יום שני, 16 בנובמבר 2020

מדבקת מגן מאיה - כך תשדרגו מסכת פנים רגילה למערכת הגנה אקטיבית בפני וירוסים

בימים אלו, ימי קורונה כשכולנו מחוייבים להיות עם מסכות הגנה על הפנים מחוץ לבית, ולדעתי עוד הרבה זמן אנחנו נסתובב כך, תהיתי לא פעם אם המסכה מגנה מספיק, או שיש אפשרות לשדרג את המסכה עם הגנה טובה יותר, במיוחד כשחייבים לצאת לסידורים או כשנמצאים במקומות שיש בהם הרבה אנשים, כמו סופרמרקט, בית מרקחת ועוד.

שידרגתי את המסכה עם מדבקת מגן מאיה. עכשיו אני אני יכולה לצאת לקניות ולסידורים
הרבה יותר מוגנת ופחות לחוצה מהסביבה.  צילום: נדיה היבא

לאחרונה הכרתי את מדבקת מגן מאיה -מדבקת מגן פעילה חכמה שנצמדת לכל מסכת פנים, מחקרים מוכיחים כי המדבקה מנטרלת עד 99.99% מהפעילות הויראלית, ומשביתה כמעט כליל את הוירוסים בעת מגע.

רגע לפני שיצאתי מהבית לקניות וסידורים (נוהגת לצאת מהבית רק כשחייבת...) הדבקתי את "מאיה" על מסכת הפנים-אף על פי ההוראות הברורות שעל העטיפה, וכך הרגשתי הרבה יותר בטוחה ופחות לחוצה מהאנשים שסביבי מחוץ לבית. עכשיו אני מגנה על עצמי בעזרת מדבקת מאיה באופן אקטיבי.

במדבקת מגן מאיה- שכבת הגנה נוספת המנטרלת וירוסים, מאושרת על ידי משרדי הבריאות בישראל ובאירופה פותחה בטכניון - מכון טכנולוגי לישראל. המדבקה משדרגת מיידית כל מסכה.

מדבקת מגן מאיה. צילום יחצ
אז למה מדבקת מגן מאיה?
מסכות הפנים "הרגילות" מספקות הגנה בסיסית, הן סופגות וירוסים אבל אינן מנטרלות אותם- טיפות המכילות וירוסים יכולות להישאר פעילות לפרק זמן ארוך אשר יכול לגרום לתחלואה.

כיוון שאדם ממוצע נוגע בפנים 23 פעמים בשעה ומכיוון שוירוס שנמצא על המסכה חי עליה... כל נגיעה בפנים אחרי נגיעה במסכה עשויה לגרום להידבקות בנגיף.

רק נטרול של הוירוס מבטיח בטחון!

מדבקת מגן מאיה פעילה למשך 24 שעות, נצמדת בקלות לכל סוגי מסכות הפנים ולא מפריעה לנשימה. 

מדבקות מגן מאיה. צילום: נדיה היבא

מדבקת מגן מאיה. צילום: נדיה היבא
איך זה עובד ?
מדבקת מגן מאיה נותנת הגנה אקטיבית מפני וירוסים:

הטכנולוגיה מורכבת משכבת תמיכה של מיקרופייברים לא ארוגים, פולימר ננו סיבים וחומר יודי (PVP-I,) אשר הוכח כבטוח ויעיל להשבתת וירוסים במגע.

מערכת ההגנה החכמה של מאיה כוללת:
1. מערכת סינון רבת עוצמה מערכת לכידה מובנית בתוך הסיבים- טיפות הנישאות באוויר נלכדות בתוך המדבקה תודות לתכונות הייחודיות של סיבי המדבקה והמבנה הרב-שכבתי שלה.

2. נטרול אקטיבי של נגיפים הבאים במגע עם המדבקה- נטרול הוירוסים הלכודים במדבקה מתאפשר באמצעות החומר הרפואי האנטי-ספטי הנקרא פובידון-יודי ((PVP-I

👈מדבקת מאיה אסורה לשימוש לאנשים הרגישים או אלרגיים ליוד, לאנשים עם בעיות בבלוטת התריס, ולנשים בהריון. 

מרגישה הרבה יותר מוגנת עם מדבקת מגן מאיה. צילום: נדיה היבא
כמה זה יעלה לנו?
מארז 20 יחידות- 315 ₪
מארז 50 יחידות- 495 ₪
מארז 100 יחידות- 965 ₪ 

העוקבים והקוראים שלי מוזמנים לקבל 15%הנחה בעת הרכישה עם קוד קופון MAYA15
להשיג - https://mayaprotectivesticker.com/

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם

בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שבת, 14 בנובמבר 2020

חדש מחברת יכין - קוביות סלק מוכנות לאכילה בקופסאות שימורים

חדש ולוהט על המדפים של חברת יכין!!!
כזה עוד לא היה לכם בשום מקום!!


חברת יכין השיקה בימים אלו קוביות סלק  מוכנות לאכילה 100% רכיבים טבעיים, 
בעל סגולות נוגדות חימצון, ללא חומרים משמרים, ללא צבע מאכל, מופחת שומן וללא סוכר.

