יום חמישי, 14 באוקטובר 2021

"פסטה ריקו" משיקה סדרת פסטה טרייה מצוננת חדשה מסוג בוסיאטה

האם ידעתם שיום הפסטה הבינלאומי יערך ב-25.10.2021?

חברת פסטה ריקו, החברה המתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית ומשווקת מוצרי המזון מאיטליה בהם רטבים, קמחים, אורז ועוגיות, משיקה לרגל יום הפסטה הבינלאומי, סדרת מוצרים חדשה של פסטה מצוננת טרייה מסוג בוסיאטה =  בפסטה פרמיום קצרה מ-100% חיטת דורום.

סדרת המוצרים החדשה כוללת פסטה טרייה בשלושה טעמים: בוסיאטה קלאסי,   בוסיאטה תרד   ובוסיאטה סלק  ותשווק ברשתות המזון ברחבי הארץ באמצעות חברת "תנובה" ותלווה במבצעי השקה מיוחדים.

פסטה ריקו - פסטה מצוננת טרייה מקמח חיטת דורום איכותית עם תרד. צילום: נדיה היבא
סדרת הפסטה הטרייה החדשה , בוסיאטה הנה פסטה פרמיום, נגיסה וטעימה להפליא ברמה עולמית של פסטה איטלקית, עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. הפסטה עשויה מ-100% קמח חיטת דורום איכותי, עם אחוז גבוה של חלבון בקמח.   הפסטה הטרייה אינה דביקה ואינה מפרישה המון עמילן, היא משביעה ואיכותית, קלה ומהירה להכנה בזמינות ושימושיות ישירות מהמקרר.

פסטה בוסיאטה היא סוג פסטה מסורתית במקור ממחוז טראפני ואופיינית מאוד לאזור קלבריה וסיציליה. שמה של הפסטה לקוח מהמונח בוסו, מחט סריגה בה השתמשו בטראפני לסריגת צמר עבה וכותנה. הבוסיאטה מיוצרת במקור באמצעות מקל עליו הפסטה הטרייה מגולגלת ומעוצבת ליצירת צורתה הספירלית האופיינית והייחודית של הבוסיאטה. פסטה בוסיאטה יותר "בשרית" ונגיסה, שומרת על צורתה ומשתלבת מעולה במנות בשריות כמו בולונז, פסטו, סלט פסטה קר ועוד.

סדרת הבוסיאטה כוללת פסטה טרייה ב-3 טעמים:

פסטה ריקו - פסטה קלאסית מצוננת טרייה. צילום: נדיה היבא
בוסיאטה קלאסי
פסטה מצוננת טרייה מ-100% חיטת דורום איכותית, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח. עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת להגשה עם רוטב רוזה, פסטו, שמנת פטריות וכו'.

פסטה ריקו - פסטה בוסיאטה תרד טרייה ומצוננת. צילום: נדיה היבא
בוסיאטה תרד
פסטה מצוננת טרייה מקמח חיטת דורום איכותית עם תרד, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח. עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת להגשה עם רוטב בולונז, פסטו, שמנת וגם עם רטבי עגבניות וכו'.

בוסיאטה סלק
פסטה מצוננת טרייה מקמח חיטת דורום איכותית עם סלק, בעלת אחוז חלבון גבוה בקמח. עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. מוכנה בקלות במים רותחים ונהדרת להגשה עם רוטב שמנת, בסלט פסטה קר וכו'.

יחד עם אריזות הפסטה הטרייה הגיעו 2 אריזות של רטבים בטעמים שונים: 

פסטה ריקו - רטבים בטעמים שונים מוכנים לשימוש. לחמם ולהגיש. צילום: נדיה היבא
🍅רוטב שמנת וגבינת גרנה פדנו - 200 מ"ל.
     הוראות הכנה: לערבב  היטב לפני השימוש ולחמם במחבת עד לבעבוע עדין.
     כשר-חלבי, כשר למהדרין בהשגחת הרבנות בית דגן. 

