המותג מאסטר שף מציע למארחים מתכון לזניה מטריפה מטורטיות. מדובר במתכון שמצד אחד קל ומהיר להכנה ומצד שני במנה מפתיעה, יפה, חגיגית, מרשימה וכמובן טעימה.
מצרכים:
5 טורטיות מקמח חיטה מאסטר שף
1 קופסה עגבניות איטלקיות חתוכות דק מאסטר שף (400 גרם)
1 קופסה רסק עגבניות מאסטר שף
1/2 צרור עלי בזיליקום, חתוכים גס
1/2 כפית מלח
200 גרם גבינה צהובה, מגורדת דק
400 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם גבינת פטה או בולגרית רכה
1 ביצה
הוראות הכנה:
1. בקערה גדולה מערבבים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, בזיליקום ומלח.
2. בקערה גדולה נוספת מערבבים ריקוטה, גבינת פטה, ביצה ו-150 גרם גבינה צהובה.
3. מניחים בתבנית עגולה בקוטב 20 ס"מ טורטייה אחת ומעליה מורחים 1/5 מתערובת הגבינות.
4. מניחים מעל 1/5 מרוטב העגבניות ומורחים בעדינות.
5. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות, הגבינות ורוטב העגבניות ומסיימים ברוטב עגבניות.
6. מפזרים מעל את יתרת הגבינה הצהובה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30-40 דקות. 7. אם הלזניה מתחילה להשחים מעל אפשר לכסות ברדיד אלומיניום.
8. מניחים ללזניה להתקרר מעט ולטורטיות לספוג את הנוזלים לפני שפותחים ומגישים.
בתאבון...!!
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ
המתכון באדיבות המותג מאסטר שף
מצרכים:
5 טורטיות מקמח חיטה מאסטר שף
1 קופסה עגבניות איטלקיות חתוכות דק מאסטר שף (400 גרם)
1 קופסה רסק עגבניות מאסטר שף
1/2 צרור עלי בזיליקום, חתוכים גס
1/2 כפית מלח
200 גרם גבינה צהובה, מגורדת דק
400 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם גבינת פטה או בולגרית רכה
1 ביצה
לזניה טורטיה מאסטר שף. צילום נטע חן ליבנה |
הוראות הכנה:
1. בקערה גדולה מערבבים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, בזיליקום ומלח.
2. בקערה גדולה נוספת מערבבים ריקוטה, גבינת פטה, ביצה ו-150 גרם גבינה צהובה.
3. מניחים בתבנית עגולה בקוטב 20 ס"מ טורטייה אחת ומעליה מורחים 1/5 מתערובת הגבינות.
4. מניחים מעל 1/5 מרוטב העגבניות ומורחים בעדינות.
5. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות, הגבינות ורוטב העגבניות ומסיימים ברוטב עגבניות.
6. מפזרים מעל את יתרת הגבינה הצהובה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30-40 דקות. 7. אם הלזניה מתחילה להשחים מעל אפשר לכסות ברדיד אלומיניום.
8. מניחים ללזניה להתקרר מעט ולטורטיות לספוג את הנוזלים לפני שפותחים ומגישים.
בתאבון...!!
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ
המתכון באדיבות המותג מאסטר שף
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.