בשורה משמחת לכל מכורי האבוקדו!!!
מהיום תוכלו למצוא על המדפים ברשתות השיווק אבוקדו רך, טעים, בשל ומוכן לאכילה!
אם יש דבר שיכול לאכזב אותי זה לקנות אבוקדו שאנחנו כל כך אוהבים בבית, לתכנן להכין ממנו ארוחה קלה וזריזה כמו: סלט ירקות גדול עם קוביות אבוקדו או ממרח אבוקדו עם ביצים ובצל ירוק שהולך נהדר על מצה רטובה. וכשמגיעים הביתה מסתבר שהוא חסר טעם, קשה ולפעמים גם שחור מבפנים ולא אכיל.
אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות" צילום: נדיה היבא |
מספר ימים לפני ערב החג , בשיא הניקיונות, הסידורים וההכנות לחג הפסח, הגיעה משלוח ובין המוצרים חיכתה לי קופסה נאה ובה נחו להם זוג אבוקדו מבריקים וריחניים בגודל בינוני של "חקלאי גרנות". כמובן שמיד מששתי אותם לבדוק אם הם אכילים או שגם אותם נעטוף בנייר עיתון ונאכסן מעל המקרר, ולשמחתי הם היו רכים ,טעימים מאוד וחוסלו בשמחה כמו שהם חצויים עם כפית, אחרי שתבלנו אותם עם מלח, לימון ומעט פלפל שחור.
אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות" - רכים, ריחניים וטעימים מאוד. צילום: נדיה היבא |
האבוקדו הבשל של גרנות משווק באריזת קופסא מעוצבת, בה נארזים כ- 2 יחידות אבוקדו, על פי הזן והעונה.
בין הזנים הנארזים: אבוקדו מסוג ארדיט, פוארטה ריד, פינקרטון והאס. שיווק אבוקדו בשל ומוכן לאכילה מהווה יתרון עצום לצרכן.
אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות", נהדר להכנת סלטים ולמריחה על מצה בחג הפסח צילום: נדיה היבא |
נפלא להכנת סלטים ולמריחה על מצה במהלך הפסח, תענוג!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.