יום רביעי, 20 בנובמבר 2024

רשת בורגר סטיישן פתחה סניף חדש בבת ים

בשורה משמחת לתושבי בת ים והסביבה: רעבים??  "בורגר סטיישן" חנכה סניף חדש בבת ים!!!
הרשת תפתח עד סוף 2025 עוד 6 סניפים חדשים בהשקעה של כ- 5 מיליון ₪.

השבוע נערך אירוע השקה חגיגי על הטיילת בחוף ימה של העיר בת ים, שבו השיקו שלומי גדות ואנדריי בוברוב את הסניף ה- 14 של רשת ההמבורגרים פרמיום הכשרה של "בורגר סטיישן", העשויים 100%מבשר בקר משובח שנטחן מדי יום בכל סניף. 
באירוע ההשקה נכחו: אנשי עסקים, אנשי תקשורת, עיתונאים ובלוגרים.

רשת ההמבורגרים פרימיום הכשרה "בורגר סטיישן", מתכננת להגדיל בשנה הקרובה באופן משמעותי את מספר הסניפים שלה, ולפתוח עד סוף שנת 2025 שישה סניפים חדשים.

רשת בורגר סטיישן משיקה תפריט חדש
צלם איתן וקסמן מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
את הארוע כיבד בנוכחות ראש העיר בת-ים, צביקה ברוט, והדגיש את החשיבות של פתיחת עסקים חדשים בעיר: "בת-ים שמחה להיות מוקד עלייה לרגל לכל המותגים הגדולים, הביקוש לעסקים חדשים עולה והעסקים מבינים שבת-ים היא המקום להגיע אליו".

שלומי גדות, מבעלי רשת בורגר סטיישן, אמר כי : "מגמת ההתרחבות של הרשת היא פועל יוצא מהביקוש הגדול למוצרים שלנו. הרשת מביאה עמה בשורה של טעם ואיכות בלתי מתפשרת לתושבי העיר, אנחנו פונים לקהלים מגוונים, החל בקהל שמקפיד על כשרות ועבור דרך טבעונים, שאינם אוכלים בשר כלל ומציעים לכולם מוצרים טריים ואיכותיים ללא פשרות.

שלומי הוסיף וציין ש: "הגיוון בהיצע מאפשר לנו להתרחב לערים רבות ברחבי הארץ. בשלב הזה כוללת הרשת 14 סניפים, כולם מעוצבים בסגנון תעשייתי עכשווי ונקי, אליהם יתוספו עוד 6 סניפים עד סוף 2025 ואנחנו מתכננים להמשיך ולהתרחב גם בשנים הבאות ולספק מנות טעימות, באיכות ללא פשרות - וכשרות - ללקוחות שלנו."

מנת ליסבון של רשת בורגר סטיישן
צלם איתן וקסמן מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
מנת ניו יורק ציפס של רשת בורגר סטיישן
צלם איתן וקסמן מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
רשת בורגר סטיישן משיקה המבורגר קזבלן 
צלם אנטולי קריניצקי מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
מיני צ'וריסוס של רשת בורגר סטיישן
צלם איתן וקסמן מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
סניף בת ים משתרע על פני 130 מ"ר ומעוצב בעיצוב תעשייתי נקי ומודרני כשאר סניפי הרשת. הסניף ממוקם ברח' בן גוריון 134 טיילת חדשה בבת ים (צריך לרדת במדרגות לחוף הים).
במקום יש חניון ללא תשלום.

הרשת מונה כיום 14 סניפים. הסניפים החדשים ייפתחו -בחולון, בחדרה, בראש העין, באשדוד, בבאר שבע ובירושלים. בשנה שעברה נפתחו ברשת 5 סניפים: בתל אביב, במודיעין, בבת ים, בהוד השרון וברחובות והיום – סניף חדש בבת ים.

לרגל האירוע הושקו גם מנות חדשות לתפריט:

- מנת ניו יורק צ'יפס - מנת צ'יפס ושתי פרוסות גבינה טבעונית עם תוספת אסדאדו מפורק 130 גרם - מחיר 55 ₪.

- מנת מיני צ'וריסוס - 4 נקניקיות , 2 מוגש על מצע כרוב אדום ולבן טריים ורטבים לבחירה 35 ₪.

- מנת ליסבון מציעה המבורגר אסאדו מעושן, גבינה טבעונית רוקט , בצל מקורמל , ורוטב שום מחיר - 68 ₪

- ולחובבי הצ'ימיצ'ורי מוצעת מנת קזבלן, הכוללת המבורגר מיני נקניקיות צ'וריסוס , חסה, חמוצים, בצל כבוש, איולי הבית, צימצ'רוי - מחיר 68 ש"ח.

