חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים, טבעיים ואיכותיים, מציעה להעשיר את מטעמי חג השבועות עם מתכונים חגיגיים וקלים להכנה מ"פסטה טריקולור אורגנית": סלט פסטה עם שניצל גבינת עיזים, ופשטידת פסטה חמה!
"פסטה טריקולור אורגנית" משלבת 3 צבעים: פסטה צהובה – מחיטת דורום בצבעה הטבעי, פסטה ירוקה – שמשולבת בה אבקת תרד אורגנית, ופסטה כתומה – עם אבקת עגבניות אורגנית. המוצר לא מכיל צבעי מאכל וחומרים משמרים.
הצבעוניות המיוחדת של הפסטה יוצרת מנה יפה, שמחה וטעימה, שכיף להגיש ולאכול.
הפסטה כשרה פרווה באישור הרבנות הראשית לישראל ובהשגחת ארגון STAR-K.
מחיר: 9.90 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בתי טבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
סלט פסטה טריקולור עם שניצל גבינת עיזים
מצרכים:
חבילת פסטה טריקולור אורגנית של תבואות, מוכנה על פי ההוראות, שטופה ומסוננת
שניצלים מגבינת עיזים
רוטב ויניגרט דבש
לקישוט: עגבניות שרי חצויות ועלי רוקט
רוטב ויניגרט דבש
מצרכים:
1/2 – 3/4 כוס שמן זית
3- 4 כפות חומץ
1/2 כפית חרדל חלק
1-2 שן שום כתושה
1-2 כפיות דבש (או סוכר חום)
1/4 - 1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל לבן או שחור
אופן ההכנה:
לשים את כל המצרכים בצנצנת קטנה ולנער היטב, עד שהרוטב מתאחד.
שניצל גבינת עיזים
מצרכים
1 - 2 גלילים של גבינת עיזים, פרוסים לעובי של 1 ס"מ (רצוי לנגב כל פרוסה בנייר סופג)
פירורי לחם
קמח
2 ביצים טרופות בקערית, מתובלות במעט מלח ופלפל
אופן ההכנה:
לטבול כל פרוסה בקמח, ואז בביצים ולבסוף בפירורי הלחם. לטגן עד להזהבה.
הרכבה המנה:
לתבל את הפסטה ברוטב הוויניגרט. לשים בקערות סלט אישיות ולקשט בעלי רוקט ועגבניות שרי. להניח בכל קערית שניצל גבינת עיזים.
פשטידה חמה מפסטה טריקולור, עם גבינות ורוטב עגבניות
מצרכים:
1 חבילת פסטה טריקולור של תבואות
2 גביעי קוטג'
2 ביצים
3 כפות שמן זית
1 – 1.5 קופסאות שימורים של עגבניות מרוסקות (רצוי מאיטליה)
1 – 1.5 כפיות אורגנו
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1 כוס גבינה צהובה מגוררת
1/2 – 1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת (אפשר גם פרוסות)
2-3 תבניות קטנות או תבנית אחת גדולה
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל-180 מעלות.
להכין את הפסטה עפ"י ההוראות. לסנן.
לערבב קוטג', ביצים, 1 כוס גבינה צהובה, תבלינים ורסק עגבניות.
לשמן את התבנית/יות בשמן הזית.
לשטח בתבנית פסטה עד כמעט חצי מגובה התבנית. לצקת מעל שכבה נאה מתערובת הגבינות והעגבניות.
לשטח מעל עוד פסטה, לגובה של כ-2/3 מגובה התבנית.
לשטח מעל עוד שכבה מתערובת הגבינות והעגבניות.
לפזר מעל את המוצרלה, בנדיבות.
לאפות כ-30 דקות, עד שהגבינה נמסה.
לפרטים ולמתכונים נוספים: www.tvuot.co.il
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ
עקבו אחרי גם באינסטגרם
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?!
"פסטה טריקולור אורגנית" משלבת 3 צבעים: פסטה צהובה – מחיטת דורום בצבעה הטבעי, פסטה ירוקה – שמשולבת בה אבקת תרד אורגנית, ופסטה כתומה – עם אבקת עגבניות אורגנית. המוצר לא מכיל צבעי מאכל וחומרים משמרים.
הצבעוניות המיוחדת של הפסטה יוצרת מנה יפה, שמחה וטעימה, שכיף להגיש ולאכול.
הפסטה כשרה פרווה באישור הרבנות הראשית לישראל ובהשגחת ארגון STAR-K.
מחיר: 9.90 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בתי טבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
PIXABAY סלט פסטה עם גבינת עיזים מטוגנת. צילום |
סלט פסטה טריקולור עם שניצל גבינת עיזים
מצרכים:
חבילת פסטה טריקולור אורגנית של תבואות, מוכנה על פי ההוראות, שטופה ומסוננת
שניצלים מגבינת עיזים
רוטב ויניגרט דבש
לקישוט: עגבניות שרי חצויות ועלי רוקט
רוטב ויניגרט דבש
מצרכים:
1/2 – 3/4 כוס שמן זית
3- 4 כפות חומץ
1/2 כפית חרדל חלק
1-2 שן שום כתושה
1-2 כפיות דבש (או סוכר חום)
1/4 - 1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל לבן או שחור
אופן ההכנה:
לשים את כל המצרכים בצנצנת קטנה ולנער היטב, עד שהרוטב מתאחד.
שניצל גבינת עיזים
מצרכים
1 - 2 גלילים של גבינת עיזים, פרוסים לעובי של 1 ס"מ (רצוי לנגב כל פרוסה בנייר סופג)
פירורי לחם
קמח
2 ביצים טרופות בקערית, מתובלות במעט מלח ופלפל
אופן ההכנה:
לטבול כל פרוסה בקמח, ואז בביצים ולבסוף בפירורי הלחם. לטגן עד להזהבה.
הרכבה המנה:
לתבל את הפסטה ברוטב הוויניגרט. לשים בקערות סלט אישיות ולקשט בעלי רוקט ועגבניות שרי. להניח בכל קערית שניצל גבינת עיזים.
פשטידת פסטה. צילום - PIXABAY |
פשטידה חמה מפסטה טריקולור, עם גבינות ורוטב עגבניות
מצרכים:
1 חבילת פסטה טריקולור של תבואות
2 גביעי קוטג'
2 ביצים
3 כפות שמן זית
1 – 1.5 קופסאות שימורים של עגבניות מרוסקות (רצוי מאיטליה)
1 – 1.5 כפיות אורגנו
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1 כוס גבינה צהובה מגוררת
1/2 – 1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת (אפשר גם פרוסות)
2-3 תבניות קטנות או תבנית אחת גדולה
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל-180 מעלות.
להכין את הפסטה עפ"י ההוראות. לסנן.
לערבב קוטג', ביצים, 1 כוס גבינה צהובה, תבלינים ורסק עגבניות.
לשמן את התבנית/יות בשמן הזית.
לשטח בתבנית פסטה עד כמעט חצי מגובה התבנית. לצקת מעל שכבה נאה מתערובת הגבינות והעגבניות.
לשטח מעל עוד פסטה, לגובה של כ-2/3 מגובה התבנית.
לשטח מעל עוד שכבה מתערובת הגבינות והעגבניות.
לפזר מעל את המוצרלה, בנדיבות.
לאפות כ-30 דקות, עד שהגבינה נמסה.
תבואות - פסטה טריקולור אורגנית. צילום - אייל קרן (2) |
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ
עקבו אחרי גם באינסטגרם
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.