יום רביעי, 26 ביולי 2023

פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף של "מעדני יחיעם"

כזה עוד לא היה לכם בכריך  וגם לא בצלחות האירוח!!!
מעדני בשר חדשים של חברת "מעדני יחיעם" - פרוסות פסטרמה שנראות כמו שנפרסו מתוך נתח בשר גדול ואיכותי עם ריח וטעם מעושן  נהדר ובעלי טעמים  טובים מאוד ומרקמים ייחודיים שמאוד אהבנו בבית.

מעדני הבשר החדשים מתאימים להכנת כריכים מפנקים, לאירוח (בטוחה שהאורחים שלכם התלהבו מהטעמים החדשים כמו אצלנו בבית), נהדר עם משקה חריף או משקה קוקטייל ליד.

פסטרמה מהמעשנה של מעדני יחיעם. צילום: נדיה היבא
כל פרוסה מגולגלת ומחוזקת עם קיסם, מוכנה להגשה לאורחים שתכף יגיעו. 

פסטרמה מהמעשנה של מעדני יחיעם. צילום: נדיה היבא
פרוסות פסטרמה שנראות כמו שנפרסו מתוך נתח בשר גדול ואיכותי עם ריח וטעם מעושן  נהדר
ובעלטעמים  טובים מאוד

יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם" מקיבוץ יחיעם, מרחיבה את סדרת נקניקי הפרמיום ומצרפת לסדרת המוצרים המובילה 3 מעדני בשר חדשים: פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף. 

המוצרים משובחים ואיכותיים ביותר, בטעם עשיר של מעדניית בוטיק ומשווקים לצרכן באריזות בשירות עצמי. 

הנקניקים מצטרפים לסדרת נקניקי הפרמיום המצליחה של מעדני יחיעם הכוללת מעדני בשר בסגנון עולמי בהם: סלמי סרוולט קלאסי ובסגנון הונגרי, סלמי צרפתי , סלמי הרץ, קורנדביף, פרושוטו עגל ועוד.

נקניקי הפרמיום המצליחה של מעדני יחיעם. צילום: נדיה היבא
עד שהגעתי הביתה לצלם את המוצרים  הצלעות צלעות על האש והרוסטביף חוסלו עד תום.
השאירו לי רק את האריזות.

פסטרמה מהמעשנה צלעות אסאדו ורוסטביף של מעדני יחיעם צילום Sell360pro
פסטרמה מהמעשנה הנה פסטרמה הודו מנתח שלם העוברת עישון איטי עם עץ בוק, בעלת צבע טעם ומרקם ייחודיים. הפסטרמה עם 20% חלבון ו-2% שומן בלבד, ללא גלוטן.
 
צלעות אסאדו על האש הנם צלעות בקר מעוצבים, מעושנים וצלויים "על האש" המיוצרות בתהליך צליה ארוך על פי מיטב המסורת הארגנטינית. הצלעות עם 16% חלבון, ללא גלוטן. 

הרוסטביף הנו נתח שלם של בקר העובר תהליך צליה בטמפרטורה גבוהה לקבלת טעם ומרקם ייחודיים. הרוסטביף עם 19% חלבון ו-3% שומן בלבד, ללא גלוטן.
פסטרמה מהמעשנה הנה פסטרמה הודו מנתח שלם העוברת עישון איטי עם עץ בוק,
בעלת צבע טעם ומרקם ייחודיים. צילום: נדיה היבא

בתאבון!!!  צילום: נדיה היבא
לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של חברת מעדני יחיעם, "בהמשך למגמה בשוק והתחזקות קטגורית הפרמיום, אנו שמחים להביא לצרכן שלושה מוצרים חדשים בטעמים מיוחדים של מעדני בשר איכותיים וטעימים מאוד, המיוצרים במפעל הגלילי שלנו בתנאי בוטיק".

כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

מחיר מומלץ לצרכן: פסטרמה מהמעשנה כ- 21.90 – 25.90 ₪ לאריזת 180 גרם;
צלעות אסאדו על האש ורוסטביף כ- 26.90 – 29.90 ₪ לאריזת 150 גרם

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.

עמוד מעדני יחיעם בפייסבוק: https://www.facebook.com/Maadaney.yehiam/
ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/yehiam_il/

קרדיט לצילומים: Sell360pro-הצילום מאושר לשימוש ללא תמורה, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

"קפה עוטף-נתיב העשרה" נפתח בפארק שרונה תל אביב

הסניף הראשון ברשת בתי הקפה החדשה "קפה עוטף" נפתח אתמול במתחם שרונה בתל אביב - פארק שרונה, ברחוב אליעזר קפלן 30.  "קפה עוטף -...