חברת "נפטון" לייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה "רוטב לפיצה" - להכנת מגוון מנות טעימות ומציעה מתכון מהיר הכנה של שבלולי פיצה נהדרים.
הרוטב מכיל בין השאר: רכז עגבניות, אורגנו, טימין, בזיליקום ושמן קנולה והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.
כשרות - פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
מחיר: 12.90 ש"ח (לבקבוק במשקל 330 גרם).
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, יש חסד, פרש מרקט, שוק מהדרין ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.
מתכון להכנת שבלולי פיצה מבצק מלאווח, עם רוטב עשיר וגבינת מוצרלה
המתכון באדיבות חברת נפטון
חומרים:
1 חבילה של מלאווח (להפשיר כמה דקות)
1 בקבוק רוטב לפיצה של "נפטון"
2 כוסות גבינה צהובה (רצוי מוצרלה) מגוררת
ביצה טרופה
שומשום
שמן זית כתית
אופן הכנה
• לחמם תנור ל-180 מעלות
• על משטח העבודה לפרוס נייר אפייה, להברישו במעט שמן זית ולהניח מעליו מלאווח. למרוח מעט שמן זית גם מעל למלאווח. להניח מעל עוד נייר אפייה, ולרדד מעט
• להסיר את נייר האפייה העליון. למרוח על המלאווח רוטב פיצה ולפזר מוצרלה מעל
• לגלגל את המלאווח לרולדה ולהקפיא כ-10 דקות
• להוציא מהמקפיא ולחתוך לפרוסות בעובי של 1.5- 2 ס"מ
• להניח את הפרוסות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, במרחק קל. למרוח את השבלולים בביצה טרופה, ולפזר מעל מעט פירורי גבינה צהובה, ושומשום.
• לאפות 25 – 30 דקות, עד להזהבה
** לחזור על הפעולות עם עוד עלי מלאווח, לפי הצורך
** גיוון: להוסיף פרוסות של פטריות או זיתים, לפני הגלגול לרולדה
"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור
תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
הרוטב מכיל בין השאר: רכז עגבניות, אורגנו, טימין, בזיליקום ושמן קנולה והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.
כשרות - פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
מחיר: 12.90 ש"ח (לבקבוק במשקל 330 גרם).
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, יש חסד, פרש מרקט, שוק מהדרין ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.
שבלולי פיצה מבצק מלאווח עם רוטב עשיר וגבינה מוצרךה. צילום: PIXABAY |
המתכון באדיבות חברת נפטון
חומרים:
1 חבילה של מלאווח (להפשיר כמה דקות)
1 בקבוק רוטב לפיצה של "נפטון"
2 כוסות גבינה צהובה (רצוי מוצרלה) מגוררת
ביצה טרופה
שומשום
שמן זית כתית
אופן הכנה
• לחמם תנור ל-180 מעלות
• על משטח העבודה לפרוס נייר אפייה, להברישו במעט שמן זית ולהניח מעליו מלאווח. למרוח מעט שמן זית גם מעל למלאווח. להניח מעל עוד נייר אפייה, ולרדד מעט
• להסיר את נייר האפייה העליון. למרוח על המלאווח רוטב פיצה ולפזר מוצרלה מעל
• לגלגל את המלאווח לרולדה ולהקפיא כ-10 דקות
• להוציא מהמקפיא ולחתוך לפרוסות בעובי של 1.5- 2 ס"מ
• להניח את הפרוסות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, במרחק קל. למרוח את השבלולים בביצה טרופה, ולפזר מעל מעט פירורי גבינה צהובה, ושומשום.
• לאפות 25 – 30 דקות, עד להזהבה
** לחזור על הפעולות עם עוד עלי מלאווח, לפי הצורך
** גיוון: להוסיף פרוסות של פטריות או זיתים, לפני הגלגול לרולדה
חברת נפטון - רוטב לפיצה להכנת מגוון מנות טעימות. צילום: מיכאל כץ |
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור
תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.