יום שישי, 10 באוגוסט 2018

מגנום בר חוזר לנמל תל אביב עם השף יוסי שטרית

האירוע  המתוק - מגנום בר חזר גם השנה  לנמל תל אביב ובגדול! 
פתוח לקהל הרחב  על הדק שבנמל תל-אביב עד ה- 25.8

מגנום, אייקון התענוג האולטימטיבי מבית גלידת שטראוס של יוניליוור, משיק זו השנה התשיעית את מגנום בר תל אביב שיפעל למשך חודש אחד בלבד, ויציע בר שלגוני מגנום Hand Made על בסיס שמנת, ציפויי שוקולד ותוספות מפנקות במיוחד.


מגנום בר בנמל תל אביב . צילום: יחצ

בהתאמה לקונספט "שחררו את החיה שבכם", הלקוח מתוך קמפיין מגנום דאבל, המגנום בר יעוצב באלמנטים חייתיים וכן תפריט השלגונים יהיה נועז ומפנק מאי פעם.

השנה יוצע לראשונה  במגנום  בר תפריט קבוע של 10 שלגונים, בהשראת קינוחים אהובים ומוכרים. התפריט יציע את מגוון שלגוני מגנום ומגנום  דאבל  (מגנום בטבילת שוקולד כפולה) ותוספות מיוחדות כקולי פירות יער, ג'ל לימון, ג'ינג'ר מסוכר, סבלה זיתים שחורים, קרם גבינה, ביסקוטי, וופל בלגי ועוד.


שף יוסי שטרית- ציום ג'יני הפקות

יוסי שטרית, שף המסעדות "קיטשן מרקט"ו"משייה" ושופט "משחקי השף", הכין במסגרת שיתוף הפעולה 3 שלגוני מגנום גורמה בהשראת קינוחים האהובים עליו, עם טביעת ידו המאופיינת בטוויסט ים תיכוני למנות קלאסיות:

בקלאווה של קיץ- מגנום שוקולד בציפוי שוקולד חלב בתוספת תערובת בקלאווה של אגוזים מסוכרים, פיסטוקים, ורדים מיובשים ושברי בצק פילו.

צ'יזקייק קיטשן מרקט- הקינוח הקלאסי והמיוחד של מסעדת הקיטשן מרקט בגרסת המגנום בר: מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן בתוספת קרם גבינה וסבלה זיתים שחורים.

פאי לימון- מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן בתוספת קרם גבינה, ג'ינג'ר מסוכר עלי לואיזה וזילוף ג'ל לימון.


מגנום בר בנמל תל אביב. צילום: יחצ

עוד בתפריט המגנום בר:
מגנום אפוגטו- מגנום וניל בציפוי שוקולד מריר המוגש טבול באספרסו.

פאבלובה פרי יער- מגנום דאבל פרי יער בציפוי שוקולד חלב בתוספת שברי מרנג ורוד ולבן וקולי פירות יער.

טירמיסו Inside/Out- מגנום וניל בציפוי שוקולד מריר בתוספת עוגיית ביסקוטי טבולה בקפה,קרם ווניל ואבקת קקאו.

דאבל וופל בלגי- מגנום דאבל קרמל בציפוי שוקולד חלב בתוספת צ'אנק וופל בלגי, גבישי סוכר וזילוף מייפל.

טילון Inside/Out- מגנום דאבל שוקולד בציפוי שוקולד חלב בתוספת קרם וניל, עיגול וופל טבול בשוקולד מריר ושבבי שוקולד קפה.

יוניקורן- מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן צהוב בתוספת קצפת סגולה, כוכבי סוכר צבעוניים ומיני וופל.

קשת בענן- מגנום וניל בציפוי שוקולד חלב בתוספת סוכריות צבעוניות ומיני מרשמלו.


מגנום בר בנמל תל אביב. צילום: יחצ

לנוחות הקהל נוספו השנה עמדות הזמנה דיגיטליות עם מסכי מגע, המאפשרות הזמנה מהירה ותשלום עצמאי בכרטיס אשראי, ללא צורך להמתין בקופות.

מגנום בר - רחבת הדק הצפוני של נמל תל אביב
פתוח לקהל הרחב עד ה- 25.8

שעות פתיחה:
א'-ה' 17:00 ועד 23:00
מוצ"ש 21:30 ועד חצות

מחיר: 10 שקלים
(מגנום אפוגטו- 15 ₪)

להתראות ברחבת הדק שבנמל תל-אביב!!!

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

מתכון לעוגת מצות עם ממרח טחינה שוקולד וסילאן

חג הפסח ממש כבר כאן, ותמיד בחג מחפשים משהו מתוק וטעים לאכול, שיהייה כשר לפסח וגם קל ומהיר להכנה. חברת "אחוה", מגישה לרגל חג הפסח ...