יום חמישי, 4 בנובמבר 2021

"חקלאי גרנות" משווקת אבוקדו ממותג במחיר שווה לכל כיס

היום נדבר על אבוקדו - כן, זה הפרי בצבע ירוק עז, שהעונה האידיאלית שלו היא בתקופת החורף ושנהוג לאכול אותו חי ורך בצורות שונות וגם לשלב אותו במנות שאוהבים. אצלינו בבית מאוד אוהבים אבוקדו בכל מצב: כממרח עם בצל ירוק וביצה קשה , כתוספת בצורת קוביות בסלט ירוק, בסלט עם ביצים, עם או בלי טונה, ברול סושי צמחוני, ולפעמים אוכלים חצאי אבוקדו כמו שהם עם מלח, לימון ופלפל שחור.

באחת מתקופות חיי גרתי בצרפת, שם נוהגים להקפיד מאוד על טקס הארוחות: בכל ארוחה חייבים 3 מנות  ומקנחים בגבינות קשות ופרי ליד.  זכור לי היטב שבתקופת החורף, היינו הולכים לשוק האיכרים וקונים אבוקדו בדיוק כמספר האורחים לארוחה. האבוקדו היה מוגש כמנה ראשונה, חצויי לשתיים, מתובל  במלח, לימון, פלפל שחור, מי שאהב היה מוסיף  ליד מיונז, ואוכלים כמו שזה עם כפית - ולמה אני מספרת לכם את כל זה, כי הייתי הכי גאה  בעולם כשהייתי מצאת על האבוקדו את המדבקה הלבנה, עליה צילום של חקלאי עם כובע טמבל ורשום עליה  בצרפתית: תוצרת ישראל!!!

אבוקדו  אטינגר ממולא בסלט טונה, ביצים, תירס ובצל ירוק. צילום: נדיה היבא
התארגנות החקלאים מציינת בימים אלה שלוש שנים להקמתה, תקופה קצרה בה הפכה לשחקנית מרכזית ומשפיעה של שיווק פירות וירקות לרשתות המזון. עם פתיחת עונת האבוקדו משווקת החברה אבוקדו מובחר מסוג אטינגר באריזת רשת ובתפזורת תחת מותג "חקלאי גרנות".

"חקלאי גרנות", חברת השיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון, משווקת אבוקדו ממותג בתפזורת, באריזות רשת ובאריזות נספק, תחת מותג "חקלאי גרנות". 

 בימים אלה משווק אבוקדו מסוג אטינגר, שנחשב לזן האהוב ביותר על הישראלים, לאחר שסיימה שיווק אבוקדו מסוג גליל שפתח את העונה בתחילת ספטמבר. 

אבוקדו אטינגר מוגש כמנה ראשונה, חצויי לשתיים, מתובל  במלח, לימון, פלפל שחור, צילום: נדיה היבא
האטינגר צפוי להיות משווק עד לסוף השנה, כשבהמשך יצטרפו אליו זנים נוספים בהם האס, פוארטה ופינקרטון. בחודשים האחרונים ניתן היה להשיג אבוקדו באיכות נמוכה ובמחיר יקר, זאת משום שנמכר שלא בעונה. "חקלאי גרנות" מבקשת להבהיר לצרכן, כי רצוי וכדאי לרכוש אבוקדו בעונה בלבד ומגורם מוסמך, ובכך להבטיח את איכותו ומחירו הזול.

על פי מחקרים, האבוקדו נחשב לשומן בריא, כ- 20% מהרכבו התזונתי הם שמנים בעלי תכונות המונעות כולסטרול, תהליכי חמצון ומחלות לב. יש בו כמות גבוהה של ויטמינים, חלקם ויטמינים מסיסים בשמן, שהעיקרי ביניהם הוא ויטמין E. זהו נוגד חמצון חשוב ביותר והוא מגן על הרקמות מפני נזקי חמצון, קרינה והרעלה. 

אבוקדו אטינגר של חקלאי גרנות. צילום: נדיה היבא
האבוקדו מכיל את כל חומצות אמינו החיוניות, מה שהופך אותו לבעל חלבון מלא. יש לכך ערך רב לצמחונים, לטבעונים, לתינוקות וילדים ולאנשים בתהליכי הבראה. הוא מכיל גם פחמימות – בעיקר סיבים תזונתיים שעוזרים לתהליך העיכול. האבוקדו עשיר מאוד באשלגן ודל בנתרן ולכן מתאים לבעלי נטייה למחלות לב וכולסטרול. באבוקדו יש ברזל, סידן, מגנזיום וויטמין C.

כיום נחשב אבוקדו גרנות לגורם מוביל בענף האבוקדו הישראלי, עם כ-33% מהפרי הנקטף בארץ. כ-35,000 טון פרי מגיע לבית האריזה מדי שנה מכ- 25,000 דונם של מטעים באזור גרנות. בית האריזה אבוקדו גרנות בו הושקעו בשנים האחרונות מעל 30 מיליון שקלים הינו מהגדולים והמתקדמים בעולם וממוקם באזור התעשייה הצמוד לקיבוץ גן שמואל. כ- 70% מהתוצרת מיועדת לייצוא, כ-12,000 דונם אבוקדו נטעו בעשור האחרון בהשקעה של מעל 100 מיליון שקלים ועוד אלפי דונמים צפויים להינטע בשנים הקרובות. אבוקדו גרנות הינה הפעילות המרכזית של גרנות בתחום הצומח. במסגרת זו גרנות, מלווה, תומכת ומעודדת את המשקים בנטיעת מטעי אבוקדו, בגידולם, באריזתם ובשיווקם בארץ ובעולם.
אבוקדו ממותג של חקלאי גרנות צילום מעין עופר
לדברי תמיר בושניצקי, מנכ"ל חקלאי גרנות, "נדאג לכך ששם המותג שלנו יהווה הבטחה לאיכות התוצרת, טריות הפרי וטעם משובח. בכוונתנו לספק אבוקדו באיכות מצוינת במספר אופנים ורמות בשלות, ואנו מקווים שכמות וזמינות הפרי בשווקים יוכלו לשמור על מחירו הנמוך לכל אורך העונה".

