יום ראשון, 7 במרץ 2021

בארכה משיקה את ״חגיגת חלבה״ – חלבה שאמית מובחרת כשרה לפסח

בשורה משמחת למכורי החלבה!!!
בארכה משיקה מוצר חלבה חדש בשם ״חגיגת חלבה״– מהדורת חלבה חגיגית באריזה ייחודית מושלמת לאירוח. ללא גלוטן  וללא צבעי מאכל.

אצלנו בבית מאוד אוהבים חלבה. כשמחפשים משהו מתוק אחרי ארוחה, או סתם לנישנוש תמיד תהייה חלוה בהישג יד וכל פעם בטעם אחר. עם חלוה אני נוהגת להכין עוגות ועוגיות וגם קינוחים אישיים. חלבה בארכה מכילה פיצוחים בכמות לא מבוטלת וכשרה לפסח כך שיהיה נהדר להתחיל לחשוב על קינוח שיפתיע וישמח את האורחים (בתקווה שנוכל לארח השנה ולא נהייה שוב בסגר) בשולחן החג.

בארכה משיקה את ״חגיגת חלבה״ – חלבה שאמית מובחרת בתוספת פיצוחים כשרה לפסח
צילום: נדיה היבא
החלבה החדשה היא חלבה שאמית אוורירית מובחרת, בטעם וניל ובתוספת מיקס פיצוחים עשיר המכיל פיסטוקים, אגוזי מלך, פקאן וקשיו. חגיגת חלבה מושק לקראת חג הפסח ונמכר באריזה עגולה עם סימני חיתוך – מושלם לאירוח או כמתנה למי שאוהבים במיוחד.

החלבה השאמית מגיעה מהמטבח הסורי העילי והיא במרקם נימוח ואיכותי ונחשבת בעיני רבים לאיכותית שבחלבות.
בארכה משיקה את ״חגיגת חלבה״ – חלבה שאמית בטעם וניל בתוספת פיצוחים מובחרת כשרה לפסח
צילום: נדיה היבא
ולמי שמתעניין: - כשר-פרווה, כשרות לפסח (לאוכלי קיטניות בלבד)  של בד״צ בית יוסף, כשרות לימות השנה בד״צ העדה החרדית וכשרות של הרבנות הארצית.  
מחיר מומלץ לצרכן: 28 ₪ אריזה של 500 גרם

אודות בארכה:
למעלה מ-30 שנה חברת רושדי תעשיות מזון בע"מ מייצרת טחינה וחלבה. המפעל, שהוקם בראשית שנות ה-80 כחלק ממיזם לקידום תעשייה במגזר הפך עם השנים לחברה בסטנדרטים בינלאומיים הגבוהים ביותר ולמותג בולט בישראל. מפעל החברה שנמצא באלון תבור הוא המפעל הגדול והמתקדם מסוגו ועומד בסטנדרט בינלאומי גבוה בו מיוצרים מדי יום מוצרי הטחינה והחלבה המופצים לרשתות השיווק, לקוחות מוסדיים ותעשיית המזון בארץ ובעולם.
חגיגת חלבה בארכה כשל"פ צילום יחצ בארכה
ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות

חברת אס.אר.קוסמטיקס משיקה מזרק היברידי המכיל Caviar Skin Revolution

לרגל יום האישה הבינלאומי (בעולם נוהגים לחגוג במשך חודש ימים) ולכבוד יום הולדתי קיבלתי להתנסות ולסקירה מזרק היברידי המכיל Caviar Skin Revolution פורמולה קוסמטית של חברת אס.אר.קוסמטיקס שעושה פלאים לעור הפנים כפי שטרם הכרתם במותגים אחרים.

האמת שזאת גם הזדמנות מצויינת להשקיע לטפח ולטפל בעור הפנים לקראת היציאה מהסגר , היציאה מהבית, פגישות עבודה, ועם חברים ובני משפחה שנראה תמיד מסודרות ומטופחות למרות המסכה על הפנים.  

את מוצרי חברת אס.אר.קוסמטיקס הידועה במוצריה האיכותיים והמובילים בתחום הקוסמטיקה, אני מכירה היטב, סיפרתי לכם עליה כבר מספר פעמים. אני באופן אישי משתמשת ומתחזקת את עור הפנים שלי במוצריה שמטפלים היטב בעור הפנים ועם תוצאות מיטביות.

חברת  אס.אר.קוסמטיקס  משיקה מזרק היברידי  המכיל Caviar Skin Revolution צילום: נדיה היבא

חברת  אס.אר.קוסמטיקס - מזרק היברידי  המכיל Caviar Skin Revolution. צילום: נדיה היבא
היום רוצה לשתף אתכן במוצר חדש - מזרק ההיברידי המכיל Caviar Skin Revolution פורמולה קוסמטית של המזרק, שהינה פריצת דרך טכנולוגית המשלבת מרכיבים עוצמתיים החודרים לעומק העור  ומשפיעים על נראות עומק הקמטים ותורמים להחלקת עור הפנים - כבר נשמע מצויין.

מרכיבי המזרק היחודיים  מכילים שומנים חיוניים לעור כמו : אומגה 3,6,9 ממיצוי קוויאר, ויטמין A,E ,חומצה היאלורונית למיום העור ולמילוי עומק הקמטים ואלנטואין כנוגד דלקות המרגיע גירויי עור שונים.

מזרק ההיברידי המכיל Caviar Skin Revolution מומלץ מאוד לשימוש בסוגי עור מעורבים ויבשים.
מחיר מומלץ לצרכן :   159 ₪  20 מ"ל.
הוראות שימוש:  למרוח על כל הפנים 2 לחיצות בלבד, ובתפיחות קלות להחדיר את מרכיבי המזרק אל תוך הקמטים.