לצד התפריט המגוון של הרשת המציע בצד ההמבורגרים האיכותיים שבזכותם פרצה הרשת לשוק, גם מוצרים טבעוניים רבים כמו המבורגרים טבעוניים, גבינה טבעונית ואף קינוחים טבעוניים.

תפריט ההמבורגרים המפורסם של הרשת כולל: המבורגר קלאסי, המבורגר ספייסי חריף, צ'יזבורגר כשר, המבורגר "סמאש סטיישן" (שתי קציצות על הפלאנצ'ה, גבינה טבעונית עם בצל סגול צרוב) ואף המבורגר טבעוני "ביונד בורגר".

צילום: נדיה היבא
צילום: נדיה היבא
צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא

ממליצה בחום לא לוותר - ליד מנת ההמבורגר ניתן להזמין: 
צ'יפס בטטה נפלא, פוטטוס עסיסיים, טבעות בצל קריספיות, כרובית מטוגנת, נתחי נאגטס טעימים להפליא, כנפים פיקנטיות, נתחי צ'וריסוס עסיסיות והכל עם מבחר גדול וטעים מאוד של רטבים שחייבים לטעום.

שלומי גדות מבעלי בורגר סטיישן צביקה ברוט ראש עיריית בת ים  ואנדריי בוברוב  בעלי בורגר סטיישן
צלם יחצ מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום

מימין לשמאל בעלי רשת בורגר סטיישן אנדריי בוברוב ושלומי גדות
צלם אנטולי קרינצקי מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום

מימין לשמאל בעלי רשת בורגר סטיישן אנדריי בוברוב ושלומי גדות
צלם אנטולי קרינצקי מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
רשת בורגר סטיישן הוקמה בשנת 2019 ונרכשה לפני כשנתיים על ידי שלומי גדות ואנדריי בוברוב, לבעליה הנוכחיים יש ניסיון אישי עשיר של 15 שנה בתחום המסעדנות. יתרונה הגדול של הרשת הוא באיכות הבשר ממנו עשויים ההמבורגרים - מדובר בבשר בקר איכותי, משובח וכשר, שנטחן יום-יום בכל אחד מסניפי הרשת.

הזמנות אפשר לבצע גם דרך אתר הרשת, https://burgerstation.co.il/,
בטלפון – 9381*, או באמצעות וולט ותן ביס.

קרדיט לצילומים: אנטולי קרינצקי, איתן וקסמן, יח"צ - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה, נדיה היבא

יום שלישי, 19 בנובמבר 2024

קניון עופר רחובות פותח שלוש חנויות קונספט: תכשיטי דנון, סטודיו פשה ומותג האופנה PIERRE CARDIN‏

קניון עופר רחובות, מקבוצת קניוני עופר, פותח השבוע שלוש חנויות קונספט חדשות: לראשונה חנות (ולא דוכן) של המותגת כשיטי דנון, המפעיל 7 דוכנים בקניונים ואתר און ליין, חנות דגל בקונספט חדש למותג האופנה סטודיו פשה וחנות קונפסט חדשה למותג האופנה - PIERRE CARDIN סה"כ ההשקעה בפתיחת שלושת החנויות החדשות נאמדת ב 3מיליון ₪.

לדברי יהודה אורן, מנכ"ל קניון עופר רחובות: "כניסת שלושת המותגים החדשים הם חלק ממהלך אסטרטגי רחב להשבחת הקניון ותמהיל החנויות בו, במסגרתו הכנסנו בשנה האחרונה מותגי על מובילים, בינלאומיים ומקומיים, כולל שדרוג חנויות קיימות, וזאת במטרה להמשיך ולבדל את עופר רחובות כמוביל באזור השפלה".  

לדבריו: "אנו שמחים להיות הקניון הראשון שפותח בישראל חנות של תכשיטי דנון וסניף דגל של סטודיו פאשה, אשר בחרו בנו "כחלון ראווה". עוד אמר אורן: "אנו נמשיך להתחדש ולהביא לתושבי רחובות והסביבה בשורה צרכנית, חווית קנייה ובילוי".


חנות ראשונה של תכשיטי דנון בעופר רחובות צילום יחצ   

חנות ראשונה של תכשיטי דנון בעופר רחובות צילום נדיה היבא

חנות ראשונה של תכשיטי דנון בעופר רחובות צילום נדיה היבא

חנות ראשונה של תכשיטי דנון בעופר רחובות צילום נדיה היבא
החנות של תכשיטי דנון משתערת על שטח של כ 40 מ"ר והיא מעוצבת בהשראת ליין התכשיטים ע"י המעצבת נועה גורא-קרביץ, בסגנון עיצוב ישראלי, כחול/לבן. לרגל הפתיחה יערוך הסניף מבצע לחודש ימים, במסגרתו:20% הנחה על כל החנות, כולל תכשיטי נשים וגברים העשויים בעבוד יד: שרשראות, צמידים, עגילים, טבעות, פנינים ועוד. כמו כן החנות תכלול ליין של משקפי שמש, אקססוריז לשיער, תיקים, חגורות ומוצרים משלימים נוספים, שעד כה המותג לא שיווק. 

