יום שבת, 8 במאי 2021

לכבוד חג השבועות מתכון להכנת מקלות שניצל גבינה בציפוי וינאי, איטלקי או פאנקו של חברת "נפטון"

מה השניצל שלך לחג השבועות? 

חברת התבלינים "נפטון" (משנת 1990) מציעה את סדרת "ציפוי לשניצל" להכנת מבחר שניצלים מירקות, גבינות, דגים ועוד. בסדרה שישה טעמים וסגנונות של ציפויים המכילים פירורי לחם, עשבי תיבול ותבלינים, ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים. נפטון מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים.

מאחר ושניצל חציל ייטעם שונה אם יהיה מתובל בפאנקו או בציפוי ים תיכוני, ואילו ציפוי קלאסי עם שומשום שיעטוף גבינה - ייטעם שונה כשהוא מצפה תפוח אדמה או סלמון - איזה שניצל תבחרו אתם להכין?

סדרת הציפויים כוללת שישה סגנונות וטעמים, כל אחד בצבע אריזה שונה: קלאסי עם שומשום, איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו ומוזהבים. מבחר הטעמים מאפשר גיוון של כל מאכל כמעט, כולל גבינות, ירקות, עוף, בקר, הודו, דגים, פשטידות, מאפים ועוד.

הסדרה מוצעת באריזות נוחות במיוחד, הכוללות זיפ לסגירה חוזרה ולאטימה טובה של התכולה.

כשרות פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
מחיר מומלץ לצרכן: 7.90 – 10.90 ש"ח, (לאריזה של 400 גרם, למעט ציפוי פנקו שמשקלו 260 גרם).

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

מקלות גבינה מצופות. צילום - FREEPIK
מתכון להכנת מקלות שניצל גבינה בציפוי וינאי, איטלקי או פאנקו
באדיבות המתכונאית אריקה לוי


מצרכים:
300 – 400 גרם גוש גבינה צהובה (גאודה, אמנטל, מוצרלה), חתוך לאצבעות בעובי 2 ס"מ
1 – 2 כוסות ציפוי לשניצל של "נפטון"*
1/2 כוס קמח רגיל
2 ביצים
4 כפות חלב
שמן לטיגון
3 קערות
* שינוי בטעם הציפוי ישנה את טעם שניצל הגבינ

אופן ההכנה:
  •  לטרוף את הביצים בקערה, עם חלב
  •  לשים בקערה נוספת את הציפוי לשניצל
  •  בקערה שלישית לשים את הקמח
  •  לקמח כל אצבע גבינה. לטבול בביצה ואחר כך בציפוי לשניצל. לצפות כל אצבע היטב ולוודא שהיא "יבשה". מי שמעוניין בציפוי עבה במיוחד: לטבול שוב כל אצבע בביצה ואז בציפוי לשניצל (בציפוי הכפול, אין צורך שוב בקמח)
  • לשים במקרר לשעה, או במקפיא ל-20 דקות
  • לחמם שמן במחבת (בגובה של 2 – 3 ס"מ) ולטגן להזהבה
  • להגיש עם רטבים וממרחים שאוהבים: ממרח פסטו, ממרח זעתר, ממרח זיתים, ממרח אריסה, רוטב צ'ילי מתוק, רוטב צ'אטני ועוד
נפטון - סדרה של ציפויים לשניצל.  צילום - מיכאל כץ
"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

חג שבועות טעים ושמח!
ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

בירה מלכה וחברת הכרם מציגות מהדורת יום העצמאות ה-76 למדינת ישראל

בשורה משמחת לאוהבי הבירה:  בירה מלכה וחברת הכרם מציגות מהדורה ייחודית ליום העצמאות ה-76 למדינת ישראל שמוקדשת השנה לנשים הגיבורות של מאורעות ...