חברת  אס.אר.קוסמטיקס  - מזרק היברידי  המכיל Caviar Skin Revolution. צילום: נדיה היבא
ובנימה אישית: אני בעלת סוג עור מעורב כך שהפורמולה במזרק מאוד מתאימה לי לשיפור מראה העור. במזרק פורמולה לבנה שיוצאת בקלות ובנוחות מהמזרק (מספיקות 2 לחיצות קטנות לסירוגין) הקרם נמרח בקלות על עור הפנים, נעים למגע, אינו שמן, נספג מהר ומשאיר תחושה נעימה על עור הפנים. לאחר שימוש במזרק ההיברידי ניכר שינוי לטובה בעור הפנים שלי.

עור הפנים נראה הרבה פחות אדמומי, מתוח יותר, זוהר, חלק ובריא . קמטי הפנים נראים הרבה פחות עמוקים וחלקם טושטשו ונעלמו. אני בטוחה ששימוש קבוע עם הפורמולה שבמזרק העור יראה הרבה יותר מתוח בריא וזוהר. להשלמת טיפול וטיפוח עור הפנים ולקבלת עור פנים בריאים יותר אני משתמש במוצרים נוספים של אותה החברה.

חברת  אס.אר.קוסמטיקס. צילום: נדיה היבא
פילינג פנינים: התכשיר משלב שתי טכניקות לניקוי דטוקסי והבהרת כתמי עור הפנים. קרם פנינים וזהב.
מוצרים נוספים שבהם אני משתמשת הם: פילינג פנינים: התכשיר משלב שתי טכניקות לניקוי דטוקסי והבהרת כתמי עור הפנים. קרם פנינים וזהב.
על המוצרים המצויינים  תוכלו לקרוא בהרחבה ולהתרשם כאן בקישור המגזין

מוצרי החברה  משווקים אך ורק דרך מרכזי שיווק מורשים וקליניקות קוסמטיות ודרמטולוגיות שעברו הכשרה ייעודית ועובדות על פי הפרוטוקולים המקצועיים להבטחת תוצאות מקסימליות.
לרשימת הקוסמטיקאיות  הקרובות למקום מגוריכם  כאן בקישור 

חברת אס. אר. קוסמטיקס -SR Cosmetics הינה מותג מוכר ומוביל בתחום הקוסמטיקה בארץ ובחו”ל.
מוצרי החברה זוכים לביקוש רב ולהצלחה מסחררת בקרב קוסמטיקאיות, מכוני טיפוח ויופי, ומרכזי שיווק והדרכה למקצועות היופי. החברה מייצרת ומשווקת מגוון עצום של מוצרי קוסמטיקה לנשים ולגברים.
כל המוצרים האיכותיים והייחודיים עומדים בתקנים המחמירים ביותר, מכילים חומרים פעילים ונבדקים במעבדות מתקדמות כדי להוכיח את יעילותם.

ערכה כתבה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות

יום חמישי, 4 במרץ 2021

לואקר חושפת 3 סוגים של עוגיות פרימיום בטעמים מצויינים

בשורה משמחת לאוהבי העוגיות, ובמיוחד למכורי לואקר!!!
לא צריך יותר לקנות  בחו"ל (מאיטליה) או מהדיוטי פרי את עוגיות לואקר שאנו כל כך אוהבים. לואקר עושים עלייה לארץ ומהיום תוכלו  למצוא אותם בכל רשתות השיווק והחנויות הפרטיות בארץ.

לואקר חושפת 3 סוגים של עוגיות בטעמים מצויינים. צילום: נדיה היבא
מותג לואקר העולמי נכנס לתחום עוגיות הפרימיום וחושף סדרה של 3 סוגי עוגיות ראשונים בטעמים מעולים: 
🍪עוגיות עם מילוי קרם אגוזי לוז ושוקולד חלב
🍪עוגיות  עם מילוי קרם שקדים  ושוקולד חלב
🍪עוגיות פתיתי שלג  עם שוקולד חלב
כולן ממולאות ומצופות בקרם השוקולד הייחודי ללואקר.

חברת לואקר האיטלקית הממוקמת ברכס הרי הדולומיטים שבדרום חבל טירול, בחרה בישראל להיות המדינה הראשונה בעולם בה ישווקו העוגיות הראשונות של לואקר. הבחירה בישראל היא לא מקרית והיא נובעת מהיותה של ישראל הצרכנית מס' 1 לנפש בעולם של מוצרי לואקר במשך 3 שנים ברציפות.

לואקר חושפת 3 סוגים של עוגיות בטעמים מצויינים. צילום: נדיה היבא
בחברת לואקר נחושים להשקיע משאבים בשיווק העוגיות גם בשאר המדינות בהן משווקים מוצרי הוופלים והשוקולד שלה ולהפוך בתוך זמן קצר לשחקן מוביל בקטגוריית עוגיות הפרימיום העולמית הנמנה בין מותגי העל בקטגוריה.

הן בפיתוח העוגיות והן במהלכים השיווקיים בהן נוקטת לואקר העולמית, ממונפים הנכסים המוצריים של המותג הבאים לידי ביטוי בסטנדרט הייצור הגבוה ביותר, בחומרי הגלם הטובים ביותר ובטעמים הכה מוכרים ואהובים. כמו כל מוצרי לואקר, כך גם העוגיות החדשות, עשויות מרכיבים איכותיים ועשירים בטעמם ובמרקמם, ללא צבעי מאכל וללא חומרים משמרים. מוצרי לואקר אינם מכילים שומן טראנס.

בישראל, שכאמור היא הראשונה בעולם להשיק את העוגיות של לואקר, עולות העוגיות על מדפי השיווק בימים אלה, כשבחברה העולמית ערים לתגובות הצרכנים לעוגיות החדשות.