כשרות: הרב אפרתי ובד"צ עדה חרדית.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 5 – 10 ₪ לק"ג (המחיר הסופי נקבע על ידי רשתות השיווק). 
להשיג ברשתות שופרסל, רמי לוי, ויקטורי, יוחננוף, מגה, חצי חינם, בשווקים הסיטונאים ובחנויות המתמחות.

בשיתוף חקלאי גרנות
אבוקדו אטינגר של חקלאי גרנות. צילום: נדיה היבא

אבוקדו  ממולא בסלט טונה, ביצים, תירס ובצל ירוק מתובל בלימון, מלח ופלפל שחור. צילום: נדיה היבא

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל


מותג הטיפוח אלונה שכטר משיק שמן גוף מזין בריח אכילאה אייקוני

בשורה משמחת למכורי הטיפוח!!
מותג הטיפוח אלונה שכטר משיק שמן גוף חדש מזין בריח אכילאה אייקוני נהדר.

בימים אלו ,בעונת הסתיו וגם בעונת החורף,  כשמזג האוויר טרם יציב, היובש עדין באוויר יחד עם הקרירות של הערב והחום של היום,  עור הגוף שלנו נוטה להתייבש, ולפעמים גם נוטה לגירודים ואדמומיות ולתחושת אי נוחות. אני נוהגת להקפיד במיוחד בתקופה זו לטפח ולפנק את עור הגוף - לאחר מקלחת טובה  ורעננה כשהעור עוד טיפה לח  להתמרח היטב עם קרם או שמן גוף איכותי מרגיעה  ששומר על העור מפני מזג האוויר ומשאיר תחושה נעימה , קטיפתית וריחנית על עור הגוף.
מותג הטיפוח אלונה שכטר משיק שמן גוף  חדש, מזין בריח אכילאה אייקוני. צילום: נדיה היבא
לכבוד חגיגות השופינג איי אל בין התאריכים 4-17/11 מוצע השמן ב-59% הנחה
ובמחיר של 49 שקלים בלבד במקום 119 שקלים!
מותג הטיפוח אלונה שכטר, המתמחה במוצרי טיפוח לעור הפנים והגוף המבוססים צמחי מרפא ומינרלים מים המלח, מציג  בימים אלה  שמן גוף חדש, ארומטי  במיוחד, מרגיע ומפנק, המזין ושומר על עור הגוף, בריח האייקוני של סבון אכילאה אלף העלה המזוהה עם המותג!

סבון אכילאה העשוי מריכוז גבוה של צמח אכילאה אלף העלה, הוא המוצר האייקוני המזוהה ביותר עם המותג מזה 30 שנה, הן בשל תכונותיו וטיבו והן בשל ריחו המיוחד. 

כעת משיק המותג שמן גוף בריח האהוב, שמהווה מוצר חדשני העשוי שילוב של שמני פרחים, בניהם שמן גרניום בעל יכולת חיטוי גבוהות המטפל בבעיות עור שונות, שמן ורדים, שמן זרעי ענבים, שמן יסמין המשמש כסוכן אנטי דלקתי, משפר את גמישות העור ומפחית סימני מתיחה, שמן נר הלילה המכיל מגוון רב של חומצות אמינו, מינרלים וויטמינים, הכולל חומצת גמא המחזקת את מערכת החיסון והתאים תוך הזנת העור, שמן עשב לימון המרגיע את השרירים ומגמיש את העור ושמן שקדים. שמן הגוף החדש תורם למניעת עור יבש, ריכוך העור, שמירתו ולהזנתו. הוא בעל מרקם קטיפתי שנספג בקלות ואינו משאיר סימני שימוש מלבד ריח נעים, מרגיע ומפנק. 

מותג הטיפוח אלונה שכטר משיק שמן גוף  חדש, מזין בריח אכילאה אייקוני. צילום: נדיה היבא
לכבוד חגיגות השופינג איי אל בין התאריכים 4-17/11 מוצע השמן ב-59% הנחה
ובמחיר של 49 שקלים בלבד במקום 119 שקלים!
השמן תורם לשמירה על מראה עור צעיר וקורן, משפר את זרימת הדם ומקנה לחות. כמו כן, יעיל למניעת היווצרות סימני מתיחה במהלך חודשי ההריון. 

בעת השימוש יש למרוח את השמן על הגוף על עור נקי ולעסותו במשך מספר דקות עד לספיגה מלאה. 
המחיר: 119 שקלים ל-100 מ"ל.

לכבוד חגיגות השופינג איי אל בין התאריכים 4-17/11 מוצע השמן ב-59% הנחה ובמחיר של 49 שקלים בלבד במקום 119 שקלים!

שמן גוף בריח אכילאה אייקוני, מבית אלונה שכטר, 49 שח במקום 119 שח לכבוד השופינג איי אל, 
צילום:אורי גרון
אלונה שכטר- להשיג באתר המותג www.alonashechter.com

בשיתוף אלונה שכטר

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

מותג המזון "עתיד ירוק" משיק סדרה של מוצרי יובה שישתדכו בשמחה לכל מנה

בשורה משמחת לטבעונים שביננו: האם שמעתם כבר על יובה??
התפריט הטבעוני מעולם לא היה עשיר יותר!