🍅רוטב עגבניות ושמנת (רוז'ה) - 200 מ"ל.
     הוראות הכנה: לערבב היטב לפני השימוש ולחמם במחבת עד לבעבוע עדין.
     כשר-חלבי, כשר למהדרין בהשגחת הרבנות בית דגן.

פסטה ריקו - פסטה  בוסיאטה בטעם תרד נהדרת. צילום: נדיה היבא
לאחר התלבטויות עם בני המשפחה הוחלט ברוב קולות להכין את פסטה בוסיאטה תרד עם רוטב שמנת וגבינות. הפסטה בושלה במי מלח מספר דקות יותר מההוראות שעל האריזה (אנחנו לא אוהבים אל-דנטה) וגם בגלל שהפסטה עבה יותר מהרגיל. 

לצלחת הפסטה הוספנו כאמור את רוטב שמנת וגבינות, ולהעשרת הטעמים הוספנו גם מעט חמאה, שנמסה מחום הפסטה. חייבת לציין שטעם הפסטה בוסיאטה תרד בשילוב רוטב שמנת וגבינות היה נפלא - קיבלנו בצלחת טעמים שדומים למאפה גבינות ותרד נהדר שכולם כל כך אוהבים. כמובן שהכל חוסל עד תום, וגם בקשו עוד (חבל שהאריזה קטנה).

מוצרי פסטה ריקו טריים  ורוטבים מצויינים מוכנים לשימוש. צילום: נדיה היבא
לדברי שי אלון, מנכ"ל חברת פסטה ריקו, "כמו במפעלי הפסטה המובילים באיטליה ובעולם, אנו מקפידים בפסטה ריקו להשתמש בראש מתכת מחורר עשוי ברונזה, שדרכו עובר בצק הפסטה ומקבל את צורתו הסופית. תודות למעבר בפתחי ראש הברונזה המיוחד, נוצרים זיזים קטנטנים מכל צידי הפסטה, והם מעניקים לה שטח פנים גדול ומחוספס יותר. רק פסטה שיוצרה בשיטת BRONZE DIE סופגת היטב את הרוטב בתהליך הבישול ומתאימה התאמה מושלמת למנות שף ולבישול עילי וביתי".

סדרת בוסיאטה של פסטה ריקו צילום אסף אמברם
חברת "פסטה ריקו" מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית הנושאת את תו האיכות BRONZE DIE, רטבים, קמחים, אורז ועוגיות. פסטה ריקו ידועה בטעם הפסטה המשובח והמיוחד שלה, הטריות, הקמח העשיר בחלבונים והמרקם המעולה, שהפכו אותה לפסטה פרמיום הנמכרת במסעדות שף, במעדניות ובבתי אב בכל רחבי הארץ. בנוסף מייצרת החברה עבור השוק המוסדי והפרטי מגוון רחב של פסטות טריות, כדורי פיצה, רוטבי עגבניות וקינוחים בהם פנקוטה, ועוד.

כשרות: מהדרין רבנות בית דגן ובד"צ בית יוסף.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 9.90 – 14.90 ₪ לאריזת 300 גרם 
להשיג ברשתות שופרסל, יוחננוף, חצי חינם, סופר סופר, סטופ מרקט, פרש מרקט, טיב טעם, יינות ביתן, ויקטורי, ובמגוון חנויות ומכולות בפריסה ארצית.

לעמוד הפייסבוק:  https://www.facebook.com/PastaRiccoisarel
לדף האינסטגרם:  https://www.instagram.com/pastariccoisrael/

בשיתוף "פסטה ריקו"

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

"תמול "שלשום" בית קפה/מסעדה, חנות ספרים ותרבות בירושלים חוגגת 30 שנה

הפעם בואו וסעו יחד איתי לטייל בירושלים, למבנה מאוד ייחודי ועתיק הממוקם בחצר ירושלמית שמאוד קל לפספס את הכניסה אליה (שימו לב לשילוט), יוצא דו...