איך אתם מכינים את מרק הירקות שלכם?
השבוע הגיע משלוח ובין המוצרים מצאתי לשמחתי מיץ עגבניות של המותג פרימור באריזת בקבוק זכוכית, בדיוק כמו שאני אוהבת. אני מעדיפה אריזות זכוכית, כך רואה בדיוק מה אני קונה.
מה שאני אוהבת במיוחד במיץ העגבניות של פרימור שהוא סחוט טבעי, במרקם נוזלי, בעל טעם איכותי, ללא טעם חמצמץ כמו לאחרים, כך שלא צריכה להוסיף סוכר לתבשילים או למרקים.
המשלוח הגיע לקראת סוף השבוע, שזה מבחינתי תחילת ההכנות לבישולים לקראת השישבת.דבר ראשון שעלה בראשי זה להכין מרק נפלא לכבוד שבת שכל בני הבית אוהבים.
מתכון להכנת מרק ירקות עם מיץ עגבניות. המתכון והצילום באדיבות נדיה היבא |
הנה המתכון להכנת מרק ירקות עם מיץ עגבניות
המתכון למרק הוא באדיבות אמא שלי שתחייה, ושאותו אני מכינה כמעט כל שבוע
מצרכים:
1 בצל קצוץ
5-6 חלקי עוף שאוהבים (לפי מספר הסועדים)
3 גזרים קלופים וחתוכים לעיגולים בעובי אצבע
3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים (חותכת לחצי, ואת החצי לחמש)
2 יחידות קולורבי מקולף וחתוך כמו התפוח - האדמה
300 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות גדולות
חצי כרוב לבן, חתוך לקוביות גדולות
חצי חבילת קוסברה שטופה היטב וקצוצה (מי שלא אוהב יכול לוותר)
3 גבעולי סלרי עם העלים הירוקים שטופים היטב וחתוכים גס, אפשר גם בשלמותם.
3-4 כפות שמן לטיגון
תבלינים (כמויות לפי הטעם שאתם אוהבים): פלפל שחור, מלח, כורכום, חצי בקבוק מיץ עגבניות של פרימור
מצרכים:
1 בצל קצוץ
5-6 חלקי עוף שאוהבים (לפי מספר הסועדים)
3 גזרים קלופים וחתוכים לעיגולים בעובי אצבע
3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים (חותכת לחצי, ואת החצי לחמש)
2 יחידות קולורבי מקולף וחתוך כמו התפוח - האדמה
300 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות גדולות
חצי כרוב לבן, חתוך לקוביות גדולות
חצי חבילת קוסברה שטופה היטב וקצוצה (מי שלא אוהב יכול לוותר)
3 גבעולי סלרי עם העלים הירוקים שטופים היטב וחתוכים גס, אפשר גם בשלמותם.
3-4 כפות שמן לטיגון
תבלינים (כמויות לפי הטעם שאתם אוהבים): פלפל שחור, מלח, כורכום, חצי בקבוק מיץ עגבניות של פרימור
מיץ עגבניות של פרימור. נהדר להכנת משקאות חמים וקרים, קוקטיילים, שייקים ומרקים. צילום: נדיה היבא |
🍅בסיר גדול מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה, מוסיפים את חלקי העוף וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות.
🍅מוסיפים את התבלינים ומיץ העגבניות, ומערבבים עם תוכן הסיר, מוספים את הירקות החתוכים, וממלאים מים מהברז עד לכיסוי הירקות ומביאים לרתיחה (אפשר להוסיף מים חמים כדי לקצר את זמן הבישול).
🍅מבשלים במשך 20 דקות ומתקנים טעמים, ממשיכים לבשל עוד כ-15 דקות או עד לריכוך הירקות. שימו לב לא לבשל יותר מידי, אחרת הירקות יצאו מעוכים.
🍅אני נוהגת לבדוק עם מזלג את הגזר במרק , כי הוא הירק הכי קשה והבישול שלו ארוך יותר משאר הירקות.
🍅אנחנו אוהבים לאכול את המרק עם קוסקוס/אורז לבן או כמו שהוא עם מספר טיפות לימון מעל, מה שמשדרג ומקפיץ לגמרי את הטעמים של מרק הירקות.
🍅ולצמחונים שביננו: ניתן להכין את מרק הירקות ללא חלקי העוף.
בתאבון!!!
בתאבון!!!
מיץ עגבניות פרימור. צילום: נדיה היבא |
המיץ נפלא לצריכה כמשקה עשיר ומרענן, וכן להכנת משקאות חמים וקרים, קוקטיילים, שייקים ומרקים.
מיץ עגבניות פרימור צילום עמית שטראוס |
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 4.90 – 8.90 ₪ לבקבוק 1 ליטר.
להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ.
בשיתוף: חברת פרימור
קרדיט צילומים: עמית שטראוס-השימוש בתמונה ללא תמורה, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.