יום ראשון, 7 באוקטובר 2018

מתכון ללזניה מפנק ועשיר בגבינות פטה ומוצרלה עם בייבי תרד, פטה עיזים וקרעי מוצרלה טרייה

יום הפסטה הבינלאומי, יתקיים בעוד שבועיים ב-25.10.2019.
לקראת החגיגות  חברת ישרקו יבואנית פסטה פרימיום סורג'יטל מאיטליה. מנדבת מתכון מפנק –עלי לזניה בלגן עם בייבי תרד, פטה עיזים וקרעי מוצרלה טרייה.

חומרים ל-6-4 מנות:
1 חבילה (500 גרם) עלי פסטה SURGITAL, שהופשרו במקרר כמה שעות או במשך הלילה
2 שקיות (400 גרם) בייבי תרד או צרור תרד תורכי
3 כדורי מוצרלה גדולים קרועים ביד
200 גרם גבינת פטה עיזים מפוררת גס
3 שיני שום קצוצות
עלים מצרור קטן של אורגנו
מלח ופלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית

ישרקו מתכון פסטה סורג'יטל מנת  לזניה  צלם אסף אמברם סטייליסטית אוריה גבע

אופן הכנה:
מחממים תנור במצב גריל עליון ל-180מעלות. 
מרתיחים מים בסיר גדול וממליחים. 
כשהמים רותחים קורעים פנימה את עלי הלזניה (הם נקרעים בקלות ומאוד נוחים לעבודה) ומבשלים 2 דקות על להבה גבוהה. 
מוסיפים עלי תרד ומבשלים דקה נוספת. 
מסננים את כל תכולת הסיר ומעבירים את הפסטה והתרד לתבנית אפייה גדולה. 
מוסיפים לתבנית שום, גבינות ואורגנו, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. 
מזלפים מעל שמן זית. 
צולים בתנור 15 דקות עד שהגבינות מבעבעות ומזהיבות. ומגישים חם.

בתאבון !!!

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?!
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

"תמול "שלשום" בית קפה/מסעדה, חנות ספרים ותרבות בירושלים חוגגת 30 שנה

הפעם בואו וסעו יחד איתי לטייל בירושלים, למבנה מאוד ייחודי ועתיק הממוקם בחצר ירושלמית שמאוד קל לפספס את הכניסה אליה (שימו לב לשילוט), יוצא דו...