סלק טעים , בריא ועשיר במינרלים ונוגדי חימצון, אבל דורש גם טירחה לא קטנה בהכנתו: קילוף, בישול ארוך, חיתוך והרבה ליכלוך בסביבת העבודה במטבח. יכין מציעה סלק מבושל, טעים, חתוך לקוביות קטנות ואסתטיות בגודלן, בלי תוספים וללא סוכר.

ממליצה להחזיק מספר קופסאות באופן קבוע במזווה, על כל מקרה שלא יחסר ושיהיה תמיד בהישג יד!!!

יכין - סלט קוביות סלק עם קוביות גבינה ועשבי תיבול. צילום יחצ
קוביות הסלק מתאימות להכנת מגוון  סלטים עשיר, מרקים, לשילוב בתוך מרק קובה ועוד. הנוזלים שבקופסה נהדרים להעשרת טעמים של רטבים, ממרחים, מרקים, תבשילים שונים. אני נוהגת להעשיר טעמים ולהכין מהנוזל האדום הנהדר טחינה ביתית אדומה, ולאפות לחם ולחמניות אדומות. 

הסלק בעל ערך קלורי נמוך יחסית - 43 קלוריות ל-100 גרם. כמו כל מוצרי יכין גם הסלק עובר תהליך עיקור, שמשמיד את החיידקים ומאפשר לסלק להישמר במיטבו לאורך זמן ללא צורך בחומר משמר. קוביות הסלק נארזות זמן קצר לאחר הקטיף.

הסלק מצטרף לסידרה החדשה המצויינת של יכין "הכי טעים להכין בבית" שמאפשרת הכנת מאכלים וסלטים ביתיים במאמץ קטן, לצד ה"חומוס הביתי" שהשיקה יכין בחודש האחרון.

לדברי רויטל בן שחר, מנהלת השיווק של זנלכל-יכין : "החברה מפתחת מוצרים שמאפשרים להגדיל את צריכת הירקות בתזונה היומית. סלק הוא "מזון על" טעים במיוחד כשהוא זמין לאכילה תמיד בבית , ניתן לשלבו בלי מאמץ בכל ארוחה".

יכין - קוביות סלק מבושלות ללא תוספת סוכר. צילום יחצ 
לאתר הבית של יכין ולמתכונים - כנסו לכאן

550 גרם באריזה, 290 גרם לאחר סינון.
מחיר מומלץ לצרכן: 6.90 ש"ח - 7.90 ש"ח

למי שחשוב: כשר פרווה (ללא חשש קיטניות), כשר לפסח
בד"צ בית יוסף, בהשגחת הרבנות המקומית עמק יזראל

משווק בכל רשתות השיווק וחנויות המזון בפריסה ארצית

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם

בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

הזמן המופלא של ראשית המסיק בבית משק אחיה

"ראשית המסיק" היא תקופה מיוחדת בשנה, בה, למשך תקופה קצרה, הכל עדיין ראשוני ומרגש. עונת המסיק מתחילה בחודש אוקטובר, מיד אחרי סוכות, עד אזור חודש דצמבר, בחנוכה. זוהי עונת הסתיו, תקופה בה עצי הזית עמוסי פרי וממתינים בדריכות למוסקים, שכבר מתחילים לחמם מנועים לעבודה ולשיא ההתרחשות החקלאית!

זהו זמן של התחדשות גם בבתי הבד, במהלכה הם מקבלים מן החקלאים את זני הזיתים הראשונים שמבשילים ומייצרים מהם את שמן הזית המשובח ביותר לצריכה שנתית. עץ הזית הוא צמח חד עונתי, וזוהי התקופה בשנה בה זני הזיתים השונים מגיעים להבשלה. שמן הזית שמופק בראשית המסיק של כל זן תמיד יהיה עם אורמות טריות של פאי טרי ועם וטעמים עזים ומודגשים. לכל זן מועדי הבשלה שונים, והחקלאים במטעים מכירים את המאפיינים וההתנהגות, ויודעים היטב מתי למסוק כל אחד מהזנים. 

ראשית המסיק במשק אחיה צילום איתמר וייס
תחילת התהליך עם הזנים שמבשילים מוקדם.  
הראשון לסמן לנו שהוא מוכן למסיק נקרא ארבקינה - מפיקים ממנו שמן זית בעיקר לתיבול דגים, להכנת בצק ולליווי של חומוס, עם אופי ארומטי שאינו משתלט. הוא שמן זית ללא חריפות שמתאים מאוד גם לשתייה לחובבי הזאנר. 

מתקדמים לפיקואל - ממנו בית הבד סוחט שמן זית בריא במיוחד ובעל מרירות עדינה וחמיצות נמוכה. מצוין לתיבול סלטים טריים, גבינות ומאכלים ים-תיכוניים. הוא שמן זית עם נוגדי חימצון רבים וניתן גם לטגן איתו בקלות. 