בנוסף, המותג ישיק בחנות החדשה בעופר רחובות קולקציית תכשיטים שעוצבה ע"י כוכבת הרשת ופרזנטורית המותג: עינב כהן.

אילן דנון, מבעלי תכשיטי דנון מסר על הפתיחה בעור רחובות: "החלטנו לפתוח את החנות הראשונה של המותג בעופר רחובות, קניון מוביל, נגיש, עם תמהיל המתאים למותג שלנו. עד כה החברה הפעילה 7 דוכנים בקניונים והחלטנו לראשונה לפתוח חנות עם חלל פנימי סגור, שיעניק לצרכנים תחושה של "בית", וחווית קניה ייחודית ונעימה. לדבריו: החנות החדשה תכיל את מגוון המוצרים שלנו: ליין זהב K14 צעיר, שמאופיין בקווים ועיצובים מקוריים, קולקציית פנינים, קולקציית אבני חן, תכשיטי יודאיקה ועוד, והכל במחירים נגישים ונוחים".

סטודיו פשה צלם שי הנסב חדש בקניון עופר רחובות 

מותג האופנה סטודיו פשה בקניון עופר רחובות. צילום: נדיה היבא

מותג האופנה סטודיו פשה בקניון עופר רחובות. צילום: נדיה היבא

בנוסף, מותג האופנה, סטודיו פשה, פותח סניף דגל המשתרע על שטח של כ 60 מטר. החנות החדשה מעוצבת בקונספט החדש של הרשת ע"י המעצבת שני יצחקי. החנות מציעה מגוון רחב של פריטי אופנה טרנדים מקולקציית סתיו חורף 2024/2025.

לדברי לין פשה מבעלי החברה: "החנות החדשה שלנו מעוצבת בסטנדרט בינלאומי עם אסתטיקה מינימליסטית, מהודקת ומודרנית המשקפת את רוח המותג.החנות מכילה תמהיל מגוון של קולקציות המתחדשות מדיי שבוע, בעיצוב מדויק וטרנדי, איכות בלתי מתפשרת ובמחירים הוגנים".

חדש בקניון עופר רחובות PIERRE CARDIN צילום יחצ 
כמו כן מותג האופנה PIERRE CARDIN פותח השבוע חנות קונספט חדשה בהשקה של כמילון וחצי ₪, החנות החדשה משתרעת על שטח של כ 140 מטר, המשווקת את המותגים CAVHAREL וVIVALDI .

איציק דור מנכ"ל החברה מסר: "בחרנו להשקיע בפתיחת חנות דגל חווייתית ומשודרגת בקניון עופר רחובות הנחשב לאחד הקניונים המובילים בישראל אליו מגיעים לקוחות מכל אזור השפלה. לדבריו: אנו בטוחים שזהו עוד צעד בחיזוק המותג בישראל".

קניון עופר רחובות, מקבוצת קניוני עופר, נחשב למוקד משיכה לעשרות אלפי תושבי רחובות והסביבה. בקניון 2 קומות מסחר. בין המותגים ורשתות השיווק: ZARA, ברשקה, פול אנד ביר , h&m , פייר קרדיין, אדידס, פוט לוקר, אפרודיטה, גולף, פוקס, קסטרו, לי קופר, דלתא, S.Wear, הודיס, לי קופר קידס, גולף קידס, אינטימה, פולגת, עונות, ג'אמפ, תיק ותיק, טופטן, המשביר , נויז, זיפ, סליו, , פוקס הום, גולף אנד קו, נעמן, ורדינון, אורג'ינלס, אירוקה, קרביץ ועוד.

קרדיט לצילומים: יח"צ-התמונות מאושרת לשימוש ללא תמורה, נדיה היבא

מנכ"ל לוריאל ישראל אלי שגיב ומנכ"ל ארגון לתת ערן וינטרוב חונכים את מיזם "ביוטי בדרכים"

 אלי שגיב, מנכ"ל לוריאל ישראל, וערן וינטרוב, מנכ"ל ארגון לתת, חנכו אתמול (ב') את מיזם "ביוטי בדרכים" - פרויקט חברתי - התנדבותי ארצי שנועד להעניק טיפולי יופי ללא עלות לנשים המתמודדות עם מצבי חיים מאתגרים, בביקור בעמותת "מפעל חיים" באור עקיבא.

המיזם, שמבוסס על התנדבות של נשות ואנשי הצוות של לוריאל ישראל וכולל עמדות איפור, טיפוח עור, טיפוח שיער ומריחת לק, יפגוש במהלך החודש הקרוב מאות נשים מעשר עמותות שונות ברחבי הארץ. בין הנשים שייהנו מרגע של טיפוח, הפוגה ושלווה באמצעות המיזם: נפגעות אלימות מינית, ניצולות שואה, מפונות, חד הוריות ונשים במצוקה כלכלית.