מותג המזון "עתיד ירוק" משיק סדרה של מוצרי יובה מצויינים, שישתדכו בשמחה לכל מנה! 
היובה היא חלבון סויה מיובש – ללא גלוטן וללא רכיבים מהונדסים גנטית, המתאים להכנה של מבחר מאכלים: תבשילים, מוקפצים, מאכלי קדרה, מרקים ועוד.

סדרת היובה מוצעת במגוון צורות: רצועות רחבות, מסולסלת קשרים, כנפיים ומקלות. לכל אריזה מצורף מתכון קל להכנה. הסדרה משווקת בידי חברת "רוצים את הטבע", המתמחה במוצרי מזון מהטבע.

יובה בסגנון שווארמה. צילום - PIXABAY (1)
היובה משמשת כתחליף בשר במטבח הצמחוני, הטבעוני והכשר. מדובר בקרום שנוצר בתהליך הפקת טופו מחלב סויה, אותו מייבשים עד שהוא מגיע למרקם מוצק ונוח לעיבוד. מרקמה בשרני והיא עשירה בערכים תזונתיים ובהם חלבון בכמות גבוהה, ויטמינים ומינרלים.

תיעוד על שימוש ביובה קיים כבר מהמאה ה-16 והשימוש בה כשהיא טרייה, מיובשת או מותססת נפוץ מאוד בסין, יפן וקוריאה.

כשר פרווה בהשגחת בד"ץ מחזיקי הדת והרבנות הראשית.

מחירים: 
כנפיים; מקלות: 17.90 ש"ח. 
מסולסלות; רצועות: 19.90 ש"ח (לאריזה במשקל 200 – 300 גרם).

להשיג בשופרסל GREEN, ניצת הדובדבן, טבע קסטל, עדן טבע, אניס, זמורה אורגני וחנויות הטבע.

יובה-עתיד-ירוק-סדרת-יובה.-צילום-לירן-אגסי
"עתיד ירוק" מציע מתכון קל הכנה של טורטייה ראפ עם שוווארמה יובה, בצל, גזר, כרוב וטחינה:

מצרכים:
1 חבילת יובה כנפיים (300 גרם) של "עתיד ירוק"
3 בצלים בינוניים חצויים ופרוסים דק
חצי כוס שמן
1 – 2 גזרים, חתוכים לגפרורים או ג'וליאנים
רבע כרוב, פרוס דק
8 כפות רוטב סויה
3 כפות תבלין שווארמה / תבלין עוף/פרגיות או חוויאג' מרק
3 כפיות אבקת שום או שום גבישי
טורטיות
טחינה
פרוסות מלפפון טרי
גבעולי פטרוזיליה, כוסברה ושמיר

הוראות הכנה:
- להשרות את היובה במים רותחים כ-20 דקות (או 30 דקות - במים פושרים)
- לסנן. לשטוף את היובה במים זורמים ולסחוט היטב. לחתוך לרצועות (כמו שווארמה). אפשר גם להיעזר במעבד מזון
- לחמם שמן במחבת גדולה. להוסיף בצל ולהזהיבו
- להוסיף גזר וכרוב ולטגן להזהבה קלה
- להוסיף את היובה
- להוסיף רוטב סויה ותבלינים
- לערבב ולטגן עוד 2 - 3 דקות לאיחוד טעמים. לטעום ולתקן תיבול
- לחמם טורטייה מספר שניות במיקרו. 
למרוח עליה שכבה דקה של טחינה. להניח מתערובת היובה בשליש התחתון של הטורטייה ולגלגל תוך הידוק עד לקבלת ראפ דחוס
- לחצות את הראפ ולהניח על צלחת מעוטרת בפרוסות מלפפון טרי וגבעולי כוסברה, פטרוזיליה ושמיר טריים.

בשיתוף עתיד ירוק 

צילום: נדיה היבא
ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

יום רביעי, 3 בנובמבר 2021

"נפטון" מציגה "סחוג ירוק חריף אש", שמתאים לכל ארוחה ולכל יום

איך אתם נוהגים לומר: סחוג או זחוק?
האמת היא שזה לא באמת משנה, כי העיקר שיהיה פקנטי, חריף וטעים!

אצלנו בבית נוהגים לאכול סחוג חריף בכל ארוחה. בין אם זה למרוח סחוג חריף בכריך, להוסיף כף מלאה במרק בשר תימני , או להוסיף סחוג בסלטים מבושלים לשיפור טעמים, וגם  בעת הכנת סיר דגים לשבת. בעלי טוען שארוחה בלי חריף היא לא ארוחה.

במטבח שלי אני נוהגת לבשל ולשלב מנות מהמטבח התימני ומנות מהמטבח הטוניסאי. במטבחים אלה טעם החריף הוא חלק חשוב ממרכיבי המנות בכל ארוחה, ולכן במקרה זה הסחוג הוא חובה. במטבח הטוניסאי יש לנו את האריסה .

"סחוג ירוק חריף אש" של נפטון עם קובנה מהמטבח התימני. צילום: נדיה היבא
הסחוג ילך מצוין עם כל דבר: ספגטי עם שמן זית, עוף בתנור, טוסט, מיונז, בתוך המרק ובקיצור – חגיגה לכל מי שאוהב פיקנטי וחריף. ולא פחות חשוב: הסחוג משתדך נפלא לכל מה שתכניסו בפיתה: חומוס, טחינה, גבינה צהובה, גבינה לבנה, ירקות, טונה, נקניק ועוד. וכדי לוודא שלא תפספסו עם הפיתה (או שבדיוק נגמרה לכם), מצורף קישור לסרטון בו היוטיובר המצוין ביג דן מראה איך מכינים בבית בקלות פיתות טריות.