ממשיכים עם זן ברנע – זן ישראלי במקור, ממנו מתקבל שמן זית פירותי שמותאם מאוד לחיך הישראלי ומוצלח בתיבול. הוא בעל ניחוח פירותי והטעם שלו מעט חרפרף ודומיננטי. 

הלאה אל הזן הסורי - שמן זית כתית מעולה המוכר והאהוב, הנחשב לאותנטי וחזק. משמש כשידוך מושלם בחומוס, סלטים ומאכלים בהם רוצים להרגיש שמן זית מרשים. השמן עשיר בחומצה אולאית ונחשב לבריא במיוחד. 

מסיימים עם זן הקורנייקי – שמן זית בעל ארומה עשבונית טרייה של פירות וירקות טריים, מעניק לנו שמן זית שייחודו בניחוחות ירוקים, עשבוניים ומודגשים וברמת מרירות וחריפות מדויקת. מתאים לסלטים ומדגיש במיוחד טעמים של בשר ודגים.

זיתים ראשית המסיק משק אחיה צילום איתמר וייס

זיתים ראשית המסיק משק אחיה צילום איתמר וייס
איכות השמן מושפעת מגובה פני הקרקע וממכלול תנאי הסביבה (הטרואר) של כל איזור. הכרמים המאפיינים את הנוף הארץ ישראלי מסמלים היסטוריה שורשיות ומסורת. מטעי הזיתים של משק אחיה נמצאים בעמק שילה, ואיכות השמן המופק מושפעת מחבל הארץ הייחודי הזה. אנו ממשיכים את המסורת העברית בארץ ישראל ומגדלים באהבה ובמסירות מאות דונמים של עצי זית מזנים שונים ודוגלים בעבודה עברית מודרנית. 

בית הבד שלנו ממוקם קרוב מאוד למטעי הזיתים, ואנו משנעים אליו את הזיתים הטריים שנמסקו זה עתה, בקלות ובמהירות. לכן, הם לא מספיקים להתחמצן, וכך מתקבל שמן בעל רמת חמיצות נמוכה. מתחילת נובמבר עד ינואר מופקת במשק סדרה מצטיינת שנקראת "ראשית המסיק", כהוקרה על החגיגה החקלאית המסורתית. השמן הראשוני הזה, שמופק בבית הבד, ניחן בסגולות בריאותיות יוצאות דופן, ארומות חזקות וטעמים דומיננטיים. שווה כל טיפה! 

שמן זית ראשית המסיק פח 18 ליטר משק אחיה צילום יוסי מור (1)

שמן ראשית המסיק בקבוק 750 מל צילום יוסי מור (1)

שמן זית סורי ראשית המסיק משק אחיה צילום יוסי מור (1)
סדרת ראשית המסיק מבית משק אחיה מוגבלת בזמן ובכמות ולכן כדאי להתענג על בקבוקי השמן הללו, ולנצור את הטעם החזק שלהם בזיכרון החושי, עד לשנה הבאה. שמני הסדרה (בקבוקי 750 מ"ל , פחי 5 ליטר ו-18 ליטר ומארז טעימות זני) יימכרו ברשתות השיווק, אצל הקמעונאים המורשים ומפיצי החברה בהתאם לגיוון המוצרים שמחזיקים, וכמובן גם באתר האינטרנט של החברה. מוצרי משק אחיה בכשרות מהדרין של לשכת הרבנות האזורית מטה בנימין ובהשגחת הבד"ץ חוג חתם סופר פ"ת.

מוגש כחומר מקצועי על ידי "משק אחיה", יצרנית שמן הזית הישראלי המובחר

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"מי מסתתר מאחורי המסכה?" ברשת רהיטי שמרת הזורע

 רוצים לזכות בשובר בסך 5,000 ש"ח לרכישת רהיטים?

חברת שמרת הזורע נערכה לקראת חגיגות המבצעים הגדולה של חודש נובמבר ועיצבה את אתר הבית של החברה: il.co.shw.www  בעיצוב ססגוני ומזמין ובמבחר גדול של פריטי ריהוט בהנחות משמעותיות ו/או עם הובלה חינם.


במסגרת מבצעי בלאק נובמבר יערכו גם מבצעי בזק של 48 שעות שבהם יוצעו מבצעים חסרי תקדים על פריטי ריהוט נבחרים. 

בנוסף במהלך חודש נובמבר יתקיים מבצע "מי מסתתר מאחורי המסכה?" שילווה בתמונות וברמזים משעשעים. מי שיזהה את הסלב יזכה בשובר מתנה לרכישת רהיטים בשווי 5000 ₪ למימוש ברשת "שמרת הזורע".



רוצים לזכות בשובר בסך 5,000 ש"ח לרכישת רהיטים?

הצטרפו לחגיגות בלאק נובמבר < NOVEMBER BLACK > ברהיטי שמרת הזורע ותוכלו להנות מרכישת רהיטים יפהפיים. אם אתם בני 18 ,+עשו לייק לעמוד הפייסבוק, עשו שיתוף לפוסט, נחשו מי מסתתר מאחורי המסכה והגיבו בפוסט.

