יום שלישי, 2 באוגוסט 2022

אסתטיקה זו רפואה לכל דבר-ראיון אישי עם ד"ר מננה דן

מרפאות אסתטיקה יש הרבה, כך גם רופאים שעוסקים ברפואה האסתטית, שאלת השאלות היא איך למצוא את האיכותיים ביותר ולהיות בטוחים שאתם מפקידים את המראה שלכם בידי איש מקצוע אמין ומיומן. כזו היא ד"ר מננה דן, 30 שנה רופאה וב-15 השנים האחרונות מובילה בתחום הרפואה האסתטית.

מגיל צעיר נמשכה ד"ר מננה דן לאמנות, לאסתטיקה וליופי, ובטוחה שאם לא הייתה פונה לרפואה הייתה כיום מעצבת. חוש אמנותי ועיצובי גבוה הם כלי עבודה חשובים מאד לעוסקים ברפואה האסתטית. "עיצוב הפנים זו אדריכלות ברמה הגבוהה, לשמור על הפרופורציות הנכונות, להתאים אותן למבנה הפנים ולאופי הלקוחה, ולשמור על מראה טבעי ולא עשוי. זו אמנות” אומרת ד"ר דן "ואסתטיקה היא רפואה לכל דבר".

במרפאה של ד"ר מננה דן שבגדרה. צילום: נדיה היבא
בקליניקות שלה ניתן לעבור את כל מגוון הטיפולים האסתטיים. שילוב של המוצרים האיכותיים והטובים ביותר, מוצרים טבעיים בעלי אישורי ה-FDA האמריקאי, ה-CE האירופאי ואישורי משרד הבריאות הישראלי, מיכשור וטכנולוגיות חדשות פורצות דרך, והמקצועניות הגבוהה של ד"ר דן.

המטרה להחזיר את הגמישות והלחות לעור, ולהשיב את הזוהר שאבד, ולהצעיר את המטופלים ב-10 שנים לפחות. זאת ע"י הזרקות של בוטוקס וחומצות היאלרוניות למיצוק וחידוש העור, טיפולי קלציום, מילוי קמטים ואזורים נפולים כמו הלחיים ועיצוב קו הלסת, פיסול והרמת הפנים, פיסול אף ועיבוי ועיצוב שפתיים. בנוסף טיפולים באזור הדקולטה, מיצוק עור הידיים, ועוד.

ד"ר דן מאמינה בשילובים של טיפולים, טכנולוגיה ואיכות מוצרים. כמו מכשיר RF הפועל עם גלי הרדיו או מכשיר ה"הייפו אולטרה פורמר" בשיטת האולטרסאונד שמטפל בשכבות העמוקות של העור שמחט לא מגיעה, מעודד ייצור מחדש של הקולגן, מחדש וממצק את העור. זאת בשילוב הזרקות בשכבות החיצוניות של העור והם השילוב המנצח לכל אישה שעברה את גיל ה-50 עם התוצאות הגבוהות והטבעיות ביותר.

ד"ר מננה טסה אחת לחודשיים לכנסים ברחבי עולם ללמוד ולהתעדכן בחידושים האחרונים של הרפואה האסתטית. בימים אלה משלבת ומיישמת ד"ר דן את המילה האחרונה בעולם ההזרקות - חומר מילוי חדש המשלב חומצות היאלרוניות, חומצות אמינו וביו פפטידים, השילוב המנצח לשיקום ומיצוק מרקם העור, השבת הזוהר לפנים, ועידוד הגוף לייצור מחדש של הקולגן. חומר חדש זה הוא הדור הבא של חומרי המילוי, המשלב מחקר ומדע ברפואה האסתטית.

ד"ר מננה דן. צילום: נדיה היבא
הידע והניסיון של ד"ר דן מעניקים לה את היכולת לבנות תכנית טיפולים אישית כמו חליפת הוט קוטור. טיפול שיתאים לגיל המטופלת, למצב העור, וכמובן לתקציבה האישי, מיומנותה והשליטה בחומר מאפשרת לד"ר מננה לפזר אותו באופן מדויק באזורים המטופלים, למקסם את הטיפול ולהישאר במסגרת התקציבית, ותמיד להשיג את התוצאות הגבוהות ביותר.

חשוב לה מאד שמבנה הפנים והטקסטורה יהיו בדיוק כמו שהיו קודם תוך שמירה על המראה הטבעי. לפני כל טיפול נערכת פגישת ייעוץ מקצועית איתה. לא עם אשת מכירות. ויש לה הרבה סבלנות לשמוע ולהסביר את התהליך לפרטי פרטים. לברר להיכן רוצים להגיע ולעשות תיאום ציפיות. לא בכדי רוב הלקוחות הם לקוחות חוזרים, כאלה שמביאים גם את בני המשפחה לטיפולים. היא מכירה כל אחד בשמו, ועבורה כל לקוחה היא כמו משפחה.

לדברי ד"ר דן: "מטרת העל שלי היא להחזיר את המראה של המטופלת למה שהייתה לפני 10 שנים, ולא לייצר מישהי אחרת. נשים רוצות להיראות טוב מבלי שידעו שעברו טיפולים והזרקות, אני יודעת להעניק להן מראה טבעי באופן המקצועי והבטיחותי ביותר". 

ד"ר מננה דן (מימין)  עם מנהלת המרפאה שבגדרה. צילום: נדיה היבא
השבוע נפגשתי עם ד"ר מננה במרפאתה שבגדרה לראיון אישי. במרפאה אווירה נעימה, נינוחה ורגועה. פגשתי רופאה שעוסקת באהבה גדולה ברפואת ילדים ולא פחות מזה גם  לעסוק  בכל מה שקשור בתחום האסתטיקה. ולכן היא חולקת את זמנה בין טיפול בילדים ובטיפול אסתטי לבוגרים.

לד"ר מננה ידע רב וניסיון בתחום האסתטיקה ובטיפולים החדשניים והמבוקשים ביותר כיום בתחום. הנה מעט מהשאלות שהיו בראיון שמבחינתי האישית היה מעניין, מסקרן  וגם מלמד.

הכירו את ד"ר מננה דן, רופאת ילדים ומשפחה מזה 30 שנה, וב-15 השנים האחרונות מובילה בתחום הרפואה האסתטית.

