המנה קלה להכנה, עשירה בטעמים מהמזרח, צמחונית ומתאימה גם לטבעונים. מנה נפלאה וטעימה במיוחד, המתאימה כארוחת צהריים או ערב מזינה, רק להפשיר, להקפיץ וליהנות.
נבחרת המוצרים של INSDEAT כוללת 11 מוצרים טבעוניים, איכותיים וכשרים, שהותאמו במיוחד לחיך הישראל. המוצרים הינם מרכיבים טבעיים, ללא רכיבים מהונדסים גנטית, עשירים בחלבון וחלקם ללא גלוטן, המיועדים לבישול והגשה.
רצועות עוף מן הצומח בקארי תאילנדי של INSTEAD צילום הדס ניצן |
רצועות עוף מן הצומח בקארי תאילנדי צילום הדס ניצן |
1 חבילת רצועות עוף מן הצומח INSTEAD
1 כף שמן קוקוס
1/2 בצל לבן חתוך לרצועות
1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות
1/2 פלפל צהוב חתוך לרצועות
1 גבעול סלרי חתוך למקלות
3 שיני שום פרוסות
1 כף מחית קארי תאילנדית (אדומה)
1 פחית קרם קוקוס
קורט מלח
4-5 עלי כוסברה
4-5 עלי בזיליקום
להגשה (אופציונלי): 1 כוס אורז לבן מבושל, 1/2 לימון ליים
אינסטד מגישה מתכון לרצועות עוף מן הצומח בקארי תאילנדי צילום הדס ניצן |
1. מחממים ווק לחום גבוה, שמים כף שמן קוקוס ומקפיצים את הירקות – בצל, פלפל אדום, פלפל צהוב, סלרי ושום.
2. מוסיפים את רצועות העוף מן הצומח לאחר הפשרה ומקפיצים לחימום יחד עם הירקות.
3. מוסיפים כף מחית קארי ומערבבים.
4. מוסיפים את קרם הקוקוס, מרתיחים ומבשלים למשך מספר דקות.
5. מוזגים את המנה לצלחת הגשה, מפזרים מעל עלי כוסברה ובזיליקום טריים ומגישים. מומלץ להגיש עם לימון ליים ואורז לבן.
קרדיט לצילומים: הדס ניצן - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.