הממרח הנהדר מכיל פלפל ירוק חריף וכבוש, שמן קנולה, תבלינים, סוכר, מלח ועשבי תיבול והוא ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל או מונוסודיום גלוטמט. יש לערבב לפני השימוש ולשמור במקום קריר ויבש.

כשרות פרווה מהדרין בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ העדה החרדית.
מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח לצנצנת במשקל 180 גרם.

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

טוסט תימני עם סחוג. צילום - PEXELS
מתכון להכנת טוסט תימני אסלי עם סחוג
באדיבות המתכונאית אריקה לוי

מצרכים:
1 פיתה (מתכון וקישור לפיתות ביתיות מצויינות של היוטיובר ביג דן, בהמשך)
1/4 – 1 כפית "סחוג ירוק חריף אש" של "נפטון" (תלוי בחריפות שרוצים)
2 – 4 כפיות רסק עגבניות מקופסת שימורים 22BX
2 – 3 פרוסות גבינה צהובה
1.5 כפות מיונז או חמאה רכה
עלים של תרד (בייבי), ארוגולה (רוקט) או גרגיר הנחלים

אופן ההכנה:
- למרוח את הפיתה במיונז או חמאה. למרוח מעל רסק עגבניות
- למרוח על הרסק סחוג
- להניח מעל גבינה צהובה
- לפזר מעט עלים של ירק
- להניח את הפיתה בתבנית מרופדת בנייר אפייה. לצלות בתנור חם עד שהגבינה נמסה. אפשר להכין גם בטוסטר לחיצה: להניח את הפיתה בנייר אפייה, ולטסטר עד שהגבינה נמסה
- להגיש שלם, חצוי או חתוך למשולשים

ניתן לגיוון: אפשר להוסיף לפיתה רצועות דקות או קוביות קטנות של: זיתים, עגבנייה, פטריות, פלפל, בצל חי או מטוגן, חצילים מטוגנים, קישואים צלויים, בטטה צלויה ועוד

מתכון להכנת פיתה במחבת של היוטיובר BigDen, מתוך "תוכנית הבישול שלי"


המצרכים:
3 כוסות קמח ב-2 קערות: בקערה אחת 2 כוסות ובקערה השנייה – 1 כוס)
2 כפות שמן זית
1/2 כף מלח
1 כוס מים חמימים (1/2 כוס מים רותחים שעורבבו עם 1/2 כוס מים מהברז)
2 כפיות שמרים יבשים
מעט שמן זית
מעט קמח לרידוד

אופן ההכנה:
- בקערת מקסר לשים את השמרים, המים וכוס אחת של קמח
- לערבב במטרפה עד לקבלת תערובת נוזלית
- לכסות במגבת ל-10 – 15 דקות (על התערובת להכפיל את נפחה ולהיות סמיכה יותר)
- להוסיף שמן זית ומלח, ולערבב במטרפה
- להעביר למיקסר ולערבב עם וו לישה במהירות נמוכה, תוך כדי הוספת שתי כוסות הקמח. 
- לערבל 6-10 דקות, עד לקבלת בצק רך, גמיש, אחיד ומבריק, שנפרד בקלות מדפנות הקערה
- להוציא את הבצק ולכדרר לכדור גדול באמצעות קיפול צדדיו פנימה (ראו בסרטון). 
- לשמן את הקערה במעט שמן זית ולהניח מעל את כדור הבצק. 
- להפוך את הכדור ולהוסיף עוד מעט שמן כך שהוא יהיה משומן מכל צדדיו

- לכסות במגבת ולהניח להתפחה של 1.5- 2 שעות. בזמן זה הבצק יכפיל את נפחו
-לקמח מעט משטח עבודה. להניח עליו את הכדור, לשטח מעט ולחלק ל-8 משולשים
-לכדרר כל משולש מספר פעמים תוך קיפול הצדדים פנימה (ראו בסרטון)
- להניח את 8 הכדורונים על משטח עבודה ולכסותם בניילון נצמד, למשך 1/2 שעה
- לרדד כל כדורון על משטח עבודה מקומח לפיתה בגודל בינוני, לא דקה מדי
- לחמם מחבת מתאימה (טפלון/ברזל) לחום בינוני – ללא שמן
- להניח במחבת פיתה אחת. כאשר יופיעו עליה בועות עדינות – יש להפוך אותה בפעם הראשונה. - בערך אחרי דקה, להפוך שוב. אחרי שחוזרים על התהליך 3 – 4 פעמים, הפיתה מתחילה להתנפח -ואז, להפוך לצד השני. סה"כ לכל פיתה 5 – 6 דקות במחבת
- אם הפיתה מאוד מתנפחת – אפשר ללחוץ עליה בעדינות
- להניח את הפיתה במגבת עבה ולכסות. להניח מעליה את שאר הפיתות

הערות:
- בצק מושפע מסוג הקמח, ממזג האוויר ועוד ולכן כל בצק מתנהג אחרת: אם נראה שצריך להוסיף לבלילה הראשונית עוד קצת קמח כי הוא מימי מדי – הוסיפו. כנ"ל לגבי הוספת מעט מים, אם נראה שהבלילה סמיכה מדי (ראו את מידת הסמיכות בסרטון)

- להכנה בתנור: לחמם מראש את התנור ל-230 מעלות, חום עליון ותחתון (לא טורבו). להניח את הפיתוח בתבנית מרופדת בנייר אפייה. כשהתנור חם (אחרי 15 – 20 דקות של חימום), לאפות כמה דקות עד להזהבה, תוך השגחה. לא לשכוח שהפיתה תופחת עוד קצת באפייה!