מימין ערן וינטרוב ומיכל  וייסמן נאמן מעמותת לתת ואריאלה יערי ואלי שגיב מלוריאל ישראל
צילום אורן טסלר

בתמונה אלי שגיב מנכל לוריאל ישראל עם צוות מתנדבי החברה וערן וינטרוב
צילום אורן טסלר  
בביקור היום נפגשו השניים עם עשרות נשים שהגיעו להנות מהטיפולים, שהודו להם מכל הלב על המיזם: "תודה שנתתם לי את הפינוק הזה, שאני לא יכולה להרשות לעצמי ביומיום. יצאתי מטופחת מבחוץ אבל בעיקר עם התרגשות גדולה מבפנים." ועוד: "מחמם את הלב לדעתשמישהו רואה אותי, מבין מה אני עוברת, ונותן לי רגע של תשומת לב ושלווה".

אלי שגיב , מנכ"ל לוריאל ישראל סיפר בחניכת המיזם: "זהו פרויקט מרגש אשר משקף את מחויבותנו לשיפור איכות חייהן של נשים בכל רחבי ישראל. המיזם מצטרף לשלושת מרכזי הטיפוח ההתנדבותיים שלוריאל ישראל הקימה בשנים האחרונות ומפעילה לטובת נשים במצבי חיים מאתגרים, במחלקה האונקולוגית בבית החולים שיבא, בבית החולים השיקומי בית לוינשטיין ובעמותת אוהל שרה לנשים עם מוגבלות שכלית התפתחותית ושנועדו לשפר את רווחתן של הנשים. שיתוף הפעולה שלנו עם ארגון לתת, שותפה חברתית ותיקה של לוריאל, מאפשר לנו להגיע לנשים בכל רחבי הארץ ולהעניק להן רגעי הפוגה ויופי. אני גאה במתנדבות ובמתנדבים של לוריאל ישראל שיוצאים בכל יום לדרכים כדי להעניק תמיכה לנשים הזקוקות לכך ביותר. זהו ביטוי למחויבות שלנו לערכים ולעשייה חברתית משמעותית."

מימין ערן וינטרוב ואלי שגיב צילום אורן טסלר  
ערן וינטרוב, מנכ”ל ארגון לתת, הוסיף: "השותפות שלנו עם לוריאל מהווה דוגמה לשיתוף פעולה פורה בין המגזר העסקי לחברתי, המוביל להשפעה חברתית. יחד, אנו מביאים רגעים של תקווה וחיזוק הערך העצמי לנשים הנמצאות במצב פגיעות שונים ברחבי ישראל."

קרדיט לצילומים:  אורן טסלר - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה

יום ראשון, 17 בנובמבר 2024

"מאמא מרי" מציגה: גיוזה (כיסונים יפניים) בסדרת BIG PAPA

בשורה משמחת למכורי הגיוזה: מעכשיו אין צורך ללכת למסעדה כדי להינות ממנת גיוזה טעימה, חמה וטרייה!!!

הפעם רוצה לספר לכם על "מאמא מרי" שמציגה גיוזה כמו במסעדות: גיוזה (כיסונים יפניים) בסדרת BIG PAPA - כי גם אבא יכול!

גיוזה במילוי בטטה מוגש על מצע של סלט כרוב וגזר. צילום: נדיה היבא
למי שלא יודע: גיוזה או ג'יאַוֹזי כמו שהוא נקרא בסינית, הוא סוג של כיסון מהמטבח היפני שמקורו דווקא בסין, ומכינים אותו בטכניקת בישול משולבת של טיגון ואידוי. כיסוני הגיוזה מגיעים עם מליות שונות שאוהבים: בשר טחון, עוף טחון, ירקות  וגם עם מליות מתוקות.

בסדרה של "מאמא מרי" ארבעה טעמים, שניים בשריים - במילוי עוף ובמילוי בקר, ושניים צמחוניים ופרווה - במילוי פטריות ובמילוי בטטה.

אנחנו (גם הקטנים  מאוד אהבנו את הגיוזה במילוי בטטה שהייתה עם טעמים נפלאים ומתקתקים, והגיוזה במילוי עוף חוסלה עד תום וכמובן בקשו עוד.

"מאמא מרי" מציגה: גיוזה (כיסונים יפניים) בסדרת BIG PAPA.
צילום: נדיה היבא

"מאמא מרי" מציגה: גיוזה (כיסונים יפניים) בסדרת BIG PAPA.
צילום: נדיה היבא
חייבת לציין כי הגיוזה תוצרת כחול לבן, מיוצרים בחברת מאמא מרי (משנת 1993) ומתאימים לכל הקהלים: משפחות, ילדים, פודיז, טבעונים, צמחונים, שומרי כשרות ועוד.