למשתתפים יינתנו כמו כן רמזים שיעזרו להם לפתור את התעלומה. החידון יסתיים ביום ראשון 22.11.2020 בשעה 12:00.
 

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום חמישי, 12 בנובמבר 2020

שבוע האוכל האיטלקי בעולם - אירוע לקידום המסורת הקולינרית והזהות התרבותית המייחדות את איטליה

 לרגל שבוע האוכל האיטלקי המתקיים זו השנה החמישית ברציפות בישראל ובעולם , נציבות הסחר האיטלקית, ארגון ממשלתי איטלקי שמקדם ומעודד את כניסתן של חברות איטלקיות לישראל, חבר לשיתוף פעולה עם בית הספר הבינלאומי ללימודי המטבח האיטלקי,ALMA.ALMA, הממוקם בעיירה ליד פארמה שבאיטליה הוא ביה"ס המוביל בעולם ללימודי המטבח האיטלקי, לימודי קונדיטוריה ולימודי שף בחו"ל.

שבוע האוכל האיטלקי בעולם שיתקיים ב-23-29.11,  הוא אירוע לקידום המסורת הקולינרית כאחד המאפיינים הבולטים של הזהות והתרבות המייחדות את איטליה.

במסגרת שיתוף הפעולה, חיבר בית הספר עבור נציבות הסחר האיטלקית מספר מתכונים של מנות איטלקיות עם טוויסט מודרני ועם שימוש בחומרי גלם אותנטיים. מבין המנות: ריזוטו עם פרימג'יאנו ופטרוזיליה, רביולי במילוי קייל עם אנשובי ופקורינו, סלט כרובית עם ריקוטה וחומץ בלסמי, פנקוטה אגוזי לוז עם דומדמניות. לכל מתכון, תצורף המלצה של סומליה שתמליץ על סוגי יינות איטלקיים שמתאימים למנה.  

כמו כן, נציבות הסחר האיטלקית, אשר מטרתה לספק סיוע לחברות האיטלקיות העוסקות בסחר והשקעות בינלאומיות ולקדם שיתופי פעולה מסחריים בין איטליה וישראל, החליטה שהמתכונים ואופן הכנתם יעמדו לרשות הקהל באתר של בית הספר המתקדם ביותר בארץ ללימודי מקצועות הבישול והקונדיטוריה ,  בישולים וכך בעצם יצרה חיבור בין שני בתי הספר. 

את המתכונים שצולמו בוידיאו ניתן יהיה לראות בשבוע האחרון של נובמבר באתר וברשתות החברתיות של ביה"ס בישולים וגם בעמוד הפייסבוק של נציבות הסחר האיטלקית. 

בנוסף, לטובת שאלות שיתעוררו מצד הקהל לגבי אופן הכנת המתכון, תעמוד אחת משפיות של ALMA לענות על שאלות ב-ZOOM.

 לדברי פבריציו קמסטרה, ראש נציבות הסחר האיטלקית בישראל: "מטרת החיבור בין שני בתי הספר הוא לקדם בקרב דור העתיד של השפים המקומיים ובקרב אוהבי המטבח והתרבות האיטלקיים, את חשיבות השימוש במוצרים איטלקיים איכותיים ואותנטיים להצלחת המתכונים מהמטבח האיטלקי".

 לרגל שבוע האוכל האיטלקי, נציבות הסחר האיטלקית אספה נתונים מהלשכה המרכזית לסטטיסטיקה שמהם עולה, שיבוא המזון מאיטליה בעליה מתמדת ולראיה, בחמש השנים האחרונות, יבוא המזון מאיטליה עלה ב 42% והגיע ב 2019 לערך של 190 מיליון דולר. גם שמסתכלים על נתוני היבוא של תשעת החודשים הראשונים של 2020, למרות המצב, יבוא המזון מאיטליה לא נפגע ואף עלה בכמעט 9% בהשוואה לאותה תקופה אשתקד. בין המוצרים שמיובאים בכמויות מרשימות מאיטליה ניתן למצוא, מוצרי מאפה ועוגיות, פסטה, קפה, מים מינרליים ושוקולד לצד גבינות, שימורי עגבניות ורטבים ויינות שגם אם מיובאים בכמות יותר קטנה עדיין שומרים על מקומם ואף רושמים עליה.


שבוע האוכל האיטלקי בעולם שיתקיים כאמור ב-23-29.11,  הוא אירוע לקידום המסורת הקולינרית כאחד המאפיינים הבולטים של הזהות והתרבות המייחדות את איטליה.

הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק

פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"סיטי וואש אקספרס"- העתיד של עולם ניקיון הרכבים

"סיטי וואש אקספרס" רשת מכוני שטיפת הרכבים הגדולה בישראל, מזניקה את תחום ניקיון הרכב לשנים הקרובות , עם קונספט ייחודי של טכנולוגיה מתקדמת , במנוי חודשי המאפשר רכב נקי תמיד, ללא הגבלה במחיר 45 ₪ לחודש בלבד. 

המקום מעניק גם פתרון מושלם בעידן הקורונה לשטיפה ללא מגע יד אדם או מפגש בזכות אוטומציה מלאה.

