לקטשופ אצלנו בבית יש מקום של כבוד על שולחן האוכל וקבוע בכל ארוחה. אין ארוחה בלי קטשופ. אפילו הנכד שלי בן השלוש וחצי לא מוותר על קטשופ בכל ארוחה וכמעט עם כל דבר: שניצל, פרגיות על האש, טוסט, פיצה-פיתה, צ'יפס ואפילו עם פתיתים ופסטה וגם עם פירה תפוחי-אדמה, מה שמגוון את הטעם בכל ארוחה לגדולים וקטנים.
הקטשופ של אסם שאותו אני קונה באופן קבוע הוא עם 100% רכיבים טבעיים ולשמחתי עכשיו ניתן למצוא על המדפים, קטשופ חדש מופחת סוכר המכיל 56% פחות סוכר וללא שימוש בממתיקים מלאכותיים. וכמו שכבר אמרנו: כמה שפחות סוכר כך יותר בריא!
אסם-נסטלה ממשיכה לשפר את הערכים התזונתיים במוצריה מבלי לשנות את טעמם כמו שהבטיחה ומפחיתה את כמות הסוכר והנתרן בקטשופ.אסם-נסטלה משיקה קטשופ עם 56% פחות סוכר וללא ממתיקים מלאכותיים. צילום: נדיה היבא
זהו הקטשופ היחיד על המדף שהגיע להפחתת סוכר כה משמעותית ללא ממתיקים מלאכותיים, תוך שמירה על הטעם. כבעבר, קטשופ אסם מופחת סוכר ונתרן עשוי אף הוא מרכיבים טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים, וללא צבעי מאכל.
אסם-נסטלה משיקה קטשופ עם 56% פחות סוכר וללא ממתיקים מלאכותיים. צילום: נדיה היבא |
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.