את הגיוזה של ביג פפה אין צורך להפשיר ויש להשתמש בהם ישר מהמקפיא. בינינו, מה יותר קל, פשוט ונוח להכנה מזה?

הגיוזה טעימים מאוד כמנה עיקרית או כתוספת - מטוגנים, מבושלים או מאודים - והם נהדרים עם רוטב, במרק, בתבשיל או בכל תיבול לטעמכם. אל תשכחו את רוטב הסוייה או רוטב צ'ילי, או כל רוטב אחר שאוהבים.

צורת ההכנה הנפוצה ביותר ביפן וגם אצלי במטבח היא טיגון  במחבת עם מכסה ואז אידוי,  בדרך זו הגיוזה מטוגנת בצידה התחתון והשטוח - לצורך קבלת אפקט טיגון וקבלת תחתית פריכה, ומייד אחר כך מוסיפים מעט מים למחבת ומכסים אותו למשך כ-10 דקות, תוך בעבוע עדין של המים – עד שהם נספגים. מגישים עם רוטבים שאוהבים.

"מאמא מרי" מציגה: גיוזה (כיסונים יפניים) בסדרת BIG PAPA.
צילום: נדיה היבא
"מאמא מרי" מציגה: גיוזה (כיסונים יפניים) בסדרת BIG PAPA.
צילום: נדיה היבא
סדרת גיוזה. צילום - מאמא מרי
בסדרה: גיוזה במילוי עוף; גיוזה במילוי בקר; גיוזה במילוי פיטריות; גיוזה במילוי בטטה.

באופן אישי הופתעתי לטובה מהטעמים הנהדרים ואני ממליצה בחום על הסדרה כולה כי היא טעימה על כל בני הבית כולל הקטנים, מהירה וקלה להכנה, ומהווה ארוחה נהדרת עם כל תוספת שאוהבים ועם סלט ירקות ליד. מתאימה לארוחת צהרים או לארוחת ערב לכל המשפחה. מה גם שהמוצרים הם  כחול לבן ישראלי. מה שמבחינתי הכי חשוב  בימים אלו.

מחיר: כ-34.90 ש"ח.
משקל: 300 גרם.
כשר בהשגחת הרבנות הראשית קרית ים.

להשיג ברשתות המזון ובמעדניות

קרדיט לצילומים:  מאמא מרי - התמונה מאושרת לשימוש ללא תמורה, נדיה היבא

יום שישי, 15 בנובמבר 2024

מותג "בית השקד" משיק את "שוקובולת"

על "שוקובולת" כבר שמעתם, טעמתם??
אתם בוודאי כבר מנחשים שמדובר על ריבועי שוקולד  כמובן איכותיים עם שיבולת שועל,  והפעם הם מגיעים ב-3 טעמים: שקדים, אגוזי לוז או נטו. כל הסדרה 100% טבעית, פרווה, vegan, טעימה ותוצרת כחול לבן ישראלית.

מותג "בית השקד" משיק את סדרת "שוקובולת": ריבועי שוקולד איכותיים עם שיבולת שועל - קינוח מפנק שמתאים לכולם בכל זמן – אם זה בתום הארוחה, או סתם כשמתחשק משהו טעים וטבעי. ואפשר כמובן גם לפנק ולהתפנק ולשלוח עם ארוחת העשר לבית הספר או לקחת לעבודה.

אני אוהבת לנשנש אותם  בשעת הצפייה בטלויזיה, ומחזיקה אותם קבוע ליד המחשב.

"שוקובולת" של בית השקד - רבועי שוקולד עם שבולת שועל
ב-3 טעמים: שקדים, אגוזי לוז או נטו. צילום: נדיה היבא
"שוקובולת" של בית השקד - רבועי שוקולד עם שבולת שועל
ב-3 טעמים: שקדים, אגוזי לוז או נטו. צילום: נדיה היבא
בסדרה 3 טעמים: שקדים, אגוזי לוז ונטו. היא 100% טבעית, פרווה (למרבה ההפתעה), vegan, טעימה וישראלית מאוד.

המוצרים מבוססים על שוקולד, שיבולת שועל, סילאן טבעי כממתיק, טחינה גולמית וקוקוס. מוצרי קקאו – מינימום 35%. ולא פחות חשוב: הריבועים הפריכים ארוזים במגשיות צבעוניות בעיצוב שמח.

"שוקובולת" של בית השקד - רבועי שוקולד עם שבולת שועל
בטעם אגוזי לוז . צילום: נדיה היבא


"שוקובולת" של בית השקד - רבועי שוקולד עם שבולת שועל
ב-3 טעמים: שקדים, אגוזי לוז או נטו. צילום: נדיה היבא

כשר פרווה בהשגחת בד"ץ בית יוסף ומחזיקי הדת.

