חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בייצור לחמי בריאות, ירקות קלויים ושירותי הסעדה, מציעה לשדרג את המרק החורפי עם קרוטונים פריכים ומתובלים, העשויים מלחם פשתן טרי.
הלחם מיוצר מזרעי פשתן זהובים מקנדה, שערכיהם כמזון על נשמרים בטכנולוגיה ייחודית. הלחם עשיר באומגה 3, בחלבון ובסיבים תזונתיים, והוא מכיל כמות נמוכה במיוחד של פחמימות (כ-1 גרם בפרוסה).
הלחם אינו מכיל תוספת סוכר או ממתיקים מלאכותיים. הרכבו הייחודי הופכת אותו לבחירה מצוינת עבור ספורטאים, טבעונים וכל המעוניין בתזונה דלת פחמימות, כולל סוכרתיים. הלחם גם עשיר בסיבים תזונתיים התורמים לבריאות ומקנים תחושת שובע, המסייעת בשמירה על משקל תקין.
כשר בהשגחת בד"צ העדה החרדית.
מחיר: 26-22 ש"ח לאריזה במשקל 400 גרם.
מתכון לקרוטונים פריכים מלחם פשתן, תוספת נהדרת למרק חורפי ומנחם
מצרכים:
8 - 10 פרוסות לחם פשתן טרי של "ביכורים", חתוכים לקוביות קטנות יחסית
3 - 5 כפות שמן זית איכותי
1/2 - 1 כפית שום גבישי
1/2 - 1 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
🍞 לחמם תנור ל- 120 מעלות.
🍞 לערבב את כל המצרכים בקערה.
🍞לשטח את קוביות לחם הפשתן המתובלות בשכבה אחת, על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אם יש צורך, לשטח בשתי תבניות.
🍞 לאפות כחצי שעה. מדי פעם לבדוק אם הקרוטונים עשויים מספיק. כשהם נוקשים – הם מוכנים.
🍞 להוציא ולצנן. לשמור בכלי סגור הרמטית.
מרק עדשים כתומות עם כורכום, כמון, שום, בצל, שמן זית וקרוטונים מלחם פשתן של "ביכורים"
מצרכים:
2 כוסות של עדשים כתומות, מבוררות, שטופות ומסוננות
1 בצל לבן בינוני, פרוס דק
5 שיני שום
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
2 כפות שמן זית איכותי
2 כפות שמן קנולה
7.5 כוסות מים
להגשה:
* חופן נדיב של קרוטונים מלחם פשתן של "ביכורים", מוכן עפ"י ההוראות
* מעט שמן זית
* מיץ לימון סחוט, טרי
* מעט ירק קצוץ (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר או בצל ירוק)
אופן ההכנה:
🍞 לחמם סיר וכשהו חם, להוסיף את 2 סוגי השמן.
🍞להוסיף את הבצל. כשהוא מתחיל להזהיב, להנמיך ללהבה בינונית, להוסיף את השום ולהזהיבו (להימנע מהשחמתו).
🍞 להוסיף את העדשים והמים, והביא לרתיחה. לתבל ולערבב.
🍞 להנמיך את הלהבה, לכסות את הסיר ולבשל כ-20 דקות, עד שהעדשים התרככו היטב.
🍞 להסיר מהאש. כשהמרק פושר, לטחון בעזרת מוט בלנדר.
להגשה:
לחמם שוב את המרק, ולתקן תיבול. להגיש עם זילוף של שמן זית איכותי ומיץ לימון. להוסיף קרוטונים ולהגיש.
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור
עקבו אחרי גם ב:
באינסטגרם
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
הלחם מיוצר מזרעי פשתן זהובים מקנדה, שערכיהם כמזון על נשמרים בטכנולוגיה ייחודית. הלחם עשיר באומגה 3, בחלבון ובסיבים תזונתיים, והוא מכיל כמות נמוכה במיוחד של פחמימות (כ-1 גרם בפרוסה).
הלחם אינו מכיל תוספת סוכר או ממתיקים מלאכותיים. הרכבו הייחודי הופכת אותו לבחירה מצוינת עבור ספורטאים, טבעונים וכל המעוניין בתזונה דלת פחמימות, כולל סוכרתיים. הלחם גם עשיר בסיבים תזונתיים התורמים לבריאות ומקנים תחושת שובע, המסייעת בשמירה על משקל תקין.
כשר בהשגחת בד"צ העדה החרדית.
מחיר: 26-22 ש"ח לאריזה במשקל 400 גרם.
מרק עדשים עם קרוטונים מלחם פשתן. צילום: PIXABAY |
מצרכים:
8 - 10 פרוסות לחם פשתן טרי של "ביכורים", חתוכים לקוביות קטנות יחסית
3 - 5 כפות שמן זית איכותי
1/2 - 1 כפית שום גבישי
1/2 - 1 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
🍞 לחמם תנור ל- 120 מעלות.
🍞 לערבב את כל המצרכים בקערה.
🍞לשטח את קוביות לחם הפשתן המתובלות בשכבה אחת, על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אם יש צורך, לשטח בשתי תבניות.
🍞 לאפות כחצי שעה. מדי פעם לבדוק אם הקרוטונים עשויים מספיק. כשהם נוקשים – הם מוכנים.
🍞 להוציא ולצנן. לשמור בכלי סגור הרמטית.
מרק עדשים כתומות עם קרוטונים מלחם פשתן. צילום: PIXABAY |
מרק עדשים כתומות עם כורכום, כמון, שום, בצל, שמן זית וקרוטונים מלחם פשתן של "ביכורים"
מצרכים:
2 כוסות של עדשים כתומות, מבוררות, שטופות ומסוננות
1 בצל לבן בינוני, פרוס דק
5 שיני שום
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
2 כפות שמן זית איכותי
2 כפות שמן קנולה
7.5 כוסות מים
להגשה:
* חופן נדיב של קרוטונים מלחם פשתן של "ביכורים", מוכן עפ"י ההוראות
* מעט שמן זית
* מיץ לימון סחוט, טרי
* מעט ירק קצוץ (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר או בצל ירוק)
אופן ההכנה:
🍞 לחמם סיר וכשהו חם, להוסיף את 2 סוגי השמן.
🍞להוסיף את הבצל. כשהוא מתחיל להזהיב, להנמיך ללהבה בינונית, להוסיף את השום ולהזהיבו (להימנע מהשחמתו).
🍞 להוסיף את העדשים והמים, והביא לרתיחה. לתבל ולערבב.
🍞 להנמיך את הלהבה, לכסות את הסיר ולבשל כ-20 דקות, עד שהעדשים התרככו היטב.
🍞 להסיר מהאש. כשהמרק פושר, לטחון בעזרת מוט בלנדר.
להגשה:
לחמם שוב את המרק, ולתקן תיבול. להגיש עם זילוף של שמן זית איכותי ומיץ לימון. להוסיף קרוטונים ולהגיש.
ביכורים מזון ומאפה- לחם פשתן. צילום - אייל קרן |
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור
עקבו אחרי גם ב:
באינסטגרם
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.