"סחוג ירוק חריף אש" של חברת נפטון עם קובנה ומרק בשר מהמטבח התימני. צילום: נדיה היבא

"סחוג ירוק חריף אש" של חברת נפטון עם קובנה ומרק רגל מהמטבח התימני. צילום: נדיה היבא
נפטון - סחוג ירוק חריף אש. צילום - מיכאל כץ
"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

בשיתוף חברת נפטון

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

מותג חדש במדפי הטחינה הגולמית: טחינה "טורקיז"

בשורה משמחת לאוהבי הטחינה הגולמית!!!

על המדפים בימים אלו תוכלו למצוא שחקן חדש של טחינה גולמית בשם "טורקיז", אותה לא תוכלו להחמיץ בגלל צבע הטורקיז הבולט לעין של האריזה.

אצלנו בבית מאוד אוהבים טחינה  עם כל מנה לא רק בגלל טעמה, אלה גם  בגלל ערכיה התזונתיים. את הטחינה אני מכינה בבית עם הרבה שום, לימון, מלח, פלפל שחור וכוסברה קצוצה או פטרוזילה או שניהם יחד, לפעמים מוסיפה לכל החגיגה קמצוץ פפריקה אדומה בשביל הצבע.  הארוחה היחידה שבה אין לנו טחינה על השולחן היא ארוחת קוסקוס ומרק ירקות עם עוף או בשר - לא כל כך מסתדר לנו עם הטעמים. אבל במקום טחינה יש לנו כמובן סוגי סלטים אחרים.

אז נא להכיר את הטחינה הגולמית החדשה בשם "טורקיז" שמושקת לראשונה בישראל.
מדובר בטחינה  באיכות פרמיום, בעלת גוון לבן ונקי, ובטעם עדין ומיוחד של שומשום פרמיום טרי ואיכותי. מרקם הטחינה עדין ואחיד והיא מומלצת לשימוש בצורתה הגולמית או בתוספת מים ולימון לפי הטעם. 

מותג טחינה חדש על המדף טחינה טורקיז צילום יעל האן
הטחינה תשווק בשתי אריזות, רגילה ומלאה, בעיצוב כחול ים תיכוני אותנטי.

במבחן טעימה שביצע מכון המחקר "נתיב יועצים", אשר נערך בקרב כ- 200 נדגמים בטעימה עיוורת, ניצחה טחינה טורקיז 3 מותגי פרמיום מתחרים. השקת טחינה טורקיז החדשה תלווה בקמפיין שילוט חוצות בפריסה ארצית, תחת הסלוגן: טחינה ים תיכונית אמיתית וכן במבצע מיוחד נושא פרסים, בהם טיסה ליוון.

טחינה טורקיז מיוצרת במפעל בעל כושר ייצור של כ- 4 טון טחינה גולמית מידי שעה ונחשב לאחד ממפעלי הטחינה הגדולים בעולם. הטחינה מיוצרת בקווי ייצור מהמתקדמים בעולם, בעל תקני האיכות FSSC ו- GMP 2200. במפעל מועסקים כ-240 עובדים ומחזור מכירותיו נאמד בכ-210 מיליון שקלים בשנה. 

מותג חדש במדפי הטחינה הגולמית: טחינה "טורקיז" צילום: נדיה היבא
לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של טחינה טורקיז, "לאור הצריכה הגוברת של טחינה בישראל, שהנה חלק ממגמה עולמית ומהפכית בריאות, ביקשנו להביא טחינה פרמיום חדשה, בטעם ובמרקם שטרם נראה כמותו. תוצאות מבחן הטעימה מצביעות על שינוי צפוי במדפי הטחינה ואין לנו ספק שהצרכן יטעם ויבחר טחינה טורקיז".

כשר פרווה בהשגחת בד"ץ עדה חרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: כ-14 ₪ לאריזת 500 גרם. 
תימכר במחיר השקה של כ-12 ₪.

להשיג בכל רשתות השיווק למעט רשת רמי לוי שיווק השקמה.

בשיתוף אחוה יצרנית חלוה טחינה ומוצרי מאפה

מותג חדש במדפי הטחינה הגולמית: טחינה "טורקיז". צילום: נדיה היבא
מה אתם אוהבים יותר טחינה גולמית משומשום מלא או טחינה  גולמית איכותית רגילה?
ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

יום שני, 1 בנובמבר 2021

סדרת מוצרי זעפרן-הלהיט הבא בעולם תוספי התזונה לשימור המיקוד והפוקוס ולמצב רוח טוב

חברת נווה פארמה השיקה הבוקר (25.10) באופן רשמי במשרדיה שבנתניה בנוכחות אנשי תקשורת ועיתונאים , את סדרת מוצרי הזעפרן - הלהיט הבא בעולם תוספי התזונה.

מדובר ב- Be Focus תוסף תזונה לשיפור המיקוד אצל ילדים, בני נוער וסטודנטים , את Be Happy לשמירה על מצב רוח מרומם, המכיל אף הוא מיצוי זעפרן, ויטמינים ומינרלים ללא תוספת סוכר, ואת Saffrox לסיוע במצבי דכדוך קל.

