריחות פרחוניים המשרים תחושת ניקיון ורעננות שמלווה לאורך כל היום.

Gentle breeze 
מרכך הכביסה מסדרה זו, משלב ריחות פרחוניים של נרולי ומגנוליה עם נגיעות רעננות של ברגמוט. המרכך עוטף את האריג ברכות ובבישום עוצמתי, הנשאר זמן ממושך לאחר השימוש.

Floral touch
מרכך הכביסה מסידרה זו, בניחוח המשלב ריחות של פריחת הדובדבן עם נגיעות רכות של מאסק לבן. משאיר את הכביסה נעימה ורכה ובניחוח רענן של ניקיון מושלם.

מרככי הכביסה בסדרת פיור סנסיישנס  בעלי ניחוח עשיר ועוצמתי,  שומרים על הבגדים,  מרככים את הבדים, מונעים חשמל סטטי, משמידים חיידקים ובקטריות ומקלים על הגיהוץ.

מרככי הכביסה מרוכזים פי 4, ומספיקים לעד 40 כביסות.

מגיע בגדלים של:  1 ליטר ובקרוב גם באריזות של 4 ליטר.
מחיר מומלץ לצרכן (לפי אתר פרייסס):  15.90 ש"ח


סנו מקסימה פיור סנסיישנס מצטיינת בהרמוניית ניחוחות ייחודית העוטפת את האריג בבישום עוצמתי
צילום: נדיה היבא


חברת סנו התחדשה באתר ובו טיפים ומידע על מוצרים، שימוש נכון והדרכה בעולמות התוכן - ממליצה לכם להכנס לאתר ולהתרשם.

למידע נוסף היכנסו לאתר סנו – www.sano.co.il
לפייסבוק : https://www.facebook.com/sano.co.il

חג שמח ומועדים לשמחה!


סנו השיקה 4 מוצרים חדשים נהדרים, לטיפוח הבית, שמירת הניקיון ,לאפייה קלה ונוחה ולהגשה.
צילום: נדיה היבא
ערכה וצילמה: נדיה היבא
גילוי נאות: קיבלתי את המוצרים להתנסות.

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שבת, 12 באוקטובר 2019

מתכון קינוח לחג סוכות עם טוויסט בריאותי: מאפינס שוקולד וסלק

כשרוצים להפתיע את האורחים בקינוח לשולחן חג הסוכות, טעים ותוספת בריאה על הדרך. מכינים מאפינס שוקולד עסיסי עם סלק ותהיו בטוחים שכל מי שיטעם לא יאמין לכם שיש סלק בפנים. 

חברת כרמית חולקת מתכון מתוק עם טוויסט בריאותי – מאפינס שוקולד וסלק.

חברת כרמית חולקת מתכון מאפינס שוקולד עם סלק צילום גלי איתן
מתכון להכנת מאפינס שוקולד וסלק - באדיבות  עדי דב
מצרכים:

375 גר׳ סלק
270 גר׳ קמח תופח
35 גר׳ אבקת קקאו
200 גר׳ סוכר חום כהה
3 ביצים בטמפרטורת חדר
150 גר׳ חמאה
150 גר שוקולד אגו מריר מעולה 60% מוצקי קקאו

אופן הכנה:

🍪מקלפים את הסלק ומגרדים לתוך קערה. 
🍪בקערה נפרדת יש לערבב את הקמח, הקקאו והסוכר. 
🍪להוסיף את הסלק המגורר, הביצים והחמאה המומסת. מערבבים היטב.
🍪ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה מלאה ומוסיפים אותו לקערה עם שאר המצרכים המעורבבים. 
🍪לאחד לבלילה אחת תוך ערבוב אך לא יותר מדי.
🍪מוזגים את התערובת לתבניות מאפינס ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות.
🍪אופים כ 25 דקות או עד שמוכן (לנעוץ קיסם ושיצא יבש).

בתיאבון וחג סוכות טעים ושמח!