איך תהיי צעירה ב-10 שנים
זה כבר כמה זמן שאת מסתכלת במראה ולא אוהבת. הפנים נפולות, קמטים החלו להופיע בצידי הפה והעיניים, ולהיכן נעלם הזוהר והיופי של פעם? החלטת לשדרג את המראה אבל מרגישה מבולבלת. אנחנו פה כדי לעזור למצוא את האחת, המקצועית, בעלת ניסיון רב שנים, עם מיומנות טכנית, שתקשיב לכם וביחד תגשימו חלומות.

ד"ר דן, את רופאה מוערכת, מדוע החלטת לעשות הסבה לרפואה אסתטית?
מגיל צעיר נמשכתי לאמנות, לאסתטיקה ויופי. אהבתי לצייר ואם לא הייתי רופאה, הייתם שומעים עלי כמעצבת. חוש לאסתטיקה ואמנות הם ערך מוסף בארגז הכלים של הרפואה האסתטית. עיצוב הפנים זו אדריכלות ברמה גבוהה, לשמור על הפרופורציות הנכונות בפנים, להתאימן למבנה ולאופי הלקוחה, ואיך להעניק לה את המראה הטבעי מבלי שידעו שעברה טיפולים. רפואה אסתטית עבורי זו אמנות, ואסתטיקה היא רפואה לכל דבר.

אילו טיפולים ניתן לעבור בקליניקה?
את כל מגוון הטיפולים האסתטיים. הקליניקות שלנו הפכו למובילות בתחום בגלל השילוב האולטימטיבי שהן מציעות. את הידע המקצועי והניסיון רב השנים שלי, את המוצרים האיכותיים והטבעיים בהם אני משתמשת, בשילוב מיכשור וטכנולוגיות פורצות דרך.

בקליניקות ניתן לקבל את כל סוגי ההזרקות, בוטוקס, חומצות היאלרוניות וטיפולי קלציום לחידוש הקולגן ולמיצוק וחידוש מרקם העור. מילוי נפחים בפנים, עיצוב קו הלסת, פיסול האף, טשטוש ועידון קמטים, פיסול והרמת פנים ללא ניתוח, ועיבוי ועיצוב שפתיים. בנוסף טיפולים משלימים בדקולטה ומיצוק העור בכפות הידיים, ועוד. מטרת העל להחזיר את הגמישות והלחות לעור, להפוך כל אחת לצעירה לפחות ב-10 שנים מגילה עם מראה מטופח, זוהר וצעיר יותר. לכל אחת מגיע להרגיש מיליון דולר, כל יום וכל היום.

באיזה מיכשור מתקדם את משתמשת?
אני נוהגת לנסוע לכל הכנסים החשובים בעולם ולומדת כל יום על טכנולוגיות חדשות ומתקדמות המניבות תוצאות גבוהות במיוחד. המכשור אצלי הוא המילה האחרונה בתחום.

למשל מכשיר RF הפועל עם גלי הרדיו או מכשיר ה"הייפו אולטרה פורמר" בשיטת האולטרסאונד שמטפל בשכבות העמוקות של העור שמחט לא מגיעה, מעודד ייצור מחדש של הקולגן, מחדש וממצק את העור.

אני מאמינה בשילוב של טכנולוגיה מתקדמת ומוצרים איכותיים תוך התאמה אישית של הטיפול הספציפי ללקוחה. לדוגמה שימוש במכשיר ה"הייפו אולטרה", בשילוב הזרקות בשכבות העליונות של העור הכוללים מילוי קמטים לחיים וסנטר, או עיבוי טבעי של השפתיים. טיפול מבפנים ומבחוץ, הוא השילוב המנצח לכל אישה שעברה את גיל ה-50.

מה חדש בעולם ההזרקות?
חומר מילוי המשלב חומצות היאלרוניות, חומצות אמינו, וביו פפטידים. שילוב מנצח לתוצאות גבוהות במיוחד לשיקום ומיצוק מרקם העור, השבת הזוהר לפנים, ועידוד הגוף לייצור מחדש של הקולגן. זהו הדור הבא של חומרי המילוי, המשלב מחקר ומדע ברפואה האסתטית.

ד"ר מננה דן ואני במרפאה. צילום: נדיה היבא
האם יש מיתוס שתוכלי לנתץ?
בוודאי, "מיתוס העלמת הקמטים". קמט שנוצר לא נוכל להעלימו. כן ניתן להעלים קמטי מימיקה בעזרת הבוטוקס. אפשר לשפר את מראה הקמטים, ללטש ולמלא אותם אבל לא להעלימם. אני לעולם לא אפתח ציפיות שלא ניתן לממש אצל לקוחותיי.

עצה ממך למי שמגיע בפעם הראשונה
חשוב להיפגש עם הרופא המטפל ולא עם איש מכירות. להתייעץ רק עם איש מקצוע מיומן. לבדוק כמה ניסיון יש לו, והאם הוא מבצע את הטיפול אישית. בפגישות המקדימות שלי עם מטופליי אני קשובה להם ביתר סבלנות, מפיגה את הפחדים וביחד מטווים תכנית עבודה שמטרתה לתאם ציפיות.

בסוף הפגישה נבנית תכנית אישית כמו חליפה בתפירה עילית המתאימה למטופלת לפי גילה, מצב העור ולא פחות חשוב, התקציב. המטרה אינה להעמיס עלויות. הידע והניסיון שלי עוזרים לי למקסם תקציבית וטיפולית את התהליך, לשלוט בחומר ולהשתמש בו באופן מקסימלי ומדויק באזורים המטופלים. וכמובן להשיג את התוצאות הגבוהות ביותר.

רוב המטופלים הם לקוחות חוזרים, שמביאים גם את בני המשפחה לטיפולים. אני מכירה כל אחד בשמו, וכל לקוחה מרגישה שהיא חלק מהמשפחה.

מהו האני מאמין שלך ומה לעולם לא תעשי?
כשאני מעצבת ומפסלת את הפנים, חשוב לי מאד שמבנה הפנים והטקסטורה יהיו בדיוק כמו שהיו קודם, זאת תוך שמירה על מראה טבעי ובלתי עשוי. מטרת העל היא להצעיר את המטופלת בלפחות 10 שנים אבל לא לייצר מישהי אחרת. לא להגזים וליצור מפלצות גם אם זו דרישה של הלקוחה, אני מסבירה ובדרך כלל הן מקשיבות לי. הנשים היום רוצות להיראות טוב ומצד שני חשוב להן שלא ידעו שעברו טיפולים והזרקות, ואני יודעת להעניק להן מראה טבעי באופן המקצועי והבטיחותי ביותר".

צילום: נדיה היבא
ואני אומרת: "שבשביל אנשי מקצוע אמינים ומקצועיים כאלה, שווה להגיע עד גדרה וראשון-לציון".