הזעפרן - למי הוא מומלץ  וכיצד ניתן לצרוך אותו?  צילום: Peter Bpnev , Shutterstock
פרסומים בעולם הצביעו על יעילותו בהרגעה
במסגרת ההשקה פגשנו את ניצן פרימור הבעלים, היזם וההוגה של חברת נווה פרמה, שהינו גם רוקח במקצועו , ושהחל את דרכו בבית מרקחת שבתל אביב. ניצן הסביר וסיפר לנו בפירוט, על נפלאות צמח הזעפרן, במה הוא מועיל לנו מבחינה בריאותית, למה הוא עוזר ועל תוצאות המחקרים הרבים שבוצעו ברחבי העולם.

הפרעת קשב וריכוז הינה הפרעה נוירו-התפתחותית הפורצת ב-5 השנים הראשונות לחייו של האדם. היא אינה נעלמת עם הגיל, לכן צעירים ומבוגרים כאחד סובלים מהפרעות אלו ברמות קושי שונות במהלך כל חייהם.

בשנים האחרונות שכיחות התופעה נמצאת בעליה מתמדת, וכיום היא קיימת בקרב 7-10% מהאוכלוסייה. לראיה, כל תלמיד או סטודנט שני בכיתה על ריטלין בגלל קושי במיקוד ובריכוז.

זעפרן - מתח? חרדות? יש פתרון טבעי צילום: Shutterstock
עד לאחרונה הטיפול המוכר והנפוץ היה נטילת תרופות כדוגמת הרטלין, הרי שהיום הנטייה היא לעבר תחליפים טבעיים עם רכיבים מן הטבע. סקר חדש שנערך מצא כי 50% ממשתמשי התרופה, היו מעדיפים להשתמש במוצרים טבעיים ולא בכימיקלים וחומרים מתועשים. אחוז גבוה מהם הן אימהות לילדים המחפשות תחליפים בריאים וטבעיים לילדיהם, ולא רק, גם אנשים בוגרים שסגלו לעצמם אורח חיים בריא, ספורטיבי עם תזונה נכונה ובריאה, מעדיפים תחליפים טבעיים על תרופות מתועשות.

כיום, תבלין הזעפרן הוא הפתרון היעיל והאפקטיבי ביותר לטיפול בבעיות של קשב, ריכוז ומיקוד, פתרון המראה תוצאות גבוהות במיוחד וללא תופעות לוואי.

סדרת  מוצרי זעפרן-הלהיט הבא בעולם תוספי התזונה לשימור המיקוד והפוקוס ולמצב רוח טוב. צילום: נדיה היבא

סדרת  מוצרי זעפרן-הלהיט הבא בעולם תוספי התזונה לשימור המיקוד והפוקוס ולמצב רוח טוב. צילום: נדיה היבא
מהן האיכויות של תבלין הזעפרן בשירות הרפואה?
הזעפרן הינו תבלין המופק מצלקת פרח הכורכום ונחשב ליקר שבתבלינים בשל הקושי בהפקתו הנעשית בעבודת יד. אם עד היום חשבתם שהוא מושלם לתיבול מרקי החורף, דעו לכם כיתכונותיו הרפואיות ידועות מזה 3000 שנה.

הזעפרן מכיל מרכיבים פעילים כמו "קרוצין" החומר הפעיל העיקרי, "קרוציטינום", ו-"הספרנל" שחדירתו לגוף מפעילה מנגנון פנימי היוצר אנדו-קנאביס (קנביס המופק ע"י הגוף עצמו) היעיל כנגד כאבים. הזעפרן גם מאזן את רמות ה"דופמין" מוליך עצבי (נוירוטרנסמיטור), וידוע כמנטרל בעיות קשב וריכוז ועוזר במיקוד תשומת הלב.


נווה פארמה - Be Happy  - מיצוי זעפרן, ויטמינים ומינרלים ללא תוספת סוכר  לשמירה על מצב רוח מרומם. צילום: נדיה היבא
באריזה: 60 סוכריות במרקם ג'לי בטעם פירות טרופיים (תוסף תזונה)
אילו מוצרים המבוססים על תבלין הזעפרן קיימים בשוק, היעילים לשימור מיקוד וריכוז?
BE FOCUS
הוא מוצר הדגל של חברת "נווה פארמה",פורץ דרך בתחומו, המגיע בצורת סוכריות ג'לי עם או בלי סוכר.

BE FOCUS - סוכריות ג'לי המיועדות כתוספת למי שסובל מ-ADHD, מבוגרים וילדים כאחד. לסובלים מבעיות של אבדן ריכוז וכאלה שטרם אובחנו כסובלים ADHD. 

סוכריות הג'לי משפרות את הריכוז ומעולות לתקופות של הפסקה מהתרופות. רק 4 קלוריות לסוכריה. הן משפיעות מיד ומאוד מומלצות בנוסף לבעיות קשב וריכוז, גם לפני בחינות או מבחן נהיגה. לסטודנטים ולתלמידים, ואפילו לאנשי עסקים לפני פגישות חשובות או הכנת פרזנטציה מכריעה שתביא בעקבותיה את האקזיט המיוחל.  סוכריות "בי פוקוס" מיועדות לילדים ומבוגרים עם בעיות קשב וריכוז הנוטלים ריטלין על בסיס קבוע ומעדיפים מוצרים הטבעיים. והן גם טעימות מאד.

נווה פארמה - Be Focus מיצוי זעפרן, ויטמינים ומינרלים לילדים החל מגיל 5 שנים.
תוסף תזונה לשיפור המיקוד אצל ילדים, בני נוער וסטודנטים. צילום: נדיה היבא
יתרונות השימוש בזעפרן למול תרופות, בשימור המיקוד והריכוז
התרופות הנפוצות ביום לפתרון בעיות מיקוד, קשב וריכוז, פועלות על שני מוליכים עצביים, סרוטונין ונור-אדרנלין אך אינן משפיעות על מוליך עצבי שלישי והוא הדופמין. לכן אנו עדים לחוסר איזון ותופעות לוואי המשבשות את מהלך החיים התקין. תופעות כמו התפרצויות זעם, מצב "זומבי", איבוד התיאבון או לחילופין עליה משמעותית בתיאבון ובעקבותיה עליה במשקל, בעיות שינה, ועוד.

