האם ידעתם שיום הפסטה הבינלאומי יערך ב-25.10.2021?
סדרת המוצרים החדשה כוללת פסטה טרייה בשלושה טעמים: בוסיאטה קלאסי, בוסיאטה תרד ובוסיאטה סלק ותשווק ברשתות המזון ברחבי הארץ באמצעות חברת "תנובה" ותלווה במבצעי השקה מיוחדים.
פסטה ריקו - פסטה מצוננת טרייה מקמח חיטת דורום איכותית עם תרד. צילום: נדיה היבא |
פסטה בוסיאטה היא סוג פסטה מסורתית במקור ממחוז טראפני ואופיינית מאוד לאזור קלבריה וסיציליה. שמה של הפסטה לקוח מהמונח בוסו, מחט סריגה בה השתמשו בטראפני לסריגת צמר עבה וכותנה. הבוסיאטה מיוצרת במקור באמצעות מקל עליו הפסטה הטרייה מגולגלת ומעוצבת ליצירת צורתה הספירלית האופיינית והייחודית של הבוסיאטה. פסטה בוסיאטה יותר "בשרית" ונגיסה, שומרת על צורתה ומשתלבת מעולה במנות בשריות כמו בולונז, פסטו, סלט פסטה קר ועוד.
סדרת הבוסיאטה כוללת פסטה טרייה ב-3 טעמים:
פסטה מצוננת טרייה מ-100% חיטת דורום איכותית, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח. עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת להגשה עם רוטב רוזה, פסטו, שמנת פטריות וכו'.
פסטה מצוננת טרייה מקמח חיטת דורום איכותית עם תרד, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח. עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת להגשה עם רוטב בולונז, פסטו, שמנת וגם עם רטבי עגבניות וכו'.
בוסיאטה סלק
פסטה מצוננת טרייה מקמח חיטת דורום איכותית עם סלק, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח. עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת להגשה עם רוטב שמנת, בסלט פסטה קר וכו'.
בוסיאטה סלק
פסטה מצוננת טרייה מקמח חיטת דורום איכותית עם סלק, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח. עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת להגשה עם רוטב שמנת, בסלט פסטה קר וכו'.
יחד עם אריזות הפסטה הטרייה הגיעו 2 אריזות של רטבים בטעמים שונים:
🍅רוטב שמנת וגבינת גרנה פדנו - 200 מ"ל.
הוראות הכנה: לערבב היטב לפני השימוש ולחמם במחבת עד לבעבוע עדין.
כשר-חלבי, כשר למהדרין בהשגחת הרבנות בית דגן.
🍅רוטב עגבניות ושמנת (רוז'ה) - 200 מ"ל.
הוראות הכנה: לערבב היטב לפני השימוש ולחמם במחבת עד לבעבוע עדין.
כשר-חלבי, כשר למהדרין בהשגחת הרבנות בית דגן.
לאחר התלבטויות עם בני המשפחה הוחלט ברוב קולות להכין את פסטה בוסיאטה תרד עם רוטב שמנת וגבינות. הפסטה בושלה במי מלח מספר דקות יותר מההוראות שעל האריזה (אנחנו לא אוהבים אל-דנטה) וגם בגלל שהפסטה עבה יותר מהרגיל.
לצלחת הפסטה הוספנו כאמור את רוטב שמנת וגבינות, ולהעשרת הטעמים הוספנו גם מעט חמאה, שנמסה מחום הפסטה. חייבת לציין שטעם הפסטה בוסיאטה תרד בשילוב רוטב שמנת וגבינות היה נפלא - קיבלנו בצלחת טעמים שדומים למאפה גבינות ותרד נהדר שכולם כל כך אוהבים. כמובן שהכל חוסל עד תום, וגם בקשו עוד (חבל שהאריזה קטנה).
לדברי שי אלון, מנכ"ל חברת פסטה ריקו, "כמו במפעלי הפסטה המובילים באיטליה ובעולם, אנו מקפידים בפסטה ריקו להשתמש בראש מתכת מחורר עשוי ברונזה, שדרכו עובר בצק הפסטה ומקבל את צורתו הסופית. תודות למעבר בפתחי ראש הברונזה המיוחד, נוצרים זיזים קטנטנים מכל צידי הפסטה, והם מעניקים לה שטח פנים גדול ומחוספס יותר. רק פסטה שיוצרה בשיטת BRONZE DIE סופגת היטב את הרוטב בתהליך הבישול ומתאימה התאמה מושלמת למנות שף ולבישול עילי וביתי".
סדרת בוסיאטה של פסטה ריקו צילום אסף אמברם |
כשרות: מהדרין רבנות בית דגן ובד"צ בית יוסף.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 9.90 – 14.90 ₪ לאריזת 300 גרם
להשיג ברשתות שופרסל, יוחננוף, חצי חינם, סופר סופר, סטופ מרקט, פרש מרקט, טיב טעם, יינות ביתן, ויקטורי, ובמגוון חנויות ומכולות בפריסה ארצית.
לעמוד הפייסבוק: https://www.facebook.com/PastaRiccoisarel
לדף האינסטגרם: https://www.instagram.com/pastariccoisrael/
בשיתוף "פסטה ריקו"
ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.