המרפאות של ד"ר מננה דן
שדרות בן גוריון 105 גדרה, 08-9404191
החומה 14 ראשון לציון, 03-6112770
פייסבוק–dan manana

בשיתוף עם ד"ר מננה דן
קרדיט צילומים: נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

יום שני, 1 באוגוסט 2022

גומיית השיער "לייס אאוט" לטיפול ומניעת הדבקות בכינים

להיט חדש על המדף:
גומיית השיער "לייס אאוט" עם החומרים הטבעיים – המוצר היחיד בישראל שפותר את בעיית הכינים ונבדק במחקר קליני מבוקר.


גומיות השיער "לייס אאוט"- מוצר טבעי שהוכח מדעית במחקר קליני מבוקר כקוטל ודוחה כינים ומונע את מעגלי ההדבקות הבלתי פוסקים בכינים הגיעו לישראל.

הקופסא מכילה 2 אריזות סגורות כשבכל אחת 2 גומיות בצבעים שונים: שחור וורוד.
לגומיות השיער ריח נעים לימוני.

הוראות שימוש: יש להשתמש על שיער יבש, ליצור קוקו או צמות ולהדק את השיער עם גומיית לייס אאוט. במידה ומשתמשים רק בגומייה אחת, יש להשאיר את הגומייה השנייה בשקית הפנימית ולהדק היטב לסגירה מרבית.
גומיות לייס אאוט לטיפול ומניעת כינים קרדיט דוד אליאס
גומיות "לייס אאוט" מכילות הרכב חומרים ייחודי ונועדו לבצע את שתי הפעולות הנדרשות גם יחד: למנוע הדבקה בכינים וגם במקביל לקטול כינים, וזאת גם במקרים הקיצוניים ביותר.

הנוסחה הייחודית של החומרים הספוגים בגומיות דוחה את הכינים ובכך מונעת את הגעתן לשיער הילד/ה. כמו כן, הגומיות מטפלות בכינים במידה וקיימת הדבקה בגישה חדשנית, טבעית וידידותית. במארז אחד יש 4 גומיות שנראות כגומיות רגילות וכל גומייה יעילה למשך 15 ימים.
גומיית השיער "לייס אאוט" לטיפול ומניעת הדבקות בכינים.
צילום: נדיה היבא
גומיות "לייס אאוט" נבדקו במחקר קליני השוואתי מבוקר פלצבו שכלל ילדות עם שיער נקי מכינים וילדות עם שיער נגוע בכינים. תוצאות המחקר הוכיחו יעילות של עד 100% במניעת כינים בילדות שלא היו נגועות בכינים ויעילות של עד 100% בהסרת כינים ומניעת הדבקה בילדות שהחלו את המחקר עם שיער נגוע בכינים.

עלות חבילת גומיות נעה בין 40-70 ₪ (בהתאם לכמות ההזמנה).

המוצר זמין לרכישה ברשתות הפארם ובאתר "לייס אאוט" https://liceout.co.il/.
גומיית השיער "לייס אאוט" לטיפול ומניעת הדבקות בכינים.
צילום: נדיה היבא
בשיתוף: גומיית השיער "לייס אאוט"
קרדיט צילומים:
ערכה: נדיה היבא

רשת הגלידריות "וניליה" מכריזה על מהפכה בריאה בתחום הגלידות ומשיקה : גלידת "אוריאו" עם שברי עוגיות ללא גלוטן

בשורה משמחת וחגיגה לרגישים לגלוטן ולצליאקים: מעכשיו תוכלו להינות מגלידת "אוריאו" המכילה שברי עוגיות אמיתיות - ללא גלוטן.

לראשונה בישראל - רשת הגלידריות "וניליה" מכריזה על על מהפכה בריאה בתחום הגלידות. לכל הרגישים לגלוטן: מעתה, יוכלו ליהנות מגלידת "אוראו" ללא גלוטן בכל סניפי רשת הגלידריות האיכותית "וניליה" ברחבי הארץ. הרשת פיתחה גלידה ללא גלוטן בטעם "אוראו", והטמיעה בתוכה שברי עוגיות "אוראו" אמיתיות.

גלידת אוראו ללא גלוטן צלם שירן חי כהן מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
לדברי אסף בלנק, מנכ"ל רשת וניליה "אנחנו מאמינים שגם אנשים שחייבים לצרוך מזון ללא גלוטן אין פירושו של דבר שהם חייבים לוותר על הטעם או האיכות של המוצר,

עוגיות "אוראו" נטולות הגלוטן משווקות אך ורק בארה"ב, ו"וניליה" לא חסכה במאמצים ובהשקעה כדי להביא אותן ארצה. העוגייה עצמה זהה בטעמה לחלוטין לעוגיית "אוראו" המפורסמת המקורית, המכילה גלוטן. במבחני טעימה קפדניים שנערכו לה לא הצליחו הטועמים המנוסים להבדיל בין העוגייה ללא גלוטן לזו המכילה גלוטן.

רשת וניליה משיקה אוראו ללא גלוטן - צלם שירן חי כהן 2 מאשרת פרסום ללא תשלום
"אוראו" היא לא סתם עוגייה. עוגיית הסנדוויץ' הכפולה עם הקרם החלומי שבליבה כבשה לעצמה מועדון מעריצים עולמי שמתייחסים אליה ביראת קודש ממש. כמו מותגי-על בודדים בתחום המזון – אוהדיה רגישים לכל תזוזה מיקרוסקופית בטעמה, והעובדה שלא הצליחו להבדיל בין טעמה של עוגייה מקורית לזו נטולת הגלוטן, היא הוכחה מכרעת לאיכותה.

"העובדה ש"וניליה" מייבאת את עוגיות "אוראו" ללא גלוטן לישראל היא לא מקרית: הרשת מגלה מחויבות גבוהה לצרכיהם של צליאקים ולרגישים לגלוטן, שמספרם גדל מדי שנה, ובסניפיה יש מבחר גדול של טעמים ומוצרים ללא גלוטן, כמו קרפ ללא גלוטן ומבחר גדול של טעמי גלידות ללא גלוטן," אמר אסף בלנק, מנכ"ל וניליה. "אנחנו מאמינים שגם אנשים שחייבים לצרוך מזון ללא גלוטן אין פירושו של דבר שהם חייבים לוותר על הטעם או האיכות של המוצר, ואנחנו מקפידים לתת ללקוחות האלה את הגלידה הטובה ביותר שאנחנו מסוגלים לייצר."