האם המוצר מגובה מחקרית?
על הזעפרן ישנם למעלה מ-1000 מחקרים רפואיים שונים מרחבי העולם.
באוסטרליה נערך מחקר עם 50 ילדים צורכי ריטלין. חצי מהקבוצה המשיכה לקחת את הריטלין והחצי השני את כמוסות הזעפרן. תוצאות המחקר הוכיחו יעילות זהה לכמוסות הזעפרן ולריטלין.

נווה פארמה - Saffrox מיצוי זעפרן, ויטמינים ומינרלים תוסף תזונה לסיוע במצבי דכדוך קל.
באריזה 30 קפסולות. צילום: נדיה היבא
האם יש אמת בחשש מעודף זעפרן בגוף?
אין דבר כזה יותר מדי כשמדובר בזעפרן. הכמות המומלצת עומדת על מינימום 28-30 מ"ג למבוגר ליום, ו-15 מ"ג לילדים. 2 סוכריות ג'לי ביום במרווחים של 3 שעות ביניהן, הם המינון האופטימלי על פי מחקרים.

מיהי חברת "נווה פארמה"?
חברת "נווה פארמה" נוסדה ב-1996 ומתמחה בייבוא, פיתוח, ייצור, ושיווק של תכשירים רפואיים ומוצרי בריאות בישראל. מובילה בחדשנות, ועומדת מאחורי פיתוח המוצרים הטבעיים מבוססי תבלין הזעפרן המיועדים לטיפול ברפואה הנפשית כולל הפרעות קשב וריכוז.

החברה ידועה בארץ ובעולם בזכות תרסיס אוזניים להמסת שעווה באוזן ומותאם לילדים ולמבוגרים. וכן כמוסת המגנזיום "מגנוקס"MAGNOX, הושקה בשנת 2012 וכיום המובילה בשוק כמוסות המגנזיום, והוכחה מחקרית כיעילה פי 3 מבחינת ספיגה והשפעה בהשוואה למוצרים מקבילים בשוק.

תבלין הזעפרן במוצרים טבעיים של נווה פארמה. צילום: Shutterstock
מעכשיו, אין צורך לסבול מבעיות של מיקוד וריכוז, מתופעות לוואי הכרוכות בלקיחת תרופות מתועשות, סוכריות הג'לי מבוססות תבלין הזעפרן הן פתרון יעיל, נגיש, ללא מרשם רופא ומחכה לכם על המדף ברשתות הפארם. 

למי שמתעניין בכשרויות של שלושת המוצרים:  
Be Focus ו- Be Happy  -  כשר-פרווה, בשגחת הרבנות מעלה אדומים, ללא חשש סבל ושביעית
Saffrox - כשר-פרווה בהשגחת הרבנות האזורית גליל תחתון

להשיג בבתי המרקחת ורשתות הפארם ללא צורך במרשם רופא.
כל המוצרים בעלי אישור ממשרד הבריאות.

אני במסיבת ההשקה של  סדרת מוצרי הזעפרן במשרדי חברת נווה פארמה. צילום: נדיה היבא
לפרטים נוספים מוזמנים להיכנס:
לאתר של "נווה פארמה"  https://katzr.net/3842a2
לעמוד הפייסבוק  https://www.facebook.com/NavehPharma/

בשיתוף נווה פארמה

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטי

יום שבת, 30 באוקטובר 2021

ליה לונדון משיקה את קולקציית סתיו-חורף 2022

בליה לונדון, מבינים נשים. כל כך מבינים נשים, שהמחשבה העיקרית שלהם היא הנוחות, התמיכה ושמירה על מראה אלגנטי גם בשגרת היום יום שלהן.

קיימת מחשבה רבה בבחירת הדגמים, הגזרות ואפילו המידות בכל גזרה, כך שהדגם יתאים בצורה האופטימאלית לכל גזרת גוף או צורת חזה.

עונת החורף 2022בקולקציה נבחרה בקפידה והצליחה ליצור עונה מושלמת לכל אחת החל מהמידות הקטנות ועד למידות המלאות ושופעות יותר.

ANN-MARIE  בייבידול. 300 ש"ח
INSTANT    בייבידול  300 ש"ח 
מבחר גדול של דגמי בייסיק חדשים בגווני שחור, לבן וגוף, צבעוניות עזה של אדום /קורל, וגווני חורף של ירוק זית, כחול נייבי, אפור ובורדו.

בנוסף – איך אפשר בלי הפרחוני הרומנטי, התחרות העשירות והבדים העדינים שגורמים לנו להרגיש הכי נוח וטבעי שאפשר...

שלל גזרות מחמיאות החל מתמיכת צד, אשר ממרכזת ומרימה את החזה, חצי קאפ אשר מעניקה מראה מורם של "פוש" ללא הריפוד, המיפתח העמוק לבגדים חשופים או המיפתח הגבוה שנותן תמיכה טובה יותר לכיסוי מושלם.

ANN-MARIE-FL100690-BLK_INCIDENTAL_RGB
המנעד של הדגמים וגזרות יתאימו לכל אחת – בכל גיל ובכל מבנה גוף וחזה.