חברת כרמית חולקת מתכון מאפינס שוקולד עם סלק צילום גלי איתן
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי ציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי

לאחרונה היה לי העונג להשתתף בהתרגשות גדולה בסדנת אפייה עם שף גל בוכניק - הזוכה במקום ראשון במשחקי השף קונדיטור כשלצידו שף ג'ילבר אזולאי שהגיע מצרפת שבא ללמד את הטריקים וסודות האפייה שלא רשומים בשום מקום.

חברת פוליבה, הגדולה והוותיקה בישראל לייצור, ייבוא ושיווק חומרי גלם ומוצרים לענף האפייה והמזון, נכנסת לראשונה לתחום הסדנאות, ומשיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והקהל המקצועי.


חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
חדר הסדנאות ממוקם במפעלי החברה שברמלה ויכול להכיל עד 18 משתתפים, רח׳ הר עצמון 1, א.ת רמלה,בניין החנות, קומה 2 (במקום חנייה חינם).

המקום מצוייד במיטב הטכנולוגיה והמוצרים הנלווים, כמו תנורים משוכללים, מקררים ייעודיים, מיקסרים איכותיים ועוד, זאת כדי שמשתתפי הסדנה ייהנו ויקבלו את הכלים והידע של עולם האפייה בסביבה מקצועית, וגם טיפים וטריקים שלא כתובים בשום מקום בספרים.


חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
לדברי דליה פוליבה: "עם השלמת מהלך הכניסה לשוק הפרטי באמצעות 2 החנויות והמוצרים המתאימים, אנו שמחים לשדרג את המקצועיות שלנו באמצעות סדנאות אפייה. רבים מלקוחותינו פוגשים את מוצרינו בנקודות המכירה, אך לא תמיד מודעים לכל המאפים שהם יכולים להכין בעזרתם".

חדר הסדנאות ישמש גם את הקהל המקצועי להעשרת הידע עם שימוש במוצרי החברה וכן כחדר סדנאות מקצועי להשכרה לימי גיבוש, ימי כייף של חברות, השתלמויות ועוד.


פוליבה - שף קונדיטור גל בוחניק. צילום: נדיה היבא
פוליבה - שף קונדיטור גל בוחניק. צילום: נדיה היבא
פוליבה - שף קונדיטור ג'ילבר אזולאי. צילום: נדיה היבא
פוליבה - שף קונדיטור ג'ילבר אזולאי. צילום: נדיה היבא
סדנאות לחודש אוקטובר
🍞סדנת לחמניות כפריות ומאפנס וניל ושוקולד:
יום ב' - 28.10 17:00-21:00

🍩סדנת חלות ועוגיות צרפתיות:
יום ג' - 29.10 17:00-21:00


חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
במהלך הסדנאות – הדגמה ועבודה מעשית.
מחיר היכרות לחודש ספטמבר: 250 ₪ כולל מע"מ.

🍰משך הסדנה: 4 שעות.
🍮בסדנה 12 משתתפים - עבודה בזוגות.
🍫 בסוף כל סדנה יקבלו המשתתפים את המתכונים והמאפים שהוכנו על-ידם. 

לפרטים נוספים והרשמה:
סיגלית 073-2323500
ימים: א' – ה'
מ-7:00 עד 15:00

לכתובת האתר של פוליבה: https://poliva.co.il/workshops
לדף הפייסבוק  https://www.facebook.com/poliva.co.il



קצת על חברת פוליבה : חברת פוליבה הוקמה לפני 33 שנים. החברה עוסקת בייצור, יבוא, יצוא ושיווק חומרי גלם לאפיה, בארץ ובעולם, עבור קונדיטוריות, בתי מאפה ומאפיות.
פוליבה נותנת מענה גם לשוק הפרטי, כך שגם חובבי האפיה ייהנו ממגוון המוצרים שמייצרים עבור השוק המקצועי. החברה מעסיקה 230 עובדים, ביניהם בעלי צרכים מיוחדים.

המוצרים נמכרים בשתי חנויות, ברמלה ובראשל"צ.
חנות הקונספט  של פוליבה ללקוחות פרטיים ממוקדמת בראשון-לציון ברחוב סחרוב 14 פינת רחוב חומה, ובה תמצאו את כל סל המוצרים המלא שלנו, מרכז הדרכה, יועצי קולינריה ועוד.


חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
חברת פוליבה משיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. צילום: נדיה היבא
ערכה וצילמה: נדיה היבא

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

טיפים ועצות להרגלים נכונים לעור יבש בעונת החורף הקרה.

החורף והימים הגשומים והקרים כבר בפתח, ריח האדמה הרטובה, בגדים ארוכים, כוס תה חם ביום קר והתכרבלות מתחת לפוך כשבחוץ גשום. כל אלו יכולים להיות מהנים מאוד בעונת החורף אך, כל מי שסובל מעור יבש יודע –חורף זו התקופה המאתגרת ביותר לעור שלנו.

בחורף הלחות באוויר יורדת ובעקבותיה גם הלחות בעור שלנו שהופך יבש יותר, אדמומי ולעיתים גם מגרד. העור שלנו הוא שמגן עלינו מפני כל המזיקים החיצוניים כמו זיהום האוויר, חיידקים, חום וקור. כדי לבצע את תפקידו העור חייב להיות מוזן בלחות עם לכידות בין התאים על מנת שהוא יצליח להיות המגן שאנחנו רוצים שהוא יהיה.

מותג הדרמו קוסמטיקה סרווה צילום חול ניתן לשימוש ללא תמורה (Custom)
בעונת החורף מתגלים על עור הפנים והגוף נזקי השמש מהקיץ האחרון. כפות הידיים ועור הפנים הם החשופים העיקריים מכל אזור אחר בגוף למפגעי העונה הקרה. העור נוטה להגיב ביובש, ובמתיחות, העלולה לגרום במקרים קיצוניים לתחושת צריבה, וזקוק להזנה יתרה וללחות. בניגוד למה שמקובל לחשוב, גם עור שמן, שאינו מועד לתחושת הצריבה והמתיחה, זקוק ליתר הזנה והגנה. זה הזמן להשתמש בקרמים עשירים יותר, לכל סוגי העור.

מתחילת הגשם הראשון, מתחיל היובש. בערך בכל שנה בתקופת הסתיו והחורף, כאשר האוויר יבש יותר ויש רוחות אנו מיד מרגישים בתופעת העור היבש, בנוסף, בעונת החורף אנו נוטים לשהות בחדרים המחוממים ע"י מזגן או מפזרי חום שגורמים להתייבשות מהירה יותר של העור.

סדרת מוצרים סרווה - CERAVE (Custom)
טיפים שיעזרו לעור שלכם לעבור את החורף בקלות:

1. סיבון מחושב – אנחנו נוטים לחשוב שבכל מקלחת צריך לסבן את כל הגוף. לא נכון! מקומות שנוטים ליובש קיצוני יותר כמו הידיים והרגליים מומלץ לדלג על הסיבון שלהם מדי פעם כדי לא לייבש אותם יתר על המידה וחשוב להשתמש בסבונים ללא סבון שמותאמים לעור יבש.

2. מקלחות קצרות, אין כמו מקלחת חמה בחורף קר. אבל כשהעור שלנו נמצא זמן ממושך יותר מתחת למים הוא הופך יבש יותר ולכן ומומלץ לעשות מקלחות קצרות במקום ארוכות.

3. קרם לחות אחרי אמבטיה, הרגל חשוב שמומלץ לאמץ, במיוחד אלו הסובלים מעור יבש הוא מריחת קרם לחות ביציאה מהמקלחת. כאשר אנחנו מתקלחים העור מתייבש וכדי להחזיר אליו את הלחות שאבדה חשוב למרוח אותו בקרם לחות עשיר ומזין.

4. תשומת לב, העור שלנו מסמן לנו כל הזמן. אנחנו יכולים להרגיש מתי מתחיל עקצוץ שיכול להפוך למצב חמור יותר ולכן חשוב תמיד להיות ערניים לעור שלנו ולתת לו את המענה המתאים אם מדובר בשימוש בקרמים או לעיתים גם בדיקה אצל רופא העור שלנו.

5. חימום בחדרי הבית, מומלץ לשים בחדר/סלון קערת מים להענקת לחות באוויר החדר.