אז רכשתי מנוי חודשי באתר ונסעתי לסניף "סיטי וואש אקספרס" הקרוב לביתי - בתחנת דלק דור אלון שממוקמת בבית דגן שבראשון לציון.

צילומים: נדיה היבא
בתחנת הדלק הגדולה הממוקמת על כביש 44 המהיר, שילוט גדול וברור של מקום רחצת המכוניות. נכנסתי די מהר לתור המכוניות שהמתנו לשטיפה, וללא צורך בתשלום כי יש לי כבר מנוי - יש מצלמה שמזהה את מספר המכונית.  רגע לפני הכניסה לשטיפה, איש השירות סגר את המראות הצדדיות, סימן לי עם הידיים מתי לעבור להילוך ניוטרל, ואני בפנים...

בסיום השטיפה, נסעתי לעבר עמדה שבה שואב אבק לשימוש עצמי - לניקוי פנים המכונית. את שואב האבק הפעלתי על ידי קוד מיוחד  למנויים שאותו יש להכניס לעמדת השואב. כך זכתה המכונית שלי גם לניקיון פנימי, שאיבת אבק יסודית בתוך המכונית ולשטיפה חיצונית - כך קיבלתי רכב נקי ומבריק.

כל התהליך היה מאוד מהיר, והכל נעשה באופן עצמאי, וללא קרבת אדם לידי - מה שמצויין לימי קורונה בהם אנו נמצאים.
עם המנוי יש לי אפשרות לשטוף ולשאוב כל יום את המכונית ללא הגבלה במשך חודש ימים, פתרון מצויין לימי החורף שממש כבר כאן כשהמכונית מתלכלכת מבוץ, אבק ועוד.

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא
ומה יוצא לי מזה אתם שואלים? 
הסניפים של הרשת פתוחים משמונה בבוקר עד תשע בערב.
שלמתי סכום חודשי קבוע, ולא משנה כמה פעמים אשטוף את המכונית במהלך החודש.
בכל סניפי הרשת ניתן לקבל גם שירותי שטיפה מלאים.
כל החודש יש לי רכב נקי ומצוחצח מבפנים ומבחוץ!

תחום שטיפת הרכב בעולם, עבר מעט מאוד שינויים מאז החלו לשטוף רכבים עם דלי וסבון. "סיטי וואש אקספרס" עושה משהו שאף אחד אחר לא עשה לפניה בישראל: שטיפה בקונספט אמריקאי במנוי חודשי של 45 ₪ בלבד וללא התחייבות, המאפשר לשטוף את הרכב ללא הגבלה ולזכות ברכב נקי תמיד.

במקום תוכלו לקבל שטיפת רכב ללא הגבלה, בסכום יותר נמוך, משטיפה בודדת במכונים אחרים וזאת בשל הטכנולוגיה המתקדמת, המהווה חלק בלתי נפרד מהקונספט של הרשת, החל מרגע רכישת המנוי החודשי ועד קבלת רכב נקי ומבריק. טכנולוגיה מתקדמת זו, הופכת את תהליך השטיפה לאוטומטי לחלוטין, ללא מגע יד אדם, מה שהופך אותו אידאלי לעידן הקורונה והריחוק החברתי.

צילום: נדיה היבא

סיטי וואש אקספרס סניף בית דגן - במקום גם מתקן ענק המתאים לשטיפת משאיות וכלי רכב גדולים,
מה שלא ראיתי עד כה בתחנות שטיפה אחרות. צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא

משקיעים בטכנולוגיה
לאחר הרשמה קלה ומהירה באתר האינטרנט, אליו תצטרף בקרוב אפליקציה, מגיע הלקוח לאחד ממכוני השטיפה, שפתוחים בין השעות 8:00 בבוקר עד 21:00 בערב. עם ההגעה ל"סיטי וואש אקספרס", מצלמה מזהה את מספר הרישוי, שמו של הלקוח מופיע על הצג הדיגיטלי והרכב נכנס בהכוונה של איש שירות למנהרת שטיפה. 

מכונות השטיפה עומדות, כאמור, בחזית הטכנולוגיה וכוללות שימוש בג׳ילדות ייחודיות, זרנוקים בלחץ מים גבוה מובנים בתוך מנהרות השטיפה. לאחר כשלוש דקות במנהרה, הרכב עובר לעמדות שאיבת אבק בשירות עצמי. השימוש בעמדות הוא ללא הגבלת זמן, אבל אפילו נהגים ״משקיענים״ לא מבלים בהן יותר מ-10 דקות. בנוסף, כל מכוני השטיפה מציעים גם שירותי ניקוי משלימים בתוספת תשלום העומדת על כ-45 ש"ח. 

הרשת מפעילה כיום 10 סניפים ברחבי הארץ: בפתח תקווה, רמת גן, נמל התעופה בן גוריון (2 סניפים), בית דגן ומודיעין ( 2 סניפים), באר יעקב ירושלים וכרמיאל. עד סוף שנת 2021 מתוכננים כ-15 סניפים בפריסה ארצית, השוטפים מדי חודש למעלה מ-120,000 רכבים.