ההתאמה של ליה לונדון הינה מושלמת – כאילו תפרו את החזייה במיוחד למידותייך –גם לבעלות היקף צר או רחב, או בעלות קאפ גדול או קטן– כך שתרגישי נוח בכל שעות היום ולא תמהרי להוריד את החזייה כשאת נכנסת הביתה.

בין פריטי הקולקציה ניתן למצוא מחטבים עם טכנולוגיות שונות לחיטוב והרמה, בגדי ים קלאסיים לכל עונות השנה, תחתוני סט בגזרות שונות כך שכל אחת תתחבר לגזרה שהיא אוהבת ותרגיש בה נוח, חזיות ספורט מקצועיות מהטובות בעולם וחזיות הנקה נוחות ואיכותיות אשר יכולות לשמש כבייסיק בסיום ההנקה.

ENVISAGE חזיה 300 ש"ח  תחתונים 120 שח

INSTANT ICON-WA853322--_003_RGB
העונה הזו מביאה איתה בשורה חדשה – גוזיית חזייה מתכווננת ללא ברזלים , גם לחזה גדול במבחר רחב של דגמים וצבעים.

ליה לונדון מזמינה אותך להגיע לאחד מסניפיה ולחוות התאמה אישית על ידי צוות מקצועי שיתאים עבורך את החזייה למידותייך בצורה האופטימאלית ביותר – כדי שתראי ותרגישי איך חזייה טובה אמורה להרגיש.

טווח החזיות נע בין 200-300 ₪.

MORGAN-חזיה 300  ש"ח תחתונים 120 שח

CATE- חזיה 300 ש"ח תחתונים 120 שח
אודות ליה לונדון
ליה לונדון הינה רשת להלבשה תחתונה, אשר בתחילת דרכה החלה כרשת WOMAN ONLY (ע"י רוזנטל אינטימייטס בשנת 2003 )ובשנת 2010 נרכשה ע"י איוודן אנגליה ועברה מיתוג מחדש בישראל, וכיום הינה היבואנית הבלעדית של מותגי היוקרה ,FREYAFANTASIE, ELOMI ו- WACOAL, תחת בעלות ושליטה של המטה הבינלאומי היושב באנגליה.

בשנת 2012, חברת WACOAL היפנית, רכשה את הפעילות של איוודן באנגליה ובכך אימצה לקבוצת המותגים שלה את מותגי הקבוצה והגדילה את החשיפה שלהן בעולם.
קבוצת ווקאול נסחרת בבורסה בטוקיו ומהווה אחת מקבוצות הלבשה התחתונה הגדולות בעולם.

מותגי החברה נמכרים בלעדית ברשת חנויות ליה לונדון בלבד .

ANN-MARIE- חזיה 270 ש"ח תחתון 120 ש"ח

PIPPA-חזייה 300  ש"ח תחתון 120  ש"ח
בישראל כיום יש 12 סניפים של ליה לונדון, כאשר בעולם מותגי החברה נמכרים במעל 5,000 נקודות מכירה כשביניהם חנויות בוטיק וברשתות הכל בו המובילות בעולם כגון מייסיס, גאלרי להפאייט, הרודס, סלפריג'ס ועוד.

לרשימת הסניפים: https://bit.ly/302QLb5 או באתר www.leialondon.co.il

בשיתוף ליה לונדון

ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

לרגל יום הטבעונות הבינלאומי משיקה רשת הגלידריות "וניליה" טעמים מיוחדים לטבעונים

בשורה משמחת לטבעונים שאוהבים גלידות!!!

רשת "וניליה" משיקה בימים אלו, לרגל  יום הטבעונות  הבינלאומי,   גלידות טבעוניות בטעמים : באונטי, עוגיות לוטוס קרם ושקדים , בננה שוקולד וחמאת בוטנים ומבחר טעמי סורבה.

סורבה  תות צלם בועז לביא מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
הטעמים הטבעוניים הינם:
🍧באונטי - גלידה טבעונית המבוססת על החטיף האהוב, מכילה חלב קוקוס עשיר, קוקוס אמיתי ושבב שוקולד מריר מ – 70% מוצקי קקאו.

🍧בננה שוקולד וחמאת בוטנים – שוקולד מריר איכותי, מחית בננה וחמאת בוטנית טבעית.

🍧עוגיות לוטוס קרם ושקדים – שברי עוגיות לוטוס, קרם לוטוס וחמאת שקדים עשירה

🍧טעמי סורבה ביניהם :סורבה אשכולית קמפרי - סורבה אשכולית מובחרת בשילוב משקה אלכוהולי - קמפרי (הגרסה הטבעונית), תות, ליים אננס, מנגו, שוקולד ופסיפלורה.

קרם שקדים ועוגיות לוטוס צלם בועז לביא מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
לדברי אסף בלנק, מנכ"ל רשת "וניליה: "הטבעונות היא דרך חיים ובשנים האחרונות התחום צובר מודעות ותאוצה . רשת "וניליה" נותנת מענה מגוון לקהל זה שכן מדובר בגלידות איכותיות עם תוספות עשירות ללא התפשרות על טעם ואיכות".

הגלידות מיוצרות על בסיס סויה/ שקדים/ קוקוס, איכותיות טריות תוך שימוש ברכיבים טבעיים בלבד, ללא צבעי מאכל ללא חומרים משמרים.

בננה שוקולד וחמאת בוטנים צלם דניאל לילה מאשרת פרסום ללא תשלום
מחיר למנה- 18 ₪.
ניתן להשיג בכ – 19 סניפים רשת "וניליה" ברחבי הארץ.

לאתר הבית https://www.vaniglia.co.il/

באונטי צלם אור שושן מאשרת פרסום ללא תשלום
בשיתוף רשת גלידות ונילייה

ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...