CERAVE - סרווה - תחליב לחות לעור    יבש עד  יבש מאוד תכטחה 236 מל    מחי...
מומלץ להשתמש במוצרי לחות עשירים במיוחד, ללא בושם, נטול חומרי צבע.

מותג הדרמו-קוסמטיקה CeraVe, פותח עם דרמטולוגים במיוחד לבעלי עור יבש. מציע פורמולה ייחודית המכילה 3 סרמידים חיוניים, המסייעים בהזנה ובשיקום שכבת ההגנה הטבעית של עורך.

קרם הלחות שלCeraVe הינו קרם הלחות המומלץ ביותר על ידי דרמטולוגים בארה"ב*.

CeraVe מציעים מגוון מוצרים מקיף ורב שימושי, לגוף ולפנים, הכוללים לחויות וניקויים. כל המוצרים משלבים פורמולה המכילה 3 סרמידים חיוניים- 1, 3, ו- 6-II, על מנת לסייע בשיקום שכבת ההגנה הטבעית של העור, וטכנולוגיית MVE להענקת לחות מתמשכת לאורך כל היום.
כל המוצרים הינם היפואלרגנים, ללא בישום, ללא פראבן.

סיפור המותג: ב-2005, CeraVe פותח בשיתוף פעולה הדוק עם רופאי עור והושק לראשונה בשוק האמריקאי. המותג מתמקד בטיפוח עור המשלב 3 סרמידים חיוניים, 1, 3, ו- 6-II, המסייעים בשיקום שכבת ההגנה הטבעית של העור. 

סרמידים אלו, זהים לסרמידים המצויים בעור וחיוניים לתפקודו התקין. בשילוב מערכת הולכה חדשנית הידועה בשם MultiVesicularEmulsionTechnology (MVE), מרכיבים אלו חודרים לעור בשחרור מושהה, כך שהעור מוזן בלחות למשך שעות ארוכות.

פיתוח הסרמידים עם טכנולוגית MVE הביא ללידתו של המותג CERAVE{CERAmides + MVE} המיועד לכל אחד ואחת, במרקם איכותי, המתאפיין בשימוש מהימן ובטוח ובהמלצות רבות מרופאים ומטופלים כאחד.

CERAVE - סרווה -קרם לחות לעור יבש עד יבש מאוד תכולה - 340 מל מחיר- 94.90 שח
את מוצרי CeraVe ניתן להשיג בבתי מרקחת פרטיים, רשתות הפארם,בבתי המרקחת של קופות החולים: מכבי ובקנייה און-ליין באתר המכר השונים:
https://shop.super-pharm.co.il
www.drugstore.co.il
www.medi-link.co.il
www.telepharma.co.il
www.bela.co.il
www.maxpharm.co.il.

מקור: IQVIA, סקר שנערך בקרב 1,421 דרמטולוגים בשנת 2017
הטיפים והעצות באדיבות מותג הדרמו קוסמטיקה סרווה–CeraVeלטיפול בעור יבש. המתמחה בשיקום שכבת ההגנה הטבעית של העור.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

מותג מזון הבריאות GREENY השיק מוצר חדש: קמח גרעיני דלעת. ומתכונים להכנת פלאפל ביתי וסברינה ללא גלוטן

מותג מזון הבריאות GREENY השיק מוצר חדש: קמח גרעיני דלעת. הקמח, מתוצרת חברת אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מיוצר מ-100% גרעיני דלעת איכותיים שנבחרו בטבע בקפידה, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומרי טעם וריח.

הקמח עשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים, והוא מיוצר בטכנולוגיה חדישה המשמרת את הטעם הייחודי. נהוג להחליף 15% - 20% מכמות הקמח הכללית במתכונים – בקמח גרעיני דלעת, שמעשיר את הטעם והמרקם של מאפים ומאכלים שונים. 


סברינה  - מקמח זרעי דלעת. צילום – GREENY
הקמח מתאים לדברי מאפה, עוגות, לביבות, פנקייק, להוספה של כפית או שתיים ליוגורט, ואפילו להכנת פלאפל ביתי נטול גלוטן (מתכון בהמשך).

כשר בהשגחת בהשגחת בד"צ בית יוסף והרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 11 ש"ח לאריזה במשקל 250 גרם.
להשיג בחנויות טבע ברחבי הארץ.