ברשת הגלידריות וניליה מבחר גדול של טעמים , כל אחד והטעם שלו.
צולם ברשת וניליה בסניף החדש שביבנה. צילומים: נדי היבא
המנכ"ל גילה עוד, כי "אנחנו משקיעים לא מעט גם באיתור תחליפים למוצרים המכילים גלוטן, שיעמדו בסטנדרט הגבוה ביותר, תוך הקפדה על 100% רכיבים טבעיים."

ניתן להשיג ב כ- 21 סניפי רשת "וניליה" ברחבי הארץ, מחיר 18 ₪ למנה.

גלידית וניליה באריזה רב פעמית.  אפשר לחזור לסניף  ולמלא שוב את הקופסה. צילום: נדיה היבא
בשיתוף רשת הגלידריות וניליה
קרדיט צילומים: שירן חי כהן מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

יום ראשון, 24 ביולי 2022

"מלאכיות עליון-מעיין הנשמות" של הסופרת נעמה בר שירה

הידעתם שיש קהילת מלאכים סודית בחאן בירושלים?

כשתקיפה בלתי צפויה חושפת בפני האחיות מיקה, גבי ואור את סודות שורשיהן הסבוכים הן הופכות מנערות למלאכיות ומבינות שהן ניצבות מול ייעודן בעולם מסוכן ומופלא שאינן מכירות. 

קהילת המלאכים הסודית בחאן בירושלים מקבלת אותן אל חיקה ומוכנה לספק להן הגנה. אור, שתמיד הרגישה שונה, מקווה ששם סוף־סוף תרגיש שייכת. מיקה לא מעוניינת לעזוב את עולמה, טוב לה בחייה כפי שהם והיא אוהבת את חבריה. 

ואילו גבי מאוהבת בחבר שלה ולא רוצה לוותר עליו גם כאשר כנפיים ענקיות מתפרצות מגבה כל פעם שהיא מנסה לנשק אותו. 

כריכה קדמית לספר מלאכיות עליון-מעיין הנשמות. 
איור הכריכה: אמיר הראל, עיצוב: סטודיו לב ארי
האם האחיות יצליחו להציל מלאכים שנחטפו, לגבור על הסדקים המעמיקים ביחסיהן וללמוד את תפקידן לפני שיותקפו בידי השדים? 

אתם מוזמנים להכנס לעולם הנסתר של המלאכים בירושלים בספר פנטזיה גדוש הרפתקאות, רומנטיקה ושבעה מדורים של שאול. 

הסופרת נעמה בר שירה צלם ענת בר שירה מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום

נעמה בר שירה היא סופרת ומחזאית, מתגוררת בתל אביב ומגדלת בה את שתי בנותיה עם בן זוגה ינון. ”מעיין הנשמות” הוא ספרה הראשון בסדרת הספרים ”מלאכיות עליון”.

חגיגה לאוהבי הג'אנר. הספר הראשון בסדרת ספרי פנטזיה ישראלית שמספרת על ארבע צעירות שמגלות שהן מלאכיות, הספר משלב רומנטיקה, אקשן, מתח ומלחמה בשדים, וגם כמה מערכות יחסים אסורות עם שדים.

ספר מעניין, מרתק, מלא הרפתקאות והפתעות . כאוהבת ספרי פנטזיה שקעתי ונסחפתי  כל כולי בקריאת הספר המהנה והיה קשה לי להניח את הספר גם כשקראו לי מספר פעמים לארוחת ערב. מלאכיות עליון-מעיין הנשמות כתוב בצורה ברורה, שוטפת ולקח אותי לעולם של אחיות מלאכיות שהרגישו שונה בעולם האנושי והתמודדותם עם עולם השדים.

מחכה להמשך...

שם: מלאכיות עליון מעיין הנשמות 
מחבר/ת: נעמה בר שירה
כריכה רכה
מספר עמודים: 456
ג'אנר: פנטזיה/הרפתקאות
מחיר מומלץ לצרכן: 115 ש"ח

ניתן להשיג ברשת סטימצקי ובאתר "עברית"

בשיתוף: נעמה בר שיר
קרדיט צילומים: עיצוב: סטודיו לב ארי, ענת בר שירה מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
ערכה: נדיה היבא

יום חמישי, 21 ביולי 2022

אתר PLASSON Online מציע הנחות על מבחר פריטים ואביזרים לחדר האמבט

זה הזמן להתרענן!
אתר PLASSON Online יוצא בהנחות מיוחדות לקיץ של עד 75 אחוז - על מבחר פריטים ואביזרים לחדר האמבט. במבחר: ראשי מקלחת, סלסלות, מזלפים, מושבי אסלה, נקודות ברז, סיפון לכיור, מפצל שטף, נקודות מים ועוד. במה תבחרו? פלסאון – בית של פתרונות לאמבט ולמטבח.

אפשר למשל להתחדש במושב בידה אלקטרוני Cleanset לנוחות מירבית: המושב כולל פאנל שליטה לכוונון השטיפה, טמפרטורת המים, עוצמת הזרם, טמפרטורת משב האוויר לייבוש ועוד. 2,932.51 ש"ח במקום 4,887.51 ש"ח.

פלסאון - חדר רחצה. צילום - פלסאון ישראל
או במושב אסלה Comfort כבד, אשר עשוי דורופלסט קשיח, איכותי שאינו נשרט, במחיר של 87.20 ש"ח במקום 124.57 ש"ח.

מבחר סלסלות מעוצבות יסייעו לסדר את כל הפריטים הנחוצים לרחצה במקום אחד, נוח וזמין לשימוש יומיומי. למשל סלסלה למקלחת דו שלבית משולשת, המוצעת במחיר של 163.69 ש"ח במקום 654.75 ש"ח.

פלסאון - מושב אסלה קומפורט - עשוי דורופלסט קשיח, איכותי, אינו נשרט

פלסאון - מושב בידה אלקטרוני עם שלט
ומה לגבי ראש מקלחת בקוטר רחב ומפנק? 
ראש המקלחת מורן, מהסדרה החדשה של פלסאון עם פילטר מובנה, מוצע כעת במחיר של 155.80 ש"ח, במקום 311.60 ש"ח. ראש מקלחת טל, בצבע שחור, גם הוא עם פילטר מובנה, מוצע כעת במחיר של 135.33 ש"ח במקום 270.65 ש"ח.

מזלף יד דנה, מסדרת המזלפים החדשה, בעל 3 מצבים וכולל פילטר מובנה, מוצע במחיר 100.23 ש"ח במקום 200.45 ש"ח.
פלסאון - מזלף יד - דגם ימית

פלסאון - ראש מקלחת מרובע מתכוונן
פלסאון לא שוכחים גם את כל אותם פריטים קטנים אך חשובים, כמו למשל ונטיל עם פקק לכיור רחצה שמוצע במחיר של 49.57 ש"ח במקום 70.82 ש"ח.

פלסאון - ונטיל עם פקק לכיור רחצה

פלסאון - סלסלה למקלחת - דו שלבית
לפרטים באתר

בשיתוף: פלאסאון PLASSON
קרדיט צילומים:
ערכה: נדיה היבא

יום שני, 18 ביולי 2022

גרופר Growper משקה מוגז טבעי ואורגני הלהיט החדש לקיץ

להיט חדש על המדפים: גרופר - משקה מוגז, טבעי ואורגני הראשון בישראל!
המשקה המהווה אלטרנטיבה קלילה ובריאה למשקאות הממותקים והמכיל פרי טבעי ואורגני, מים גז וזהו. ללא תוספות סוכר, חומרים משפרים וצבעי מאכל.

מדובר במשקה פירות אורגני מוגז, טעים ומרענן, שהינו משקה ללא תוספות סוכר, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל, ללא חומרי טעם וריח, עשוי מפירות אורגניים בלבד בתהליך ייצור השומר על ערכי הפרי.

גרופר  Growper משקה מוגז טבעי  ואורגני הלהיט החדש לקיץ ב-3 טעמים נפלאים.
צילום: נדיה היבא
המשקה מביא בשורה אמיתית לצרכנים בישראל  ואלטרנטיבה בריאה וטבעית לחלוטין למי שצורך משקאות קלים ומוגזים, במציאות בה השוק  נשלט על ידי חברות המשקאות הגדולות שמוכרות משקאות ממותקים, עתירי קלוריות וחומרים לא טבעיים.

גרופר שם לעצמו למטרה לעודד, להנגיש ולאפשר צריכה בריאה דרך אחד המוצרים הנצרכים ביותר ביומיום. המשקה פותח במשך שנתיים, בעלות  של כמיליון שקלים, כאשר בתהליך הפיתוח דוייקו הטעמים ואוזנו כך שיתאימו לחיך הישראלי, הופחתו כמות הקלוריות, נבחרו חומרי הגלם הנכונים וכך האריזה- בחירת הזכוכית לבקבוק ולא פלסטיק ועיצוב ומיתוג צעיר וחדשני.

גרופר  Growper משקה מוגז טבעי  ואורגני הלהיט החדש לקיץ.
צילום: נדיה היבא
המשקה זמין כרגע בשלושה טעמים מרעננים, בבקבוקי זכוכית בנפח 330 מ"ל, בעלי פקק הנפתח ידנית ללא צורך בפותחן בקבוקים: 

🍊 תפוזזה - תפוז דם דומדמניות
🍏 תפוחחה - תפוח עץ ואננס
🍋 לימוננדה - לימון ליים

מחיר כל בקבוק כ-9 ש"ח ליחידה, מחיר אטרקטיבי מאוד ביחס למוצרים טבעיים ואורגנים אחרים.

כשר, בד"צ יירה דעה הרב מחפוד.
נטול גלוטן ובעל תו ויגן פרנדלי.
גרופר  Growper משקה מוגז טבעי  ואורגני הלהיט החדש לקיץ.
צילום: נדיה היבא

הסיפור שמאחורי גרופר:
מאחורי גרופר עומדים היזמים לירון קופר ויובל גרודק, שהכירו בלימודי וטרינריה וזיהו צורך ופוטנציאל ענק בשוק המשקאות הקלים. השניים חיפשו ליצור משקה קליל ובריא שהוא אלטרנטיבה למוגזים המוכרים, אבל הוא לא ממש מיץ טבעי בלבד - אלא משקה קליל וטעים שאפשר לשתות בלי רגשי אשמה. ככל שהפרוייקט הפך רציני, הם עזבו קריירות מצליחות ובמשך כשנתיים התמקדו בפיתוח המוצר.

השנתיים חברו לשחקן עופר שכטר בתור שותף עסקי מלא בפרוייקט, והתמקדו בקידום אג'נדה  לצריכה בריאה אשר תיצור שינוי תודעתי במטרה להביא מוצר בריא, טבעי ונגיש לכולם.

במסגרת הפרוייקט שהושק כהדסטארט מצליח במסגרתו גייסו מאות אלפי שקלים, המשיך לגייס הון באמצעות Fundlt בו גוייסו  כ-4 מיליון ש"ח מהציבור שקיבל את המוצר באהבה.

גרופר - משקאות קלים מוגזים ב-3 טעמים נפלאים.
קרדיט צילום: יח"צ גרופר

בקבוקי גרופר נמכרים היום במעל ל-1500 נקודות מכירה: רשת שופרסל, צה"ל, תחנות דלק דור
אלון, רוב חנויות ורשתות הטבע, מעדניות, בתי קפה, AM PM, טיב טעם ועוד.

ניתן גם לרכוש דרך אתר האונליין של החברה https://www.growper.co.il/

בשנה הקרובה צפוייה להתרחב ההפצה עם אלפי נקודות מכירה נוספות ופריצה לשוק הבינלאומי.

בשיתוף: גרופר Growper
קרדיט צילומים: יח"צ גרופר, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

"פסטה ריקו" תשווק מארזי פיצה מיוחדים להכנת פיצה ביתית

החופש הגדול כבר כאן ושוב שומעים: "אמא אני רעב, מה יש לאכול"?
במקרה שלי זה סבתא מה הכנת, אני רעב?
החופש הגדול הוא גם הזדמנות נהדרת לבלות עם הילדים/הנכדים זמן איכות וגם לשתף אותם בהכנת  ארוחה כייפית, קלה, טעימה ומשובחת שכולם אוהבים.

חברת פסטה ריקו, המתמחה בייצור פסטה טרייה ובייבוא מוצרי מזון איטלקיים, משיקה לרגל החופש הגדול מארזי פיצה מיוחדים להכנה עצמית של פיצה משפחתית, בשילוב קמח ורוטב עגבניות.

פיצה לבנה עם פטריות של פסטה ריקו צילום נמרוד סונדרס

בחנות האון-ליין של החברה מוצעים למכירה 3 מארזי פיצה, הכוללים 4-8 כדורי בצק פפה להתפחה מהירה, קמח 100% חיטת דורום איטלקית לפתיחת הבצק, ובקבוק עגבניות חתוכות דק מסוג POLPA EXTRA FINE בגודל 680 גרם.

המארזים ישווקו בצידנית רב פעמית ממותגת וההזמנות יסופקו דרך מערך המשלוחים הישיר של פסטה ריקו.

כדורי בצק פפה של פסטה ריקו עשויים 100% קמחים איטלקיים איכותיים המותאמים להכנת פיצה ומגוון מאפים נוספים. 

מארז פסטה ריקו לחופש הגדול צילום אימג'ארט 
באתר החברה ניתן למצוא גם שלל מתכונים קלים להכנה של פיצות מיוחדות, פסטות, פשטידות, קינוחים ועוד. בנוסף, מזמינה פסטה ריקו ללמוד כיצד להכין פיצה איטלקית באמצעות סרטונים ייעודיים. 

לדברי הדס שמר-וולקוביץ', סמנכ"לית השיווק של פסטה ריקו, "אין משפחה שלא מתמודדת עם השאלה כיצד לבלות זמן איכות עם הילדים בחופש ואיזה אוכל להכין כך שיתאים לכולם. לשם כך, השקנו מארזים ייעודים לפעילות משפחתית בחופש הגדול, הכוללים מוצרים המשווקים למיטב המסעדות ברחבי הארץ, והם יהיו זמינים לרכישה לכל קהל הלקוחות שלנו עד לסוף ספטמבר".

הדס שמר וולקוביץ סמנכלית שיווק פסטה ריקו צילום עופר חגיוב 
כשר מהדרין בהשגחת בד"ץ בית יוסף והרבנות הראשית לישראל/גן רווה.
מחיר מומלץ לצרכן: 44.90 – 90.80 ₪ למארז לפי גודל וכמות כדורי הבצק.

להשיג באתר חברת פסטה ריקו: https://katzr.net/8d551c

עמוד פסטה ריקו בפייסבוק: https://www.facebook.com/PastaRiccoisarel
ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/pastariccoisrael/

בשיתוף: פסטה ריקו
קרדיט צילומים: נמרוד סונדרס, אימג'ארט, עופר חגיוב - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה
ערכה: נדיה היבא

מתחם הסעדה חדש לחברת "גילת רשתות לווין"

חב' ההסעדה "עידית" מקבוצת רשת מלונות דן חתמה הסכם לאספקת שירותי ההסעדה לחב' "גילת רשתות לווין" בפארק דניב פ"ת.

מתחם ההסעדה המשתרע על שטח של כ-400 מ"ר כולל מסעדה בשרית עדכנית ואיכותית שמגישה מנות שף ומנות פרימיום לצד מנות מבית אמא ומיטב המטבח המזרחי ומנות טבעוניות וצמחוניות .

בתמונה מימין לשמאל : שאול רוחם שף בשרי, קריספל שחף מנהל אתר בשרי חלבי,

נטלי כרסנטי שפית פרימו

צילום יח"צ אישור לפרסום ללא תשלום

לצד המסעדה הבשרית ייהנו עובדי גלעד גם מבית קפה חלבי - קפה PRIMO. בית קפה PRIMO משלב קפה עילית איטלקי בקלייה מוקפדת ומנות חלביות ממטבח שף איטלקי.

במתחם ההסעדה יוגשו מדי יום ארוחות צהריים לכ-600 סועדים.
בהקמת מסעדה החדשה ובית הקפה השקיעו (ביחד עם חב' גילת) כ-400,000 ₪ בציוד חדש עיצוב ומיתוג .

הגב' שלי מנסדורף מנהלת נכסים ואדמיניסטרציה בחברת גילת רשתות לווין : "אנחנו שמחים מאוד על הקשר עם חב' עידית שתוך תקופה קצרה למדה את כל הצרכים והדרישות של החברה ואנחנו מברכים על שיתוף הפעולה, רמת השירות הגבוהה, הזמינות, ואיכות המזון שעידית מציגה".

אסף עמרוסי מנהל השיווק והמכירות בחב' עידית: אנו גאים להיות הספק של חברת גילת לויינים והחברות בפארק דינב. רעננו וחידשנו את קונספט המסעדות והתאמנו אותן לרוח התקופה. גייסנו צוות שפים המתמחים באוכל חלבי איטלקי ומנות שף מיוחדות ליצירת חווית הסעדה מקצועית ומדוייקת.

בוגרי המחלקה לעיצוב תעשייתי והמחלקה לעיצוב פנים של HIT המכון הטכנולוגי חולון יציגו עבודותיהם בתערוכת הסיום

 המכון הטכנולוגי חולון HIT,יציג השבוע את תערוכת הבוגרים של הפקולטה לעיצוב לשנת 2022.

בתערוכה יציגו כ-105 בוגרות ובוגרים תואר ראשון במחלקה לעיצוב תעשייתי ובמחלקה לעיצוב פנים. תערוכת הבוגרים של הפקולטה לעיצוב היא תמיד חגיגת עיצוב מרתקת המסכמת ארבע שנות לימוד אינטנסיביות מאתגרות, של רכישת כלים וגיבוש נקודות מבט.

"אומרים שיש 3 כללים לעיצוב טוב, אבל אף אחד לא יודע אותם", אומר פרופ' דודי ראב"ד, דיקאן הפקולטה לעיצוב במכון, "אנחנו מאפשרים לכל סטודנט בפקולטה למצוא את שלושת הכללים שלו, תוך התחשבות בעובדה שעיצוב נעשה על ידי בני אדם, לרווחת בני אדם".

יאיר אטיאס - מקום לזיכרון ע יצוב פנים המכון הטכנולוגי חולון   (1)
התערוכה של המחלקה לעיצוב תעשייתי תתקיים ב- 14-22 ביולי

"תערוכת הבוגרים של המחלקה לעיצוב תעשייתי מקבלת השנה צביון ייחודי" אומר עופר זיק, ראש המחלקה לעיצוב תעשייתי, "תוצרי הסטודנטים השנה משקפים במידה רבה שינוי בתחומי העניין והמיקוד שלהם, לצד מוצרים שהיינו מורגלים לראותם בפרויקט הגמר, צמחו מוצרים בעלי אימפקט משמעותי ואמפתיה לחברה, לסביבה ולאינדיבידואל. הדבר משקף את העובדה כי מחזור הסטודנטיות והסטודנטים שמסיים את התואר השנה, חווה לימודים שונים מאוד מקודמיהם.

בין העבודות בתערוכה, הפרויקט של עופרי שפירא -"משב", מערכת אוורור לבישה, שהשאלה העומדת במרכזו היא - מה נלבש בעוד 15 שנה עם עליית הטמפרטורה בעקבות משבר האקלים. משב מציע מבט חדש על הביגוד העתידי שלנו שיחזור לפונקציה הבסיסית ביותר שלו - הגנה. הבגד שואב השראה מהגלבייה הבדואית, ששימשה את החברה הבדואית במזג האוויר הקיצוני של המדבר במשך אלפי שנים. השמלה היא החלק הארכיטקטוני במוצר, המבנה שלה מבוסס על אפקט הארובה, אוויר חם עולה למעלה ומייצר סירקולציה של אוויר בבגד. החלק העליון, הוא החלק האלקטרוני, אליו מחוברת מערכת איוורור המשלימה זרימת אוויר אפקטיבית לאזור הצוואר והראש. 

גל חסון ונועה פדידה - עיצוב פנים- הפקולטה לעיצוב
עבודתה של זאבי נועה -Specu.La, עוצבה במטרה לשפר את החוויה של נשים במהלך בדיקה גניקולוגית. זהו ספקולום (מכשיר המשמש לבדיקה הגניקולוגית) המאפשר למטופלת לתפעל אותו בעצמה. המטופלת יכולה לבחור בין אם היא רוצה להשתמש בו או שהרופאים יעשו זאת. בזכות Specu.La המטופלת יכולה לחוות יותר שליטה וכך להפחית את החרדה והכאב הנגרמות מהבדיקה. 

עומרי שטיינמץ עיצב אמצעי שליטה ותצוגה עילית לחליפות עבור חליפות חומרים מסוכנים. המערכת מותאמת ארגונומית לשימוש עם ציוד מיגון אישי מסורבל ומגושם, ומאפשרת תצוגת מידע פשוטה ושימושית עבור המשתמש בחליפה.

שלום רם–עיצב פרוטזה לקטיעה מעל הברך המיועדת לפליטים ולקטועים ממדינות עולם שלישי. הפרוטזה מתוכננת לייצור המוני בסדרות גדולות בכדי להוריד את עלויות הייצור והתמחור שקיימים כיום בפרוטזות. הפרוטזה היא אוניברסלית ומתכווננת לפי גדם המשתמש וברת תיקון והחלפת חלקים במידת הצורך.

התערוכה של המחלקה לעיצוב פנים תתקיים ב- 14-22 ביולי. 

יובל יחילביץ עיצוב פנים המכון הטכנולוגי חולון (2)
"אנחנו שמים כמטרה לכוון את בוגרי המחלקה למציאות מתפתחת ומשתנה תדיר בסביבה הבנויה, הכפרית והעירונית", אומר אודי קרמסקי, ראש המחלקה לעיצוב פנים, "כאשר התכתיב הסביבתי אקולוגי מורה על מציאת שימושים חדשים למבנים קיימים, כאשר צפיפות ואופן מחייה באזורים שלמים בסביבות המגורים שלנו משתנה במהירות גוברת, כאשר דפוסי מחייה, תרבות ומסחר מקבלים פנים חדשות, אנחנו שם בקנה המידה הגדול של חשיבה פרוגרמאתית, ובקנה מידה מקומי וקטן יותר של הטיפול בחלל, בסביבת המשתמש, בחומרים ובטכנולוגיות".

בין העבודות שמוצגות בתערוכה, הפרויקט של גל רובין ובר ראובני -המחיה מחדש את יקב ראשון לציון והפיכתו למרכז תרבות ופנאי בנושא היין. הפרויקט עוסק ביצירת פונקציות חדשות במבנים לשימור במטרה להנגיש את תרבות היין.


עמית ידלין – עיצוב תעשייתי המכון הטכנולוגי חולון (8)

הפרויקט של יאיר אטיאס - מקום לזיכרון A trail of a memoryהמתקיים בבית הקברות הישן של תל אביב ב-3 מפלסים שונים העוסקים במונח ובחוויה של זיכרון: מתחת לאדמה-טקס קבורה חדש, במישור ה-0.0 מוזיאון פתוח בתוך החומה שמציגה את סיפורי הנקברים, ובמפלס חדש מעל בית הקברות כמקום שמגשר בין בית הקברות לעיר. הפרויקט בוחן שאלות על המרקם והאיזון שבין האדם לטבע, והיחס בין המבט הקדום (לכאורה) של האדם הילידי אל מול המבט של שתי נשים צעירות; המעצבות במרחב העירוני העכשווי.


הפרויקט של יובל יחילביץ -עוסק במרחב הבין בנייני בחברה החרדית בבני ברק במרבית בנייני העיר ניתן לראות תוספות בניה לא חוקיות או בטיחותיות, מטרת הפרויקט הייתה להבין למה הן משמשות ומאיפה נובע הצורך בהן. יובל הכין קונסטרוקציה העשויה מוטות ברזל ופלטות עץ שבנויות מיחידות ומקיימת פונקציות שונות ומשתנות. היא עומדת במרחב בין שני בניינים ומשרתת את הדיירים בהתאם לצורך. ישנם 3 פונקציות עיקריות - שינה, מכירה וחגיגה. הן מגיעות כערכות ויכולות להתלבש על כל יחידה או מספר יחידות.[


גל חסון ונועה פדידה מציגות את ׳האסלה של אפלטון׳ | בתי המערות׳ של המאה ה-21, הפרויקט מציע תכנון תערוכה ופביליון המציגים סדרות של ריהוט ואלמנטים לחדרי רחצה שעוצבו מתוך בחינת אידאות קיימות וחדשות במרחב המגורים של המאה 21 ומתייחס למתח במערכת היחסים בין הטבעי למלאכותי. הפרויקט בוחן שאלות על המרקם והאיזון שבין האדם לטבע, והיחס בין המבט הקדום (לכאורה) של האדם הילידי אל מול המבט של שתי נשים צעירות; המעצבות במרחב העירוני העכשווי.


ניצן טביב עיצוב תעשייתי המכון הטכנולוגי חולון  (7)
אוצרי התערוכות-
עיצוב תעשייתי יוסי בן ארוש.
עיצוב פנים לילך שטיאט.

המחלקה לעיצוב תעשייתי והמחלקה לעיצוב פנים
נעילה: יום שישי, 22 ביולי 2022

שעות פתיחה:
ימים א-ה 17-21.7 10:00-21:00 . 22.7. יום שישי 10:00-15:00

המכון הטכנולוגי חולון HIT הפקולטה לעיצוב בניין 6 רח' הופיין 63 חולון

https://www.hit.ac.il/

בשיתוף:  המחלקה לעיצוב תעשייתי והמחלקה לעיצוב פנים של HIT המכון הטכנולוגי חולון 
קרדיט צילומים: המכון הטכנולוגי חולון HIT
ערכה: נדיה היבא

יום חמישי, 14 ביולי 2022

"פרימור" מגישה לרגל הקיץ מתכון לקוקטייל :סנגרייה תפוחים

בימים אלו, ימי הקיץ החמים, אם בא לכם להתרענן בערב עם מעט אלכוהול בארוחה זוגית או משפחתית, או לארח חברים עם קוקטייל קייצי ומרענן, רוצה להציע לכם מתכון להכנת סנגרייה תפוחים על בסיס מיץ תפוחים ויין לבן, שתעשה לכם קיץ עליז, טעים ועם הרבה מצב רוח טוב.

סנגרייה תפוחים קייצי ומרענן של פרימור צילום אולגה טוכשר
חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון לקוקטייל קייצי ומרענן שיצנן את הימים החמים: סנגרייה תפוחים. קוקטייל על בסיס יין לבן, בשילוב מיץ תפוחים סחוט טבעי של פרימור, לרעננות המושלמת. מוגש עם מקלות קינמון וכוכבי אניס ומתאים להגשה בארוחה משפחתית ולאירוח.

סנגרייה תפוחים של פרימור ואולגה טוכשר צילום אולגה טוכשר
מצרכים (לכ- 6 מנות):
2 תפוחים ירוקים חתוכים לפרוסות דקות
2 תפוחים אדומים חתוכים לפרוסות דקות
1 לימון חתוך לפלחים
1/2 כוס גרגירי רימון (בעונה)
2 כוסות מיץ תפוחים סחוט טרי של "פרימור"
1/4 כוס ברנדי או ליקר תפוחים (לא חובה)
1.5 כוסות יין לבן חצי יבש או יין מבעבע קר

להגשה: מקלות קינמון / כוכבי אניס / עלי נענע

אופן ההכנה:
1. בכד שמים את שני סוגי התפוחים החתוכים ומוסיפים את פלחי הלימון וגרגירי הרימון.
2. יוצקים מעל את מיץ התפוחים, הברנדי או הליקר (לא חובה) והיין. אם משתמשים ביין מבעבע – שומרים להגשה. מערבבים ומעבירים לקירור למשך שעה לפחות.
3. לקראת הגשה מוסיפים לכד את היין המבעבע ומערבבים.
מוזגים את הסנגרייה לכוסות הגשה. מוסיפים את הפירות ומגישים מיד עם תוספת מקל קינמון ו/או כוכב אניס. ניתן לקשט גם עם כמה עלי נענע טריים.

מיץ תפוחים של פרימור צילום עמית שטראוס 
בשיתוף: חברת פרימור
קרדיט צילומים: אולגה טוכשר, עמית שטראוס
ערכה: נדיה היבא  

יום רביעי, 13 ביולי 2022

חברת remeat (רימיט) משיקה "נתחי עוף מהצומח"

חברת remeat רימיט, המתמחה בייצור תחליפי בשר מהצומח, משיקה "נתחי עוף מהצומח" טבעוניות בטעם ובמרקם של עוף.

מדובר ברצועות טבעוניות בטעם ובמרקם של עוף. הנתחים המזינים מתאימים לנמנעים מבשר, למפחיתנים ולשומרי כשרות, והם מהווים תחליף בשר איכותי, זמין ונוח לשימוש.

חברת remeat (רימיט) משיקה "נתחי עוף מהצומח"צילום: נדיה היבא
את המוצר ניתן להשיג באתר החברה https://remeat.co.il/. נתחי העוף מהצומח הן חלק מסדרה של תחליפי בשר נהדרים שמציעה החברה, במגוון סוגים וטעמים.

לאחרונה קיבלתי לסקירה ולטעימה את "נתחי עוף מהצומח" של חברת remeat והופתעתי לטובה מהמוצר.  המרקם לאחר הטיגון וההקפצה היה נימוח ביותר עם טעם נהדר  שנספג  מרוטבי מהתיבול של המנה והשתלב בו היטב.  הכנתי מוקפץ עם ירקות  ואיטריות והוספתי את נתחי העוף מהצומח, ונהנתי מארוחה מושלמת, בהחלט מוצר איכותי ומהווה פתרון מושלם לטבעוניים, צמחוניים, אנשים שהחליטו להפחית אכילת עוף ובשר, ועוד, תחליף נהדר לעוף.

חברת remeat (רימיט) משיקה "נתחי עוף מהצומח". צילום: נדיה היבא
המוצר מבוסס על חלבון סויה שאינו מהונדס גנטית, והוא ללא חומרים משמרים וללא כולסטרול. הנתחים נארזים באריזת ואקום בטכנולוגיה ייעודית המייתרת צורך בקירור (עד לפתיחה): המוצר נשמר בטמפרטורת החדר עד 12 חודשים והוא מהווה פתרון מצוין למטיילים בארץ ובחו"ל, המעוניינים לקחת איתם מזון שאינו מצריך קירור (לאחר הפתיחה ניתן לשמור בקירור עד 3 ימים ובהקפאה, עד 3 חודשים).

הנתחים מתאימים לכל מאכל או תבשיל שמכיל רצועות עוף: מוקפץ, סלט, מילוי ירקות או מאפים, מעורב מזרחי-ירושלמי, בתוך בגט ועוד. ההכנה קלה ומהירה: לטגן בצל וירקות שאוהבים עד להזהבה, לתבל בתבלינים או רטבים שאוהבים ולהוסיף את הנתחים לבישול/טיגון לעוד כמה דקות.

חברת remeat (רימיט) משיקה "נתחי עוף מהצומח". צילום: נדיה היבא
כשר פרווה בהשגחת הרבנות קריית מלאכי ובד"ץ העדה החרדית.
מחיר: 34.90 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם.
בימים אלה המוצר מוצע במבצע : 7 אריזות ממוצרי רימיט ב-220 ש"ח בלבד, ומשלוח חינם עד הבית.

החברה מבצעת משלוחים לכל הארץ. אין מינימום להזמנה וזמן המשלוח עד 5 ימים.
פרטים והזמנות https://remeat.co.il/

בשיתוף פעולה עם חברת רימיט (רימיט)
קרדיט צילומים: נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...