לואקר חושפת 3 סוגים של עוגיות בטעמים מצויינים. צילום: נדיה היבא
אורית גור אריה, מנהלת תחום לואקר בליימן שליסל, יבואנית ומשווקת המותג בישראל, מציינת כי: "עבודת שטח שעשינו לקראת השקת העוגיות העלתה כי הצרכנים בישראל מגלים נאמנות גבוהה מאד למותג והם סקרנים ומצפים מאד להתנסות במוצרים חדשים של לואקר". עוד מוסיפה גור אריה כי "לאור ההצלחה האדירה של לואקר בתחום הוופלים והשוקולד, אך טבעי שהקטגוריה החדשה אליה ייכנס המותג ויהיה בין המובילים שלה, היא עוגיות פרימיום".

ובנימה אישית:  כשאנחנו מגיעים לטיוטי פרי ,דבר ראשון מחפשים לקנות את עוגיות לואקר שאנחנו כל כך אוהבים בבית עם הקפה או בלעדיו. השבוע קיבלתי מארז שכלל מספר אריזות של עוגיות לואקר בטעמים שונים . כמובן שהאריזה נפתחה בהתלהבות ובקושי הספקתי לצלם.

עוגיות הפרימיום של לואקר במילוי טעמים שונים ומצופים בשוקולד איכותי טעימים מאוד, פריכים, עשירים בטעמם ובמרקמם והכי חשוב לי שהם ללא צבעי מאכל וחומרים משמרים. האריזה נגמרת בקלות מול מסך הטלווזיה, או עם ספר קריאה טוב וכוס קפה חם ליד.

את עוגיות הפרימיום של לואקר ניתן להשיג בכל רשתות השיווק והחנויות הפרטיות. 
מחירן המומלץ לצרכן : 14.90 ש"ח לאריזה. 
למי שמתעניין: העוגיות בכשרות חלבית (לאוכלי אבקת חלב נוכרי), ללא חשש חדש, אפיית ישראל, בהשגחת ה- OU ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

עוגיות לואקר - צילום לואקר, איטליה
ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

עוגת שמרים קראנץ בטעם שוקולד של חברת "אחוה" מנצחת ובגדול!

בשורה משמחת לאוהבי העוגות המוכנות!!!
לאחרונה נבחרה ברוב קולות עוגת השמרים משוקולד הטובה ביותר מבין העוגות המוכנות!!!

חברת החדשות רשת 13 ערכה לאחרונה מבחן מקיף לעוגות השמרים המוכנות (לפני החדשות, 25/2/21). המבחן ביקש להכריע, איזה עוגה יכולה להחליף את העוגות שמכינים בבית. 

לצורך המבחן, נבדקו ארבעה יצרניות עוגות שמרים מובילות בישראל: עלית, אסם, עוגל'ה ואחוה. בכל מותג נבחרה עוגת שמרים שוקולד שעמדה למבחן השופטים בהם שף מלון קראון פלאזה קובי אביטן, הבעלים של רשת ביסקוטי אמיר פורת והקונדוטורית שני קידר.

עוגת שמרים קראנץ בטעם שוקולד של חברת "אחוה" מנצחת ובגדול! צילום: נדיה היבא
על פי תוצאות מבחן הטעימה: "במקום האחרון הגיעה העוגה של עלית שאכזבה את השופטים גם ברמת הבצק וגם בטעמו של המילוי. במקום השלישי נבחר המותג עוגל'ה שהצליח פחות במבחן הנראות, אבל הבצק שלו הצליח להרשים יותר. אל המקום השני הגיעה עוגת הבית הפופולארית של אסם בעיקר בזכות המילוי שלה. את המקום הראשון קטפה עוגת השמרים של אחוה שניצחה בכל הפרמטרים, נראות, יחס מילוי ובצק וכמובן, הטעם".

ובנימה אישית: אני לא תמיד מספיקה להכין עוגות שמרים,  כמו שבני הבית מאוד אוהבים, במיוחד את אלו עם המון שוקולד, ולכן אני נוהגת להחזיק באופן קבוע עוגת שמרים מוכנה במקפא כגיבוי על כל מקרה ש...  של חברת אחוה. כל בני הבית - גדולים וגם קטנים אוהבים "פה אחד", את עוגת השמרים עם השוקולד המשובח של אחוה. אחרי חימום בתנור היא יוצאת טעימה,רכה מבפנים קרנצ'ית מבחוץ ועם המון  מילוי שוקולד נהדר. ממליצה לחמם בתנור ולא במיקרו.

עוגת שמרים קראנץ בטעם שוקולד של אחוה היא הקרובה ביותר לעוגת קונדיטוריה, עשויה מבצק שמרים נימוח, מלופפת בתנועת קיפול ועם מילוי עשיר של שוקולד, נימוחה בפה ובעלת טעם של אפייה ביתית. 

עוגת שמרים קראנץ בטעם שוקולד של חברת "אחוה" מנצחת ובגדול! צילום: נדיה היבא
העוגה תשווק באריזה של 400 גרם, נהדרת לאירוח וכקינוח מפנק לצד שתייה קרה או חמה. 
מומלץ לחמם לפני ההגשה. 

סדרת העוגות הביתית של "אחוה" כוללת עוגת שמרים שוקולד, קינמון, פרג וקרמל. העוגות איכותיות וטעימות, נמכרות במחיר שווה לכל נפש של כ- 9-10 ₪ בלבד.

לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק של חברת "אחוה": "אנו שמחים מאוד על תוצאות המבחן שמחזק את דרכנו ומטרתנו שהן, להביא לצרכן הישראלי מוצרים באיכות הגבוהה ביותר ובמחירים השווים לכל כיס. אין כל סיבה לשלם עשרות שקלים על עוגות קונדיטוריה כשניתן לקבל עוגה באיכות טובה יותר, טעימה ונפלאה בפחות מעשרה שקלים. אנו משווקים את העוגות באריזות ייעודיות הניתנות לחימום, על מנת ליהנות מטעם של אפייה ביתית בקלות ובנוחות".

