![]() |
שייק - תמונה להמחשה. צילום - freepik |
האבקות מכילות פרי, ירק, אצה, קטניה או צמח - שנקטפו או נקצרו, יובשו באופן טבעי או בהקפאה ואז - נטחנו לאבקה. כל אחד מהם עשיר בערכים תזונתיים שונים ובהם ויטמינים, מינרלים, נוגדי חמצון וחלבונים. לבריאות!
כשר פרווה בהשגחת בד"צ קהילות ובאישור הרבנות הראשית.
![]() |
סדרת אבקות אורגניות - עתיד ירוק. צילום - לירן אגסי |
- תה מאצ'ה 69.90 ש"ח (100 גרם) *
- גוג'י ברי 119.90 ש"ח (100 גרם) *
- ספירולינה 119.90 ש"ח (250 גרם) *
- אסאי 99.90 ש"ח (100 גרם) *
- עשב שעורה 59.90 ש"ח (100 גרם) *
- חלבון אפונה 29.90 ש"ח (100 גרם).
"עתיד ירוק" מציע שש רעיונות להכנת שייקים וקינוחים טבעוניים ומרעננים לקיץ, עם סדרת האבקות:
![]() |
עתיד ירוק - אבקת אסאי אורגנית. צילום - לירן אגסי |
רכיבים
1 כוס מיקס פירות יער קפואים
1 בננה קפואה
2 כפיות אבקת אסאי אורגני של "עתיד ירוק"
3 – 4 כפות שיבולת שועל
3/4 כוס חלב סויה (או כל חלב אחר)
1 כפית סירופ מייפל אמיתי
קישוט וגיוון: פתיתי קוקוס * זרעי צ'יה * פירות אהובים * אגוזים/שקדים קצוצים
הוראות הכנה
♦ טחנו בבלנדר לתערובת חלקה בננה קפואה, פירות יער, אבקת אסאי, שיבולת שועל, חלב סויה
♦ המתיקו במייפל וקשטו בתוספות לטעמכם.
![]() |
עתיד ירוק - אבקת עשב שעורה אורגנית. צילום- לירן אגסי |
רכיבים
½ כוס מי קוקוס או מים
½ כוס חלב סויה/שקדים/שיבולת שועל (או כל חלב אחר)
3 עלי חסה או קייל
1 כפית אבקת עשב שעורה אורגני של "עתיד ירוק"
1 תפוז או 1 בננה (או כל פרי אחר שתרצו)
הוראות הכנה
הכניסו את כל הרכיבים לבלנדר והפעילו עד לקבלת משקה בעל מרקם חלק ואחיד.
![]() |
עתיד ירוק - אבקת חלבון אפונה אורגנית. צילום - לירן אגסי |
רכיבים
330 גרם שקדים או אגוזי מלך
60 גרם אבקת חלבון אפונה אורגנית של "עתיד ירוק"
20 תמרים טריים, מגולענים
3 כפות גדושות קקאו גולמי או שוקולד מריר
1 כפית תמצית וניל איכותית
½ כפית קינמון טחון
קמצוץ מלח ים
מיץ מחצי תפוז + גרידת התפוז
לציפוי: פתיתי קוקוס, שברי קקאו, שברי אגוזים, אבקת מאצ'ה...
הוראות הכנה
♦ מכניסים למעבד מזון שקדים, קינמון, אבקת חלבון, מעט גרידת תפוז ושוקולד מריר (או קקאו), ומעבדים עד שהתערובת נראית פירורית
♦ מוסיפים את התמרים ותמצית הווניל ומעבדים שוב, עד שהתערובת מתחילה להתאחד
♦ מוסיפים מיץ מחצי תפוז במידת הצורך
♦ יוצרים כדורים עם הידיים, ומגלגלים את הכדורים בציפוי
![]() |
עתיד ירוק - אבקת גוג'י ברי אורגנית. צילום - לירן אגסי |
רכיבים
½ 1 בננות קפואות
1 כוס חלב קוקוס (או חלב אהוב אחר)
½ 1 כפות אבקת גוג'י ברי אורגני של "עתיד ירוק"
2 ס"מ ג'ינג'ר מקולף
½ כפית תמצית וניל
קורט מלח ים (אופציונלי)
טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר וממתיקים במידת הצורך
![]() |
עתיד ירוק - אבקת ספירולינה אורגנית. צילום - לירן אגסי |
רכיבים
1/4 כוס אגוזי קשיו, מושרים במים מינימום 4 שעות
1/2 כפית אבקת ספירולינה אורגנית של "עתיד ירוק"
2 כפות סירופ מאלט אורז או מייפל אורגני טהור
1/4 כפית תמצית וניל אמיתי
20 גרם שמן קוקוס מומס + 1 כפית שמן קוקוס
1/2 כף מיץ לימון
60 גרם חמאת קקאו
הוראות הכנה
♦ המיסו את חמאת הקקאו בקערה מעל סיר עם מים חמים (באן מרי)
♦ שימו במעבד מזון קשיו, סירופ מאלט אורז, תמצית וניל, כפית שמן קוקוס ומיץ לימון
♦ טחנו בפולסים והוסיפו את חמאת הקקאו המומסת. ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה לחלוטין
♦ צקו מהתערובת עד מחצית גובה תבנית סיליקון (לשוקולד/פרלינים)
♦ מערבבים אבקת ספירולינה אורגנית עם 20 גרם שמן קוקוס מומס, וממלאים עימה את שאר המקום בתבנית
♦ מכניסים למקפיא לשעה-שעתיים
♦ ברגע שהשוקולד מתייצב, לשמור במקרר
![]() |
עתיד ירוק - אבקת תה מאצ'ה אורגנית. צילום - לירן אגסי |
רכיבים
1 חבילה טפיוקה מבושלת לפי הוראות היצרן
2 חבילות חלב קוקוס אורגני
6 כפות / 2 עיגולים סוכר דקלים מומס
2 כפות אבקת מאצ'ה אורגנית של "עתיד ירוק"
פירות העונה
הוראות הכנה
♦ לשים את חלב הקוקוס, סוכר הדקלים ואבקת המאצ'ה בסיר ולבשל על אש בינונית כ-15 דקות, תוך ערבוב במטרפה
♦ כשהקרם מוכן לקרר מעט. לכסות ולקרר במקרר כשעתיים
להגשה: להניח בכוס שכבת טפיוקה. מעליה להניח שכבה של קרם קוקוס- מאצ'ה ומעל, לפזר מפירות העונה
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת