בימים טרופים אלו כשאנו סגורים בבית, ומחפשים פעילות מהנה שניתן לעשות ביחד עם הילדים בבית, הנה מתכון קל ונפלא, שילדים ישמחו להכין ביחד עם ההורים וגם ישמחו לאכול באהבה!
כולנו-ילדים וגדולים אוהבים שניצלים חמים טריים וקריספיים, והילדים במיוחד ישתגעו על המנה הזאת, שמשלבת בין המאכל האהוב עליהם לצורת ההגשה הכי ידידותית עבורם.
המנה נהדרת לאירוח כמנת פתיחה שאותה תוכלו להכין בקלות בימים טובים יותר, כשנשוב לארח ולהפגש בשמחה עם המשפחה והחברים.
מתכון להכנת שניצל על מקל – המתכון באדיבות המותג מאסטר שף
חומרים להכנת 6 מנות:
500 גרם חזה עוף טחון
4 כפות פירורי גריסיני מאסטר שף
1 בצל קצוץ ומטוגן
מלח ופלפל
לציפוי:
2 ביצים
1 כף קטשופ
2 כוסות פירורי גריסיני מאסטר שף
להגשה:
ספייסי מיונז ומיונז שום מאסטר שף
אופן ההכנה:
1. מערבבים את חזה העוף הטחון עם פירורי לחם ובצל מטוגן. מתבלים במלח ופלפל.
2. יוצרים קציצות מאורכות ומצמידים אותן לשיפוד שטוח. מקררים.
3. מכינים שתי קערות: באחת ביצים מתובלות בקטשופ ובשנייה פירורי לחם.
4. טובלים את הקציצות המשופדות בתערובת הביצים ומצפים היטב בפירורי לחם.
5. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
בתיאבון!!!
מאחלת לכולנו ימים טובים ורגועים יותר ובריאות!
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור
תוכלו למצוא אותי גם ב:
אינסטגרם
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
כולנו-ילדים וגדולים אוהבים שניצלים חמים טריים וקריספיים, והילדים במיוחד ישתגעו על המנה הזאת, שמשלבת בין המאכל האהוב עליהם לצורת ההגשה הכי ידידותית עבורם.
המנה נהדרת לאירוח כמנת פתיחה שאותה תוכלו להכין בקלות בימים טובים יותר, כשנשוב לארח ולהפגש בשמחה עם המשפחה והחברים.
שניצל על מקל צילם אפיק גבאי (3) |
חומרים להכנת 6 מנות:
500 גרם חזה עוף טחון
4 כפות פירורי גריסיני מאסטר שף
1 בצל קצוץ ומטוגן
מלח ופלפל
לציפוי:
2 ביצים
1 כף קטשופ
2 כוסות פירורי גריסיני מאסטר שף
להגשה:
ספייסי מיונז ומיונז שום מאסטר שף
אופן ההכנה:
1. מערבבים את חזה העוף הטחון עם פירורי לחם ובצל מטוגן. מתבלים במלח ופלפל.
2. יוצרים קציצות מאורכות ומצמידים אותן לשיפוד שטוח. מקררים.
3. מכינים שתי קערות: באחת ביצים מתובלות בקטשופ ובשנייה פירורי לחם.
4. טובלים את הקציצות המשופדות בתערובת הביצים ומצפים היטב בפירורי לחם.
5. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
שניצל על מקל צילם אפיק גבאי (4) |
מאחלת לכולנו ימים טובים ורגועים יותר ובריאות!
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור
תוכלו למצוא אותי גם ב:
אינסטגרם
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.