משקל: 150 גרם.
מחיר: 24.90 ש"ח.

להשיג ברשתות ניצת הדובדבן, רמי לוי, טיב טעם, טבע קסטל; בבתי טבע ובחנויות מובחרות.


קרדיט צילומים: נדיה היבא

יום שני, 11 בנובמבר 2024

משלחת מדריכי ברמנים מישראל טסה ליוון להכיר את האוזו המוביל בעולם

סיור יווני: משלחת מדריכי ברמנים מובילים מישראל טסה ליוון להכיר מקרוב את האוזו המוביל בעולם!!!

משלחת של כ – 15 מדרכי ברמנים ישראלים, בראשם שחף טל - מנכ"ל  'זמן אמיתי' - בית הספר לברמנים המוביל בישראל, יצאה מטעם החברה הסקוטית - חטיבת היין והאלכוהול מבית ישרקו, לסיור בן 5 ימים ביוון, להכיר את משקה האוזו מספר 1 בעולם - Ouzo Plomari (אוזו פלומארי(, המיוצר בעיירה היוונית פלומארי ומיובא ומשווק בישראל ע"י ישרקו.

סיור ברמנים ביוון -צילום  דיגיברד  
סיור ברמנים ביוון -צילום  דיגיברד  
המשתתפים ערכו ביקור חוויתי במזקקת THOMOPOULOSבפלומאריבה נחשפו לאותנטיות של המותג המיוצר משנת 1984 ודרכי הכנתו המשלבים תהליכי ייצור מסורתיים עם טכנולוגיה חדשנית. 

כמו כן המשתתפים נחשפו לסודות הטעם והארומה הייחודיים, שנוצרים עקב השימוש במרכיבים איכותיים במיוחד כמו מי מעיינות, אניס, שומר, קינמון, מוסקט עוד והיחס בין המרכיבים שהופך אותו, לאוזו הפופולארי ביותר ביוון ובעולם.

סיור ברמנים ביוון -צילום  דיגיברד  
סיור ברמנים ביוון -צילום  דיגיברד  
סיור ברמנים ביוון -צילום  דיגיברד  
בנוסף, חברי המשלחת השתתפו בתערוכת הברמנים הבינלאומית היוקרתית שכללה טעימות, השקות, הדגמות, ביקור בדוכני משקאות ופגישות עם ברמנים ואנשי תעשיית הבר והאלכוהול, שהגיעו מכל קצוות העולם להתרשם מהצגת הפלומאריב מדינת המקור, בה הוא מיוצר. כמו כן נהנו חברי המשלחת מקולינריה מקומית, כולל מסעדות המציעות אוכל יווני אותנטי, בילו בברים, טברנות ועוד.

שחף טל מנכ"ל זמן אמיתי אמר: "זמן אמיתי, ביה"ס המוביל לברמנים, גאה לשתף פעולה כבר שנים רבות עם חברת ישרקו, מיבואניות היין והאלכוהול המעניינות והמובילות בישראל. יחד, אנחנו מייצרים את תרבות האלכוהול, אשר הולכת ומתפתחת בארץ משנה לשנה ונבנית בצורה אחראית ומקצועית".

קרדית לצילומים: דיגיברד - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה

יום ראשון, 10 בנובמבר 2024

בדיוק כשמתקרר- מתכון להכנת מרק קובה דלעת

בתקופה זאת הימים הולכים ומתקצרים וגם מזג האוויר נעשה יותר קריר , יחד עם זאת מגיע גם החשק לנשנש משהו חם, טעים, מהביל ומזין כדי להתגבר על תחושת ה"רעב הקטן".

אז מה עושים? מה מכינים? - שיהיה קל, קצר ומהיר!!!
מייד חשבתי על הכנת מרק טעים, בריא ומשביעה - אבל איזה מרק להכין?

מתכון מרק קובה דלעת באדיבות השף גיל אבירם וסולתם, צילום גיל אבירם 
מתכון להכנת מרק קובה דלעת
באדיבות השף גיל אבירם ומותג כלי הבישול והאפייה סולתם

מצרכים למרק:
2 בצלים בינוניים חתוכים גס
4 שיני שום מעוכות
חופן גדול גבעולי סלרי חתוכים גס
3-4 עלי מנגולד חתוכים גס ללא הגבעולים
500 700- גרם דלעת חתוכה לקוביות של 3/3
4 כפות רסק
כף גדושה מלח
כפית פלפל שחור טחון
כף סוכר
מיץ מלימון שלם סחוט.

אופן ההכנה:

  • מאדים את הבצל במעט שמן עד שהזהיב קלות.
  • מוסיפים את השום ומאדים עוד דקה שתיים.
  • מוסיפים את הסלרי והמנגולד וממשיכים לאדות.
  • מוסיפים את הדלעת, הרסק והתבלינים וממשיכים לאדות עוד כמה דקות.
  • מכסים במים ומביאים לרתיחה.
  • מנמיכים להבה, מבשלים בערך חצי שעה על אש קטנה.
  • סוחטים לימון שלם ומערבבים.

