הפעם רוצה לספר לכם על "מאמא מרי" שמציגה גיוזה כמו במסעדות: גיוזה (כיסונים יפניים) בסדרת BIG PAPA - כי גם אבא יכול!
![]() |
גיוזה במילוי בטטה מוגש על מצע של סלט כרוב וגזר. צילום: נדיה היבא |
![]() | |
|
![]() |
"מאמא מרי" מציגה: גיוזה (כיסונים יפניים) בסדרת BIG PAPA. צילום: נדיה היבא |
הגיוזה טעימים מאוד כמנה עיקרית או כתוספת - מטוגנים, מבושלים או מאודים - והם נהדרים עם רוטב, במרק, בתבשיל או בכל תיבול לטעמכם. אל תשכחו את רוטב הסוייה או רוטב צ'ילי, או כל רוטב אחר שאוהבים.
צורת ההכנה הנפוצה ביותר ביפן וגם אצלי במטבח היא טיגון במחבת עם מכסה ואז אידוי, בדרך זו הגיוזה מטוגנת בצידה התחתון והשטוח - לצורך קבלת אפקט טיגון וקבלת תחתית פריכה, ומייד אחר כך מוסיפים מעט מים למחבת ומכסים אותו למשך כ-10 דקות, תוך בעבוע עדין של המים – עד שהם נספגים. מגישים עם רוטבים שאוהבים.
![]() |
"מאמא מרי" מציגה: גיוזה (כיסונים יפניים) בסדרת BIG PAPA. צילום: נדיה היבא |
![]() |
"מאמא מרי" מציגה: גיוזה (כיסונים יפניים) בסדרת BIG PAPA. צילום: נדיה היבא |
![]() |
סדרת גיוזה. צילום - מאמא מרי |
מחיר: כ-34.90 ש"ח.
משקל: 300 גרם.
כשר בהשגחת הרבנות הראשית קרית ים.
להשיג ברשתות המזון ובמעדניות