אין יותר מהנה וטעים לשבת מול הטלוויזיה, להתכרבל בשמיכה רכה ולהינות ממרק חם, טעים וגם בריא.
אפשר גם להשקיט איתו את ה"רעב הקטן" שלפעמים תוקף אותנו, או כמנת פתיחה לארוחה.
המתכון באדיבות חברת כרמית שדואגת לחמם לנו את החורף.
מצרכים:
2 בצלים בינוניים
4 גזרים
3 בטטות
אופציה חתיכת דלעת / דלורית
אופן ההכנה:
🍲 לקצוץ 2 בצלים בינוניים ולטגן עד להזהבה
🍲 לחתוך 4 גזרים לעגולים גסים ולהוסיף לסיר
🍲 לחתוך לריבועים 3 בטטות בינוניות ולהוסיף אותן לסיר
🍲 ניתן להוסיף גם חתיכה של דלעת/ דלורית.
🍲 לטגן את כל הרכיבים יחד עם הבצל
🍲 לכסות הכל עם מים רותחים ולהביא לרתיחה
🍲 להנמיך לאש קטנה ולבשל עד להתרככות הירקות.
🍲 לתבל במלח, פלפל ובאבקת מרק. לטעום ולתקן טעמים...
לאחר שהמרק והירקות התבשלו. להמתין, שהמרק יתקרר מעט ולטחון בבלנדר ידני עד למרקם קטיפתי.
מומלץ להגיש לצד המרק פניני קרקר דגנים בטעם שאתם אוהבים.
בתיאבון !
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ
עקבו אחרי גם באינסטגרם
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?!
אפשר גם להשקיט איתו את ה"רעב הקטן" שלפעמים תוקף אותנו, או כמנת פתיחה לארוחה.
המתכון באדיבות חברת כרמית שדואגת לחמם לנו את החורף.
חברת כרמית חולקת מתכון מרק כתום צילום נימרוד גנישר |
מצרכים:
2 בצלים בינוניים
4 גזרים
3 בטטות
אופציה חתיכת דלעת / דלורית
אופן ההכנה:
🍲 לקצוץ 2 בצלים בינוניים ולטגן עד להזהבה
🍲 לחתוך 4 גזרים לעגולים גסים ולהוסיף לסיר
🍲 לחתוך לריבועים 3 בטטות בינוניות ולהוסיף אותן לסיר
🍲 ניתן להוסיף גם חתיכה של דלעת/ דלורית.
🍲 לטגן את כל הרכיבים יחד עם הבצל
🍲 לכסות הכל עם מים רותחים ולהביא לרתיחה
🍲 להנמיך לאש קטנה ולבשל עד להתרככות הירקות.
🍲 לתבל במלח, פלפל ובאבקת מרק. לטעום ולתקן טעמים...
לאחר שהמרק והירקות התבשלו. להמתין, שהמרק יתקרר מעט ולטחון בבלנדר ידני עד למרקם קטיפתי.
מומלץ להגיש לצד המרק פניני קרקר דגנים בטעם שאתם אוהבים.
בתיאבון !
חברת כרמית חולקת מתכון מרק כתום צילום נימרוד גנישר |
הצילומים באישור שימוש היחצ
עקבו אחרי גם באינסטגרם
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.