עוגת שמרים קראנץ בטעם שוקולד של חברת "אחוה" מנצחת ובגדול! צילום: נדיה היבא
כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 9-10 ₪ לעוגה באריזת 400 גרם.
להשיג ברשתות השיווק המובחרות.

עמוד אחוה בפייסבוק: https://www.facebook.com/achvafood/ 

קישור לכתבה מבדק עוגות השמרים – לפני החדשות, רשת 13: https://www.facebook.com/reshet13/posts/3783440418402806

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום רביעי, 3 במרץ 2021

מותג חדש בענף הבשר בישראל: "חוות הבוקרים"- בשר כשר טרי ואיכותי למבינים בלבד

בשורה משמחת לקרניבורים שביננו שמביני עניין!!!
ענף הבשר הטרי בישראל עומד להשתנות!!   
"חוות הבוקרים" מתחילה את מהפכת הצרכנות בשוק הבשר בישראל.

קבוצת "תדמיר", אינטגרציה חקלאית מהמובילות בישראל, מרחיבה את פעילותה בשוק הקמעונאות ומשיקה את "חוות הבוקרים", בהשקעה כוללת הנאמדת בכ-50 מיליון שקלים השף מאיר אדוני מלווה את ההשקה כיועץ קולינרי.

"חוות הבוקרים" הינו  מותג בשר בקר טרי, איכותי ומקומי שלוקח את ענף הבשר קדימה ומציע איכות ומקצועיות לצרכן שמבין בבשר משובח וכשר.

חוות הבוקרים. צילום דן פרץ
"חוות הבוקרים"– חדשנות במוצרים ובשירות: לא רק בשר משובח, אלא גם בחירת זנים מובחרים, גידול העגלים בישראל, תזונה מותאמת לכל זן, טיפול בקצביה בהתאם לזן, סיווג הנתח ואיכותו, נתחים מיוחדים בזמינות גבוהה, תווית מוצר עם מידע על הנתח ודרכי ההכנה המיטביות ורמת שירות מקסימלית לאנשים שאוהבים בשר, כי הגיע הזמן שהצרכן הישראלי יוכל ליהנות מחוויית בשר מושלמת גם בארץ.

להשיג ברשתות השיווק המובילות ובאטליזים מובחרים.
ולמי שמתעניין: הבשר כשר, 

חוות הבוקרים. צילום דן פרץ 
חן רזיאל מנכ"ל "חוות הבוקרים" : "כאוהבי בשר אנחנו מאמינים שלצרכן הישראלי מגיעה חווית בשר איכותית, ישראלית ומספקת שמשאירה טעם של עוד. חוות הבוקרים נכנסת לשוק כדי לסמן רף חדש של איכות בשר והתייחסות לצרכי הלקוח על ידי מקצוענים שאחראים על כל שרשרת הייצור מבחירת הזנים, הגידול, הטיפול ועד קניית המוצר. אנחנו מכוונים לתת חוויית קניה אחרת, מוצרי פרימיום נגישים וחדשניים כדי שהצרכן הישראלי ייהנה ממוצר עם ערך."

"הקמנו את הקצביה מהמתקדמות והגדולות בישראל, שם עובר הבשר טיפול בהתאמה לזן, לנתח ולאיכותו ועל האריזה נציג את ההמלצות לכל נתח בהתאם לייעודו ושיטת ההכנה האופטימלית עבורו. בנוסף נשיק מוצרים/נתחים חדשים בצורה רציפה ובזמינות גבוהה: סטייק דנברקאט, שניצל עגל איירון, סטייק פיקניה, ראמפ סטייק, טומהוק, נתחים למעשנה ועוד. כל זאת כדי לתת לאוהבי הבשר בארץ את חוויית הבשר האולטימטיבית".

חוות הבוקרים. צילום דן פרץ 
חוות הבוקרים מציעה איכות ומקצועיות ברמה הגבוהה ביותר על ידי אנשי מקצוע שאוהבים בשר:

· בחירת זנים וגידול בתנאים מוקפדים ונאותים, תוך התאמת התזונה לכל זן
 
· קצבייה מהגדולות והמתקדמות בישראל עם צוות קצבים מקצועי שמטפל בדיוק מרבי בנתחים בהתאם לזן, סיווג ואיכות הנתח.
 
· קיצוב מיוחד, יישון רטוב, יישון יבשונתחים מיוחדים בזמינות גבוהה

קבוצת תדמיר ניהול והפעלה היא אינטגרציה חקלאית מהמובילות בישראל, המספקת מגוון רחב של שירותים ופתרונות בתחום העוף והפטם ומשווקת את מותגי העוף הצמחוני, הגדל ללא אנטיביוטיקה - 'משק ארצי' ו'טבע עוף/שופרסל. עם השקת חוות הבוקרים, בהשקעה הנאמדת בכ-50 מיליון שקלים, מרחיבה הקבוצה את פעילותה ואחיזתה בשוק הקמעונאות בישראל.

המותג מציע בשר טרי, איכותי ובריא המבטיח שכל נגיסה תעניק חוויה עוצמתית של טעמים כפי שבשר אמיתי אמור להיות וזאת בזכות שרשרת הערך הייחודית שנעשית כולה תחת המותג עצמו.

כדי להביא ללקוח הישראלי אוהב הבשר מוצר ראוי לשמו ובעל ערך, לקחה על עצמה חוות הבוקרים את האחריות על שרשרת הערך החל מבחירת זנים מובחרים, גידול העגלים בישראל, התאמת התזונה, הקפדה על תנאי הגידול ואחר כך טיפול בקצביה בהתאם לזן, לסיווג הנתח ולאיכותו, קיצוב ואריזה והכל תוך הקפדה על מקצועיות והתקנים הגבוהים ביותר של איכות ושירות. חוות הבוקרים מציעה לצרכן הישראלי בשר טרי, מובחר וישראלי שכל תהליך ייצורו מוקפד ומקצועי ברמה הגבוהה ביותר וכולל מקסימום מידע על הנתח לצרכן המודע.