המלצה:  ניתן להוסיף איזה בצק ממולא שבא לכם, קובה/קרפלך/פילמני ועוד ועוד.

מתכון מרק קובה דלעת באדיבות השף גיל אבירם וסולתם, צילום גיל אבירם 
בתאבון!

www.Soltam.co.il

קרדיט לצילומים: גיל אבירם - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה 

סוגת משיקה "גריסי שיבולת שועל"

חדש ומפתיע על המדף!!!
בא לכם להפתיע את בני המשפחה ולהכין תוספת חדשה מזינה, בריאה וטעימה למנה העיקרית?

סוגת משיקה מוצר חדש - "גריסי שיבולת שועל". מדובר בגריסי שיבולת שועל שהינו דגן ייחודי העשוי מגרעיני שיבולת שועל מלאים חתוכים שכמעט ולא עברו טיפול תרמי, ולכן משמרים את מירב היתרונות התזונתיים של הדגן שהינו מקור חשוב לפחמימה מורכבת וסיבים תזונתיים, וכן חלבון מן הצומח.

ההבדל המרכזי בין גריסי שיבולת שועל לשיבולת שועל עבה או לקוואקר (שיבולת שועל דקה) הוא ברמות עיבוד ושימור של הערכים התזונתיים. גריסי שיבול שועל נספגים לאט, מעניקים תחושת שובע ומעשירים את הגוף לאורך זמן בכמות מספקת של מינרלים (ברזל, מגנזיום, זרחן, סידן ואבץ) וויטמינים.

ניתן להגיש את גריסי שיבולת השועל המבושלים כתוספת לכל מנה עיקרית, כבסיס לסלט או קערת בודהה, כתוספת למרק, כתחליף לאורז לממולאים ואפילו כמנה אחרונה בשילוב עם פירות ודבש או מייפל.

בישול גריסי שיבולת שועל פשוט וקל (כמו לבשל אורז): מחממים בסיר כפית שמן, מוסיפים כוס גריסי שיבולת שועל ומטגנים כחצי דקה תוך כדי ערבוב, מוסיפים בין כוס וחצי ולשתי כוסות מים רותחים (תלוי אם רוצים לקבל מרקם אל דנטה או מרקם דייסתי יותר) וקצת מלח, מערבבים, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בין 18 ל-20 דקות, או עד שכל המים נספגים וגריסי שיבולת השועל מוכנים, רכים אך קצת נגיסים במרכז.

למי שאוהב: ניתן  לגוון ולהוסיף  בזמן שלב הטיגון גזר מגורד, עשבי תיבול, אפונה ירוקה (אפשר קפואה) ועוד.


איך אתם הייתם מכינים את מנת גריסי שיבולת השועל שלכם?

המוצר "גריסי שיבולת שועל" זמין בכל רשתות השיווק 
בהשגחת כשרות בד"צ ורבנות קריית גת.

סוגת המובילה את שוק האורז, הקטניות והסוכר בישראל, הינה קבוצה לשיווק והפצה של מוצרי מזון שהם חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי, בניהם: שמן עץ הזית, טחינת אל ארז, מלח הארץ ועוד. 

הקבוצה פועלת מאז שנות החמישים של המאה הקודמת והמפעל משתרע על פני כ-100 דונם בקרית גת. לסוגת מגוון רחב של מוצרים, החל מסוגים רבים של קטניות ואורז ועד לקמח, תבשילים אישיים, פתיתים ועוד, כל זאת תוך הקפדה על תהליכי איכות וטעם של חומרי הגלם המשובחים ביותר, לאורך כל הדרך מהשדה ועד לצלחת.

לאתר סוגת ומתכונים https://www.sugat.com/

קרדיט לצילומים: נדיה היבא

יום שבת, 9 בנובמבר 2024

זוכת פרס גפן 2024: נעמה בר-שירה

 הסופרת והמחזאית נעמה בר-שירה היא זוכת פרס גפן לשנת 2024, בקטגוריית ספרי מקור. הפרס הוענק לה על הספר השני בטרילוגיה "מלאכיות עליון" – "מלאכיות עליון: שער הצללים".


פרס גפן הוא פרס ספרותי ישראלי המוענק מדי שנה (מאז 1999),לספרים ולסיפורים בתחום המדע הבדיוני והפנטזיה, הטובים ביותר, שראו אור בעברית באותה שנה. הפרס מוענק מטעם האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה.הפרס קרוי על שם עמוס גפן, ראשון מתרגמי המדע בדיוני בישראל וממייסדי האגודה. מטרת הפרס היא "לקדם הוצאת פרסומים איכותיים בתחום היצירה הספקולטיבית".