לפרטים: https://www.greenyisrael.com/


קמח גרעיני דלעת. צילום - GREENY
מתכון להכנת פלאפל ביתי ללא גלוטן
חומרים:
• קילו חומוס הדס שהושרה לילה במקרר
• 1 בצל בינוני
• 1 תפוח אדמה גדול, קלוף
• 3 כפות קמח גרעיני דלעת של Greeny
• צרור פטרוזיליה
• צרור כוסברה
• ראש שום – שיניים קלופות
• כף מלח
• 2 כפות כמון שטוחות
• כף שמן דלעת Greeny
• כפית שטוחה של פלפל שחור
• כפית סודה לשתייה או 3 כפות מי סודה
• שמן אגוזי מלך מזוכך של Greeny- לטיגון

אופן ההכנה
• לסנן את גרעיני החומוס ולשטוף. לטחון את כל החומרים במעבד מזון, למרקם הרצוי. להכניס את הבלילה למקרר למשך כשעתיים.
• להכין כדורים.
• לחמם שמן (מומלץ שמן אגוזי מלך מזוכך של גריני) לחום בינוני (לא רותח). להכניס כדור אחד בלבד, ולהכין. חשוב לבדוק אותו ולראות שהוא מוכן (לא שרוף מבחוץ ועדיין חים מבפנים, למשל). כך, אפשר יהיה לתזמן את זמן הטיגון של שאר הכדורים.
• לטגן את הכדורים בשכבה אחת בכל פעם.


סברינה  - מקמח זרעי דלעת. צילום – GREENY
מתכון להכנת  סברינה ללא גלוטן
חומרים
• 5 ביצים מופרדות
• 3 כפות סוכר
• קורט מלח
• 1 כוס קמח גרעיני דלעת של Greeny
• 1 כף של קמח אגוזי מלך של Greeny
• 1 כף תמצית וניל
• 1 שקית אבקת אפייה
• 2 כפות שמן אגוזי מלך של Greeny

לציפוי העוגה לאחר האפייה: שלושת רבעי כוס סירופ מלבי מהול במים רותחים, או סירופ סוכר
להגשה: להקציף 1 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר.

אופן הכנה
• להקציף חלבונים.
• להוסיף בהדרגה את הסוכר, עד שמתקבל קצף לבן עדין. להעביר לערבול איטי מאוד ולהוסיף את המלח, הקמחים (בהדרגה), אבקת האפייה ולבסוף את השמן. לוודא שהכל מעורבב היטב.
• לאפות ב-170 מעלות 20-15 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
• להרטיב בסירופ, ולהגיש עם קצפת.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי ציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

גלריה ZOA ע"ש דבורה פישר ז"ל מארחת: "אמנות במגירה"–תערוכה למען המלחמה במחלת ה-ALS

ביום ראשון, ה-27 באוקטובר 2019, תיפתח בגלריה ZOA ע"ש דבורה פישר ז"ל, תערוכת "אמנות במגירה" שמטרתה לגייס כסף למחקר עבור המלחמה במחלת ה-ALS, מחלה חשוכת מרפא של ניוון שרירים.

יוזמת התערוכה היא רותם כרמי, עובדת סוציאלית במקצועה, בת 44, אם לשלושה ילדים ובת זוגו של זוהר, אשר אובחן לפני 9 שנים כחולה במחלת ה-ALS, כאשר פיקד על יחידה בחיל האוויר. כיום מצבו של זוהר מורכב ביותר. הוא מוזן ומונשם, ללא יכולת לזוז והתקשורת עימו מתקיימת אך ורק באמצעות עיניו. יחד עם אהוביו הוא שוהה בבית ומטופל על די רותם ושני מטפלים סיעודיים 24/7.

גליה פסטרנק. צילום: משרד יחסי ציבור
לצד שברון הלב ובתוך המורכבות הגדולה של חייה, החליטה רותם לראות את הצד האופטימי של החיים ובחרה לפעול וליצור. בנוסף לטיפול בבעלה וגידול ילדיה, היא אוספת מזה שנים מגירות ישנות אותן היא מחדשת והופכת לפריט עיצוב עדכני ושימושי (https://rotemcarmi.co.il/).