חוות הבוקרים. צילום דן פרץ 
חן רזיאל, מנכ"ל 'חוות הבוקרים': "אנו מובילים שינוי משמעותי בשוק הבשר בישראל שכולל בשורה צרכנית איכותית וחדשני לצרכן: נתחים איכותיים, מזנים מובחרים שגדלו בתנאים אופטימליים וניזונים מתערובת ייחודית המתאימה לכל זן. הבשר מטופל בקצביה שלנו ע"י צוות קצבים מיומן בהתאם לזן לסיווג ולאיכות הנתח, כך שכל נתח יקבל את הטיפול המתאים לו: קיצוב, יישון רטוב, יישון יבש, חיתוך ואריזה".

"מדובר בשיטת שיווק חדשה ושונה ממה שהצרכן הכיר עד היום, כאשר כל נתח יסווג ויקוצב בהתאם לאיכות ולשיטות השימוש הייעודיות לו על גבי סדרת המוצרים תוצג תווית מוצר המפרטת ומסבירה את כל המידע הנחוץ להכנה האידיאלית של הנתח: קדרה, מחבת, הקפצה, מיוחדים, טחונים, קרפצ'יו, מנגל– בהתאם לבחירת הצרכן."

"הצרכן הישראלי רוצה לקבל את הבשר האיכותי והטוב ביותר ואנו מציעים לו מעכשיו מותג בשר שהוא - פרמיום ועם ערכי מותג המושתתים על: מקצוענות, איכות, ישראליות וחדשנות".

"הסיפור שלנו בחוות הבוקרים מדבר על התאמה מדויקת בין האדמה לעדרים ולאדם שביניהם. במשך השנים שיכללנו את הידע, המיומנות והמקצועיות שלנו, למדנו לבחור זני בקר נכונים, לגדל אותם בצורה הראויה, לדאוג לרווחתם, כך שבסופו של דבר הצרכן יקבל את הבשר האיכותי והטרי ביותר, מקוצב לפי בקשתו ובהתאם לשימוש."

לוגו חוות הבוקרים. צילום הדמיה
"החזון שלנו מתבסס על העובדה שבשר צריך להיות פרמיום, טרי ומזין ושההקפדה במטבח הביתי מתחילה בהקפדה על כלל התהליך מהחווה ועד הצלחת וזה בדיוק מה שאנו מציעים."

"כאינטגרציה חקלאית המספקת מגוון רחב של שירותים ופתרונות בתחום העוף והפטם, זיהינו צורך שאותו המותג החדש נועד לספק. הבשר שלנו יעניק לצרכן המבין בבשר חוויה מבוססת איכות ומקצוענות, נתחים מיוחדים בזמינות שלא היתה בישראל והתייחסות לצרכיו."

"עולם הבשר השתנה מקצה לקצה, כבר לא מדברים במושגים של נתח אחד בלבד המתאים להכנה 'על המנגל', אלא על סיווג של כל נתח בהתאם לרמת האיכות והטיפול בו. אם בעבר אנטרקוט היה הנתח הכי פופולארי להכנה על המנגל, כיום 'אנטרקוט חווה' מסווג בהתאם לזן ולאיכות ויקוצב  בהתאם לצורת השימוש הייעודית. כך ניתן למצוא נתחים שונים במגוון רחב של צורות על פי דרישת הלקוח: שלם, פרוס, עם ובלי עצם, בחצאים". 

"לדוגמא: אנטרקוט משויש להכנה-על המנגל, אנטרקוט רזה לרוסטביף, אנטרקוט פרמיום מיושן 21 יום, אנטרקוט עגלה פרמיום מיושן 21 יום, לכל נתח יש את היתרונות הקולינאריים והטעמים המיוחדים שלו וכך גם שיטת ההכנה. גידול העדרים נעשה תחת פיקוח וטרינרי ובקרת איכות קפדנית ביותר. הכנת המזון מותאמת לכל זן ולבסוף קיצוב, אריזה ע"י קצבים מומחים בקצביית הבית שבאזור הצפון."

"מאתנו יוצא מוצר מושלם ואנחנו ממשיכים להיות שם עבור לקוחותינו, גם בהמלצות הכנה או ייעוץ. אנחנו מתייחסים מאוד ברצינות לבשר ומאמינים שזו הדרך היחידה להעניק ללקוח הישראלי בדיוק את חווית האיכות הזו בכל שלב ובוודאי בשלב האכילה."

מאיר אדוני. חוות הבוקרים. צילום דן פרץ
את השקת המותג בהיבט הקולינרי ילווה השף מאיר אדוני, באמצעות תכנים, כמו סרטונים, מתכונים ,סדנאות, טיפים ועוד.