"סיטי וואש אקספרס" עתידה להתהדר בקרוב במכונה ראשונה מסוגה במכוני השטיפה בישראל - מכונת אוסמוזה הפוכה שמונעת הצטברות אבנית על הרכב. החברה נמצאת גם בתהליך התקנה של קווי שטיפה מייבשים המבוססים על מברשות קטיפה - בפינוק כזה הרכב שלכם עדיין לא נתקל.

15 דקות ואתם בחוץ
אם המחיר החודשי הקבוע המאפשר לכם רכב נקי תמיד והטכנולוגיה החדישה עדיין לא שכנעו אתכם, הרי שחיסכון הזמן יעשה את העבודה: לקוחות של הרשת  יכולים לשטוף את הרכב עד 21:00 בלילה ומבלים הרבה פחות זמן בכל שטיפה מלקוחות של מכוני שטיפה אחרים.  אם במכון שטיפה רגיל, רכב צריך להישאר בממוצע כחצי שעה (ובשעות עומס אפילו יותר), בנקודות השירות של "סיטי וואש אקספרס" זה ייקח לכם עד 15 דקות. מהירות היא שם המשחק. כאן הופכים את המשימה של שטיפת הרכב, שישראלים רבים מתחמקים ממנה ודוחים אותה, למשהו שאפשר לעשות בלי בעיה, על הדרך.﮳
צילום: נדיה היבא


צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא
אורי יעקובוב, 38, מייסד ״סיטי וואש אקספרס״, אשר הביא את הקונספט הייחודי לישראל, הינו יזם שהקים אמפריית ניקיון, בעשר אצבעות. בגיל 9 עלה מאוזבקיסטן, אז עוד ברה"מ. בשנת 2004 לאחר שהשתחרר משירות חלקי במג"ב, פתח ברחוב סלמה בתל-אביב, תחנת שטיפת רכב מהדור הישן. בשנת 2006 פתח תחנה נוספת בנמל תעופה בן גוריון ובשנת 2012 עוד 2 תחנות ברמת גן ובית דגן. במהלך שנים אלו, התגבשה ההחלטה להתאים את תחום הניקיון למאה ה-21 , הן מבחינת טכנולוגיה והן מבחינת שירות. בשנת 2017 בעקבות ביקור בתערוכה בהולנד, נחשף למודל האמריקאי והחליט לגייר אותו. במהלך שנת 2017 נערך הפיילוט בסניף מודיעין ושנה אחר כך הוחלט לאמץ אותו כמודל לכל הרשת.

"ממחקרי דעת קהל שערכנו התברר כי מה שחשוב לישראלי הוא אוטו נקי במינימום מאמץ, זמן וכסף. למדנו מהכשלים של מכוני השטיפה הרגילים ויצרנו מוצר שעונה על הדרישות של הנהגים בצורה ידידותית למשתמש ״ אומר יעקובוב.

 לאתר הבית ולהרשמה        www. citywash.co.il

סניפי סיטי ווש : באר יעקב, דור אלון נתב"ג, דלק מנטה נתב"ג , פתח תקווה, בית דגן, רמת גן , מודיעין ליגד, מודיעין ישפרו, ירושלים צומת פת, כרמיאל, רעננה ( בקרוב)

ערכה וצילמה: נדיה היבא

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום חמישי, 5 בנובמבר 2020

"תבואות" מציעה פריקי ישראלי איכותי וטבעי ומתכון להכנת פריקי עם סלק, צנוברים, כוסברה וגבינת פטה

על פריקי ישראלי איכותי וטבעי כבר שמעתם?

את הפריקי  או הפריקה מכירים כבר אלפי שנים כבר עוד מימי התנ"ך, ובעיקר מהמטבח הערבי, ובשנים האחרונות גם העולם גילה אותה.
חיטת הפריקי המזרח תיכונית נקצרת טרם הבשלתה, היא מכילה יותר חלבונים, סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים ממרבית הדגנים. בנוסף, הערך הגליקמי שלה נמוך והיא מכילה ערכים נמוכים של גלוטן. 

תבואות - מנה אישית של סלט פריקי. צילום: יחסי ציבור
היא שימשה כמזון לבני האדם לפני קציר החיטה הבשלה (היא נקצרת בחודשי האביב, כחודש וחצי לפני קציר החיטה שהבשילה), ואולי היה בה גם משום ערובה לכך שתהיה חיטה למאכל, במקרה של שרב כבד שיהרוס את היבול.

גרגרי החיטה הירוקים רכים ואכילים כמו שהם, אולם הרכות - שנובעת בין השאר מתכולת המים הגבוהה שבהם - גם גורמת להם להירקב מהר. הפיתרון, גם בעולם העתיק, היה ייבוש. אולם מאחר והגרגרים נרקבו עוד לפני שהצליחו לייבשם בשמש, קלו אותם בחום של אש. את הגרגרים היבשים והקלויים ניתן היה לשמור לאורך זמן ארוך יחסית. התהליך גם העניק לחיטה את הטעם המעושן המאפיין אותה. 