בתוך כך יצרה רותם את תערוכת "אמנות במגירה" המביאה סיפור אישי של משפחה אמיצה אשר החליטה להתמודד עם מציאות מורכבת שנכפתה עליה. הכוח בתערוכה נובע מהניגוד הדרמטי של מגירה שהיא דבר אישי ולעיתים אף סודי, אל מול חשיפה יצירתית ופתוחה לקהל הרחב. 

רותם פנתה לאמנים, מובילי דעת קהל וידוענים שנרתמו להעלאת המודעות למחלה קשה זו, ויצרו את תרגומם האישי לאופטימיות. 

בין האמנים המציגים בתערוכה הדס אשכנזי, גלי מאור, נעמי הר סוף, דנה ישראלי, נורה פורת, אפרת דה בוטון, קובי סיבוני, אורי ארוסטי, אורן מרטן, זיוה כספי, טל טנא צצקס, איילת גד, מורן קליגר, גליה פסטרנק, ליאת שרון ועוד.

כמו כן מוצגות בתערוכה המגירות של: קרן פלס, קובי מחט, פאולה ולאון רוזנגברג, מיכל ינאי, ליהיא לפיד, עדי אשכנזי, יעל גולדמן, יהודה אטלס, אחינועם נוני, מושיק רוט, מירי בוהדנה, אסף גרניט, עילי בוטנר, אורי ששון, דנה גרוצקי, ארז קומרובסקי, יוסי שטרית, אביב משה ועוד רבים נוספים.

לילך ליברייך. צילום: משרד יחסי ציבור
"המגירה מהווה סמל ומטאפורה לעולם יצירתי שלם, הניתן לאגור בתוכה", כותבת רותם בטקסט המקדים שלה לתערוכה, "לא רק אובדנים מורכבים ובלתי נתפסים יש בחיים שלנו, כי אם גם התחלות חדשות, שמחות ושבבי תקווה."

גלריה ZOA ע"ש דבורה פישר הוקמה בבית ציוני אמריקה על מנת לאפשר לחשוף, בשפת היצירה והאמנות, את פעילותן החשובה של העמותות החברתיות בארץ. דבורה פישר ז"ל הייתה בין היתר חברת הנהלה של עמותת "ילדים בסיכוי-המועצה לילד החוסה" והשקיעה את מירב זמנה ומשאביה למען ילדים שהוצאו מביתם בכורח הנסיבות וגדלו בפנימיות. הקשר המיוחד שלה עם עולם הפנימיות החל כבר בשנת 1980, כאשר החליטה יחד עם בעלה ד"ר אלי פישר שמשפחתם תהיה משפחה מארחת לשני ילדים, אח ואחות, שגדלו בפנימייה והיו גם בפנימיית בן שמן. אין מקום ראוי יותר מהגלריה, שנקראה על שמה, לתצוגת התערוכה הנוכחית, המוקדשת לקידום המחקר למחלת ה-ALS.

חלי גלעד / אוצרת התערוכה
דורון פולק / אוצר הגלריה

מיכל ינאי. צילום: משרד יחסי ציבור
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

יום שני, 7 באוקטובר 2019

סוגת נכנסת לקטגוריית תערובות הגרנולה ומשיקה את סדרת גרנולה קראנץ'

חדש על המדפים של סוגת!!!
יש גרנולה - ויש גרנולה קרנץ' של סוגת!!!

בשורה משמחת לאוהבי הגרנולה!  חברת סוגת ממשיכה בהרחבת מבחר המוצרים ונכנסת לקטגוריית תערובות הגרנולה עם סדרת מוצרים בשם גרנולה קראנץ'. 

ייחודיות הסדרה באה לידי ביטוי בפריכות, טריות ואיכות המוצר, 5 סוגי פירות טרופיים, עשירה בסיבים תזונתיים, מתאימה לאכילה ונשנוש בכל שעה של היום.

כל סוגי הסדרה מועשרים בדבש ומתאימים כתוספת ליוגורט, חלב, סמוד'י, בתוספת פירות טריים או לנשנוש כמו שהן. משווקת באריזות נוחות לנשיאה ולסגירה חוזרת, במשקל 300 גרם.