נתונים שכדאי לדעת על שוק הבשר בישראל:

· לפי נתוני ה-OECD לשנת 2019[1], נתוני צריכת בשר בקר ועגל לנפש ממקמים את ישראל במקום הרביעי בעולם (23.2 ק"ג בממוצע לשנה לנפש), אחרי ארגנטינה (עם ממוצע של 38 ק"ג), ארה"ב (ממוצע 26.3 ק"ג) וברזיל (25.2 ק"ג בממוצע)

· בשנים האחרונות חלה עלייה של כ-28% בצריכת בשר טרי בישראל

· על אף הרגולציה להורדת מחירי הבשר, מחירי הבשר עדיין גבוהים יחסית למחירים במדינות ה-OECD. לפי מדד "קייטרווינגס" המשווה בין 52 מדינות, ישראל במקום הרביעי ביוקר מחירי הבשר, גבוה ב-46% מהממוצע העולמי

· מתוך כ-164,000 טון בשר שנצרכו בישראל ב-2019, כ-14% נשחט בישראל וכ-86% יובא לארץ. שרשרת הבשר בישראל תלויה במקורות חיצוניים

· צריכת הבקר לנפש בישראל עלתה ב-2 ק"ג בין השנים 2015-2018

· מחיר הבשר הקפוא עלה בכ-6% ומחיר הבשר הטרי ב-4.5% ביחס למחירם ב-2013

· מרבית הבשר הנצרך בישראל מיובא, בעיקר בשל הרפורמה בשוק הבשר בשנים האחרונות

· נתח הבשר הטרי משחיטה עומד על כ-47%

חווייה אישית:  השבוע קיבלתי צידנית מלאה בכל טוב מ"חוות הבוקרים". הגיעו נתחי בשר מסוגים שונים,  ארוזים כשבכל אריזה שם הנתח , חלקם מתאימים לבישול וחלקם מתאימים להכנה על המנגל. כקרניבורית מושבעת  ומתלהבת הייתי חייבת לטעום את אחד הנתחים שנראה לי באותו הרגע הכי מתאים לעשייה במחבת. הבטחתי לעצמי שאת הנתח הבא אכין על מנגל פחמים. 

אחרי טיגון קצר במחבת ותיבול של מלח ים ופלפל גרוס בארבע טעמים - בשר איכותי ומשובח לא צריך תיבול נוסף וזאת כדי לשמור על טעמיו, הונח  הנתח לאחר כבוד על בוצ'ר, ולאחר מספר דקות של מנוחה, נחתך בהנאה גדולה.  הריח היה משגע, הבשר היה רך ועסיסי בדיוק כמו שאני אוהבת,  טעמים של בשר איכותי משובח ללא כל טעם לוואי שאי אפשר להפסיק לאכול.  כל נגיסה הייתה חוויה עוצמתית של טעמים בדיוק כמו  שבשר אמיתי אמור להיות. אני בטוחה שהנתח הבא על המנגל יהיה הרבה יותר  חווייתי וטעים.

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שלישי, 2 במרץ 2021

חברת "לורד סנדוויץ" משיקה את Full Wrap-טורטייה מעדשים כתומות מונבטות

אחרי שכבשה את אנגליה וזכתה במקום הראשון בקטגוריות החדשנות בתערוכת LUNCH באנגליה ובתערוכת FOOD INOVATION בשנה האחרונה, חברת הבת של "לורד סנדוויץ" הישראלית – "הופה" התחילה לשווק גם בארץ את התשובה הבריאה לטרנד הטורטייה: Full Wrap – טורטייה מעדשים כתומות מונבטות.
 
FULL WRAP – לראשונה בעולם ובישראל טורטיית בריאות מעדשים כתומות מונבטות.  טורטייה טבעונית ללא גלוטן. עשירה בחלבון מלא (13.7 ג' ב 100 ג'). מהווה אלטרנטיבה בריאה ללאפה או לטורטייה מקמח חיטה. הטורטיה מהווה בסיס לארוחה מלאה והיא מצטיינת בערכים תזונתיים, עשירה בחלבון מלא, ללא גלוטן, נטולת צבעי מאכל וטבעונית.

Full Wrap  טורטייה מעדשים כתומות מונבטות. 19.90 שח צילום אורן שלו 
הטורטייה בעלת ערכים תזונתיים מצוינים, מצוינת כבסיס לכריכים וראפים במילויים שונים. הטורטייה גמישה במיוחד, עם טעם נפלא שגם ילדים אוהבים. מעולה גם כבסיס ללא גלוטן לפיצה, פשטידות, קסדיה ועוד ועוד שימושים במטבח העכשווי - מנה שלמה בצלחת. 

לאחר 5 שנים של פיתוח מוצר המיועד ברובו לשוק האירופאי המחפש מוצרים חדשניים בתחום המזון הבריא, ולאחר שהוצג גם בחו"ל, ובהצלחה גדולה, אנו גאים להשיק בישראל את FULL WRAP , טורטייה מעדשים כתומות מונבטות .

חברת לורד סנדוויץ' הממוקמת בחולון היא חברת המזון הטריה מובילה בישראל. במשך למעלה משלושים וחמש שנה מייצרת, משווקת, ומפיצה מזון למגוון רחב של חברות, מחברות תעופה ועד משרדי חברות הייטק.

טורטייה מעדשים כתומות מונבטות. Full Wrap  19.90 שח צילום אורן שלו. 
לורד סנדוויץ' ממשיכה לחדש מדי שנה, תוך מענה לצרכי הלקוחות ורצונותיהם תוך התחשבות בפרמטרים ש איכות, בטיחות, ההרכב התזונתי וערכים בריאותיים מוספים.

מחיר מומלץ לצרכן - ₪ 19.90 ל 3 יחידות גדולות (210 ג' במארז)
ולמי שמתעניין: כשר-פרווה, בהשגחת הרבנות חולון, למהדרין. בד"צ בית יוסף.

ניתן להשיג ברשתות: AMPM, ניצת הדובדבן, טבע קאסטל, ארץ בבראשית, זמורה אורגני, טרי על הבוקר, שקדיה ושדה ירוק.
Full Wrap  טורטייה מעדשים כתומות מונבטות. 19.90 שח צילום אורן שלו
יש לשמור את המוצר בהקפאה, זאת כי אין בו חומרים משמרים!
הוראות שימוש: להפשיר כ 10 דקות מחוץ למקפיא. לחמם על מחבת כמה כ-10 שניות מכל צד. לא יותר מזה. מומלץ לא לחמם במיקרו או בתנור. ניתן להכין כל מתכון שתרצו: ראפים, פיצות, קאסדיה, לאפה ועוד.