היא מתאימה להכנת מגוון רחב של מאכלים ובהם סלטים, מרקים, קדירות ותוספות.

חברת "תבואות" מציעה חיטת פריקי ישראלית, איכותית וטבעית עם הסימון הירוק – התורמת לשובע, לבריאות ולעיכול. הפריקי עשויה מ-100% חיטה שנקצרה ירוקה ונקלתה טרם הבשלתה, והיא מתאימה להכנת מגוון מאכלים ובהם סלטים, מרקים, קדירות ותוספות. 

כשרות: פרווה, בהשגחת הרבנות הראשית לישראל, ובעלזץ - הבד"צ מחזיקי הדת בא"י
מחיר: 14.90 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.


לפרטים: www.tvuot.co.il

** התוכן אינו מהווה חוות דעת מקצועית, המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת יעוץ רפואי 

תבואות - מנה אישית של סלט פריקי. צילום: יחסי ציבור 
מתכון להכנת סלט פריקי עם סלק, פרוסות שקד וצנוברים קלויים, כוסברה וגבינת פטה 
המתכון באדיבות חברת תבואות

מצרכים:
1 כוס פריקי של תבואות
2 כפות שמן זית
1 כף שמן צמחי (קנולה/חמניות)
1 כפית גדושה פפריקה מעושנת
1/2 כפית שום גבישי
1+1/3 כפיות מלח
1/3 כפית פלפל שחור
2 כוסות מים
1 כוס סלק מבושל, חתוך לקוביות
3/4 כוס גבינת פטה (או גבינה מלוחה), חתוכה לקוביות
1/4 כוס צנוברים ופרוסות שקד, קלויות קלות במחבת חם (ללא שמן)
חופן כוסברה קצוצה

רוטב לסלק:
2 כפות שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
1 כף חומץ

אופן ההכנה:
¨ להכניס את הפריקי לקערה עם מים, לערבב מעט עם היד ולשפוך את כל מה שצף. לחזור על הפעולה 3 פעמים. לשטוף ולסנן. להעביר את הפריקי לקערה עם מים נקיים ולהשרות במים כ-20 דקות

¨ לחמם את 3 כפות השמן בסיר מתאים. להוסיף את הפריקי ולטגן אותו 1- 2 דקות. להוסיף את המים והתבלינים. לערבב ולהביא לרתיחה

¨ לכסות ולבשל על אש נמוכה 25 דקות. לכבות ולהשאיר את הסיר מכוסה עוד 10 דקות. להסיר את המכסה ולאוורר את הגרגרים. לצנן

¨ בינתיים, לערבב את הרוטב ולצקת על הסלק

הרכבת המנה:   להניח פריקי בתחתית קערית הגשה מתאימה או כוס. לשים מעל סלק (ורוטב), גבינה וכוסברה. להניח מעל עוד שכבה של פריקי, סלק, גבינה וכוסברה. לפזר מעל פרוסות שקד וצנוברים קלויים.

אפשר כמובן להגיש גם כסלט בקערה מרכזית.
תבואות - חיטת פריקי. צילום - אייל גרניט
ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום רביעי, 4 בנובמבר 2020

חברת "נפטון" מציגה אריזות חדשות לסדרת "ציפוי לשניצל" ומתכונים להכנת: מקלות שניצל בציפוי קלאסי ופטריות בציפוי שניצל ים תיכוני

 מי לא אוהב שניצל? שיקום! 

קטנים כגדולים, כולנו אוהבים שניצל חם שזה רק יצא ממחבת הטיגון. ואם מדובר בשניצלים בציפוי פירורי לחם איכותיים ובטעמים - אז בטוח טעים יותר!!!

חברת "נפטון" מציגה את האריזות החדשות והנוחות של סדרת "ציפוי לשניצל" - פירורי לחם בטעמים שונים ובמגוון סגנונות. האריזות כוללות עיצוב חדש וזיפ לסגירה חוזרת ולאטימה טובה של התכולה. 

הציפויים מוצעים ב-6 סגנונות, כל סגנון בצבע אריזה שונה: קלאסי עם שומשום, איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו ומוזהבים. 

פירורי הלחם בסדרה מתאימים לתיבול והכנה של מגוון מנות ומאכלים טעימים ובהם עוף, בקר, הודו, דגים, ירקות, פשטידות, מאפים ועוד. הציפוי ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים. 