סוגת - תערובות הגרנולה עם סדרת מוצרים  גרנולה קראנץ'. צילום: נדיה היבא
סוגת - תערובות הגרנולה עם סדרת מוצרים  גרנולה קראנץ'. צילום: נדיה היבא
הסדרה החדשה כוללת 4 מוצרים:
גרנולה קראנץ' עם אגוזים ודבש המכילה 5 סוגי אגוזים- שקדים, בוטנים, קשיו ,אגוזי לוז ואגוזי מלך, גרנולה קראנץ' עם חמוציות ודגנים (מכיל 5 סוגי דגנים), גרנולה קראנץ' בטעם אקזוטיעם פירות טרופיים המכילה אחוז פרי גבוה ו- 5 סוגי פירות שונים-בננה, אננס, פפאיה, קוקוס ותמר וגרנולה קראנץ עם פירות יבשים המכילה 5 סוגי פירות יבשים שונים-חמוציות, משמש מיובש, צימוקים, שזיף מיובש ושקדים.

סוגת - גרנולה קרנץ' עם אגוזים ודבש. צילום יחסי ציבור
גרנולה קראנץ' עם אגוזים ודבש
תערובת גרנולה מבית סוגת, מכילה דבש חמישה סוגים שונים של אגוזים פריכים: שקדים, קשיו, אגוזי לוז, אגוזי מלך ובוטנים. טעימה ועשירה בסיבים תזונתיים, מתאימה להגשה עם יוגורט, פירות טריים או שייק פירות קפואים וכמובן לנשנוש במהלך כל שעות היום, בבית, בלימודים או בעבודה. משווקת באריזה של 300 גרם, נוחה לנשיאה.

סוגת - גרנולה קראנץ' עם חמוציות ודגנים. צילום יחסי ציבור
גרנולה קראנץ' עם חמוציות ודגנים
תערובת גרנולה מבית סוגת, מכילה חמישה סוגים של דגנים מלאים: שיבולת שועל, חיטה, שעורה, שיפון וכוסמין וחמוציות מיובשות, מועשרת בדבש. טעימה ועשירה בסיבים תזונתיים, מתאימה להגשה עם יוגורט, חלב, שייק פירות או פירות טריים וגם כנשנוש קל במהלך היום. משווקת באריזה נוחה של 300 גרם, שאפשר לקחת ללימודים או לעבודה.

סוגת - גרנולה קראנץ' עם פירות יבשים. צילום יחסי ציבור
גרנולה קראנץ' עם פירות יבשים
תערובת גרנולה מבית סוגת, מכילה דגנים מלאים, דבש וחמישה סוגים פירות יבשים אהובים: צימוקים, חמוציות, שזיף, משמש ושקדים. טעימה ועשירה בסיבים תזונתיים. מומלץ להגיש עם יוגורט, סמוד'י של פירות קפואים, חלב, פירות טריים או כנשנוש במהלך היום. נמכרת באריזה של 300 גרם, נוחה לנשיאה ללימודים או לעבודה.

סוגת - גרנולה קראנץ' עם פירות טרופיים. צילום יחסי ציבור
גרנולה קראנץ' עם פירות טרופיים
תערובת גרנולה מבית סוגת, מכילה דגנים מלאים וחמישה סוגים של פירות טרופיים: בננה, אננס, פפאיה, קוקוס ותמר. טעימה ועשירה בסיבים תזונתיים.
מתאימה כתוספת ליוגורט או חלב, עם שייק או סמוד'י, בשילוב פירות טריים או כנשנוש בפני עצמו. משווקת באריזה של 300 גרם, נוחה לנשיאה מחוץ לבית, ללימודים או לעבודה.

כל המוצרים בסדרה מכילים דגנים מלאים ומהווים מקור לסיבים
מחיר מומלץ לצרכן: 11.90 שח ל-14.90 שח לאריזה של 300 גרם.
להשיג ברשתות השיווק המובחרות

סדרת גרנולה קראנץ' סוגת. קרדיט תמונה: סטודיו הייפק
ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...