הלחם עשוי מקמח שיפון (45%), קמח חיטה מלא (40%), קמח חיטה (15%), מחמצת טבעית ותוספת של שיבולת שועל, חיטה מעוכה ושעורה – המעניקים ללחם מרקם איכותי במיוחד. הלחם ללא תוספת סוכר.
הלחם נפרס ונארז מיד בתום אפייתו, מה שמבטיח את טריותו. הלחם טעים עם כל ממרח, ירקות, ביצים, גבינות, דגים או בשרים וחברת "ביכורים מזון ומאפה" שמחה להציע מתכון להכנת כריך טעים ומיוחד.
כשר פרווה בהשגחת בד"ץ ירושלים העדה החרדית והרבנות מעלה אדומים.
מחיר: 12.90 ש"ח לאריזה במשקל 600 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ.
הצעה להגשה - כריך עם קממבר. צילום מנה: PIXABAY |
חומרים:
פרוסה של לחם שיפון מלא 7 דגנים של "ביכורים"
פרוסות גבינת קממבר
רצועות של מנגו בשל
מעדן שזיפים (ריבת שזיפים 100% פרי)
גבינת שמנת טבעית
נבטי חמניה
אופן ההכנה:
• למרוח את הפרוסה במעט גבינת שמנת טבעית. מעליה, למרוח מעט מעדן שזיפים.
• להניח מעל פרוסות של גבינת קממבר ולהניח ביניהן מעט מעדן שזיפים
• להניח מעל רצועות מנגו ולפזר נבטי חמניה (או נבטי ברוקולי, למי שרוצה להוסיף מעט חריפות)
ביכורים - לחם שיפון מלא 7 דגנים. צילום - אייל קרן |
ביכורים - לחם שיפון מלא 7 דגנים. צילום - אייל קרן |
ערכה נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור
תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.