פרס גפן נעמה בר שירה צלם יחצ 

"מלאכיות עליון: שער הצללים" התמודד על הפרס מול 58 ספרים - המספר הגבוהה ביותר של מתמודדים בהיסטוריה של הפרס. ברשימה הקצרה בשלב השני נכללו 5 מתמודדים, ובסופו של דבר זכתה, כאמור, נעמה בר-שירה. ראוי לציין כי בכל השנים הקודמות, למעט אחת, 

זכו ספרים שיצאו לאור בהוצאות ספרים גדולות, כגון כנרת, כתר, זמורה ביתן ועוד. נעמה בר-שירה היא רק הסופרת העצמאית השנייה שזכתה בפרס.

"אני מאמינה שהזכייה שלי מעידה על צמיחה של זרם חזק של יוצרים צעירים ועצמאיים, במיוחד בז'אנר הפנטזיה אבל לא רק, שיוצרים ספרים ישראלים, מקוריים, ומחוברים למציאות הישראלית," אמרה בר-שירה לאחר הזכייה.

נעמה בר שירה בקבלת פרס גפן צלם יחצ מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
"אני מרכזת קבוצה של כמעט שמונים סופרים עצמאיים ברובם, שמטרתה להעצים ולפתח את הסופרים ולתת מענה לנושא החשוב והקשה מכולם: איך לשווק את הספר שלך, איך להגיע לקהל, איך לבנות קהילה.לי ולינון בן זוגי ישגם פודקאסטבשם"ספרים עם כנפיים" שמקדם את תחום הסיפורת עצמאית ובעיקר נותן כלים מעשיים לסופרים עצמאיים."

"מלאכיות עליון: שער הצללים" ממשיך לגולל את עלילותיהן המסעירות של האחיות הירושלמיות מיקה, גבי ואור, וכל קבוצת המלאכים והשדים המקיפים אותן בחאן בירושלים. בנפשה של אור, או בזהותה המלאכית - המלאך העליון אוריאל, מתחוללת סערה. המלאכים חייבים להפריד בינה ובין השדה שכבשה את ליבה, גם אם בכוח, ואור נאלצת לרדת אל מעמקי השאול כדי להציל לא רק את עצמה, אלא גם את כל מי שהיא אוהבת.

פרס גפן נעמה בר שירה צלם יחצ מאשרת פרסום תמונה ללא תשלן ם 
בין ההמלצות לפרס נכתב כך:

"סגנון הכתיבה של נעמה מרהיב ובעל גוונים רבים וניתן למצוא בו שילוב של סיפור לנוער צעיר ולנוער בוגר ... וגם ספרים בעלי תוכן בוגר למבוגרים." ליעד לרנר, בעל הפודקאסט "המנחה מהבית השכן".

"יצירתה של נעמה ייחודית וטביעת האצבע שלה מורגשת. החיבור שלה למדינה ולתיאולוגיה מרתק.ביצירותיה היא לוקחת נושאים מהכתובים ובוחרת להציג אותם בראי תקופתנו ולעסוק בשאלות כמו תפקיד הנשים בתנ"ך

לעומת היום, העצמה של נערות וצעירות והמסתורין מאחורי המיתולוגיה היהודית." אורי אגוז, מחזאית ותסריטאית.

פרס גפן של נעמה בר שירה צלם יחצ מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום 
נעמה בר-שירה עוסקת גם בחינוך במאמץ לקרב את הנוער לעולם הספרים. היא מעבירה בבתי ספר יסודיים, חטיבה ותיכון הרצאות מעוררות השראה על איך ילדה דיסלקטית יכולה להפוך סופרת, מחזאית ומנהלת חברה מצליחה ואיך להתגבר על אתגרים, וכן הרצאות על הקשר בין טיקטוק לספרות.

הביבליוגרפיה של נעמה בר-שירה כוללת:

טרילוגיית "מלאכיות עליון"
"מלאכיות עליון: מעיין הנשמות" יצא לאור ב -2022
"מלאכיות עליון: שער הצללים" יצא לאור ב -2023 (זוכה הפרס)
"מלאכיות עליון: שממת העדן" יצא רשמית לאור במאי 2024

סדרת פריקוואל של מלאכיות עליון:
"בין השמשות: ברק" יצא לאור ביוני 2024
"בין השמשות: זהר" יצא לאור באוקטובר 2024

באנגלית
the archangels sisters - spring of souls

עתידים לצאת:
"בין השמשות" אחרון בטרילוגיה - אפריל 2025

"מלאכיות בשערי השחר" - טרילוגיית המשך למלאכיות עליון. ספר ראשון בטרילוגיה צפוי לצאת בשבוע הספר, יוני 2025.

קרדיט לצילומים:  יח"צ - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...