נסעתי ליהוד למרכז "מתוק מהלב" כדי לשמוע מקרוב על הקונספט החדש וגם להתנסות בסדנת אפיה קצרה ולהכיר מקרוב את ניצה יצחק.
ניצה יצחק היא שף קונדיטורית, חביבה, נעימה עם המון סבלנות , ידע וניסיון שמלמדת אפייה עם טיפים וטריקים (שלא רשומים בשום מקום) לאפייה בטוחה ומוצלחת, ומגלה לתלמידים את הסודות השמורים מעולם הקונדיטוריה, ניצה חיה, חולמת ונושמת אפייה!!!
|
|
"מתוק מהלב" - קורסים, סדנאות, אפייה ושוקולד עם ניצה יצחק. צילום: נדיה היבא |
|
מהו הקורס הדיגיטלי?
עקב פניות רבות שקיבלה ניצה בשנה האחרונה מאנשים שרוצים ללמוד, להתפתח, לפנק, לאפות ולהצליח, אך הם גרים רחוק או שאין להם זמן לבוא לקורס, היא החליטה לעבוד על מיזם חדש ממנו כולם יוכלו ללמוד! ניצה החליטה לפתוח קורס דיגיטלי חדיש שבו היא מגלה לתלמידים את הסודות הכי שמורים מעולם הקונדיטוריה.
לאחר השקעה מטורפת, נולד לו קורס מקצועי וחוויתי שכל אחד יכול לרכוש ממנו ידע ולצפות מכל מקום שירצה.
מי שרכש את הקורס הדיגיטלי מקבל תמיכה מלאה מצוות מטוריות שעונה על כל בעייה וכל שאלה, קיימת קבוצת פייסבוק סגורה שנועדה רק לתלמידי הקורס הדיגיטלי, שתומכת משתפת ומפרגנת. ההמלחה בקורס מובטחת מאחר והצוות מלווה את התלמידים צעד אחר צעד עד לתוצאות מושלמות.
|
|
|
|
1. אירוח מושלם:
א. עוגות פאי: התלמידים ילמדו כיצד להכין בצק באמת פריך, עוגות פאי מושלמות לאירוח, קרם פטיסייר, קרם דיפלומט, פאי תפוחים ברמת קונדיטוריה, פאי לימון עם מרנג שוויצרי מתמוסס ועוד.
ב. קינוחי כוסות: התלמידים ילמדו כיצד להכין קינוחים מושקעים שהעין אוכלת, כיצד לקשט, איך יוצרים אלכסון ועל מה חשוב לשים דגש כשמכינים קינוחי כוסות.
2. הכי כיף להכין בבית:
א. עוגות שמרים: התלמידים ילמדו כיצד להכין עוגות שמרים עסיסיות וטעימות ומהם הסודות ליצרית בצק מושלם. כמו כן הם ילמדו כיצד להכין מגוון מליות לעוגות שמרים, כיצד לקלוע עוגות בטכניקות מדליקות עם צורות הגשה מרשימות.
ב. עוגות בחושות: התלמידים ילמדו את כל הטיפים לעוגה טובה ורכה שהולכת מעולה עם הקפה.
ג. עוגיות: התלמידים ילמדו להכין עוגיות שנותנות תחושה של בית, שהכי כיף לשים בצנצנת.
3. רושם:
א. פטיפורים וקינוחים אישיים
ב. עוגות ראווה: איך מכינים עוגה מנצנצת עם גלאסג מבריק, איך יוצרים אחידות וישרות ואיך מקשטים ויוצרים עוגות "וואו"
ג. עוגות מוס ועוגות גבינה קרות
4. אפייה מלוחה:
א. חלות, לחמים ולחמניות: התלמידים ילמדו לאפות עם צורת הגשה סופר מקורית ובנוסף גם כיצד להכין לחם הורס עם קמח מלא
ב. קישים: התלמידים ילמדו לכין קישים פריכים וניצה נותנת מהמתכונים שלה כדי שיוכלו להכין קישים לפי טעמם.
ג. פינגר פוד: מלוחים אישיים לאירוח בסטייל
ד. מאפים חלביים למרכז השולחן: התלמידים ילמדו להכין מאפים עם צורות קלייה מהממות.
ועוד מלא....
|
|
|
|
|
אז אחרי שלמדנו על הקורס הדיגיטלי, התנסינו גם בסדנת אפיה של עוגת שמרים וניצה הדגימה לנו איך להכין רוגלך.
|
כתובת הסטודיו לאפייה: העצמאות 54. יהוד (בניין שער העיר).
חנייה במקום
לאתר הבית של "מתוק בלב" http://www.matokmealev.co.il/
לעמוד הפייסבוק https://www.facebook.com/matokmealevv/
ערכה וצילמה: נדיה היבא
עקבו אחרי גם באינסטגרם
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.