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום ראשון, 28 בפברואר 2021

אסם-נסטלה משיקה קטשופ עם 56% פחות סוכר וללא ממתיקים מלאכותיים

לקטשופ אצלנו בבית יש מקום של כבוד על שולחן האוכל  וקבוע בכל ארוחה. אין ארוחה בלי קטשופ. אפילו הנכד שלי בן השלוש וחצי לא מוותר על קטשופ בכל ארוחה וכמעט עם כל דבר: שניצל, פרגיות על האש, טוסט, פיצה-פיתה, צ'יפס ואפילו עם פתיתים ופסטה וגם עם פירה תפוחי-אדמה, מה שמגוון את הטעם בכל ארוחה לגדולים וקטנים.

הקטשופ של אסם שאותו אני קונה באופן קבוע הוא עם 100% רכיבים טבעיים ולשמחתי עכשיו ניתן למצוא על המדפים, קטשופ חדש מופחת סוכר המכיל 56% פחות סוכר וללא שימוש בממתיקים מלאכותיים. וכמו שכבר אמרנו: כמה שפחות סוכר כך יותר בריא!

אסם-נסטלה משיקה קטשופ עם 56% פחות סוכר וללא ממתיקים מלאכותיים. צילום: נדיה היבא
אסם-נסטלה ממשיכה לשפר את הערכים התזונתיים במוצריה מבלי לשנות את טעמם כמו שהבטיחה  ומפחיתה את כמות הסוכר והנתרן בקטשופ.

הקטשופ מופחת הסוכר יכיל מעתה 56% פחות סוכר מהקטשופ הקלאסי, לעומת 50% בעבר וכמות הסוכר תעמוד על 9.9 גרם לעומת12 גרם ל – 100 גרם. גם כמות הנתרן מופחתת בהדרגה ותעמוד על 395 מ"ג, ללא סימון מדבקה אדומה לנתרן.

זהו הקטשופ היחיד על המדף שהגיע להפחתת סוכר כה משמעותית ללא ממתיקים מלאכותיים, תוך שמירה על הטעם. כבעבר, קטשופ אסם מופחת סוכר ונתרן עשוי אף הוא מרכיבים טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים, וללא צבעי מאכל.

 נפח המוצר ללא שינוי אל מול המוצר הקודם, ומשקלו החדש יעמוד על 690 גרם במקום 710 גרם בגרסה הקודמת. הסיבה לפער בגרם אל מול שמירה על אותו הנפח נובעת מהפחתת הסוכר שמשקלו הסגולי יותר גבוה ביחס לרכיבים האחרים במוצר.

אסם-נסטלה משיקה קטשופ עם 56% פחות סוכר וללא ממתיקים מלאכותיים. צילום: נדיה היבא
 מאסם-נסטלה נמסר כי: "מאז השקתו ב-2017 הקטשופ מופחת הסוכר של אסם גדל מידי שנה והגיע לנתח שווק נאה של כ- 11% מהקטגוריה. אנו מאמינים שהמשך הפחתה הדרגתית של סוכר ונתרן הוא המפתח לשינוי הרגלי הצריכה והקניית הרגלים של תזונה נכונה. מהשקת המוצר ועד היום הפחתנו 2.7 גרם סוכר נוספים כשכיום יש בו 56% פחות סוכר מהקטשופ הקלאסי, ובעזרת מבחני טעימה ודיאלוג עם הצרכנים נמשיך במגמה זו."

 ולמי ששואל: הקטשופ כשר-פרווה,  בכשרות בד"צ ירושלים של העדה החרדית.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שבת, 27 בפברואר 2021

מתכון להכנת לאוזני המן מקמח כוסמין מלא אורגני של חברת "תבואות"

מה דעתכם על משלוח מנות לפורים, שיהיה גם בריא וגם טעים? 

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מציעה קמח כוסמין מלא אורגני להכנת עוגיות ואוזני המן טעימים - למשלוח המנות בפורים! אין צורך לחפש, צירפתי לכם מתכון.

לדברי הנטורופתית יערה כהן איכילוב, קמח כוסמין מלא, שנטחן מהגרעין בשלמותו, עשיר בערכים תזונתיים ובהם סיבים תזונתיים, ויטמינים מקבוצה B, חלבון ומינרלים כברזל, סידן ואשלגן. לעומת החיטה הרגילה, הרכב ומבנה חלבון הגלוטן שבכוסמין מאפשר עיכול נוח יותר עבור מי שרגיש לגלוטן (אך הוא לא מתאים לחולי צליאק).

הקמח כשר פרווה בהשגחת הרבנות ובהשגחת הבד"ץ בעלז.
מחיר מומלץ לצרכן: 12.90 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

אוזני המן מקמח כוסמין מלא. מתכון  וצילום של יערה כהן איכילוב
 מתכון לאוזני המן מקמח כוסמין מלא אורגני-  באדיבות הנטורופתית יערה כהן איכילוב
מצרכים:
לבצק:

1+1/2 כוסות קמח כוסמין מלא אורגני של "תבואות"
1/2 כפית אבקת אפייה
2 כפות סוכר קנים
1/2 כוס חלב או חלב צמחי (ללא תוספת סוכר)
2 כפות שמן קוקוס

למלית תמרים:
לטחון במעבד מזון:
5 תמרים מג'הול מושרים קלות במים חמים
2 כפות ממרח שקדים
1/2 כפית תמצית וניל טבעית

למלית שוקולד:
לשים בכל אוזן המן קוביית שוקולד מריר איכותי (60% מוצקי קקאו ומעלה).

