יום שלישי, 25 בספטמבר 2018

מתכון ללזניה מטורטיות - טעים, קל ומהיר להכנה

המותג מאסטר שף מציע למארחים מתכון לזניה מטריפה מטורטיות. מדובר במתכון שמצד אחד קל ומהיר להכנה ומצד שני במנה מפתיעה, יפה, חגיגית, מרשימה וכמובן טעימה.

מצרכים:
5 טורטיות מקמח חיטה מאסטר שף
1 קופסה עגבניות איטלקיות חתוכות דק מאסטר שף (400 גרם)
1 קופסה רסק עגבניות מאסטר שף
1/2 צרור עלי בזיליקום, חתוכים גס
1/2 כפית מלח
200 גרם גבינה צהובה, מגורדת דק
400 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם גבינת פטה או בולגרית רכה
1 ביצה


לזניה טורטיה מאסטר שף. צילום נטע חן ליבנה

הוראות הכנה:
1. בקערה גדולה מערבבים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, בזיליקום ומלח.
2. בקערה גדולה נוספת מערבבים ריקוטה, גבינת פטה, ביצה ו-150 גרם גבינה צהובה.
3. מניחים בתבנית עגולה בקוטב 20 ס"מ טורטייה אחת ומעליה מורחים 1/5 מתערובת הגבינות.
4. מניחים מעל 1/5 מרוטב העגבניות ומורחים בעדינות.
5. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות, הגבינות ורוטב העגבניות ומסיימים ברוטב עגבניות.
6. מפזרים מעל את יתרת הגבינה הצהובה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30-40 דקות. 7. אם הלזניה מתחילה להשחים מעל אפשר לכסות ברדיד אלומיניום.
8. מניחים ללזניה להתקרר מעט ולטורטיות לספוג את הנוזלים לפני שפותחים ומגישים.

בתאבון...!!

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ
המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

חברת "אחוה" משווקת לפסח ממרחי טחינה עם סילאן, שוקולד וממרחי חלוה

מה תמרחו על המצה בחג פסח הקרב ובא בצעדי ענק? חברת אחוה, יצרנית הטחינה, חלוה ודברי מאפה המובילה בישראל, משווקת לרגל חג הפסח ממרחי טחינה מתוק...