שניצלונים בציפוי קלאסי עם שומשום. צילום freepik

טעמי סדרת "ציפוי לשניצל":

👈 וינאי: פירורי לחם, פפריקה מתוקה, שום, בצל, עשבי תיבול (כוסברה ועוד), תבלינים, מלח. 400 גרם. אריזה בצבע תכול

👈 ים תיכוני: פירורי לחם, עשבי תיבול (כוסברה, בזיליקום ועוד), שום, פפריקה מתוקה, כורכום, תבלינים, מלח. 400 גרם. אריזה בצבע אדום

👈 איטלקי: פירורי לחם, פפריקה מתוקה, מלח, שום, תבלינים, עשבי תיבול (פטרוזיליה ועוד). 400 גרם. אריזה בצבע ירוק

👈 קלאסי בתוספת שומשום: פירורי לחם, שומשום, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור, שום, תבלינים, עשבי תיבול. 400 גרם. אריזה בצבע צהוב

👈 פאנקו: פירורי לחם גדולים ואווריריים, סוכר ומלח. 260 גרם. אריזה בצבע לילך

👈 מוזהבים: פירורי לחם מוזהבים ומלח. 400 גרם. אריזה בצבע סגול

כשרות פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
מחיר: 7.90 – 10.90 ש"ח (לאריזות במשקל 400 גרם, למעט הפאנקו שהוא במשקל של 260 גרם).
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ. 
נפטון - סדרה חדשה של ציפויים לשניצל. צילום - מיכאל כץ

מתכון להכנת מקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום
המתכון באדיבות חברת נפטון

מצרכים:

8 שניצלים עבים
1/2 כוס קמח
2 ביצים טרופות
3/4 – 1 כוס "ציפוי שניצל קלאסי עם שומשום" של נפטון
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
¨ לקמח כל שניצל, לטבול בביצה הטרופה ולצפות בפירורי לחם
¨ לחמם שמן במחבת, ולטגן את השניצלים עד להזהבה
¨ לחתוך כל שניצל למקלות ברוחב של כ-2 ס"מ
¨ להגיש עם רטבים שאוהבים 

פטריות בציפוי בסגנון  ים תיכוני. צילום מנות: פטריות – pixabay
פטריות בציפוי שניצל בסגנון ים תיכוני
המתכון באדיבות חברת נפטון


מצרכים:
2 – 3 סלסלות של שמפיניון – טריות, קטנות ומוצקות (כ-30 יחידות), שנוגבו בנייר סופג/מטבח (לא לשטוף במים)

לבלילה
1 כוס מים או סודה
3/4 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
שמן לטיגון

לציפוי:
2 כוסות ציפוי שניצל בסגנון ים תיכוני של "נפטון"

אופן ההכנה:
¨ לשפוך את המים/סודה לקערה, ולהוסיף את הקמח והקורנפלור, לערבב במטרפה עד שאין גושים. הבלילה יוצאת סמיכה
¨ לשים בקערה נפרדת את פירורי הלחם
¨ לטבול כל פטרייה בבלילה, ואז בפירורי הלחם (לוודא שהבלילה והציפוי הן מכל צדי הפטרייה)
¨ לחמם שמן במחבת רחבה (בגובה של כ-5 ס"מ) ולטגן את הפטריות עד שהן מזהיבות-משחימות, בכמה סבבים. להניח את הפטריות בתום כל סבב בכלי מתאים ושטוח, עם נייר סופג

** לזכור שהפטריות מאוד חמות לאחר הטיגון, ומומלץ להמתין כמה דקות לפני הגשתן

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה (שעלה ב-1980), פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

סנו סושי משיקה שקיות אוכל מעוצבות מנייר מתכלה עם מדבקות משמחות במתנה

חברת סנו מפתיע שוב, ובימים אלו תוכלו למצוא על המדפים שקיות אוכל מנייר איכותי מתכלה, ארוכות במיוחד, מתאימות גם לעטיפת כריכים גדולים.

שקיות הנייר מגיעות בשני הדפסים מעוצבים וטרנדיים בתוספת מתנה- 70 מדבקות מעוצבות, צבעוניות ומשמחות, עם ברכות אישיות שמחממות את הלב לסגירה נוחה ולעיטוף חווייתי ומהנה.

צילום: נדיה היבא
אין יותר כיף ונעים לפתוח שקית אוכל איכותית, בעבודה, בבית ספר או בכל מקום אחר, כשבעת פתיחת השקית ברכה אישית מאדם שאוהבים.

בעידן הולך וגדל של התחשבות בסביבה מציעה סנו סושי שקיות נייר מתכלות השומרות על איכות הסביבה וכן מאושרות למגע במזון.

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא
באריזת שקיות הנייר תוכלו למצוא:

👈 70 שקיות נייר מעוצבות ב-2 דוגמאות שונות + 70 מדבקות במתנה!
👈ארוכות במיוחד, בגודל 18X27 ס"מ (בפתיחה מלאה)
👈מחיר לאריזה: 9.90-11.90 ש"ח (לפי אתר פרייסס)

למי שחשוב: באישור מטעם הבד"צ ירושלים/העדה החרדית

אין יותר כיף ונעים לפתוח שקית אוכל איכותית, בעבודה, בבית ספר או בכל מקום אחר, כשבעת פתיחת השקית ברכה אישית מאדם שאוהבים.
צילום: נדיה היבא
להשיג ברשתות השיווק

בקרו באתר סנו לטיפים ומידע על מוצרים, שימוש נכון והדרכה בעולמות התוכן.
למידע נוסף היכנסו לאתר www.sano.co.il     
ולפייסבוק https://www.facebook.com/sano.co.il

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...