הוראות הכנה:
להכניס את החומרים היבשים לקערה ולערבב. להוסיף לקערה את החלב ושמן הקוקוס ולערבב, עד לאיחוד כל החומרים
לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה
לרדד את הבצק על משטח מקומח. לקרוץ עיגולים
במרכז כל עיגול לשים כפית מילוי (או קוביית שוקולד) ולקפל לצורת משולש
לאפות כ-20 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות

בתאבון וחג פורים שמח!!  

תבואות - קמח כוסמין מלא אורגני. צילום: חברת תבואות
ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

מתכונים מפנקים של באגטים פריכים ללא גלוטן מתאימים לארוחת ערב ולארוחת בוהריים של חברת "גרין לייט"

לפעמים הכי פשוט הוא הכי טעים: חברת "גרין לייט" מציעה מתכונים מפנקים של באגטים פריכים וטעימים ללא גלוטן, מסדרת הלחמים החדשה של החברה – "ארטיזנל": באגט עם ירקות אנטי פסטי ובאגט עם חביתת עין מטוגנת ומלח ים אטלנטי. הבאגטים נהדרים לארוחת ערב או לארוחת בוהריים (בוקר-צהריים) עשירה.

כדי לשמר את טעמם ומרקמם מוקפאים הבאגטים בהקפאה עמוקה מייד בתום 90% מזמן האפייה המלא. את גמר האפייה הם מקבלים בתנור הביתי – מה שמקנה להם מרקם קראסט וחוויית לחם טרי. 

לקבלת באגט חם וקריספי יש מהתנור בבית: יש להפשיר את הבאגט ולהוציאו מהאריזה, לאפות 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.

הבאגטים מאפשרים גם לחולי צליאק ולנמנעים מגלוטן ולטבעוניים ליהנות מלחמים טריים, חמים וטעימים - ממש כמו לחמים ובאגטים רגילים וטריים, שהרגע נקנו במאפייה.

באגטים פריכים ללא גלוטן מתאימים לארוחת ערב ולארוחת בוהריים  של חברת "גרין לייט" . צילום: נדיה היבא

באגטים פריכים ללא גלוטן מתאימים לארוחת ערב ולארוחת בוהריים  של חברת "גרין לייט" . צילום: נדיה היבא
סדרת הלחמים החדשה כוללת:  לחם צרפתי קלאסי, לחם צרפתי גרעינים, באגט רוסטיק קלאסי, באגט רוסטיק סופר פוד ובאגט רוסטיק גרעינים.

הסדרה מצטרפת למגוון מוצרי הלחמים והמאפים שפיתחה החברה ובהם מבחר לחמים (לבן, חלה, כפרי ועוד), לאפה, לחמניות שונות, פיתות, בסיס לפיצה, בייגל אמריקני, פיצה מרגריטה, עוגות, מאפי עלים ועוד. 

המוצרים כשרים פרווה בהשגחת הרבנות יבנה ובד"צ חתם סופר בני ברק.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הטבע.

מתכונים לבאגטים קלויים: 
באגט עם ירקות אנטי פסטי ובאגט עם ביצת עין מטוגנת ומלח אטלנטי גס

באגט עם אנטי פסטי. צילום - FREEPIK
המצרכים:
לבאגט עם ירקות אנטי פסטי:

1 באגט נטול גלוטן של "גרין לייט", מוכן עפ"י ההוראות, חצוי לאורך ו"פתוח" (אפשרי ואף רצוי שהבאגט יהיה בן יום-יומיים)
1/4 – 1/3 כוס שמן זית
1 – 2 שיני שום, כתושות
1 חציל, פרוס לרוחב
1 עגבניה בשלה, חצויה ופרוסה
1 זוקיני – פרוס לרוחב
1 בצל, חתוך לקוביות או חצוי ופרוס לרוחב
גבינת מוצרלה מגוררת
פלפל שחור גרוס
מעט מלח גס
* הירקות צריכים להיות פרוסים בערך באותו עובי, רצוי בינוני-דק

באגט עם חביתת עין. צילום - PIXABAY
לבאגט עם חביתת עין מטוגנת ומלח אטלנטי גס:

1 באגט נטול גלוטן של "גרין לייט", מוכן עפ"י ההוראות, חתוך ל-5, כל חלק חצוי – אך לא עד הסוף. רצוי שהבאגט יהיה בן יום-יומיים
שמן זית
1 – 2 שיני שום שלמות
5 ביצים M או S
מלח אטלנטי גס
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
¨ לחמם תנור ל-200 מעלות

¨ להניח את הירקות - למעט העגבנייה - בתבנית מרופדת בנייר אפייה. לרסס בשמן זית ולפזר מעל מעט מלח גס

¨ לצלות כחצי שעה עד שהירקות רכים אך עדיין שומרים על נוקשות מסוימת. אפשר להוסיף עוד כמה דקות של צלייה בגריל עליון, לקבלת חריכה קלה. להוציא ולצנן

¨ להבריש (או לרסס) את הבאגט הפתוח בשמן זית

¨ להבריש (או לרסס) את החלק הרך של חמישיות הבאגט

¨ לקלות את שני הבאגטים בתנור חם ב- 180-200 מעלות כמה דקות, עד שהתוך הרך והבהיר מזהיב מעט

¨ להוציא ולשפשף את החלק הרך של הבאגטים בשיני שום, עוד כשהם חמים

¨ לבאגט עם ירקות אנטי פסטי: להניח על הבאגט החצוי את ירקות האנטי פסטי. להוסיף עגבנייה. לפזר מעל מוצרלה ולהחזיר לתנור לכמה דקות, עד שהגבינה תימס

¨ לבאגט עם ביצת עין: לטגן 5 חביתות של ביצי עין – רצוי שהחלמון עדיין יהיה רך. לפזר מעל מעט מלח אטלנטי גס ופלפל שחור גרוס. להניח ביצת עין בתוך כל חמישית באגט.

גרין לייט - 3 סוגי באגטים מסדרת ארטיזננל. צילום - אביתר ניסן
ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...