חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה חומץ תפוחים אורגני.
החומץ, המיובא מספרד, מיוצר בתהליך תסיסה טבעי של תפוחים אורגניים טריים, שלא הונדסו גנטית ומבלי שנעשה שימוש בחומרי הדברה.
החומץ, בעל דרגת חומציות 5%, ניחן בטעם פירותי-חמוץ. מאחר שהוא אינו מסונן, הוא מכיל רכיבי פרי טבעיים.
הוא מתאים לתיבול סלטים, להכנת רטבים ביתיים, מרינדות לעוף, בשר ודגים, ירקות מוחמצים ועוד. מרכיביו האיכותיים תורמים לטעם מיוחד, ולפי הרפואה הטבעית גם לבריאות ולאנרגיה טובה.
כשר בהשגחת בד"צ בית יוסף ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 23.90 ש"ח לבקבוק של 1 ליטר.
מומלץ לשמור במקום קריר ומוצל. לנער לפני השימוש.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
לפרטים: www.tvuot.co.il
מתכון להכנת סלט ירוקים עם מלפפון, עגבניות שרי ופלפלון מתוק, בתיבול ויניגרט מחומץ תפוחי עץ
חומרים לסלט:
1 חסה עגולה או ערבית, עלי תרד בייבי (או שילוב ירוקים אחר שאהוב עליכם)
1 מלפפון קטן, עם הקליפה, פרוס דק דק
חופן עגבניות שרי, אדומות וצהובות (אם הן קטנות, להשאיר שלמות. אם הן גדולות – לחצות)
ו פלפלון סוויט בייט אדום, פרוס דק
1/2 גזר, חתוך לרצועות דקות (ג'וליאנים)
חומרים לרוטב ויניגרט:
1 כוס שמן זית איכותי (עד 0.5 אחוז חמיצות)
1/4-1/3 כוס חומץ תפוחי עץ (תלוי בגודל הסלט)
1/5-1/4 כוס מייפל או דבש (תלוי בגודל הסלט)
1-2 שיני שום כתושות
מעט פלפל לבן וקורט מלח
• אפשר להוסיף רבע בצל סגול או לבן, פרוס דקיק, וחופן צנוברים קלויים
שלבי הכנת רוטב הויניגרט
לערבב חומץ, מייפל, ושום.
להוסיף שמן זית ולערבב היטב בצנצנת סגורה, עד שמתקבל תחליב רוטב חלק ואחיד.
לטעום ולתקן תיבול.
הרכבת הסלט:
להניח את הירקות בכלי הגשה מתאים ולערבב.
לצקת את הרוטב מעל ולהגיש.
מי שבוחר להוסיף צנוברים: לפזר אחרי שהסלט עורבב.
המלצות:
להוסיף לסלט חצי עד שני שליש מכמות הרוטב ולערבב, ובהתאם לצורך ולגודל הסלט – להוסיף עוד.
אם נשאר רוטב, אפשר לאחסן כמה ימים בצנצנת סגורה במקרר, ולתבל עמו כל סלט ירקות אחר.
בתיאבון!!!
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ
עקבו אחרי גם באינסטגרם
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?!
החומץ, המיובא מספרד, מיוצר בתהליך תסיסה טבעי של תפוחים אורגניים טריים, שלא הונדסו גנטית ומבלי שנעשה שימוש בחומרי הדברה.
החומץ, בעל דרגת חומציות 5%, ניחן בטעם פירותי-חמוץ. מאחר שהוא אינו מסונן, הוא מכיל רכיבי פרי טבעיים.
הוא מתאים לתיבול סלטים, להכנת רטבים ביתיים, מרינדות לעוף, בשר ודגים, ירקות מוחמצים ועוד. מרכיביו האיכותיים תורמים לטעם מיוחד, ולפי הרפואה הטבעית גם לבריאות ולאנרגיה טובה.
כשר בהשגחת בד"צ בית יוסף ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 23.90 ש"ח לבקבוק של 1 ליטר.
מומלץ לשמור במקום קריר ומוצל. לנער לפני השימוש.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
לפרטים: www.tvuot.co.il
סלט ירוקים ועוד עם רוטב ויניגרט עם חומץ תפוחים. צילום יחצ |
מתכון להכנת סלט ירוקים עם מלפפון, עגבניות שרי ופלפלון מתוק, בתיבול ויניגרט מחומץ תפוחי עץ
חומרים לסלט:
1 חסה עגולה או ערבית, עלי תרד בייבי (או שילוב ירוקים אחר שאהוב עליכם)
1 מלפפון קטן, עם הקליפה, פרוס דק דק
חופן עגבניות שרי, אדומות וצהובות (אם הן קטנות, להשאיר שלמות. אם הן גדולות – לחצות)
ו פלפלון סוויט בייט אדום, פרוס דק
1/2 גזר, חתוך לרצועות דקות (ג'וליאנים)
חומרים לרוטב ויניגרט:
1 כוס שמן זית איכותי (עד 0.5 אחוז חמיצות)
1/4-1/3 כוס חומץ תפוחי עץ (תלוי בגודל הסלט)
1/5-1/4 כוס מייפל או דבש (תלוי בגודל הסלט)
1-2 שיני שום כתושות
מעט פלפל לבן וקורט מלח
• אפשר להוסיף רבע בצל סגול או לבן, פרוס דקיק, וחופן צנוברים קלויים
תבואות - חומץ תפוחים אורגני. צילום - אלי חזן |
לערבב חומץ, מייפל, ושום.
להוסיף שמן זית ולערבב היטב בצנצנת סגורה, עד שמתקבל תחליב רוטב חלק ואחיד.
לטעום ולתקן תיבול.
הרכבת הסלט:
להניח את הירקות בכלי הגשה מתאים ולערבב.
לצקת את הרוטב מעל ולהגיש.
מי שבוחר להוסיף צנוברים: לפזר אחרי שהסלט עורבב.
המלצות:
להוסיף לסלט חצי עד שני שליש מכמות הרוטב ולערבב, ובהתאם לצורך ולגודל הסלט – להוסיף עוד.
אם נשאר רוטב, אפשר לאחסן כמה ימים בצנצנת סגורה במקרר, ולתבל עמו כל סלט ירקות אחר.
בתיאבון!!!
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ
עקבו אחרי גם באינסטגרם
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.